پاسخ : قانون اساسی ایران
فرهاد جان من با شما بحث منطقی می کنم.ایا شما مخالف هستین که بالاترین مقام کشور منتخب مستقیم مردم باشد؟شما که از مردم طرفداری می کنید اصولا نباید مخالف انتخاب ازاد مردم باشید.الان شورای نگهبان جلوی انتخاب ازاد را می گیرد.همچنین جلوی قانون گذاری را نیز می گیرد.ریاست جمهور باید بالاترین مقام باشد که البته در مقابل مجلس منتخب پاسخگو باشد.البته من همیشه دولت ائتلافی و پارلمانی را ترجیح می دهم .بدین معنی که هر حزبی بهمیزان رای مردمی خود در دولت مشارکت کند.مثلا اگر ما 20 وزرات خانه داریم به ازای هر 5 درصد رای مردمی یک وزارت خانه به هر حزبی تعلق گیرد مثلا اگر حزبی 15 درصد رای مردمی اورد 3 وزارت خانه بهش تعلق بگیرد.اینگونه دیگر کسی بازنده انتخابات نیست بلکه هر گروهی به میزان محبوبیت مردمی خود خود در دولت مشارکت می کند.مثلا اگر یک گروهی 30درصد رای داشته باشد اما اکثریت نباشد نباید از قدرت دور بماند.30 درصد عده زیادی از جامعه را شامل می شود.در حقیقت باید کابینه نیز همانند کرسیهای مجلس باشد که بین احزاب تقسیم شود البته به میزان رای مردمی انها و روشن است که ریاست جمهور به حزبی می رسد که اکثریت دارد.
|