نمايش پست تنها
قديمي 11-04-2008   #15 (permalink)
ideologist
Connoisseur

ideologist's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 457
از ایشان 1,184 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : آیا وحدت وجود تفکری اسلامی است؟؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله zaya نمايش نوشته ها
با سلام خدمت دوست گرامی جناب sarbaz e mahdi
دوست عزیز لطف روشن کنید سوالتان با پیشفرض غلط بودن نگرش وحدت وجود است یا واقعاً برایتان مسئله ذهنیست ؟ زیرا در هر دو صورت جواب من متفاوت است . آیا می خواهد به نقد این مفهوم بپردازید یا می خواهید ابهام زدایی کرده و بر بار علمی خود بیافزایید ؟؟؟
اگر به دنبال فهم و درک عمیق و مشکل این تفکر هستید کتبی که معرفی کردم تا حدود زیادی تبیین کننده هستند . لطفاً کمی وقت صرف کنید و غیر از وب گردی به مطالعه نیز در این زمینه عنایت داشته باشید البته مطالعه از روی کتب اهل فن که تعدادی را نام بردم . باید منصف بود مانند شهید بزرگوار دستغیب که در کتاب هشتاد دو پرسش در جواب بر خورد با وحدت وجودیان می فرمایند : وحدت وجود تعبیرات مختلفی دارد که من نمیفهمم ولی از آنجا که اینان ادعای محبت اهل بیت را دارند و آن بزرگواران فرموده اند که هر کس ادعای محبت ما را داشت به ما واگذارشان کنید اگر راست گفتند که هیچ و اگر دروغ گفتند با ما طرف هستند لذا من در مورد قائلان به وحدت وجود سکوت می کنم
و اگر خود را غنی از کنکاش می دانید و گمان می کنید کلاً با مبانی اسلام جور نیست مرا مطلع کنید .
متشکرم
با سلام خدمت شما دوست گرامی
راستش بنده اولین باریست که با شما مباحثه می کنم و به شما حق می دهم که این چنین در قبال من موضع گیری کنید و در واقع به نوعی حالت تهاجمی به خود بگیرید.
دوست گرامی من هم در حد و سطح خود مطالعاتی دارم و از مطالعات خود نتایجی گرفته ام.
اما اگر راستش را بخواهید کلام جنابان x و y برای من از کلام معصوم بالا تر نیست. من قول بسیاری از قائلین به وحدت وجود را شنیدم و با آنچه در احادیث و روایات دیدم در تفاقض یافتم از این رو خواستم این موضوع را به چالش بکشم و برای خودم این یقین را حاصل کنم که تفکراتم درست است و اگر هم چنین نبود در صدد اصلاح آنها برایم
اصول اعقاید بحثی تقلیدی نیست که کلام دیگران برای انسان در این مورد حجت باشد وظیفه هر مسلمانی است که در دین خود کنکاش نماید.
من هم بر طبق وظیفه مطالعاتی را انجام داده ام که تا امروز این تفکر را برای من تفکری کفر آمیز معرفی کرده است!!
اگر اشتباهی دارم امیدوارم شما و سایر دوستان مرا در درک صحیح یاری کنید
دوست گرامی هیچ انسانی در هیچ شرایطی غنی از جستجو و کسب علم نخواهد بود!!
منتظر راهنمایی های شما بزرگوار خواهم بود
یا حق

ideologist آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ideologist به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :