01-24-2007
|
#25 (permalink)
|
|
Enthusiast
تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 500 بار سپاسگزاري شده است
|
پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Sâsân
بانوی گرامی Surrender با سپاس از پاسخ شما،
من در پیک ِ پیشین گوشزد کردم که اگر هم بپذیریم "مسخر" چم ِ "خدمت" داشته نه "چیره گی" باز هم ایراد ِ نخستین ِ من همچنان پابرجاست. ببنید، شما باید روشن بکنید چرا "روز و شب" با "دوران خورشید و ماه" در پیوند و پیرو یکدیگر آمده اند؟ برای کسی که در زمین نشسته و دانشی از چرخش ستارگان ندارد، خورشید می آید روز می شود و ماه می آید شب می شود، این سخن هم برگرفته از این دانسته ی ناچیز است. دیگر اینکه سخن از کدام دوران ِ خورشید است؟( مگر خورشید همسای ِ زمینیان چرخشی دارد؟ چه چیزها آدم می شوند!). و اینکه "بهم نمی رسند" به اشکاری روز نشان می دهد نگرش نگارنده یکسره دیدگاه ِ کسی از روی زمین و بدون آگاهی از چند و چون هستی بوده(فرتور دومی که در برگ ِ پیشین نهادم) در چه جایگهی "دنبال کردن و بهم نرسیدن ماه ِ و هور" شدنی است؟
گفته های شما پیرامون ِ رازآلود ادا شدن ِ سخن ِ الله برای برانگیختن ِ شنونده به دانستن ِ بیشتر، با خود ِ تازینامه دوگانه است، قرآن در زبان ِ عرب هیچ گنگی ندارد و چامه ای بهنجار(معمولی)است : سوره قمر آیة 40 : « و این قرآن را آسان ادا کردیم تا از آن پند گیرند. آیا پند گیرنده ای هست؟ »، سوره قمر آیة 32 :« و این قرآن را آسان ادا کردیم تا از آن پند گیرند. آیا پند گیرنده ای هست؟ »، سوره قمر آیة 17 : « و این قرآن را آسان ادا کردیم تا از آن پند گیرند. آیا پند گیرنده ای هست؟ »(بسامد و پافشاری(تکرار و تاکید)از خود ِ الله است). می بینیم که دستکم خود ِ نسک سخن شما را نمی پذیرد .
دیگر اینکه، سخن گفتن از جنبش کوه ها به چم ِ دانایی از چرخش زمین نبوده و نیست و هیچ پیوندی به آن ندارد، همانگونه که من و شما از گردش ِ زمین "در حرکت" نیستیم و همینگونه زمین واژگونه(و همینطور زمین). چیستی "حرکت" یا "جنبش" با سنجه ی جا به جایی چگالی ِ درون و بیرون آن جنبنده شناخته می شود : هنگامی که کرش(معده)شما خوراک را گوارش(هضم)می کند، "شما" حرکت نمی کنید، می کنید؟ جنبش هر کرپ(جسم)با ابدام ِ چگالی(حجم جسمانی)خودش سنجیده می شود، به چم ِ جنبیدن نزد ِ فیثاغورث و ایراد ِ پورسینا به آن نگاه کنید. پس فرنود ِ این آیة که شما آورده اید چیست؟ الله گمان می کرده کوه ها میخهایی هستند که زمین را به آسمان پیوند داده اند تا آونگان(معلق)نباشد(و الجبَالَ أَوتاداً.. سوره نباء آیة 7)، بنابراین با جنبش ابرها(که کوه ها مانند پرچ به آنها پیوند دارند)، "جبال" هم پیرو ِ آن تکان می خورند(=همه بهم پیوسته اند).

|
اولین پاسخ شما به بحث درباره ی علم نجوم که من اینجا به طور خلاصه به زبان علمی و توسط آیه های قرآنی برای شما توضیح خواهم داد :
در مورد اینکه چرا خداوند , به هنگام آوردن خورشید و ماه از روز و شب نیز نام برده است,
مربوط به این می باشد :
در گذشته شب و روزهر دو روشن بوده اند، بعدها روشنائی شب محو شده است. برای روشنائی شب در گذشته دوتا دلیل وجود دارد. یکی اینکه ماه در ابتدای شکل گیری خودمشتعل بوده و در حد اشتعال از خود نور داشته است و شبها را تا اندازه ای روشن می کرده است.
دلیل دیگر اینست که پیش از اینکه جو و کمربندهای دور زمین به شکل کنونی خود شکل بگیرد, اشعه های کیهانی و طوفانهای خورشیدی به طرف زمین می آمده اند و در برخورد بااطراف زمین نور ایجادمی کرده اند. چنانکه امروزه نیز طوفانهای خورشیدی در مناطق قطبی زمین که کمربندهای مغناطیسی زمین ضعیف تر است , وارد جو زمین می شوند ودر شب به روشنائی تبدیل می شوند و محیط را روشن میکنند.
آنچه در آیه مورد نظر قرآن است , روشن بودن کره ماه درگذشته و بعد خاموش شدن آن است. چون آیه می گوید ما ماه را به گونه ای در حرکت قرار دادیم , تا بتوانید شب را در اختیار خود داشته باشید , یعنی ماه به گونه قرار گرفته شده است که تنها انعکاس نور خورشید باعث روشنایی آن شود و روشنی ماه را محو کرده , تا ما تاریخ و زمان را بدانیم و همان طور که می دانید , تاریخ سالها و روزها و شبهای ایرانیان برگرفته شده از هجری خرشیدی می باشد. اگر قرار باشد که حرکت خورشید در روزها تاثیری نگذارد, پس اساس و پایه ی این نامگذاری که توسط پیشنیان شما انجام شد چه بود؟!! و چنانکه میدانیم در صورتی که ماه از خود نور داشته باشد هرگاه دیده بشود بصورت ماه کامل دیده می شود و هلالهای فعلی خود را نخواهد داشت، و اول و دوم و سوم... ماه قابل تشخیص نمیبود.
در مورد چرخش خورشید نیز خورشید در حال چرخیدن است و این توسط علم نجوم ثابت شده است :
خورشید همراه زمین و سیارات دیگر در میان خوشه محلی ستارهگان با سرعتبیست کیلومتر در ثانیه حرکت میکنند. حواس آدمی این حرکات را درنمییابد همانطور که در ترنی که با حرکت یکنواخت پیش میرود، مسافران سرعت آن را حس نمیکنند.
حرکت ماه و خورشید به دنبال یکدیگر نمی باشد بلکه در کنار یکدیگر در طی دو مدار مختلف حرکت می کنند و خورشید از ماه کند تر حرکت می کند ، زیرا او منازلش را در یک سال سیر می کند وماه در مدت یک ماه. وخداوند سبحان آن دو را به طرز تدویر ودور زدن جاری می نماید , وبین فلک ومدار آن دو را جدا ودور نموده . پس امکان ندارد که یکی از آن دو ادراک دیگری کند مادامی که بر این صفت وحرکت هستند. و زمانی که کسوف صورت می گیرد برای این می باشد که حدود 30 روز طول میکشد تا ماه یک بار زمین را دور بزند. دو یا سه بار در هر سال ، ماه در مسیر خود ، مستقیما از فاصله بیان زمین و خورشید میگذرد. در این هنگام گرفتگی خورشید رخ میدهد.
در مورد آسان گفته شدن قرآن بسیار خوشحالم که لاقل در یک مورد با قرآن موافق بودید ,
خداوند بعضی از آیه ها را که در مورد رستگاری و ایمان آوردن مسلمانان می باشد , را صریح و واضح آورده است , ولیکن در مورد علوم طبیعی که توسط انسان کشف می شود , این اجازه را به خود انسان داده است , تا بتواند از کشفی که کرده است لذت ببرد و از طریق همین کشف به خدای خود ایمان بیاورد. و هر کلام از قرآن سرشار از حکمت می باشد.
در مورد گوارش نیز من هیچ وجه ارتباطی بین سخنان شما و آیه ای که من آوردم ندیدم , بنابرین بر خود لازم نمی بینم که به سوال شما جواب دهم.
تنها نکته ای که وجود دارد این است که کرش یک کلمه ی عربی می باشد , و سعی کنید که به دنبال مشابه دیگری باشید .
با تشکر
|