نقل قول:
اول از همه ........ چرا عصبانی میشی .. ؟؟ پاراگراف اخرتون واقعا بچه گانه بود ..
ما داریم در این تاپیک بحث می کنیم ... بحث کردن یعنی اینکه شما نظرتون رو بگید .. من نظرم رو بگم .. شما با من مخالفت کنی .. من با شما مخالفت کنم ... تا بحث باز بشه و در نهایت به یک نقطه ی تلاقی برسه ...(البته بعضی وقتها هم تا ابد نمی رسه)...
|
من کی عصبانی شدم؟شما بچگونه صحبت میکنین خوبه میگین من نظر بگم شما بگین همه بگیم که به یه نتیجه برسیم ولی شما از این ور میگین نظر ندیدن وقتی اطلاع ندارین حرفاتون خیلی تناقض داره یه کم بیشتر به ریپاتون توجه کنین
نقل قول:
|
در ضمن باز هم باید متذکر بشم که همجنسگرایی یک بیماری نیست که قابل درمان باشه یا نباشه ...
|
اگه بیماری نیست چیه؟
نقل قول:
بله جانم ... یک سری افراد هستن که عاشق همجنس خودشون میشن ... نمی دونم این مسئله چقدر برای شما باور نکردنیه ...! اما حقیقت داره و هست ...! تعدادشون هم کم نیست ...
|
من منکر این حرف نیستم که عاشق همجنس خودشون میشم من منکر حرفاتون هستم که نمیشه درمونش کرد به نظر من راه داره
نقل قول:
|
خب اگر نتونن چی ... ؟؟؟ می تونی تصور کنی که شمایل یک مرد برای یک زن تهوع اور باشه یا بالعکس .... ؟
|
من یه بار گفتم 100بار دیگه هم میگم نتونستنی وجود نداره
آره تصورش میکنم ولی این یه بن و ریشه ای داره که اینجوری شده باید دنبال اون بن باشه که بتونه با این مسله کنار بیاد
نقل قول:
|
من خودم رو گول نمی زنم ... این شما هستی که داری خودت رو قانع میکنی
|
ولی با این گفتتون مخالفم چون به کل واضحه که دارین منکر میشین اونم الکی
نقل قول:
مسلما هم خوابی با همجنس از کندن کوه یا خوردن سوسک سخت تر نیست .. همه می تونن ... اما چند بار؟ تا کی ؟ با احساس یا بدون احساس ؟ به عبارت دیگه ... ایا تو میتونی تا اخر عمر با یک دختر زندگی کنی ... شاد یاشی ... و راضی باشی ... ؟؟؟ (لطفا نگو اره میتونم ... چون میدونم که امکان پذیر نیست) خب همین حسی که شما به جنس موافقتون دارید .. یک همجنسگرا به جنس مخالفش داره ....
ایا تو می تونی حست رو عوض کنی ... ؟ غریزت رو چی ؟ مثلا تصمیم بگیری که دیگه سکس نکنی ... خواهش می کنم یک ذره منطقی باشید ... من با شما دعوا ندارم... فقط می خوام هر کس صادقانه حرف بزنه ... خودش رو بجای کسی بزاره که عاشقانه همجنسش رو دوست داره ... (می دونی که عشق اختیاری نیست... فرا زمینیه ... این رو که نمی تونی انکار کنی )
شما اگر جای اون بودید چه می کردید؟؟؟
|
خوشم میاد اون ور میگی کسی مگه میشه عاشق نشه از این و میگی میتونه احساسی بهش داشته باشه حرفاتون خیلی با هم ضد و نقیضه چرا؟
کسی که عاشق باشه پس یه حسی به نام عشق داره که بخواد واسش این کارو بکنه در ریپایه قبلیتون شما بهش اشاره کردین
اگه اینا نمیتونن راضی باشن چرا دست به همچین کار احمقانه ای میزنن ؟
هیچ بشری کاری رو انجام نمیده که به ضرر خودش تموم شه و ا زاون لذت نبره پس مطمئن باشین داره از این کار لذت خودشو میبره و یه احساسی داره که این کارارو میکنه
در مورد سکس که گفتین من بگفتم قبلا بازم میگم آدم میتونه سکس انجام نده حتی تا آخر عمرش اما با وجود بازم اسلام
کسایی که ازدواج نکردن نکنه فک کردی همشون شب پیش یکی میخوابن ؟ یا استمنا میکنن هر شب؟ کسی که مسلمون واقعی باشه اراده کنه خدا رو جلو چشش خودش بیاره میتونه این کارو بکنه
در ضمن این که میگین سکس نکنه سکس با جنس مخالف جلوش سخت تره که بگیری تا سکس با هم جنس خودش چون وقتی در مقابل یه جنس مخالف آدم قرار میگیره خود به خود غریزش بیشتر از اون وقتیه که پیش یه همجنسش باشه
اینو که قبول دارین؟
نقل قول:
|
اول از همه کی گفته من همجنسگرا هستم ؟؟
|
من کی گفتم شما همجنس گرا هستین ؟ منظور ریپ رو درک کنین لطفا
نقل قول:
|
در پست قبلیم ... در مورد مشکل افرادی مثل شما نوشتم .. کسانی که فکر میکنن همجنسگرایی و همجنسبازی یکی هستش ... و خداوند در داستان قوم لوط در مورد هر دو سخن گفته .. و در نهایت هر دوتای اینها اعمالی مغایر با ایمان و اسلام هستن
|
میشه بگین من چه مشکلی دارم ؟ من هیچ وقت این دوتا رو یکی نکردم ممنون میشم ریپارو قاطی نخونین چون من هیچ وقت این دورو یکی نکردم
نقل قول:
|
خداوند در داستان قوم لوط در مورد هر دو سخن گفته ..
|
شما از این ور نه خدا رو قبول دارین نه اسلامشو نه دینو مکتبشو پس نباید اسم خدا رو بیارین چون این باعث میشه حرفاتون درست باشه
نقل قول:
|
در نهایت هر دوتای اینها اعمالی مغایر با ایمان و اسلام هستن
|
چرا مغایر اسلام هستن؟ میتونی درک کنی که چرا هست؟
نقل قول:
|
من حرف کسی رو نفی نکردم... دارم حرفها و دلایلم رو ارائه می دم... شما هم می تونی اینکار رو بکنی. .. ادعام هم نمیشه ...!! ادعا هم نکردم ...!! به خودم هم اجازه نمی دم راه حل بدم ..!! چون هیچ احدی حق نداره واسه انسان دیگری خط زندگی بکشه و بهش بگه از روی این خط فقط باید حرکت کنی ... ! من در اینجا فقط دارم اطلاعات ناچیزم رو با دوستان مبادله میکنم ...!!
|
چرا حرف خیلیا رو نفی کردین به قول خودتون حق هم دارین چون نظر همه با هم یکی نیست حرفا و دلایلتون دارین ارائه میدین ولی اجازه ارائه دادن حرفایه دیگرونو ندارین
تا یکی میاد یه نظر بگه میگین شما که اطلاع ندارین نمیخواد حرف بزنین و نسخه واسه دیگرون بپیچونین
ولی مشا خیلی ادعاتون میشه چون اطلاعات دیگرونو قبول ندارین و فقط میگین اطلاع من
اگه شما فک میکنین دارین مبادله اطلاعات میکنین منم همین فکر شما رو در مورد خودم و سایرین داریم
گرچه این اطلاعات در یه سطح نیستن
در ضمن شما گفتین نمیتونین راهکار ارائه بدین اگه نمیتونین چرا به ما میگین ارائه بدین؟خب ما هم مثل شما
نقل قول:
|
نه تنها با اسلام مشکل ندارم ... بلکه ادیان دیگه رو هم قبول دارم و بهشون احترام میزارم ...
|
بازم یه تناقض دیگه ولی من هر جا میبینم که اسمی از اسلام برده شده شما بلفور اومدین مخالفت خودتونو در مورد اسلام اعلام کردین
این چه قبول داشتن اسلامیه؟
نقل قول:
|
اینجور که پیداست شما معتقدید که اسلام با همجنسگرایی مخالفت سختی داره
|
کاملا از این همه جا یاد شده
نقل قول:
|
میشه لطف کنی کتاب قرانتون رو باز کنی و ایه های مربوط به این مسئله رو همراه با تفسیر و ترجمه اینجا بنویسی ؟؟؟
|
شما که میگین با اسلام و قرانش مخالف نیستین نباید این لفظو به کار ببرین که بگین قرانتون شما مگه نمیگین مخالف نیستم؟ پس قران من قران شما هم هست

در ضمن من حافظ قران یا مفسر نیستم که بخوام این کارو واستون بکنم سواد دارین میتونین برید بخونین و دلیلشو درک کنین
نقل قول:
|
چون من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ..
|
شما مطمئنین که گشتین ؟ حالا که نتونستین درک کنین برید از علما بپرسید چون خیلی درک اونا بیشتر از منو شماس ببینید اونا چه جوابی بهتون میدن
نقل قول:
|
من کی اسلام رو منکر شدم ؟؟؟
|
پستاتونو بخونین متوجه میشین که کی منکر شدین