01-30-2007
|
#35 (permalink)
|
|
Enthusiast
تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 500 بار سپاسگزاري شده است
|
پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Sâsân
شما باید استنیک بکنید زیرا در خردورزی پایه ها بر نیستی است، تا "مدعی" استنیک(اثبات)نکند و با فرنودآوری خردپذیر آنرا نشان ندهد، آغازه از روی خرد بر نیستی پنداشته می شود، منهم می توانم بگویم در بهرام هیولایی نشسته با هزار چشم و هزار سر، که از دهانش آتش بیرون می زند و چشمان گداخته دارد، تا آنرا استنیک نکنم سخنم ارزشی ندارد. ولی هنگامی که ایه می گوید "به هم نمی رسند" ترجمان می کنند "در مدارهای جداگانه حرکت می کنند" دیگر چه می توان گفت، درستی و راستی راه خود را خواهد یافت!
|
اووه.... آقای ساسان شما هنوز متوجه آن همممه مطلبی که به شما توضیح دادم نشدید؟!!!!!
واقعا عجیب است ؟!! اولین بار است که چنین شخصی را با چنین درجه ای از خرد می بینم!
در قرآن گفته شده خورشید و ماه هر کدام در مسیر خود در حال حرکتند.
و من گفته ام که قرآن همچون یک کتاب درسی می باشد , که مطالب را کم کم برای انسان ها باز می کند .
سوره ی یس آیه ی 38 :
وخورشید که پیوسته به سوی قرارگاهش درحرکت است،این تقدیر خداوند قادر ودانا است ونه برای خورشید سزاوار است که به ماه برسد و نه شب بر روز پیشی می گیرد و هر کدام از آنها در مسیر خود شناورند.
و من بحث های علمی بیشماری برای شما آوردم , ولیکن از شمایی که تصور می کنید خورشید ثابت است! نمی توان بیش از این انتظار داشت.
من پیشتر ها هم عرض کردم , که شما در علم نجوم مشکل اساسی دارید , و باید در ابتدا پایه های خود را تقویت نموده ,و سپس من حاضر به بحث با شما خواهم بود.
البته نکته ی جالبی که وجود دارد واژه استنیک است , که البته تا آنجایی که من می دانم , در جراحی های زیبایی و استنیک صورت به کار می رود ...
باتشکر
|