|
|||||||
| فلسفه و منطق بحث و گفتگو در باب فلسفه و منطق آشنایی با فیلسوفان و بررسی مسائل و موارد موجود |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#17 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 28
از ایشان 69 بار سپاسگزاري شده است
|
دوش آن صنم چه خوش گفت در مجلس مغانم
با کافران چه کارت !؟ گر بت نمی پرستی !
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,332 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,332 بار سپاسگزاري شده است
|
ای عاشقان ای عاشقان من خاک را گوهر کنم
ای مطربان ای مطربان دف شما پر زر کنم ای تشنگان ای تشنگان امروز سقایی کنم این خاکدان خشک را جنت کنم کوثر کنم تو نطفه بودی خون شدی وانگه چنین موزون شدی سوی من آی ای آدم آذینت نیکوتر کنم من غصه را شادی کنم وان راه را هادی کنم من گرگ را یوسف کنم من زهر را شکر کنم ای کافران ای کافران قفل شما را وا کنم زیرا که مطلق حاکمم مومن کنم کافر کنم ای بیکسان ای بیکسان جاء الفرج جاء الفرج هر خسته ی غم دیده را سلطان کنم سنجر کنم ای کیمیا ای کیمیا در من نگر زیرا که من صد دیر را مسجد کنم صد راه را منبر کنم تو نطفه بودی خون شدی وانگه چنین موزون شدی سوی من آی ای آدم آذینت نیکوتر کنم من غصه را شادی کنم وان راه را هادی کنم من گرگ را یوسف کنم من زهر را شکر کنم ای کافران ای کافران قفل شما را وا کنم زیرا که مطلق ها که من مومن کنم کافر کنم |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي alimetallica_2 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#25 (permalink) |
|
آستیاگ
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,926
از ایشان 817 بار سپاسگزاري شده است
|
دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما ***چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما
ما مریدان ره به سوی قبله چون آریم***** چون ره بسوی خانه ی خمار دارد پیر ما در خرابات مغان ما به هم منزل شویم***** کاین چنین رفتست در عثد ازل تقدیر ما ويرايش توسط Iceman : 12-19-2007 در ساعت 01:06 AM. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 819
از ایشان 1,266 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
حقیقت جای دیگری است ، آن دورها حقیقت را قرنها مدفون داشتند بر سر خاکش دروغی کاشتند از آن تخم کشتار و دروغ و نیرنگ شاخه ها روئید هر کدامش به یه رنگ دعوی حقانیت ها به راه انداختند در پی آن مردمان بر جان هم تاختند خانه ها ویران ، زنان بی شوهر ، دشتها سیراب خون پیران ناله گویان: پس چه شد ای پیکهای بد شگون سالیان سال ادعای سروری داشتید رویای شادی و خرمی در هر سری کاشتید حال گوئیم این است رویای مردمان برحذر باشند از دروغ گویان بدگمان. .......... آری دیگر نیستیم ترسان از این و آن شادیم ، نیک گوئیم ، مردم دوستیم در این جهان
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 819
از ایشان 1,266 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
حقیقت جای دیگری است ، آن دورها حقیقت را قرنها مدفون داشتند بر سر خاکش دروغی کاشتند از آن تخم کشتار و دروغ و نیرنگ شاخه ها روئید هر کدامش به یه رنگ دعوی حقانیت ها به راه انداختند در پی آن مردمان بر جان هم تاختند خانه ها ویران ، زنان بی شوهر ، دشتها سیراب خون پیران ناله گویان: پس چه شد ای پیکهای بد شگون سالیان سال ادعای سروری داشتید رویای شادی و خرمی در هر سری کاشتید حال گوئیم این است رویای مردمان برحذر باشند از دروغ گویان بدگمان. .......... آری دیگر نیستیم ترسان از این و آن شادیم ، نیک گوئیم ، مردم دوستیم در این جهان ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: .:: در قلب دشمن ::.
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 761
از ایشان 1,875 بار سپاسگزاري شده است
|
من کافرم ؛ رندی شراب و مسلکم
در کوی بد نامان منم؛لولی وش مغمون منم در جان من هر دم شراب؛پیمانه ام در لامکان از هیچ گردون میزنم؛گردون را باشد جهان من مفتی و زاهد نی ام؛ با می بیگانه نی ام مست از شراب لایزال؛, در مهر پیمان میزنم (سروده های کورش آریانا) |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 549
از ایشان 578 بار سپاسگزاري شده است
|
عجب تاپیکی (پست اول) برای این گفته و اشعار زیبای عرفانی!!
بنظرم منظور این جستار و محتوای پست اول و عنوان، همگی از یک سطح شباهت ظاهری چندان چیز بیشتری برای اشتراک با این مطالب غنی و زیبای پرمعنا ندارن. شاید تنها غمخواری و مهربانی دوستان رو بشه بهانه ای دونست. راستی واقعا شعر زیباییست. تاثیرگذار است. جدا سرودهء خود شماست؟ (جناب کوروش آریانا). گویا قبلا هم جایی دیده بودم.
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 600
از ایشان 327 بار سپاسگزاري شده است
|
پیش ما سوختگان مسجد و میخانه یکیست
حرم و دیر یکی صبحه و پیمانه یکیست این همه جنگ و جدل حاصل کوته نظریست گر نظر پاک کنی کعبه و بتخانه یکیست. ![]() |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mahound به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
![]() |
| برچسب ها |
| درد و دل با خدا |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|