موضوع: دكتر شريعتي
نمايش پست تنها
قديمي 11-01-2006   #264 (permalink)
Rouzbeh
کاربر فعال تالارهای موضوعی

Rouzbeh's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 12
از ایشان 204 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : دكتر شريعتي

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله شهاب نمايش نوشته ها
حال که به این نکته اعتراف میکنید که جمله ایراندوست کاملا اشتباه بوده میتوانیم بهتر بحث کنیم . اگر گزینشی هم کردم بدین علت بود که بحث در رابطه با جمله بود ولی متاسفانه شما عادت دارید بحث را از به موضوعات دیگر می کشانید!

مزدک خواست جمله ایراندوست را با تجربه گرایی و با آوردن مصداق اثبات کند ولی با استفاده از ابطال گرایی براحتی غیر منطقی بودن آن نوشته اثبات شد.

این جمله انشتین جالب بیانگر دیدگاه من است .
" علم بدون مذهب کور است و مذهب بدون علم فلج"
مذهب راه و روش زندگی را نشان میدهد . نه فرمول های فیزیکی را !
بنا براین اگر من شیعه باشم یا مسیحی یا ... فرقی در موفقیت علمی ندارد!
هر فردی دارای توانایی های ذاتی و استعدادهایی درونی است .

راستی من نمیتوانم وارد لینک ارائه شده بروم. منبع این نوشته تان کدام است؟
در ضمن تعبیر شریعتی در مورد آن جوانها به هیچ وجه مدل مویشان نیست بلکه تعبیر برای اشخاصیست که بدون تفکر اندیشه غرب را پذیرفته اند . در حالی که واقعا تحقیق کافی نکرده اند.
http://www.answers.com/topic/religio...d-intelligence
اينهم لينكي كه ميخواستيد.

حال شما لينك اين گفته ي انيشتن را بما بدهيد.

نقل قول:
این جمله انشتین جالب بیانگر دیدگاه من است .
" علم بدون مذهب کور است و مذهب بدون علم فلج"
در همين چند روز گذشته نوشته هايي از انيشتن ، توسط "هومان" ارايه شد كه در آن وي
گفته است ، او به خداي شخصي باور ندارد و اينكه او اين موضوع را بارها گفته است ولي برخي ميكوشند
تا برخلاف آنرا به او نسبت بدهند،
دين انيشتن، همان دانش است و خداي او هم طبيعت ميباشد و دانشمندان و هنرمندان هم پيامبران
اين دين احساس كيهاني هستند. Cosmic Religeious Feeling
حالا شما چپ و راست اين گفته ها را به آن دانشمند نسبت ميدهيد و مي بنديد.

From a correspondence between Ensign Guy H. Raner and Albert Einstein in 1945 and 1949. Einstein responds to the accusation that he was converted by a Jesuit priest: "I have never talked to a Jesuit prest in my life. I am astonished by the audacity to tell such lies about me. From the viewpoint of a Jesuit priest I am, of course, and have always been an atheist." "I have repeatedly said that in my opinion the idea of a personal God is a childlike one.You may call me an agnostic, but I do not share the crusading spirit of the professional atheist whose fervor is mostly due to a painful act of liberation from religious indoctrination received in youth." Freethought Today, November 2004

ويرايش توسط Rouzbeh : 11-01-2006 در ساعت 06:06 PM.
Rouzbeh آفلاين است   پاسخ با نقل قول