|
|||||||
| ادبيات , زبان شناسي و فرهنگ بومي انجمن ادبیات و شعر برای دوستدارن شعر و شاعران و بحث هایی در زمینه ادبیات |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
I'm not even a fan
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: UAE
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,687
از ایشان 4,495 بار سپاسگزاري شده است
|
با سلام و خسته نباشید
من هر چی که دنبال تاپیک پیشنهادات و انتقادات پشتم پیداش نکردم و مجبور شدم تاپیک جدیدی ایجاد کنم. با عرض پوزش از مدیر گرامی. بنده پیشنهادی داشتم. با توجه به اینکه تاپیک های 2 صفحه ی اول رو مرور کردم و دیدم در مورد شاعران و نویسندگان ایرانی و غیر ایرانی، تاپیک هایی ایجا دشده و فقط به شرح زندگی نامه و نام آثار و غیره از آنها پرداخته در صورتی که (بعنوان مثال ) رهی معیری زمانی معنای رهی معیری داره که در کنار بیوگرافیش، اشعارش هم نوشته بشه تا خواننده به قضاوت بنشینه. بنابراین پیشنهاد داشتم که این تالار با تالار شعر ادغام بشه. (البته اگر اشتباه نکنم خانوم رز سیاه عزیز، این پیشنهاد رو قبلا" مطرح کرده بودن.. حالا من این موضوع رو اینجا مطرح میکنم تا دوستان و سروران گرامی و مخاطبان این دو تالار، نظرات خودشون رو ارائه بدن ) پیشاپیش ممنونم از نظراتتون ![]()
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: کتابخانه ی اتاقم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 1,463 بار سپاسگزاري شده است
|
دستت درد کنه wave گرامی فکر بسیار خوبی است.
در مورد بیو گرافی ها هم کاملا حق با شماست که البته من تصمیم دارم به زودی اشعاری از این مشاهیر قرار دهم.با تشکر
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي IRANSHAHR به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
I'm not even a fan
|
آهان پس این دو تا تالار بوده پیشنهاد رز سیاه عزیز. من فکر کردم پیشنهادی که من مطرح کردم رو ایشون قبلا مطرح کرده بودن که ظاهرا" موضوع چیز دیگری بوده.
ممنونم از نظرت و منتظر میمونیم دیگر دوستان هم پیشنهاداتشون رو بدن تا به ادمین ارجاع بدیم. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: عدم آباد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 509
از ایشان 1,526 بار سپاسگزاري شده است
|
شاید بد نباشه اون دو تالار زیر مجموعه تالار ادبیات بشند
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Connoisseur
|
دوستان گرامی درود و خسته نباشید. گرامیان همانطور که می دانید در این مدت خوشبختانه استقبال مناسبی از این تالار مخصوصا بخش داستان نویسی (به مدد نویسندگان محبوب هم میهن) به عمل آمده. که به همین دلیل بنده خود را موظف می دانم تمام تلاش خود را برای افزایش بازدید کننده از این دو بخش به عمل آورم. اما در این راه به کمک شما دوستان گرامی نیاز دارم،تا نظرات و پیشنهادات خود را در این جستار با بنده در میان بگذارید. پس هرچه زودتر دست بکار شوید تا به زودی تالاری در خور فرهنگیان و نویسندگان بزرگوار هم میهن داشته باشیم. ![]() |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي IRANSHAHR به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#8 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: شیراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,742
از ایشان 992 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست من ایرانشهر من خودمو یک نویسنده نمی بینم و حتی شخصی که بتواند در باره نوشته های دیگران نظر دهی کند . من به عنوان یک دوستدار داستان و علاقمند در نوشتن تنها می تونم بگم که داستان های دوستان که به تالار فرستاده می شه رو در یک تاپیک مخصوص قرار داده و با آوردن یک نویسنده مشهور و نظر دادن در مورد آنها سعی در کمک به شیوه داستان نویسی آنها کند و آنها را بدینگونه ترغیب و تشویق به نوشتن در مسیر درست وصحیح آن بدارد تا بدینگونه فکر و تفکر دوستان داستان نویسمان در جهت یک آرمان درست و منطقی و حس قرار گرفتن در مجامع داستان نویسی او را در انجام دادن این روش زیبا یعنی داستان نویسی آنهم در هر زمینه آن استوار تر گرداند تا بالاخره خود را در آینده ای نزدیک در میان جمع داستان نویسان ببیند و حتی خود را در برابر داستان به نشر درآمده خود ببیند
با سپاس اژدهای آزاد ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي سید رضا به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#9 (permalink) |
|
I'm not even a fan
|
سلام
دوستمون سید رضا پیشنهاد جالبی داد. در تکمیل فرمایش ایشون عرض کنم که: من امروز یک تاپیکی دیدم از خانوم رز سیاه عزیز (که جاش واقعا" خالیه) که در اون نوشته های هر کسی رو جمع آوری کرده بود.. یعنی در این تاپیک نويسندگان عزيز هم ميهن اگر نویسنده ای که دعوت خواهد شد، هر روز یا هر هفته نوشته های یک نفر رو مورد نقد و بررسی قرار بده، جالب بشه. ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي MARC به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#10 (permalink) |
|
Connoisseur
|
بنده پیشنهاد می دهم برای هر نویسنده جستاری با نام نویسنده درست شود تا خود نویسنده داستان هایی خود را در آن قرار دهد و هر کجای تالار داستانی نوشت نسخه ی از ان را هم در جستار خود قرار دهد.البته با امکاناتی بیشتر از گذشته...
ويرايش توسط IRANSHAHR : 01-10-2008 در ساعت 09:17 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي IRANSHAHR به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#11 (permalink) |
|
I'm not even a fan
|
![]() ![]() این هم خوبه اما گاهی پیش میاد مثل تاپیکی که من و سجاد داریم مینویسیم توش (از دل تا قلم) که نوشته ها، بستگی به نوشته ی قبلی داره، بنابراین طرح تاپیک مجزا، نمیتونه کامل پیاده بشه. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي MARC به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#13 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 12
از ایشان 12 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام .طرح بسیار خوبی است .گرچه ما به گرد شما نویسندگان نمیرسیم .ولی به نظر من تجلیل از نویسندگان پر کار .اهدای جایزه به بهترینها( که الحق همه خوبند).نقدو بررسی اثار .دفاع نویسنده از اثربه صورت یک گردهمای وخارج از سایت انهم در یک روز و تاریخ مشخص مثلا گردهمائی سالانه میتونه انگیزهی خوبی ایجاد کنه .متشکرم.ببخشید که خودمونو قاطی بزر گان کردیم
![]()
کیوانرهگذر ويرايش توسط IRANSHAHR : 01-11-2008 در ساعت 06:08 PM. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: hamin nazdikiha
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 29
از ایشان 5 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
salam manam ba nazare keyvan7907 movafeghamfekre khobie alie |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
به نظر من هم تجلیل خیلی تاثیر گذاره . باعث تشویق هرچه بیشتر اونها میشه .
ويرايش توسط IRANSHAHR : 01-20-2008 در ساعت 08:59 AM. |
|
|
|