|
|||||||
| ادبيات , زبان شناسي و فرهنگ بومي انجمن ادبیات و شعر برای دوستدارن شعر و شاعران و بحث هایی در زمینه ادبیات |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#46 (permalink) |
|
كناره گرفته از مديريت
تاريخ عضويت: May 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,264
از ایشان 4,792 بار سپاسگزاري شده است
|
اگر مايليد كه پستها با همان وضعيت ادامه يابند پس همه منتقل مي شوند.
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Zemestan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#47 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: Where at Night the Wood Grouse Plays
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,815
از ایشان 1,324 بار سپاسگزاري شده است
|
!!!
درود مدیر گرامی تالار ادبیات مهر ورزید درباره ی دگرگونی سرخود و سلیقه ای نام جستار " تازی زدایی از زبان پارسی " به نامی دیگر توضیح دهید!
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Azin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#48 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
مدیریت باید نگهبان نوشته ها ، جستارها و اندیشه ها باشد و نه رباینده و دگرگون کننده ی
خط سیر و فکری آنها مدیریت باید بر این اصول باشد و نباید به وسیله ی مشتی افراد که هیچگونه دلیل مستندی برای ادعاهای خود ندارند و تنها می خواهند با توهین ، افتراء و دگم اندیشی فضای اینترنت را نیز بسته کنند مرعوب بشود! چند ساعت پیاپی در باره ی نام تازی گفتگو شد و در آخر هیچ دلیل مستندی مبنی بر توهین بودن این نام داده نشد!!!!!!! تمام زحمات را به دلایل واهی خودتان به هدر دادید و نشان دادید که برای منطق هیچ ارزشی قائل نیستید! |
|
|
|
|
|
#49 (permalink) |
|
كناره گرفته از مديريت
|
تاپيك تازي زدايي با همين نام همچنان در تالار موجود مي باشد فقط تعداي از پستهايش كه شامل برگردان واژه ها بوده به تاپيك ديگر منتقل گشته است (كه آن تاپيك از ابتدا نام ديگري داشته است). و به اين دليل نام تاپيك دوم با اولي فرق دارد كه براي پاس داشت زبان و پالايش آن از همه زبانهاي خارجي احداث گرديده است.
ويرايش توسط Zemestan : 07-20-2008 در ساعت 10:20 AM. |
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
كناره گرفته از مديريت
|
اين هم مثبت ادعا
http://forum.hammihan.com/thread748.html |
|
|
|
|
|
#51 (permalink) | ||
|
مدیر بازنشسته
|
نقل قول:
نقل قول:
دگرگونی ها به گونه ای بود که من را سردرگم کرد و باعث شد چنین سوءتفاهمی ایجاد شود! البته پیش از ارسال آن پیک ، جستار گزارش مدیریت را هم نگاهی کردم چیزی ندیدم! بازهم از شما پوزش می خواهم و آرزوی موفقیت دارم ![]() |
||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Azin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#52 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 64
از ایشان 135 بار سپاسگزاري شده است
|
گرامي
با سلام و احترام بر آن بودم جستاري با عنوان " انديشه هاي عرفاني در ادبيات ايران و جهان " ايجاد نمايم . به همين دليل ضمن درخواست از مديريت اين تالار براي كسب اجازه ، تقاضامندم چنانچه جستار مشابهي وجود دارد راهنمايي بفرماييد . با تجديد احترام مجنون
با كه گويــم راز دل را كس مرا همــراز نيست از چه جويم سر جان را در به رويم باز نيست اين پريشــان حالي از جام بلي نوشــيده ام اين بلي تا وصل دلبر ، بي بلا دمساز نيست ... مرغ دل پر مي زند تا زين قفس بيرون شود / جان به جان آمد توانش تا دمي مجنون شود / امام خميني (ره )
|
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 12
از ایشان 28 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام !
من هر چی گشتم بخشی برای دیوان شاعران ندیدم!1 کلا نداریم یا من پیدا نکردم1!؟؟ اگه ندارید فکر کنم خوب باشه اضافه بشه تا دیوان شاعران رو قرار بدیم! با تشکر از زحمات مدیران!!
|
|