نمايش پست تنها
قديمي 01-30-2007   #36 (permalink)
Smit
کاربر

Smit's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 48
از ایشان 85 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Surrender نمايش نوشته ها
من شما را همچون یک انسان متمدن دیده ,و بدون هیچ توهین و ناسزایی که ناشی از تربیت فرهنگی و خانوادگی شماست , همراه با مدرک , از ابوعلا برای شما گفتم.

مطمئن باشید که هیچ چیز تغییر نخواهد کرد , اگر شما نیز به جای فحاشی , برای سخنان خود مدرک بیاورید .

باتشکر
شما باید نشان بدهید که من توهین کرده ام . نادان کسی ست که حقیقتی را نداند.توهین نیست .
در ضمن دشمنی معری با قرآن بر همگان مشخص است .او به عنوان یک ماتریالیست به زندگی پس از این دنیا اعتقادی نداشته و حتی این جمله (پدر من در حق من جنایت کرد و من این جنایت را تکرار نمی کنم ) چگونه ممکن است از زبان یک معتقد به قرآن جاری شود که در نظر اسلام بزرگترین نعمتی که خدا به بندگانش ارزانی داشته نعمت زندگی کردن است!!! حتی در کتاب معارف 2 دانشگاهی در قسمتی که مربوط به معجزه فصاحت قرآن است نام معری به عنوان انکارکننده ایی بزرگ به میان آمده که البته کتاب مربوطه فقط به این بسنده کرده که بنویسید : او نه تنها نتوانست از بزرگی قرآن چیزی بکاهد بلکه فقط کوچکی خود را نشان داده است .
پس اینکه می گوید معری به معجزه قرآن معترف است دروغی بیش نیست .
علاوه بر معری ، کسان دیگری نیز بوده اند که قرآن را از نظر فصاحت معجزه نمی دانستند از جمله ابراهیم نظام از سران فرقه معتزله ، ابن مقفع و حتی در زمان خود محمد میتوان کعب بن اشرف و مسیلمه را نام برد.

Smit آفلاين است   پاسخ با نقل قول