|
|
#31 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 398
از ایشان 257 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به گمان شما جز این است که هزارها و بلکه میلیونها ا انسان قربانی جنایاتی هستند که امپریالیستها و مطلق خواه ها عامل انند؟که یک سر طیفشان دغدغه ایدئولوژیهایشان را دارند که به قدرت مطلق برسند و سر دیگرشان دنیای سر مایه داری است که انها نیز گاه به ریسمان فرسوده مذهب چنگ انداخته اند_البته این دسته نه بخاطر مذهب بلکه برای همسویی با موج بت پرستی تهوع اور این زمان و کسب اعتباری بین توده که زندانی مذاهبند. ایا هر دو مقصر نیستند؟ ایا جز این است که امپریالیست اگر منافع اقتصادیش ایجاب کند , از هر بنیاد گرایی , بنیاد گراتر عمل میکند.فکر می کنید بنیاد گرایی چیزی جدای از دنیای سرمایه داری و قدرت طلبی است. من اینگونه نمی اندیشم.اینها سر وته یک کر باسند. و دنیای سرمایه داری اگر نه بیشتر از دنیای ایدئو لوژی لا اقل به همان اندازه زشت و کریه است. همه انسانها قربانی منافع اقتصادی یک عده.که اینها خیلی وقتها به دروغ مدافع ایدئو لوژیهایی هم هستند._منظورم دفاع از ایدئو لوزیهای مذهبی نیست , منظورم فریب مشمئز کننده ایست که صرفا جهت عوام فریبی و استفاده از نیروی انسانی به کار می رود , بدون اینکه واقعا اعتقادی به ان داشته باشند, سوئ استفاده از باورهای غلط مردم و دامن زدن به ان_ بنیاد گرایان هم که دیگر هیچ جای دفاع ندارند.و پرونده شان بسته است. ایدئولوژیهای دگم مذهبی مسئول عقب افتادگی ما هستند و باید پاسخگوی جنایات خویش باشند ولی از نظر من دنیای سرمایه داری اگر شرایطش ایجاب کند با ان همسو خواهد بود.الان نبینید که بخاطر قدرت طلبی هر کدام و عدم وجود دشمن مشترک, در برابر هم قد کشیده اند._البته منظور سر مایه داری و بنیاد گرایان اسلامی است_ و نتیجه ان همین ترورهایی است که می بینیم.این ترورها نتیجه دعوای این 2 قدرت است. دوست من غیر از این است که در پاکستان ژنرال ضیا ء الحق با حمایت امریکا علیه ذوالفقار بوتو دست به کودتا زد و شریعت را وارد قانون اساسی پا کستان کرد؟ غیر از این است که ذنیای سرمایه داری به نیرو های مسلمان در منطقه میدان داد تا توده ای انقلابی کمونیست را که که قدرتشان در منطقه انها را تهدید می کرد, مهار کند؟ گمان می کنید اگر اینها نمی خواستند , انقلاب می توانست پیروز شود؟ شاد باشید. ![]()
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: world
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22
از ایشان 688 بار سپاسگزاري شده است
|
من در پی انتشار نشریه ی کوچک خانگی و پخش ناشیانه ی ان روزگار کوتاه اما سختی را در بازداشتگاه ها بسر بردم.
گاهنامه ی خیلی سبز که بیشتر به مسائل جهانی نظیر مرگ و انقراض گونه های جانوری پرداخته بود و نوجه زیادی به محیط زیست داشت. از بد حادثه دوستی رند یک نسخه از ان را در اختیار مقامی خرد و بی خرد قرار داده و همین دلیل پذیرایی ظالمانه ی معدودی .....از من شد. ایشان تا انجا که می شد ما را میهمان کتک و فحش کردند. نهایت اینکه از داستان من که درباره ی امیزش یک فراانسان در تخیلاتش با یک گوزن ماده بود اینطور استنباط شده بود که من قصد بر اندازی نظام را با ایدئولوژی ازادی جنسی و ارتباطات جنسی انسان و حیوان داشته ام. کارم خنده بود. خنده ی تلخ من با درد هایی که شبها نمی گذارند بخوابم. ماتریالیست بودن چیز ساده ایست. کمونیست بودن ساده تر. ازادیخواهی مثل اب خوردن. اما در کشور ایران چه بسا انسان بودن و فهمیدن و پرسیدن و دانستن یک جرم است. در خفقان چو شبان و گرگان باید خفت تا دزد مال و جان ببرد. چه کار کنم که خوابم ببره؟ چه کار کنم که من نمی تونم برای استخدام در نظام شبهه سرمایه داری و وارونه ی ایران به جعل اندیشه و سانسور عقایدم دست بزنم تا منبع درامدی پیدا کنم و ......... چه کار کنم که در جامعه ی ایران افکار متفاوت داشتن معنای کمونیست بودن میده و کمونیست ها شوم و کافر و ضد انقلاب و حکومت برانداز تعریف شدن؟ چه کار کنم که نمی تونم وارد مساجد بشم و از خدایان و امامان جعلی بگم و بشنوم؟ در جامعه ی ایران هیچ جایی برای ماتریالیست ها نیست. برای ازادیخواه ها نیست برای مخالفان نیست. باید خفه شد تا زیست. و خفه ماندن و در سکوت زیستن برای چو من از مرگ سهمگین تر.پس داد می زنیم.میشنون. از صرامون خوششون نمی یاد. .به ازار ما و کسانی که با ما در ارتباطن بر امده ......... باور کنید خسته شدم.خیلی خسته اما نومید نه. هرگز من هرگز تمام هستی رو کره ی زمین و همه ی ملت رو ایران و میهن رو کشور ایران و خدا رو خدای مذاهب نخواهم دونست. هرگز برای استخدام در جایی به روح کسی درود نمی فرستم.و هرگز جلوی کسی خم نمی شم. بگذار وقتی میمیریم شاد باشیم نه انکه خود را از ان جهت که خود نبودیم و انچه خواستیم نکردیم نکوهش کرده با درد نکردن بمیریم. بگذار پردرد اما ازاد بمیریم.
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Expert
|
دارند نسل ازاد اندیشان را در هم میهن با اخراج و سانسور و حذف به بهانه های واهی منقرض می کنند.
من به این روند اعتراض دارم |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي kalaghshouresh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#34 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 902
از ایشان 335 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي aryan20xx به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#36 (permalink) |
|
Expert
|
در ایران تو می توانی در صورت مسلمان بودن انهم از نوع شیعی هرکاری که می خواهی بکنی.
هرکاری. لازم به ذکر نیست که بگویم چه تعداد انسان با قدرتی که این حکومت تنها به فرض شیعه بودنشان به ایشان داده چه کارهایی کرده اند که ما حتی شرم داریم انها را به حیوان نسبت دهیم. اگر کسی مایل بود با اجازه از مدیر می توانم چند نمونه با ذکر منبعی که حتی خود حاکمان می پذیرندش بیاورم. اما اگر مسلمان نباشی ،هیچ چیز نمی توانی باشی. هیچ چیز. گریز از بحران برای برخی که هدف وسیله شان را توجیه می کند هست. انها جامه ی شیعی تن می کنند اما ان زیر صد کار دیگر میکنند. اما بدبخت کسانی هستند که نمی توانند از خود و اعتقاداتشان بگذرند. هرگز نمی توانی ماتریالیست باشی. حتی اگر بی خطر تر از نسیم هم باشی نمی توانی ماتریالیست باشی. چون خطرش این است که ممکن است مقابل دیدگان عده ای سست عنصر سبز شوی و انها که دغدغه ی ازادی دارند با دیدن تو دست از مکتب پوسیده ی خود بردارند. در ایران نمی توانی هیچ چیز دیگری باشی. ماتریالیست هیچ حقوقی ندارد. اگر چشم باز کنید اینها حتی به هم مسلک خود که از یک پیامبر هم تبعیت دارند یعنی اهل سنت هم رحم نمی کنند. اگر نمونه خواستید باز هم تایید شده می اورم. |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Expert
|
من با همکاری چند تن از دوستانم مشغول ساخت ماشینی هستیم شبیه ماشین زمان!البته تفاوتش در این است که این ماشین برخلاف ماشین های رویایی سابق برای حمل انسان به گذشته یا اینده نیست بلکه وسیله ایست برای ارسال اطلاعات.(هر گونه اطلاعاتی با هر نوع فرمتی.تصویری صوتی عکس نمودار مجله خبر گزارش...هرچیزی که درباره ی ایران و ایرانی بعد از انقلاب 57 می باشد .البته مستند و واقعی) مقصد شهرها و روستاها ی ایران در تاریخ 22 بهمن 1357 مکان تجمع مردم در صفوف برای رای دادن به نظام اینده ی کشورشان است.چند ساعت قبل از شروع رای گیری مردم به هر طریقی(پیشنهاد بدهید از چه راهی برای انتقال و پخش اطلاعات ارسالی استفاده کنیم)به این اطلاعات مستند دست یافته با مطالعه یا دیدن یا شنیدن انها و مطلع شدن از اوضاع و احوال ایران و ایرانی بعد از انقلاب 57 و رای دادن به حکومت جمهوری اسلامی ایران بروند با خیال راحت و اگاهانه به چیزی که می خواهند رای دهند.اگر همچنان به جمهوری اسلامی رای می دهند یعنی انچه امروز در کشور مستقر است اعم از اوضاع سیاسی اقتصادی فرهنگی داخلی خارجی اجتماعی ... همان چیزیست که انها از حکومت منتخبه یعنی جمهوری اسلامی وی خواستند. قصد داریم اگر بشود یکی از کارکنان یا مسئولان صدا و سیمای وقت را بیابیم و با ارسال نامه ای و تشریح قصد و نیت مان(البته بعد از اثبات اینکه ما از اینده با او تماس گرفته ایم)از وی بخواهیم تا در روز 22 بهمن سال 57 تصاویر و مدارکی که ما از اوضاع کنونی کشور و ملت در حال حاضر را برایش فرستاده ایم به صورت پخش سراسری در معرض دید عموم بگذارد.(شما هم اگر راه حل دیگری دارید با ما در جریان بگذاریدش) و البته با کمک او تعداد انقلابی بیابیم تا به پخش این مدارک در تاریخ ذکر شده بپردازند.میخواهیم در تاریخ 22 بهمن سال 57 مدارک و اطلاعات مستند و حقیقی و واقعی از اوضاع کشور و ملتی که در ان روز به جمهوری اسلامی ایران رای دادند را به دست همه ی ایرانیان قبل از رای دادن برسانیم تا انها نگاهی به این واقعیات رخ داده در ایانده بیاندازند و اگر هنوز هم خواستند به جمهوری اسلامی ایران رای دهند. مردم در ان تاریخ با اطلاعاتی که ما از اینده ارسال کرده ایم خواهند دید که چه اتفاقاتی افتاده است و چه تحولات و تغییراتی در ایران و دیگر نقاط جهان افتاده است و اگر این همان چیزی بود که می خواستند پس بروند و با خیال راحت به جمهوری اسلامی ایران رای بدهند. می خواهیم با جمع اوری اطلاعات واقعی نه جعلی و دروغین از اوضاع کشور در این مدت و البته تغییرات دیگر مناطق دنیا ،اطلاعات را برای مردم در ان روز بفرستیم. ما قصد داریم تمام انچه در این مدت تحت حاکمیت کسانی که انها در ان روز به ایشان رای دادند بر ایران و ملت ایران گذشته را برای مردم سال 57 بفرستیم تا اها ببینند که اگر این اینده همان چیزیست که می خواهند پس بروند و رای به جمهوری اسلامی ایران بدهند. اطلاعات ما باید علمی و واقعیباشد و به دور از جبهه گیری های نادرست. قصد داریم اطلاعات مستند و درست و حقیقی بفرستیم. باید فرمت تصاویر ارسالی به فرمت دستگاه های انها بخورد.و یا اطلاعات صوتی قابلیت پخش در دستگاه های صوتی انها را داشته باشد. و تصاویر و عکس ها. حتی اگر بشود نامه هایی از افراد مسن و جوان. به طور مثال می توانیم به سراغ کسانی برویم که ان روز به پای صندوق رای رفتند و به جمهوری اسلامی ایران رای دادند. از انها بپرسیم که در این مدت چه اتفاقاتی در کشور افتاده و چه بر سر ایشان امده است و همان را برای خودش در ان زمان یعنی سال 57 تاریخ 22 بهمن بفرستیم. بنابراین از شما می خواهم اگر دوست دارید ما را در این راه کمک کنید. با ارسال اطلاعاتی که در موثق و دریت بودنشان اطمینان دارید به ما بپیوندید تا در صورت پایان پروژه ی ساخت ماشین زمان به همراه اطلاعات خودمان انها را برای مردم ایران در سال 57 بفرستیم. منتظریم. اطلاعات خود را به همین ادرس بفرستید. من پست های شما را کپی کرده اماده ی ارسال می کنم. و البته نیازمند کمک شما در هر زمینه ی دیگری نیز هستیم. شما هر اطلاعات درست و مستندی از روز بعد از 22 بهمن تا امروز دریاره ی ایران و ایرانی دارید برای ما بفرستید. از جنگ از اقتصاد از حکومت از پیشرفت ها و... از همه چیز ماشین زمان در حال تکمیل است.اگر شما هم می خواهید در این پروژه همراه ما باشید بدانید نیاز فوق العاده ای به حضورتان داریم.با ما در میان بگذارید. ممنون ================لطفا پاسختونو در باره ی این پست به تالار هم اندیشی موضوع"ماشین زمان هم میهنان شورشی" ارسال ![]() کنید |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Expert
|
زندگی یک ماده گرا در ایران با این حکومت خیلی سخت می گذرد.نه تمام ماتریالیستها،برخی از انها
مثلا من از خانواده ام شروع می شود تا جامعه و افرادش. نمونه امروز من برای تکمیل پرونده ای که پایانش می تواند شروعی در زندگی و اینده ام باشد به یکی از مدیران یکی از سازمان های دولتی مراجعه کردم تا یک امضاء پای پرونده ام بزند. حرفی از معطلی ها و.. نمی زنم. فقط بگویم که این مدیر دولتی بی انکه جواب سلام مرا بدهد و نگاهی به من بیاندازد پرونده ام را بعد از نیم نگاهی به عکس من بر گوشه ی پرونده به روی میز پرت کرد و همانطور که سرش به مانیتور رایانه اش بود گفت:برو عکس پرونده تو عوض کن! پرسیدم :مشکلش چیه؟ پاسخ داد:ریش! گفتم ریش نداشته باشد؟ جواب داد:ریش پروفوسوری!!!!! نداشته باشد. جز خنده کاری نداشتم بکنم.فقط سعی کردم متوجه خنده ام نشود. چون اینده ی من و ...م و حتی خانواده ام در گرو امضاء این مدیر بود. و او برای ریش پروفوسوری من در عکس پرونده ام زندگی چند نفر را مختل کرده تا گشایش این گره مسخره که از اول هم زدنش بی مورد بوده مارا بلاتکلیف رها کرد. عجب دردسری داریم ماها! نمی دانم. این کوچکترین مشکل است. از اعدام ها ی جوانان مملکتم چیزی نمی گویم. ![]() |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Expert
|
چرا باید تمام هستی باشیم؟چه دلیلی داره که موجودی با تمام محدودیت های ما بخواد تمام هستی قلمداد بشه؟همین اندیشه و باوره که باعث شده بشر امروزی با تمام قوا به جنگ با طبیعت و کره ی زمین بره و الان ما شاهد تخریب تنها کره ی قابل سکونت خود یعنی زمین هستیم. من هرگز نمی خوام که همه ی هستی باشم چون منو به خاطر محدودیت هام به تخیل واداشته باعث می شه به سمت چیزی برم که دارم باهاش می جنگم. یعنی خلق داستانی دیگه. من تمام مبارزه م رو گذاشتم روی اگاه سازی مردمی که همه ی هستیشونو یک باور پوچ و غیر واقعی تصرف کرده. و نمی خوام که خودم هم به اونها بپیوندم. هستی چیزی فراتر از منه. من نسبت به توانایی های خودم شکی ندارم و نااگاه به استعداد ها و پتانسیل های نوع بشر هستم و این نوع نگرش دست کم گرفتن موجود دوپا نیست. کار ما اکنون در عصر علم و منطق مبارزه با هر اندیشه ایه که بخواد بر علیه جنبش رهایی بخش و ازادی بخش اگاه سازی مقابله کنه. عموم اگر درباره ی زندگی و کره ی زمین و تاریخ نوع خودش واقعیت رو بدونن دیگه وارد بحث های بیهوده ای چون ردپایی از خدایان اسمانی و یا اثبات خدایانشان نواهند رفت. انها به افسانه با چشمی بینا چونان یک قطعه ی قدیمی از تاریخ بشر می نگرند و دیگر در دام این انگاره ی ساده لوحانه ی پست نخواهند افتاد که ما خالقی داریم که مارا به مقام خلافت رسانده و گر انچه او گفته کنیم به مقام اصلی خویش یعنی خوداوندگاری بازخواهیم گشت. نه!!! من موجودی خاکی هستم که اجدادم میمون ها و بوزینه هایی بودند که بنا به جهش ژنتیکی یا افزایش ماده ی خاکستری مغز و رشد جمجمه و یا هر دلیل دیگری به تمدنی رسیده که اکنون می تواند ادعای مالکیت بر تمام زمین را بکند. و می دانم که روزگاری موجودات عظیم الجثه ای با نام دایناسور ها هم صاحبان ساکنان زمین بودند. و امروز دیگر نیستند. نظریات زیادی هست درباره ی دلیل انقراض نسل دایناسور ها.مثلا برخورد شهاب سنگ هاو .... و البته نظریه ی دیگری که می گوید مغز دایناسور ها در حال رشد بوه است و به علت عدم گنجایش جمجمه و البته نبودن انعطاف در پوسته و سر برای رشد و جا باز کردن نوع این موجود بزرگ منقرض شده. ما هم ممکن است منقرض شویم. نه با شهاب یا رشد غیر عادی مغزمان که با دست خودمان. ببینید چه بلایی سر کره ی ما امده؟جنگ ها و سلاح های مخرب!! مواد شیمیایی و سموم و گازها. جنگل ها و صحراها!! و اب اقیاوس ها و ذوب شدن یخچال ها. این تمدن بشریست که عده ای ادعای خدا بودنش را دارند. چطور خدایی هستید که نمی توانید از نابودی خویش به دست خویش جلوگیری کنید؟نه. من یک نوع بشر هستم. جزئی از هستیکوچک و خرد. هرگز ادعای تمام هستی بودن نمی کنم. هرگز به خدایان و الهه های دروغین مومن نمی شوم. هرگز کتابه ای جعلی و پیامبران افسانه ای را مقدس نمی شمارم. و برای من تنها هستی عظمت دارد و قدسی ست نه هیچ چیز دیگر. هستی و همو!!! شاد زی!!!! |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Expert
|
نه. ما ادمها نیستیم که هستی رو می سازیم. هرگز. البته مگر در خیالمان و در افکاری پریشان و خواب الود که تروشات اذهان خوابیده است و بس. هستی هرگز انقدر حقیر نشده که نوع بشر،یکی از موجودات ساکن بر یکی از کرات کوچک واقع در یکی از کهکشانها ی متوسط،در یکی از فضاهای خویش،بخواهد سازنده ی ان باشند. نه. ما اگر همه هم جمع شویم هستی نمی شویم. هستی فرای ماست. ما نوعی موجود ساکن به روی کره ای خاکی هستیم. چطور می توانیم ادعا کنیم که هستی هستیم؟کافیست سیاه چاله ای چند درجه بیشتر به خورشید قشنگ ما نزدیک شود. انوقت همه ی نوع بشر با این همه ادعا و با این همه خدا(الله و یهووه و پدر اسمانی ...)و پیامبرو امام و عزیز کرده و انسانهایی که می گویند هستی هستند در کمتر از لحظه ای ناپدبید می شوند و به سیاهی فرو می روند. بس است. چرا بشر گمان می کند که راز هستی ست و خود هستی ست؟چطور شد که این مالیخولیای زشت ما را به انحطاط کشاند؟هستی در ظرف ما نمی گنجد. چطور می توانیم ما ظرف ان شویم؟نه!!! جز نابودی خویش و انواع دیگر موجودات چیزی عایدمان نمی شود.مادامی که چنینی نادان به جایگاه خویشیم و خواب هایی اینچنینی مغشوش میبینیم،من چشمم اب نمی خورد. باید سر از میان اسمان پایین اورده ببینیم که پاهای ما از زمین در امده. خود را بسازیم و از غرور ها برهیم. خاکیم و هیچ. ممنون __________________ |
|
|
|
|
|
#41 (permalink) |
|
Expert
|
تمدن انساني درجهت نابودي كره ي زمينه.نبايد نگران چيز هاي پست تر باشيم . عقل حكم مي كنه ما وقتي توي گردبادو طوفاني وسط اقيانوس خروشان قايقمون داره غرق مي شه در عوض تلاش در جلوگيري از نفوذ اب بيشتر به داخل قايق با هم سر اسم و فاميل و رنگ و خون درگير نشيم. قايق كره ي زمينه كه به خاطر فعاليت هاي بشر داره نابود ميشه. و ما سوار بر قايق داريم تمام توانايي و انرژي مونو صرف جنگيدن بر سر اتاق خواب كابيني در قايق مي كنيم. همه داريم مي جنگيم تا صاحب اين كابين بشيم تا بتونيم بخوابيم و هر كسي قصه اي از اصالت و جد و اباد و قدمت ساخته تا مشروعيت خودشو بيشتر كنه.در حاليكه به زودي اين قايق غرق مي شه و ديگه زماني براي ما نمي مونه تا بريم و خودخواهانه توي كابين بخوابيم. مادامي كه خودمونو درگير اين مسائل كوچيك كنيم و با دسته بندي هاي افراطي بين ادم ها فاصله بندازيم لحظه ي نابودي بشر و سقوط در ورطه ي نيستي سريعتر مي رسه. بايستي ايران و امريكا و اسيا و سفيد يا سياه پوست و كاتوليك و شيعه و يهودي حذف بشه و ما انسان بشيم.برابر و در كنار هم براي توقف تهديد ها بر عليه كره ي زمين و بازسازي و اباداني اون. چه چيزي مهم تره و ارزش پرداختن و جرو بحث رو بيشتر از اوضاع كل بشريت داره؟ايا تمدن ايران و خطر اضمحلال اون يا كره ي خاكي كه داريم توش زندگي مي كنيم؟شايدم با گفتن به ما ربطي نداره همه چيو بخوايم فراموش كنيم؟اما اين پاك كردنه صورت مسئله از روي تخته سياه ذهنمونه. همچنان كره ي زمين داره تهديد مي شه.و ما ساكنان كره ي زمين هستيم. تنها مكان قابل سكونت ما.فعلا. بايد تصميم بگيريم كه نگران سبزي فروش سر كوچه باشيم يا انهدام كره ي زمين. |
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
شناسه تکراری
تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 91
از ایشان 193 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بدون رقابت زندگی معنی ندارد |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ashk1a به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#44 (permalink) |
|
Expert
|
اگر ماتریالیست جهان وطنی باشید که دیدگاه های ناتورالیستی اومانیستی داره ،و معتقد به برابری تمام موجودات و هم زیستی مسالمت امیز انواع ساکنان کره ی خاکی باشی چرا می شه.
اما اگه همچنان یک ایرانی یا امریکایی،یک عرب یا یک ترک،مسلمان یا مسیحی،سیاه یا سفید،صنعتی یا جهان سومی باشی،مسلما من هم مثل خودت به تو رای منفی می دم و می گم نه!نمی شه که تو باور داشته باشی که می شه در کره ی زمینی زندگی کنی که برای همه صلح داره و برای همه رفاه داره و همه ایمن هستند و برای پیشرفت تمدن انسانی تلاش می کنن و در راه ساختن بدون انهدام گام بر می دارن. می دونم از اذهان قوطی کبریتیه مرزبندی شده ی ماشینی متمرکز و منحرف بر و در مکاتب ناقص و دورغین همچین ایده ای و ارزویی و امکانی خروج نمی کنه. می دونم. شاهدید که نوشتم ماتریالیست های جهان وطن. مگه نه؟ نه من و این اندیشه ی من مشکلی داره نه شما و تفکراتتون. هرگز. تقابل اکثریت مصرف گرایان از درون تهی با اقلیت اگاه ساز مصرف گریز مشکل اصلی ماست. و ما هم بی خیال نمیشیم. نومیدم نمی شیم. اگاه می کنیم. به دیگران شانس شنیدن حرفایی از نوع دیگه رو هم میدیم. فرصت میدیم در کنار تفکرات مسخره و پوچی که بشر رو به سوی انفجار زمین و نابودی نسل موجودات زنده و پایان حیات می بره کمی هم تفکرات ناب بخونه.شاید تاثیر گذاشت. شاید کسی به خودش اومد. مگه نه؟ |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Expert
|
هرگز امیدی در من نبوده که تمام کسانی که مطالب اگاهی بخش رو می خونن بتونن اونو بفهمن.
و البته اون اندک کسانی که می فهمن هم بتونن خودشونو قانع کنن تا نوع زندگیه خودشونو تغییر داده به اگاه بخش ها بپیوندن. این امید نبوده. اما امیدی بوده که بهم گفته خلاف جریان مصرف گرایان حرکت کن.و اگاهی بده. یه روزی بشر به اون جامعه می رسه. حتما می رسه. رقابت مربوط به اذهان کوتاهه. در سرزمین کوته قدان که هرگز مدار اندیشه شان از صفر بالاتر نمی رود،تو از یک هم حرف بزنی هیچ انگاشته می شود.نمی شناسندش. (در پاسخ به پست بالایی نبود)) کسی به خودش نگیره. ممنون |
|
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|