07-07-2007
|
#44 (permalink)
|
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 798 بار سپاسگزاري شده است
|
پاسخ : دین عصر جدید
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله کیوان
جناب تهران
من فکر نمیکنم هفت شین بوده باشد!!
ایا شراب عربی نیست؟
پس چطور در ایران باستان بوده؟
(در ضمن این موضوع با این تاپیک در ارتباط نیست اگر مایل بودید میتوانید در تاپیک دیگری به همین عنوان در این مورد بحث کنید)
|
شراب در اصل یک واژه فارسی است که به عربی راه یافته است
قرار نیست که هر واژه فارسی که در عربی گویش دارد ما استفاده نکنیم
اگر توجه کنید قدمت تاریخ ایران زمین بیشتر از قدمت تاریخ عرب است
و شراب کلا از انگو و دیگر میوه جات بدست می آید
عرب بدوی از همه اینها بی بهره بود و بعدها درخت تاک توسط یهودیان به عربستان رفته است (نمونه باغ فدک)
یهودیان مدینه در عربستان اولین کسانی بودند که به کشت انگور مشغول بودند
اما اینکه گفته شما این پست بنده را به این جستار مربوط نمیشود حرف شما کاملا درست است توجه داشته باشید قبل از اینکه از این پست من انتقاد کنید به پست قبلی مراجعه می کردید که من فقط پاسخ گوی آن کاربر بودم
پس ایرادی بمن نیست که من پاسخ آن کاربر را نوشته ام .
ایراد بر اون کاربر است که پست انحرافی زده است شما باید از اون کاربر ایراد می گرفتید نه از من
من متنی را که بهش پاسخ داده ام را در زیر میاورم
شادکام باشید
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله آرش آریان
5.شادی و تفریح و لذت بردن در معنویت حقیقی بسیار ارزشمند است.در حالیکه آخوند جماعت لذت ها و شادیها و تفریحها را حرام دانسته و مدام بر ماتم و عزاداری و رنج تاکید می کند!و همچنین آیین های ایرانیان باستان را به مرور زمان از بین برده اند. جشن های سنتی و با شکوهمان را از ما گرفته اند. کم مانده است بگویند نوروز را هم بردارید به درد نخور است!!!! در حال حاضر هم تعداد عزاداری در تقویم هایمان سر به فلک کشیده است و جشن های کمی داریم.... بعد می گویند چرا جوانان سر از پارتی و قرص های اکستازی درمی آورند؟ خب بابا اسباب شادی را فراهم کنید تا آنها به دنبال شادی های کاذب و مخرب نگردند...
|
|
|
|