تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > آشپزی ِ مدرن و سنتی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن بازی آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 02-27-2006   #1 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
Entezar_s's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Wink پلو و خورشت ها

پلو و خورشت ها
در این تاپیک قصد داریم انواع ته چین، پلو و خورشت را به شما عزیزان آموزش دهیم
هیلدا




**************************


خورش آلو و اسفناج


مواد لازم :

گوشت گوسفند

نيم كيلو



اسفناج

يك كيلو



آلو برقاني

150 گرم



پيازسرخ شده

2 قاشق سوپخوري


آبليمو يا آب نارنج

به مقدار كافي



نمك و فلفل

به مقدار كافي


طرز تهيه :

گوشت را چند تكه كرده ، مي شوييم و كمي تفت مي دهيم. سپس آن را همراه با 2 ليوان آب ، پيازسرخ شده و آلوبرقاني با حرارت ملايم مي پزيم . اسفناج را بعد از پاك كردن ، كمي خرد مي كنيم و در روغن تفت مي دهيم .

بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه كرده و صبر مي كنيم تا خورش با ترشي و نمك وفلفل جا بيفتد.

نكات تغذيه اي :

1- اسفناج منبع خوبي ازاسيد فوليك است به همين دليل مصرف آن براي خانم هاي باردار مفيد مي باشد.

2- اسفناج داراي هر سه ويتامين بتا– كاروتن ، EوC مي باشد كه هر سه داراي خاصيت آنتي اكسيداني هستند و باعث پيشگيري از انواع سرطان و ناراحتي قلبي – عروقي مي شوند.

3- مواد لعابي اسفناج براي مخاط و مفاصل بدن لازم است.

4- اسفناج به علت دارا بودن منيزيم ، خاصيت ضد سرطاني داشته و گلبول هاي خون را افزايش مي دهد.

5- نكته مهم در پختن اسفناج اين است كه نبايد آب آن را دور ريخت، زيرا منيزيم در آب آن موجود است.

چهارگروه از افراد بايستي از مصرف اسفناج خود داري كنند:

1- مبتلا يان به بيماري كبد

2- كساني كه درد مفاصل و روماتيسم دارند

3- كساني كه سنگ كليه دارند

4- مبتلايان به ورم معده يا روده
__________________
بود بر شاخه هایم اخرن برگ
توبنداریکه شب به چشمم خواب است
ندانی این جزیره غرق خواب است
به حال گریه میخوانم خدا را
به حال دوست میجویم شما را

ويرايش توسط Hilda : 01-06-2008 در ساعت 04:09 PM
Entezar_s آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-27-2006   #2 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
Entezar_s's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض نقل قول : اگر میخواهید اشپز شوید بیاید تو.

هويج پلو با مرغ

پلو و خورشت ها
مواد لازم:



يك كيلو

برنج
يك عدد

مرغ
يك قاشق چايخوري

زعفران سائيده

يك عدد متوسط

پياز

يك دوم استكان

آبليمو

150 گرم

روغن

يك دوم فنجان براي تزئين

خلال بادام در صورت تمايل

به قدر لازم

نمك



طرز تهيه:

برنج را قبلاً شسته و با نمك بگذاريد خيس بخورد. مرغ را به چند قطعه تقسيم كرده و با آبليمو و يك ليوان آب و يك دوم زعفران ( آب كرده ) و كمي نمك و پياز خرد شده بپزيد. به اندازه يك فنجان آب مرغ در قابلمه نگه داريد. هويج را شسته، پوست آنها را گرفته و به صورت خلال هاي باريك 2 سانتي متري خرد كنيد( نكته قابل ذكر اين است كه هيچوقت هويج را نتراشيد، چون سطح هويج سياه مي شود و نيز هميشه هويج را طوري خلال كنيد كه در موقع سرخ كردن خرد و تكه تكه نشود). روغن را در ماهيتابه ريخته و هويج هاي خلال شده را طوري سرخ كنيد كه رنگ آنها تغيير نكند. سپس برنج را پخته و آبكش كنيد. در قابلمه كمي روغن بريزيد و برنج و هويج هاي سرخ شده را در قابلمه ريخته و بقيه زعفران آب كرده را روي برنج بدهيد و بگذاريد برنج با شعله ملايم دم بكشد. در صورتي كه مي خواهيد از خلال بادام استفاده كنيد خلال ها را شسته، آنها را يك طرف برنج بريزيد تا خلال ها نرم شوند. پس از دم كشيدن برنج آن را در ديس كشيده و روي برنج را با گوشت هاي تكه تكه شده مرغ و خلال بادام تزئين كنيد. آب مرغ را هم روي برنج بريزيد.

روش ديگر اين است كه مي توانيد برنج را جداگانه دم كنيد و پس از دم كشيدن آن، با هويج هاي سرخ شده روي برنج را تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي :

هويج يكي از سبزيجاتي است كه داراي مواد آنتي اكسيداني است. آنتي اكسيدان ها در پيشگيري از بيماري ها از جمله انواع سرطان مؤثرند. هويج پخته شده ، آنتي اكسيدان هاي بيشتري از هويج خام دارد. با پختن هويج به همراه مقدار كمي روغن ميزان آنتي اكسيدان هاي موجود در آن بنامهاي بتاكاروتن و اسيد فنوليك افزايش مي يابد . در حين فرآيند پخت ديواره سلولهاي گياهي بافت هويج شكسته شده در نتيجه جذب آنتي اكسيد موجود و ساير مواد شيميايي مفيد آن افزايش مي يابد.

در طبيعت موادي به نام پيش سازهاي ويتامين A وجود دارد كه بتا كاروتن از آن جمله است . بتا كاروتن تركيبي است كه در بدن شكسته شده و به ويتامين A تبديل مي شود . اين تركيب نارنجي رنگ به وفور در هويج موجود است به همين دليل است كه خوردن هويج را براي بهبود ديد چشم توصيه مي كنند .





Copyright © 2003 Kami Niksalehi All rights reserved-Designed By Niksalehi.com

Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
Entezar_s آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 03-04-2006   #3 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
Entezar_s's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض نقل قول : اگر میخواهید اشپز شوید بیاید تو.

قيمه گياهخواري

(براي چهار نفر)


پلو و خورشت ها


مواد لازم:

500 گرم

نخود فرنگي پخته

150 گرم

پنير محلي خرد شده

100 گرم

گوجه فرنگي خرد شده

نصف پيمانه

گشنيز خرد شده

نصف قاشق غذاخوري

پودر زيره و تخم گشنيز

كمتر از يك قاشق چايخوري

پودر فلفل قرمز

به مقدار كافي

نمك


موادي كه بايد با هم آسياب شوند

يك عدد

پياز متوسط خرد شده

يك تكه يا يك قاشق پودر شده

زنجبيل

سه حبه

سير


طرز تهيه:

روغن را در ظرفي حرارت داده ، به آن پنير خرد شده بيفزاييد و سرخ كنيد تا طلايي شود . موادي را كه با هم آسياب كرده ايد به آن بيفزاييد و سپس يك پيمانه آب افزوده و پنج دقيقه به هم بزنيد . تمام مخلفات ديگر به اضافه نمك و نخود فرنگي را نيز بيافزاييد. سپس يك پيمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقيقه مخلوط را بجوشانيد، برگ هاي گشنيز را روي آن پاشيده و به صورت داغ سرو كنيد.

نكات تغذيه اي :

اين غذا حاوي گوشت و محصولات گوشتي نيست و در عين حال محتوي نخود سبز و گوجه فرنگي، پياز وسير است ، از اين رو غذايي مفيد براي افراد مبتلا به عوارض قلب وعروق وهمچنين غذايي مناسب است براي افرادي كه رژيم لاغري را رعايت مي كنند .هر پرس اين غذا( در صورتي كه ميزان هاي ذكر شده براي چهار نفر مساوي رعايت شود) محتوي 200 كالري است . پس يك غذاي بسيار كم كالري است و مصرف آن با 10 قاشق برنج يك وعده غذايي مناسب براي افراد تحت رژيم است.

كارشناس تغذيه تبيان


Copyright © 2003 Kami Niksalehi All rights reserved-Designed By Niksalehi.com

Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
Entezar_s آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-01-2006   #4 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
ppoouuyyaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Wink پلو و خورشت ها




پلو و خورشت ها


این غذا یکی از غذاهای شهر اردبیل است
مواد لازم برای 4 نفر :
برنج 4 پیمانه
شیر 5 پیمانه
آب 1 پیمانه
کره 50 گرم
زعفران خیس کرده به مقدار لازم
نمک به اندازه مورد نیاز

طرز تهیه :
برنج را کاملاً شسته ، سپس شیر و آب و زعفران و نمک و روغن را اضافه کرده روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . درب ظرف را نیمه میگذاریم و هرچند وقت یکبار آن را هم می زنیم تا سر نرود به از اینکه آب و شیر جذب برنج شد شعله آن را کم میکینیم تا برنج ما دم بکشد .رنگ این برنج با ید به رنگ ته چین باشد . این غذا را می توان با کشمش سرخ کرده و تن ماهی یا ماهی دودی سرو کرد .
نوش جان
__________________
پلو و خورشت ها اگر می توانستم مجازاتت کنم
از تو میخواستم,به اندازه ای که تو را دوست دارم مرا دوست داشته باشی
پلو و خورشت ها


با تو هستم

ويرايش توسط Hilda : 01-06-2008 در ساعت 04:06 PM
ppoouuyyaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-13-2006   #5 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
ppoouuyyaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Thumbs up پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

پلو و خورشت هامواد لازم برای 4 نفر:
گوشت گوساله:700 گرم
بادام خلال شده:100 گرم
پیاز:1 عدد متوسط
لیمو عمانی :به مقدار دلخواه
زرشک سیاه:3/1 فنخان
زعفران و نمک : به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق
طرز تهیه:
خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.
گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم.
پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی.
این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف میشود.
نوش جان
ppoouuyyaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-17-2006   #6 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
SAGHI's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

زرشک پلو زعفرانی

مواد لازم:
سینه مرغ: 2 عدد
زعفران ساییده شده : 3 قاشق چایخوری
برگ بو: 1 برگ
زرشک: یک و یک دوم پیمانه
شکر : یک دوم پیمانه
خلال پسته: 1 بسته کوچک
خلال بادام: یک دوم پیمانه
زوغن یا کره: یک دوم پیمانه
برنج: 2 پیمانه

طرز تهیه:
برنج را می توانیم به دو صورت آبکش شده یا کته دم کنیم،
سینه مرغ را با برگ بو وآب و نمک می پزیم تا به اندازه 1 لیوان از آب آن باقی بماند و کاملا بپزد. هنگامی که مرغ خنک شد، آن را ریش کرده و استخوانهایش را جدا می کنیم. مرغها را در کره یا روغن تفت می دهیم. زرشک را اضافه می کنیم تا کمی تفت داده شود. سپس شکر را در آب مرغ حل کرده و اضافه می کنیم.
زعفران را هم بعد از چند جوش اضافه می کنیم و از روی شعله برمی داریم و خلال ها را اضافه کرده و روی برنج می کشیم.


نوش جونتون
SAGHI آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-10-2006   #7 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

خورش قرمه سبزي

مواد لازم:سبزي، تره، جعفري، شنبليله : يک کيلو،گوشت مغز ران : نيم کيلو،لوبياي قرمز : صد گرم ،ليمو عماني : چهار عدد ،روغن : به مقدار کافي،نمک : به مقدار کافي

طرز تهيه:
گوشت را تکه تکه مي کنيم و با پياز سرخ کرده و با لوبيا قرمز و ليمو عماني و مقدار کافي آب ميگذاريم نيم پز شود بعد سبزي شسته را در آبکش ميگذاريم تا آب آن کاملا گرفته شود آن را کاملا خرد کرده و با روغن سرخ مي کنيم و داخل گوشت مي ريزيم مقداري نمک به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم خورش آهسته بجوشد و بروغن بيفتد در صورتي که ترشي آن کم بود مي توان کمي آب ليمو به آن اضافه نمود .





پلو و خورشت ها
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-10-2006   #8 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

ته چين اسفناج


مواد لازم :
برنج 4 پيمانه
گوشت بره 600 گرم
روغن 2/1-1 پيمانه
ماست 2/1-1 پيمانه
زرده تخم مرغ 5 عدد
زعفران 1 قاشق چايخوري
اسفناج 2 كيلو
نمك و فلفل به ميزان لازم
پيازداغ 4 قاشق سوپخوري
گرده غوره 1 قاشق سوپخوري ( ويا درصورت نبودن گردغوره 200 گرم آلو
آب گوشت 2/1 پيمانه

________________________________________
طرزتهيه:
1- ابتدا گوشت را با كمي نمك و فلفل و زرچوبه و يك عدد پياز مي گذاريم تا بپزد.
2- برنج را شسته و آن را به مدت 2 ساعت خيس كنيد سپس آن را آبكش كرده و كنار بگذاريد.
3- درصورتيكه خواستيد از آلو استفاده نماييد آن را بشوييد و بعد يك جوش بدهيد سپس هسته هاي آن را خارج نموده و كنار بگذاريد.
4- اسفناج ها را شسته و خرد نماييد و بعد بگذاريد بپزد و بعد با كمي روغن آن را تفت دهيد و بعد پيازداغ را به آن اضافه كرده و كمي نمك و فلفل بزنيد و گردغوره را نيز در اين مرحله اضافه نماييد و يا آلو را اضافه نماييد.
5- اكنون زرده تخم مرغ، ماست، نمك و فلفل + آب گوشت و زعفران حل شده را با هم در يك كاسه ريخته و خوب مخلوط كنيد و بعد روغن را به آن اضافه نماييد به اندازه 2/1 پيمانه از مايه را برداشته و كناربگذاريد و بعد برنج را اضافه كنيد. 6- يك ظرف مناسب را انتخاب كرده كف و ديواره آن را چرب كرده يك لايه از مايه برنج را كف ظرف ريخته بعد يك لايه از مايه اسفناج را مي ريزيم و بعد گوشت را روي آن مي گذاريم و بعد مايه برنج را اضافه مي كنيم و با قاشق سطح ته چين را صاف مي كنيم 2/1 از مايه ماست و زرده را كه كنار گذاشته بوديم را روي ته چين ريخته همين طور كمي روغن روي آن مي ريزيم ( با قاشق ) و روي ظرف را فويل مي كشيم يا درب آن را مي گذاريم و بعد در فر 350 درجه به مدت 2 ساعت مي پزيم و بعد با ماست چكيده و زرشك و خلال پسته آن را تزئين نماييد.
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-24-2006   #9 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

ته چين مرغ

مواد لازم :

برنج : يك كيلو گرم

مرغ متوسط يك عدد

ماست : 750 گرم (معادل يك ليوان)

روغن : 350 گرم

زرده تخم *مرغ : چهار عدد

زعفران ساييده : دو قاشق چايخوري
نمك و ادويه به مقدار مورد نياز



طرز تهيه :
گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد و پش از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد.
برنجي را كه از قبل خيس كرده*ايد بجوشانيد و آبكش كنيد.
دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن (ذوب شده) و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد.
آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.
باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته چين به شكل قالبي خارج شود. اگر ته چين به شكل قالبي در نيامد, مي*توانيد ابتدا آن را با چاقو به چهار قسمت تقسيم كنيد و سپس در ديس بگذاريد.
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 01-10-2007   #10 (لینک نوشته)
همکار قدیمی
 
roshanak's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

پیاز خورشت
مواد لازم:
پیاز 5 عدد متوسط
مرغ خرد شده 4 تکه
قیصی 100 گرم
آلو سیاه یا آلو بخارا 150 گرم
رب 2 قاشق غذا خوری
آب 3 لیوان
نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم
پیاز را خرد کرده و به خوبی سرخ می کنیم بعد با رب مخلوط کرده و مرغ را نیز همراه مواد تفت می دهیم و ادویه و زعفران را اضافه می کنیم بعد از اینکه مرغ طلایی شد آب را ریخته و قبل پختن کامل مرغ ها آلو و قیصی های از قبل پاک و خیس شده را به مواد اضافه می کنیم و بعد 10 دقیقه غذای ما آماده است
__________________
ما را مددی که مست گردیم
بیرون ز هر انچه هست گردیم!
roshanak آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-08-2007   #11 (لینک نوشته)
Gloria
 
Archangel's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

شيرين پلو


پلو و خورشت ها

مواد لازم:

خلال نارنج يا پرتقال خشک 1 پيمانه
شکر 2 پيمانه
آب 1 پيمانه
خلال بادام 4/3 پيمانه
خلال پسته 4/3 پيمانه
روغن به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
زعفران دم کرده به اندازه لازم
برنج 1 کيلو
مرغ يا گوشت 1 کيلو

چگونگی تهیه:

خلال پوست پرتقال يا نارنج را شب قبل دو تا سه بار در آب مي جوشانيم و داخل آب سرد مي ريزيم . دو تا سه بار آب خلال را عوض مي کنيم تا تلخي آن گرفته شود. خلال را در صافي مي ريزيم تا آب آن گرفته شود. شکر را با يک پيمانه آب يکي دو جوش مي دهيم و از صافي رد مي کنيم . خلال تلخي گرفته را داخل شربت مي ريزيم تا چند جوش بزند و مغز خلال شيرين شود. خلال بادام و پسته را شسته و روي خلال پوست در شربت خنک شده بريزيد. برنج را مثل چلوي ساده آبکش کنيد. مرغ را با پياز و يک ليوان آب بپزيد به طوري که در آخر نصف ليوان آب مرغ بماند . نصف ليوان آب مرغ را با زعفران دم کرده و روغن مخلوط کنيد. روغن را در کف ديگ بريزيد چند کفگير برنج آبکش شده بعد مرغ تکه شده و نيمي از خلال پوست پرتقال،بادام و پسته را با کفگير سوراخ دار از شربت بگيريد و روي مرغ بپاشيد. باقي برنج را روي مرغ بريزيد . ديگ را روي شعله پخش کن با حرارت ملايم بگذاريد. پس از 10 تا 12 دقيقه که برنج دم بالا داد مخلوط زعفران ،روغن و شربت و شکر را روي برنج داده دم کني بگذاريد پس از 45 دقيقه شيرين پلو آماده است.
__________________
يه فرشته
كه با گريه هاش نوشته
همه فرشته هاي گم شده، پيدا بشن
دنيا بهشته
Archangel آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 08-15-2007   #12 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

نوعی پلو با قارچ

پلو و خورشت ها


مواد لازم برای - 6 تا 8 نفر:

برنج 750 گرم
گوشت مغز ران نیم کیلو
فلفل سبز دلمه ای 4 تا 5 عدد
قارچ نیم کیلو
پیازچه یک دسته کوچک
روغن 200 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل بقدر کافی
پیاز سرخ کرده 2 قاشق سوپخوری


طرز تهيه :

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ مینمائیم دو لیوان آب اضافه می کنیم میگذاریم گوشت بپزد پیازچه و فلفل را خرد کرده و قارچ را تمیز میکنیم و داخل گوشت می ریزیم . رب و کمی نمک و فلفل را داخل آن کرده میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود .

برنج را تميز کرده ميشوئيم با روغن در تابه کمی سرخ مينمائيم بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را ميزان می کنيم يک قاشق نمک در آن می ريزيم ميگذاريم آب برنج کشيده شود . بعد مواد گوشت و قارچ را لای برنج گذاشته می گذاريم برنج دم بکشد.
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-15-2007   #13 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

پلو توپی


مواد لازم: براي 4 نفر
برنج پخته شده: 2 ليوان
ريحان، نعناوگشنيزريزخردشده: 250 گرم
زعفران: 4/1 قاشق چايخوري
تخم مرغ: 3 عدد
نمك، فلفل و ...
روغن مايع براي سرخ كردن
دستور تهيه:
برنج پخته و سبزي هاي خرد شده را با دو عدد از تخم مرغها و به مقدار لازم نمك و فلفل و زعفران مخلوط كرده جرخ كنيد. از مخلوط حاصل توپهاي كوچك درست كرده با انگشت سوراخ كوچكي در توپ ايجاد كرده و در آن پنير پيتزا بريزيد و مجدد توپ را گرد كنيد. حال توپهاي پلو را در يك عدد تخم مرغ زده شده غلطانده و در آرد سوخاري برده و در روغن سرخ كنيد.
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-05-2007   #14 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
nasin's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Icon17 پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

ته چین مرغ

مواد لازم :
برنج : يك كيلو گرم
مرغ متوسط يك عدد
ماست : 750 گرم (معادل يك ليوان)
روغن : 350 گرم
زرده تخم ‌مرغ : چهار عدد
زعفران ساييده : دو قاشق چايخوري
نمك و ادويه به مقدار مورد نياز
طرز تهيه :
گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد و پش از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد.
برنجي را كه از قبل خيس كرده‌ايد بجوشانيد و آبكش كنيد.
دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن (ذوب شده) و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد.
آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.
باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته چين به شكل قالبي خارج شود. اگر ته چين به شكل قالبي در نيامد, مي‌توانيد ابتدا آن را با چاقو به چهار قسمت تقسيم كنيد و سپس در ديس بگذاريد.
nasin آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 12-08-2007   #15 (لینک نوشته)
دختری ازجنس بلور
 
shadab's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

كلم پلو
مواد لازم:
  • برنج 500 گرم
  • گوشت چرخي 200 گرم
  • كلم 300 گرم
  • چاشني خورشت گوشت 1 بسته
  • زردچوبه و گردليمو به مقدار لازم
طرز تهيه:
پياز را سرخ مي كنيم. مغز كلم را با كارددر آورده و كلم را بصورت رشته اي ريز مي كنيم. گوشت چرخي را با مقداري پياز رنده شده به شكل قلقلي در مي آوريم. برنج را از قبل خيس كرده و آبكش مي كنيم.
به پياز داغ زردچوبه و كلم را اضافه مي كنيم تا سرخ شود. گوشتو بعد چاشني گوشت را اضافه مي كنيم. در هنگام دم كردن برنج لابلا، برنج، مواد گوشتي و گردليمو مي ريزيم. براي تزيين مي توانيم روي كلم پلو، هويج پخته و كشمش بريزيم.
shadab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
پلو, خورشت

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 07:05 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.