نمايش پست تنها
قديمي 01-31-2007   #38 (permalink)
Surrender
Enthusiast

Surrender's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 500 بار سپاسگزاري شده است
Red face پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله fars نمايش نوشته ها
درسته اسد الغابه نوشته ابن الاثیر است من بدلیل تند نویسی حرف الف را از نگارش انداختم تو تازی هم بارها اشتباه املایی داشتی دلیل نیست که من اونها را به رخ تو بکشم
در هر حال اینها صورت مسئله را عوض نمی کند از من مدرک خواستی اما باید تن لشت را برای همیشه گم کنی
اما پاسخ به جلد اول صفحه 15 تا 33 کتاب اسد الغابه رحوع کن
نوشته که عبدالله در سن 24 سالگی با آمنه ازدواج کرده است (توجه کنید که کتاب مدرک و منبع اسلامی است و برای همین واژه ازدواج در رابطه بین آمنه و عبدالله استفاده میشود)
عبدالله در سن 24 سالگی در سال 569 یک سال قبل از عام الفیل با آمنه ازدواج کرده است و در قسمتهای دیگر کتاب میخوانیم عبدالله در سن 24 سالگی یعنی سال 569 یک سال قبل از عام الفیل در سفر شام از دنیا رفت یعنی مرد
نتیجه
اگر عبدالله با آمنه ازدواج کرده بود میبایست بهمراه عبدالله به سفر شام برود زیرا در میان تازیان رسم براین بود که موقع سفر بارو بند خود را جمع کنند و همگی دسته جمعی مسافرت می کنند درضمن خانه های تازیان بدوی مانند امروز کاه وگل یا آجر و تیرآهن نبود بلکه از چادر بود (پوست شتر)
اگر ازدواجی بین آمنه و عبدالله بود ازدواج روزهای اول را میگذراند و موضوع حامگلی هم مطرح نبود پس میبایست بهمراه عبدالله عازم سفر شام شود
حتا در سفر شام عبدالله تنها کنیزش بنام برکه دختر ثعلبه بن عمرو که محرم وی بود همراه عبدالله در سفرشام بود در موقع مرگ عبدالله کنیزش وارث همه شتر و اموال عبدالله میشود
اگر آمنه زن عبدالله بود ثروت عبدالله باید به آمنه می رسید نه به کنیز برکه
این قسمت هم اثبات دوم مسئله بود که عبدالله با آمنه ازدواج نکرده بود برای اینکه از عبدالله ثروتی به آمنه نرسید از همه این اسناد و مدارک اسلامی نتیجه می گیریم که محمد نمی تواند فرزند قانونی عبدالله و آمنه باشد
حال این فرزند غیرقانونی را هر نامی بخواهی میتوانید صدا کنید من اگر اونها را بنویسم توهین خطاب میشود درحالی که قصد من توهین به محمدنیست زیرا از گفتن نامهای زنازاده - حرام زاده - ولد الزنا و فرزند نامشروع ووووو.... خودداری میکنم

واقعا چه مدرک جالبی !!!!!!!
دو جمله از کتاب اسد الغابه آورده اید , و بعد خودتان هر طور که دلتان خواست از آن نتیجه گرفته اید !!
نیازی به این نیست که شما نتیجه گیری بفرمایید. اجازه بدهید که دوستان خودشان این کار را انجام دهند.

در ابتدا اینکه عبدالله در سن 25 سالگی وفات پیدا کرد.
در ثانی کجای این دو جمله که عبدالله در سن 24 سالگی ازدواج کرد و بعد از یک سال وفات پیدا کرد , نشان از نامشروع بودن ازدواج آنان دارد؟!!

یک مورخ و یک نویسنده نباید براساس عقاید و دین خود مطلبی را در کتاب ذکر کند , همانطور که ویل دورانت که یک انسان مسیحی می باشد به سادگی از نماز و اسلام نوشته است.
با این تفاصیل , گفتن این که ابن الاثیر به خاطر این گفته است ازدواج آمنه و عبدلله , چون خود مسلمان می باشد , باطل است.
من عرض کردم که مدرکی بیاورید که در آن نوشته شده است که در آن زمان , رسم بر این بود که یک مرد عرب , در مسافرت های تجاری خود زن و فرزندان خود را به همراه ببرد.
البته تصور نمی کنم که هیچ مردی نه اکنون و نه در زمان های قدیم , که مسافرت بسیار سخت و طاقت فرسا بود , در سفر بازرگانی خویش همسر و فرزندان خود را به همراه ببرد .

در مورد کنیز عبدالله نیز مدرک بیاورید بچه جان , که عبدالله تمام اموالش را به او بخشید!!!
البته من برای خط بطلان کشیدن بر روی گفته های شما این مدرک را خواهم گفت:

نامش برکه و کنیه‌اش امّ ایمن بود. او دختر ثعلبه بن عمرو و از اصحاب پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به شمار می‌رفت. وی کنیز آمنه ، مادر پیامبر بود که به رسول خدا به ارث رسید، دایه پیامبر شد و در کودکی، او را پرورش داد. پیامبر به او محبت فراوان داشت و می‌فرمود:«ام ایمن در حکم مادرم و جزو خانواده من است.»

منابع:
الطبقات الکبری
اسد الغابه

اگر این کنیز , صاحب تمامی اموال عبدالله می شد پس چگونه است که به حضرت محمد به ارث رسید؟!!! و چگونه است که او را همچون مادر خود می خواند؟!!

در مورد غلطهای املایی نیز من متاسفم , اگر سخنی گفتم و باعث جریحه دار شدن احساسات شما گشتم. ولیکن خطا در عنوان یک کتاب , تصور می کنم چندان جالب نباشد , به خصوص اینکه در زبان عربی , تنها با حذف حتی یک حرکت , معنای کلی کلمه تغییر پیدا می کند.

باتشکر