|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
Dare to Dream ![]() |
به زودی..
|
|
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
Dare to Dream ![]() |
parata
نوعی نان پاکستانی
|
|
|
|
| 2 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
اين يه غذاي برزيليه كه اسم محليش نمي دونم چيه!
اما هر چي هست من كه خوشم نمياد ![]() درست شده از مانگو (تو ایران میگن انبه)لوبیا قرمز- سیب زمینی سیر -پیاز- فلفل قرمز -فلفل دلمه- گوجه خرد شده-گشنیز
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
حموس (لبناني)
تو اين غذا نخود،روغن كنجد،سير،ليمو ترش،زيتون سياه،پاپريكا هست .. حالا مزه اش چي ميشه؟!!!! ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 (لینک نوشته) | |||
|
Dare to Dream ![]() |
یه جورایی مکمل طعم غذا. یار جدا نشدنی " شاورما" .. غذایی عربی شاورما که توی دو طعم گوشت و مرغ، ارائه میشه. لحم شاورما (شاورمای گوشت) دجاج شاورما (شاورمای مرغ)
|
|||
|
|
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
Dare to Dream ![]() |
اوه چقدر بزرگ شد! مرورگر من اجازه نمیده اینو ویرایش کنم و کوچیکش کنم!
هیلدا جون ساری.. دست خودتو میبوسه (خجالت) |
|
|
|
|
|
#7 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
مریم
شاورما کی شد غذای عربی؟منم میخواستم بذارم..اما فکر کنم شاورما غذای ترکی باشه که همون کباب ترکی بهش میگن ![]() یعنی اصلش ترکی هست..لبنانی ها با حموس میخورن
|
|
|
#8 (لینک نوشته) |
|
Dare to Dream ![]() |
اینم شاورما.. منتها ساندویچ شده ش.
از نون لبنانی برای چنین ساندویچی استفاده میشه
|
|
|
|
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
Dare to Dream ![]() |
نون لبنانی
که موقعی که از تنور در میاد، اینجوری باد کرده ست ![]() و بعد از اینکه خنک شد، به این حالت در میاد ![]() بعضی رستوران ها، وسط این نون رو باز میکنن و مواد شاورما رو همراه با کاهو و گوجه و حموس میریزن وسطش و دورش کاغذ ساندویچ رو میپیچن. |
|
|
|
|
|
#10 (لینک نوشته) | |||
|
Dare to Dream ![]() |
حالا نمیدونم اصلیتش مال عرب هاست یا ترک ها و یا اروپایی ها. اما این چیزی که من اینجا گذاشتم، شاورمای عربی بود. پس جزو غذاهای عربیه.
|
|||
|
|
|
|
|
#11 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
سلام ابجي گلم
|
|
|
|
#12 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
کوبه (عربی و جنوب ایران )
شبیه کوفته تبریزیه اما خوب به نظر من خیلی خوشمزه تر...غذایی مخصوص ماه رمضون . ----- کاستر هون فرنیه اما یا زعفران و ترکیبی متفاوتر... بازهم مخصوص ماه رمضون
|
|
|
#13 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
اگه تا حالا رفته باشين تركيه .. متوجه شدين كه ذائقه غذاييشون چقدر به ما ايراني ها نزديكه. زياد هم از ادويهجات و سبزيجات معطر استفاده نميكننن .از معروفترين غذاهاي تركيه كباب كه با گوشت بره درست مي شه. مثل شيش كباب..دونر كباب.. آدانا كباب و كبابهايي كه توي اجاقهاي سفالي درست مي كنن. توي رستوران هاشون غذاهاي بومي هم زياد دارن مثل انواع كوفته، دلمه يا پلو و خورشهاي مختلف. كساني كه به بادمجون علاقه زيادي دارن حسابي يه دل سير مي تونن توي تركيه انواع غذاهايي كه با بادمجون درست ميشه رو بخورن. يه نمونه اش دلمه بادمجونه ..اما يه مدل بادمجون درست مي كنن كه از طول نصفشده و با مخلوط گوشت پرمي شه و معمولا با برنج سفيد سرو ميشه. هميشه هم كنار غذاهاشون سبزيجات پخته شده با روغن زيتون و ماست پيدا ميشه. يه مدل نون دارن به اسم بورك كه پختنش همچين حوصله مي خواد! توي اين نون مخصوصشون ورقه هاي خميريكه لابلاي اون پنير، گوشت يا سبزيجات. كه البته به عنوان وعده غذايي هم استفاده ميشه و توي بعضي رستوران هاشون مي تونين از اين نون پيدا كنين. ماهي كباب هم توي شهرهاي ساحليش كه حسابي طرفدار داره كه معروفترينش هامسي كلي هم دسر بعد از غذاشون سرو مي كنن. فرني .. پودينگ شير و باقلوا و شيريني هاي مختلف. يه نوشيدني داغ دارن كه توي تمام رستوران هاشون سرو ميشه .. كلي هم طرفدار داره كه واسه سرما خوردگي و گلو درد هم مي گن خوبه و اسمشم ساحلپ با شير و پودر ساحلپ درست ميشه كه روشم دارچين ميريزن. انواع مختلف سوپ هم دارن. توي استانبول روي كشتي هاي مسافربريشون چاي تركي سرو ميشه كه روش تهيه خاصي داره. داخل شهر هم ..تيكه به تيكه ذرتهاي درسته پخته شده يا كبابي كه البته طعم ذرتهاي كبابي خودمونو ندارند يا بلوطهاي بوداده پيدا ميشه. |
|
|
|
|
|
#14 (لینک نوشته) |
|
Dare to Dream ![]() |
بریانی هندی
![]() این غذا فوق العاده خوشمزه ست توی دو نوع ارائه میشه. گوشت و مرغ با ادویه های زیادی درست میشه از جمله میخک و برگ بامبو فکر کنم میگن بهش و زنجفیل و غیره فوق العاده بوی مشام نوازی داره و طعم بی نظیری. برنج همراه با این ادویه ها و مرغ و یا گوشتی که لابلای برنج قرار میگیره. پیشنهاد میکنم اگر به رستوران های هندی رفتید، این غذا رو تست کنید. |
|
|
|
|
|
#15 (لینک نوشته) |
|
Dare to Dream ![]() |
یک نوع نارگیل که فقط آبش رو میشه خورد.
همونطوری که توی عکس میبینید، پوست ضخیمی داره و باید اون رو جدا کرد و بعد آب داخلش رو با نی میشه خورد. فکر میکنم بیشتر توی هند کشت بشه.
|
|
|
|