|
|||||||
| تاریخ و فرهنگ تاریخ از دیدگاه واژگانی به واژهای اطلاق میشود که شامل اطلاعاتی راجع به گذشتهاست. مانند تاریخ زمینشناسی کره زمین. زمانیکه تاریخ به عنوان یک زمینه و رشته بررسی و تحصیل مطرح میشود به معنای تاریخ بشری است که گذشته ثبت شده جوامع بشری است. |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: آیا با الصاق این جستار به بالای تالار تاریخ موافقید؟ | |||
| بله |
|
33 | 71.74% |
| خیر |
|
5 | 10.87% |
| برایم تفاوتی نمیکند |
|
8 | 17.39% |
| رای دهنده: 46. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#31 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: سرزمين سبز آريا(جايي كه عشق به وطن را نشانم دادند)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,169
از ایشان 2,233 بار سپاسگزاري شده است
|
مبارزه با فاركوم اند كاكس و نيك آةنگ كوثر!
يه تاپيك زدم راجع به اين حراميان دوستان اگر مايل بوديد سري به جنبش كاريكاتوري هم ميهن بزنيد. با تشكر ![]()
|
|
|
#33 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: Where at Night the Wood Grouse Plays
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,815
از ایشان 1,324 بار سپاسگزاري شده است
|
درود
یک فکری به ویرم رسیده است گفتم با شما نیز در میان بگذارم تا اگر شمار کاربرانی که با من هم نگر بودند زیاد بود و این اندیشه نیز نادرست ننمود ، جستار ویژه اش را باز بگشاییم ! نقشه ی من این است که یک سازمان جدا از سیاست در همین تارنمای هم میهن پایه ریزی کنیم و هموند گیری کنیم که هر هموند باید یک مقدار ناچیز را هر 2 ماه یکبار به یک پروژه یا رسانه ی فرهنگی که از کمک حکومت باز مانده است را بدهد ! شیوه ی کار نیز به این گونه است که 5 نفر از سوی اندام گروه برگزیده می شوند تا جاهایی را که باید به آنها کمک شود را بررسی کنند که شرایط را دارند یا نه و می دانیم که سازمانهایی که در درون مرز پویا هستند ولی در تنگنای هزینه هستند بسیارند و می توانیم بدون اینکه سیاسی باشیم به تاریخ و فرهنگ کشورمان کمک کنیم . هر فرد هزینه ی کمی را بر دوش می گیرد ولی رفته رفته که شمار هموندان افزون شد می توانیم کمکهای پولی زیادی را روانه کنیم! نگر شما چیست ؟ آیا به این سازمان خواهید پیوست ؟ این یک کار جدی برای کمک به تاریخ و فرهنگ کشورمان است . پاینده ایران آذین |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
و الا از اين وطن پرستي ها ما بيشترش ديديم،منظورم كساني است كه در اوج فقر مردم جشن 2500 ساله گرفتند ولي... به هر حال موفق باشيد ![]() |
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: شهر آفتاب
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 317
از ایشان 171 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
لطفا مشخص كنيد كه مي خواهيد زير بغل كي را بگيريد ! فكر كنم اين فكر به وير دولت هم آمده و شما اوليش نيستي كه مي خواهي به پيشرفت فرهنگ كمك كني!
|
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
|
نقل قول:
برای تن درستی و به زیستی مردم ایران کوشش می کند و سر بیماران را برای دریافت پول بیشتر شیره نمی مالد و 100 بیماری بیخود را به آنها نمی بندد یا قلم و خودکار رایگان نمی گیرد تا قرص آن "با هَمان" (شرکت) را به بیماران نیاندازد نیز میهن دوست است ! از این نمونه ها بسیار می توانم بگویم ! حالا شما به جنگ و پدافند از آخوند نابکار بیاندیشید! ننگ بر همه شان! یا هنوز اندر خم کوچه ی جشن های 2500 ساله باشید ! |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
|
نقل قول:
چرا به ما گیر دادید ؟! 1000 تومان در 2 ماه که دیگر ارزش این کارها را ندارد . روشی که من برگزیدم روشن است : یک فرد ، یک سازمان ، یک روزنامه را پیدا می کنیم که به تاریخ و فرهنگ ما کمک می کند که یا کمکی از حکومت نمی گیرد یا میزانش کم است ! سپس همه ی اندام گروه در یک تاریخ به حسابش پول واریز می کنند ! هر 2 ماه یک فرد یا سازمان را انتخاب می کنیم و نفری 1000 تومان به حساب می ریزیم! این سازمان مورد نگر نیز نباید دست به کار ستیز با حکومت باشد و تنها کار فرهنگی انجام دهد! ويرايش توسط Azin : 08-09-2008 در ساعت 11:57 AM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Azin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#38 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: شهر آفتاب
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 317
از ایشان 171 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ولي كدام سازمان؟ كدام فرد؟ كدام روزنامه؟ اين مهم است اگر موافق باشيد! بايد بدانيم كه فرهنگ در چه جهتي پيشرفت مي كند . هزار تومان در دو ماه ارزش ندارد ولي سر از كار خود درآوردن ارزش دارد! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي khamoosh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#39 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
من كي گفتم تنها فلان است؟ موقعي كه جنگ نيست چه؟ من گفتم اينها تنها(يعني اينها به تنهايي نمي تواند نماد وطن پرستي باشد!) اي چه بسا يكي مياد حتي اولين سرود ملي رو درست مي كنه ولي دشمن سردار و سالار ملي مي شه! اصلا اينا همه اش جنگي شد مثلا رضاخان رو ببينيم! اين بابا تنها يك چيز داشت كه در ظاهر زياد به كمك استعمار نرفت و اون تجديد حيات زبان فارسي بود كاري كه فردوسي قبلا كرده بود. اما همين بابا مياد يك فرد اديب و مظروطه خواه به نام ميرزاده ي عشقي رو مي كشه كه اگر چه طرفدار جمهوري بوده ولي با پي بردن به طينت شاه عليهش قيام مي كنه! در مورد پزشك هم حق با شماست چشم اميد اين مردم مگر اين كه فقط به بسيج پزشكي باشه اگر چه كه بسيج طرحهاي زيادي داده و همين چند وقت پيش هم بسيج رفت مناطق محروم بازرسي كرد ولي چون ساماندهي دقيق و پيگيري نمي شه ادامه پيدا نمي كنه فايده نداره! اي كاش مردم به جاي اين كه اين همه بدن وهابي هاي خون آشام و برن مكه كه آخرشم بره تو جيب اسرائيل و آمريكا يكم هم به كشور خودشون خدمت كنند! همه اش جشن 2500 ساله نبود..كلا موارد ديگر! من هم دارم حرف شما رو مي زنم مي گم به جاي خرج هاي الكي بريم به مردم خودمون كمك كنيم! اين همه دارن مسجد مي زنن ولي خوب كار مسجد رو مي شه تو خونه انجام داد ولي مدرسه رو نه! منتها ... بنظرم فرهنگ سازي انجام بشه شايد يك انقلاب فرهنگي جديد در ايران راه بيفته طوري كه وضع كشور از اين رو به اون رو بشه! ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: همسايه ي پاييز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115