|
|||||||
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: بالاترین فقر چیست | |||
| فقر اقتصادی |
|
13 | 30.23% |
| فقر فرهنگی |
|
22 | 51.16% |
| فقر علمی |
|
8 | 18.60% |
| فقر سیاسی حکام |
|
15 | 34.88% |
| همه پرسي چند گزينه اي رای دهنده: 43. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#31 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: در دل کوه غرور ، بر سر قله دور
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,030
از ایشان 3,866 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست عزيز نظر شما صحيح است. اما ناگفته نماند،
فقر فرهنگي ناشي از ناآگاهي نوع بشر ميباشد. اما فقر اقتصادي بالاترين فقرهاست زيرا، آدمي تا از لحاظ اقتصادي كاملا تامين نباشد ،پيگير موضوعات فرهنگي نميشود. يا به عبارتي: انسان تا شكمش سيرنباشد و هميشه دغدغه ي خوراك،پوشاك و...(كه لازمه ي شان پول و ماديات است) داشته باشد، ديگر مجالي براي مطالعه و غوطه ور شدن در مورد مسائل فرهنگي ، علمي ،هنري و... براي او نميماند.
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: در دل کوه غرور ، بر سر قله دور
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,030
از ایشان 3,866 بار سپاسگزاري شده است
|
خانم محترم، شما چرا دوهزاريتان نمي افتد.
بنده تا پول نداشته باشم كه شكم فرزندان و خانواده ي خود را سير كنم و پوشاك مناسبي براي آنها تهيه نمايم ، چگونه ميتوانم پول و وقت صرف خريدن كتب فرهنگي نمايم ؟ تا از طريق مطالعه خود را به جايگاه عالي برسانم؟؟؟ حال آنكه عقل سليم اين نكته را باور دارد كه، لازمه ي فرهنگ بالا مطالعه ي فراوان ميباشد. در حالي كه بنده در كتاب فروشي كتابهايي را سراغ دارم كه از لحاظ قطر در نهايت كم قطري ميباشند ولي از لحاظ قيمت در نهايت گراني. |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,465
از ایشان 3,009 بار سپاسگزاري شده است
|
فقر اقتصادي، فقر تحصيلي را به دنبال دارد زيرا به قول مزلو تا انسان نياز هاي زيستي و فيزيولوژيکي را ارضا نکند نمي تواند به نيازهاي تحصيلي و به خود شکوفايي برسد.
![]() گريه كردم گريه هم اينبار آرامم نكرد هرچه كردم... هرچه... آه! انگار آرامم نكرد بي تو خشكيدند پاهايم كسي راهم نبرد درد دل با سايه و ديوار آرامم نكرد سوختم آنگونه در تب، آه! از مادر بپرس دستمال تب بر نمدار آرامم نكرد ذوق شعرم را كجا بردي كه بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودكار آرامم نكرد ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ruya به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#34 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
دردرجه دوم باداشتن حداقل ها باید زیربنای فکری عامه را اصلاح کرد،فرد عامه ای که فقر را شرف میدانه وحاضر نیست برای به دست اوردن ثروت تلاش کنه واین جمله تکراری که خدا خواسته ما فقیر باشیم را میگه،خوب مسلما زیربنای فکری اش اصلاح میخواهد یکی باید اول به این ادم بفهمانه که اگ رتو فقیری خدا نخواسته که فقیر باشی. حرف من این بودوخیلی چیزهای دیگه که دربحث اشاره میکنم.
|
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: Tehran
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,576
از ایشان 2,288 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اینکه کسی که 10 بار میره کربلا از نظر شما خرافاته ، من اگر بتونم 100 بار میرم کربلا میام .... این فقر نیست عشقه ...... ولی با موارد دیگه که نوشتید موافقم ... |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahnam3s به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#37 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
|
نقل قول:
شاید من مسلمان(من درمورد خودم میگم،مسلما افراد مختلف با ادیان مختلف اینجا وجوددارند ومحترم که انها هم مسلما اموزه هایی دراین رابطه دارند)اگر اول علم پیدا کنم وبعد عشق صدهابرابر دران عشقم پایبند تر وثابت قدم تر باشم تا عاشق بدون دلیل ومنطق،مسلما شک ندارم بهترین یاران امام حسین افرادی بودند که اگاهی داشتند به راهشان وبعد عاشق بودند.شناخت مهم ترین اصله که ما فقر شناختی داریم درزمینه دین،این هم یک نوع فقر دیگه. ممنونم دوستان ذهنیت های مختلف بحث را جذاب میکنه ،فقط یک مطلب بسیار مهم خدای نکرده توهینی به هیچ فکری نشه اینجا صرفا بیان عقیده ازاد هست ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#38 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: Tehran
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,576
از ایشان 2,288 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahnam3s به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#39 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
|
نقل قول:
چیزی که شاید درداور باشه اظهار نفرت از چیزی هست که اصلا نمیدانی چی هست ؟واین درست نیست |
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: در تنهایی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 230
از ایشان 271 بار سپاسگزاري شده است
|
من گزينه هاي فقر اقتصادي ، فرهنگي و علمي را انتخاب كردم، چون سه ركن خيلي مهم در يك جامعه هستند كه نبود هر يك از سه ركن مورد نظرميتونه فرق يك جامعه سالم را با يك جامعه نا سالم نشون بده.
|
|
|
|
#41 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: تهران/سعادت اباد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 56
از ایشان 252 بار سپاسگزاري شده است
|
شما منظور من رو نفهميديد منم خودم دوست دارم 100 بار برم كربلاولي وقتي كه ميدونم اشتباهه چرا سينه خيزبرم ،من ميتونم درست برم دعامو كنم و برگردم شايد يه نفر فكر كنه سينه خيز رفتن بهتره ولي يه نفر كه اصلا مسلمان نيست پيشه خودش چي فكر ميكنه
|
|
|
#43 (permalink) |
|
پسرک آبی پوش
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: در راه آزادی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,489
از ایشان 2,078 بار سپاسگزاري شده است
|
ریشه تو خود این حکومت
هر چی که مردم مشکلات اقتصادی داشته باشن کاری به کارای اونا ندارن و دنبال سیر کردن شکم خودشونو زن و بچه شونن اوناهم هر کاری بخوان راحت انجام میدن
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
|
نقل قول:
،قبل از بحث دیدم اواتارتان عکس ایرج جنتی عطایی است اگر اشتباه نکرده باشم گفتم اطلاع بدهم تایپیک ایشان درتالار شعر هست میتوانید سر بزنید.اما درمورد بحث، صحبت شما به نظر من کمی غلو هست،ولی درکل اگر فرض کنیم چنین سیاستی هم باشد یعنی هم مردم فقیر باشند تا حکومتی بر پا باشد ایا عاقلانه است چنین تفکری ومسلما نمیشه این تفکررا به نظر من صددرصد قبول کرد چرا که هرچه باشه خود ان افراد هم دوست ندارند مثلا بر یک عده فقیر حکومت کنند،به نظرم اگر بخواهیم واقع بینانه تر به مسائل نگاه کنیم بهتر است بگوییم ،نالایق بودن برخی افراد برای برخی پست ها واشتباهات انها به خصوص دربخش اقتصادی میتوانه زمینه ساز ودلیل تورم ودرنتیجه فقر وفشاربر قشر ضعیف جامعه باشد،به نظرمن هرچه سطح اگاهی عامه جامعه ای بالاتر برود ان جامعه خودبه خود به سمت پیشرفت سوق پیدا میکنه واین اجتناب ناپذیره |
|
|
|
|