|
|||||||
| ادبيات , زبان شناسي و فرهنگ بومي انجمن ادبیات و شعر برای دوستدارن شعر و شاعران و بحث هایی در زمینه ادبیات |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#16 (permalink) |
|
مدیر تالار ورزش
![]() تاريخ عضويت: May 2006
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 4,184 بار سپاسگزاري شده است
|
اقا بنده نیز پیشنهاد میکنم یه تایپیک مسابقه نیز در این تالار راه اندازی نمایید به طوریکه سوالهای ادبی و .... مانند نام کتاب و موضوع و نویسنده و شعر و .... و کلا هر چیزی راجع به ادبیات مطرح کنید و مثلا 3 روز یا 1 هفته نیز وقت دهید و برای هر کس که جواب صحیح داد امتیازی در نظر بگیرید و اسم نفرات برتر هفته را در عنوان تایپیک بنویسید
با تشکر ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: عدم آباد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 509
از ایشان 1,526 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مسابقات فرهنگی - ادبی هممیهن
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
من نممی دونم کی گفته این دو تالار را ادغام کنند؟
آهای ایرانشهر سریع تالار داستان نویسی را بر می گردونی سر جاش وگرنه میام حسابتو می رسم |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: کتابخانه ی اتاقم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 1,463 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
قضیه چیه؟ شما دلیل بیار ما هم اطاعت می کنیم.
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
هاواریو تو دی؟ مستر؟ چی چرا؟ تالار داستان نویسی قبل از رفتن من جدا بود! 1- آنقدر تاپیک دارد که بتواند جداگانه بحث شود 2- تا جایی که من یادمه حتی توی دوره دبیرستان هم کتاب زبان فارسی با کتاب ادبیات فارسی جدا بود!! چرا توی این تالار ادغام شده نمی دونم!!!!!!!!!!!!!!! 3- اینطوری تاپیکهای داستان نویسی دچار خاک خوردگی می شه و تاپیکهاش را کسی سر نمی زنه! همینطوری که هنوز هم هست!!!!!!!!!البته ممکنه عامل دیگری هم داشته باشه!! ولی خوب می ترسم بگم از دستم ناراحت بشی بگی این هنوز نیومده از مدیریت اینجا ایراد گرفته که نتونسته مدیریت بکنه و اون تالار را سر پا نگه داره!یا مثلا ناراحت بشی که من دارم رز سیاه رو به رخت می کشم چون زمانی که اون بود حداقل 4 تاپیکش فعال بود!!!!!! 4- مهمتر از همه اینکگه قبل از رفتن من جدا بود پس باید دوباره برگرده سر جای اولش! کی بهت گفته ادغامش کنی؟من که نگفتم!! |
|
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
دوم اینکه تو که دیگه منو می شناسی،من از هیچ انتقادی ناراحت نمی شم.پس حسابی حالمو جا بیار سوم اینکه سرکار رز سیاه سرور ما هستند. چهارم اینکه به نظر من راکد شدن تالار داستان نویسی به خاطر خداحافظی شما،عدم دسترسی رز سیاه به نت،عدم دسترسی سید رضا عزیز به نت،پر مشغله بودن برادر هرکول در تالار هم اندیشی است نه مدیریت بنده.آخه وقتی نویسنده نداریم من چه کنم؟ ![]() با این حال فرمایش شما متین حتما بررسی می کنم. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
معلومهناراحت کهنشدی خوشحالم شدی!! این ورجه وورجه ها چیه انجام می دی؟ اولا یک نگاهی به انجا بیاندازید می بینید ما چند نویسنده داشتیم من رز سیاه سید رضا جستار تیتان مهرداد سجاد ماهوند و... با خداحافظی 3 نفر که در یک جا تخته نمی شه!! نه عزیز مشکل تواینهکه بهجای اینکهبیای سرکشی کنی و خودت بحثهای تالار را کمک کنی تا گسترش پیدا بکنه به کارهای متفرقه می پردازی ودر تالارهای دیگه سرکشی می کنی!! این تالار تا جایی که من می دونم تالاری نیست که نیاز به حذف پست و ویرایش داشته باشه فقط مدیریت باید سعی بکنه با ایجاد موضوعات جذاب و تشویق نویسندگان انها را به اینجا بکشاند به نظر من یکی از این راهها این است که این تالار داستان نویسی جدا شود تا زیرمجموعه قرار نگیرد و کسی که بحث جدیدی ایجاد می کند جلوی چشم باشد تا دیگران بفهمند انجا هنوز فعال است |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |||
|
Connoisseur
|
صحیح است احسنت.
![]() اما فریاد جان این تعدادی که گفتی علاوه بر رفتن خودتو و سید رضا و رز عزیز و تیتان وپر مشغلگی جناب جستار می مانند مهرداد و سجاد و ماهوند که در واقع باقی ماندگان سه نفرند نه رفتگان ![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() ويرايش توسط IRANSHAHR : 02-10-2008 در ساعت 08:56 PM. |
|||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
كناره گرفته از مديريت
تاريخ عضويت: May 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,264
از ایشان 4,790 بار سپاسگزاري شده است
|
salam dadash faryad. baradar man koli hey eltemas kardam ta belakhare vaghti raftam in do talar edgham shod asood beshin bezar jenabe mordir karesho anjam bede.
jariyan joker chiee? baz dobare bayad biam besham khanoom marpel kashf konam. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
چون من فقط به جستار گفتم من ژوكرم! اين ايرانشهر از كجا فهميده من ژوكرم اگر جستار نيست؟ |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Expert
|
چون ژر طرفدار بود منم مي گم نبايد ادغام بشه كه زير سايه اون گم بشه!
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#29 (permalink) |
|
Connoisseur
|
به به بانو مدیر اعظم،تشریف آوردند، بهاره جان این ژوکر مخ ما رو خورد اینجا لطفا هدایتشون بفرمایید.
![]() ويرايش توسط IRANSHAHR : 02-14-2008 در ساعت 11:51 AM. |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
آخه مدركت چيه كه مي گي من ژوكرم؟ هان!!!! what yo sey? كي بهت گفته من ژوكرم اينقدر گير دادي به من! هان؟ ما چه غلطي كرديم يكي توي پست خصوصي به من گفت ژوكري اومديم اونو سر كار بذاريم گفتيم آره من ژوكرم نمي دونستم تو هم سر كار مي ري!!!!!!!!!!!!! اصلا ژوكر كيه؟ من مي شناسمش؟ |
|
|
|
|