پاسخ : دین عصر جدید
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Emady
اينكه اديان سنتي قرنها دانش را عقب انداختند كه اشتباه محضه چون برداشت اشتباه و تعصب بي جاي كليسا علم را عقب انداخت و درمقابل مسلمونها در همان دوران علم را پيش مي بردند ، پس علم اصلا عقب نيفتاده يا اگر افتاده زياد و قابل ملاحظه نبوده . بحثش را هم تيو تالار ( پيشرفت هاي علمي غرب .... ) داريم .
انسانها در گذشته هم روي زممين منشأ اثر بوده اند و علم و دين و معنويت را باهم تجربه كرده اند و خوب هم جواب داده پس احتياجي به يك تئوري جديد از اين لحاظ نيست.
كدوم دروغ اديان سنتي معلوم شده به ما هم بگوييد اگر منظوريت دروغ اهل كليساست كه از همون اول هم معلوم بوده ...
مي خواهيد بگوييد معنويت فقط ارضاء نياز عاطفيه ؟! پس فهميدم منظورتون از غروب آفتاب و موسيقي و اين حرفها چيه ، اما بدونيد ، معنويت اون چيزي كه شما فكر مي كنيد و ادعايش را مي كنيد نيست ؛ البته شرح حال اونهايي كه اهل معنا بودند نوشته شده ميتونيد بخونيد شايد مفهوم معنويت را فهميديد.
چه جالب ! ديني كه همه در آن پيغمبرند ! اگه همه پيغمبرند پس چه پيغامي را مي خواهند براي همديگه ببرند؟!
بدون هيچكس به معنويت و دين تو ايمان نمي آورد چون هيچ واجب و دستوري توي اون نيست ، پس ميگه خوب حال كه واجب نيست پس ولِش و نتيجه اين ميشه كه همه توي فسادها و كثافات اخلاقي غرق ميشن و هيچكس به معنويات رو نمياره .
من كه نفهميدم منظور تو از قالب بندي و فرمول بندي چيه .....
اينكه ميگي « دوري از پليدي بخاطر نفس بد بودن اونه نه بخاطر عذاب » تناقض گوييه چونكه عذاب همان نفس پليديه يعني اينطور نيست كه خدا يك آتش درست كرده و ما را توش مي اندازه ، بلكه نفس پليدي خومون را به ما نشون ميده و اين همون عذابه و بهشت هم همون نفس خوبي هاست.
اينكه مي گويي كسي بنده نيست يك حرف غير ممكنه چون انسان بايد يا بنده خدا باشه يا بنده هوي و هوس خودش ، تازه رابطه يك مسلمون با خداش يك رابطه عاشقانس اون خدا را توي زندگيش حس ميكنه البته اين چشيدنيه عزيزم نه گفتني .
جالبه ! توي ديني كه هيچكس بنده نيست راههاي عبادت زياد هست !!! عزيزم عبادت اصلاً يعني بندگي اگه بنده ي كسي نيستي پس عبادت چه كسي را مي كني ؟! شعر هم كه قبلاً براي مناجات از آن استفاده شده ، خود حضرت علي شعر مناجاتي داره ، نيكي به نيازمندان هم كه جزء عبادتهاي اسلام و اديان الهيه ، شادي هم همينطور اصلا ً نفس ايمان واقعي بزرگترين شادي را توي زندگي مياره ؛ آدمهاي مؤمن شاد و شنگول هستند ، درسته توي يك روزهاي خاصي عزاداري هم دارند اما اگه به معرفت بالا برسي مي فهمي كه نفس شهادت امام حسين هم شادي لقاء خداست اينه كه حضرت زينب ميگه : «*من چيزي غير از زيبايي نديدم »
عزيزم ! اين دين تو كه نيازهاي عاطفي را برآورده ميكنه چطور غم و ماتم را نفي ميكنه ؟! نيازهاي عاطفي گاهي با گريه و غم برآورده مي شن .
عجب ! انديشه كردن كه بزرگترين عبادت دين عصر قديمه نه عصر جديد !
عجب ! كيهان كتاب دين عصر قديمه نه جديد ، آخه دين عصر قديم هم به قليد از دين جديد شما خيلي به تفرك در كيهان سفارش كرده !! اين سنتي ها عجب آدمهاي دقلي هستند كه سفارشات دين شما را براي دين قديمي خودشون جازدند!!!
اي داد بيداد ، ما كه خيلي دانشمندان داشتيم كه موحد بوده اند اينها كه خودشان دين ديگري را قبولف دارند چطور مي تونن پيغمبر دين شما هم باشند؟! راستي شما كه مي گفتيد پيغمبراين دين همه هستند !
از كي تا حالا وظيفه ي اديان درمان سرماخوردگي شده ؟ عزيز من دين وظيفه ي ديگري در زندگي بشر داره نه درمان بيماريها .
ببخشيد ،*اينكه هستي ما نيكوست را از كجا آورديد؟ شما كه چندان از دست زندگي و بلاهاي اون راضي نبوديد، اديان سنتي هستي را نيكو تفسير مي كنند ، و اينكه سرنوشت ما نوكوست را از كجا مي دونيد شما كه پس از مرگ ما را خبر نداريد ؟!
ديگه خسته شدم .. بقيه اش بمونه براي يك فرصت ديگه .....
من كه به دين شما ايمان نياوردم.
|
لطف کن بحث رو به سمت پیروزی اسلام بر مسیحیت نکشون ! چون تو همه جا می خوای بگی غرب جلوی اسلام شکست می خوره در صورتی که از اولین لحظه ای که تاریخ اسلام به وجود اومده غرب جلوتر از اسلام پیش می رفته !
My Chemical Romance ( MCR ) - Welcome to the Black Parade
|