کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای عمومی - اجتماعی > جامعه سبز هم میهن

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: بالاترین فقر چیست
فقر اقتصادی 13 30.23%
فقر فرهنگی 22 51.16%
فقر علمی 8 18.60%
فقر سیاسی حکام 15 34.88%
همه پرسي چند گزينه اي رای دهنده: 43. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 05-10-2008   #31 (permalink)
Addict

Antonio*'s Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: در دل کوه غرور ، بر سر قله دور
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,030
از ایشان 3,866 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ریشه فقر چیست؟

دوست عزيز نظر شما صحيح است. اما ناگفته نماند،
فقر فرهنگي ناشي از ناآگاهي نوع بشر ميباشد.
اما فقر اقتصادي بالاترين فقرهاست زيرا، آدمي تا از لحاظ اقتصادي كاملا تامين نباشد ،پيگير موضوعات فرهنگي نميشود.
يا به عبارتي: انسان تا شكمش سيرنباشد و هميشه دغدغه ي خوراك،پوشاك و...(كه لازمه ي شان پول و ماديات است) داشته باشد، ديگر مجالي براي مطالعه و غوطه ور شدن در مورد مسائل فرهنگي ، علمي ،هنري و... براي او نميماند.
Antonio* آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-10-2008   #32 (permalink)
Addict

Antonio*'s Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: در دل کوه غرور ، بر سر قله دور
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,030
از ایشان 3,866 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله سایه نمايش نوشته ها
این یعنی همان حداقل زندگی یعنی حق نفس کشیدن!
خانم محترم، شما چرا دوهزاريتان نمي افتد.
بنده تا پول نداشته باشم كه شكم فرزندان و خانواده ي خود را سير كنم و پوشاك مناسبي براي آنها تهيه نمايم ، چگونه ميتوانم پول و وقت صرف خريدن كتب فرهنگي نمايم ؟ تا از طريق مطالعه خود را به جايگاه عالي برسانم؟؟؟
حال آنكه عقل سليم اين نكته را باور دارد كه، لازمه ي فرهنگ بالا مطالعه ي فراوان ميباشد.
در حالي كه بنده در كتاب فروشي كتابهايي را سراغ دارم كه از لحاظ قطر در نهايت كم قطري ميباشند ولي از لحاظ قيمت در نهايت گراني.
Antonio* آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-10-2008   #33 (permalink)
مدیران
Big Bird Hunting Champion, Asteroids2000 Champion, Attack by Night 2 Champion, Asteroids 2k3 Champion, Bam Bam Champion, Beer Mini Golf Champion, Bin Laden Liquors Champion, Starcastle Champion, Big Money Champion, Alien Attack Champion, Blast Em! Champion, Alien Invasion Champion, Balloon Shooter Champion

ruya's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,465
از ایشان 3,009 بار سپاسگزاري شده است

فقر اقتصادي، فقر تحصيلي را به دنبال دارد زيرا به قول مزلو تا انسان نياز هاي زيستي و فيزيولوژيکي را ارضا نکند نمي تواند به نيازهاي تحصيلي و به خود شکوفايي برسد.

گريه كردم گريه هم اين‌بار آرامم نكرد
هرچه كردم... هرچه... آه! انگار آرامم نكرد

بي تو خشكيدند پاهايم كسي راهم نبرد
درد دل با سايه و ديوار آرامم نكرد

سوختم آنگونه در تب، آه! از مادر بپرس
دستمال تب بر نمدار آرامم نكرد

ذوق شعرم را كجا بردي كه بعد از رفتنت
عشق و شعر و دفتر و خودكار آرامم نكرد

ruya هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي ruya به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 05-10-2008   #34 (permalink)
خداحافظ همین حالا...

سایه's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Antonio* نمايش نوشته ها

خانم محترم، شما چرا دوهزاريتان نمي افتد.
بنده تا پول نداشته باشم كه شكم فرزندان و خانواده ي خود را سير كنم و پوشاك مناسبي براي آنها تهيه نمايم ، چگونه ميتوانم پول و وقت صرف خريدن كتب فرهنگي نمايم ؟ تا از طريق مطالعه خود را به جايگاه عالي برسانم؟؟؟
حال آنكه عقل سليم اين نكته را باور دارد كه، لازمه ي فرهنگ بالا مطالعه ي فراوان ميباشد.
در حالي كه بنده در كتاب فروشي كتابهايي را سراغ دارم كه از لحاظ قطر در نهايت كم قطري ميباشند ولي از لحاظ قيمت در نهايت گراني.
من هم دقیقا همین را گفتم،حق نفس کشیدن!یعنی تا زمانی که نتوانی حداقل هایی را داشته باشی نمیتوانی ذهنت را پرورش بدهی که نتیجه پرورش ذهن بالا رفتن فرهنگ هست،جز این نگفتم .
دردرجه دوم باداشتن حداقل ها باید زیربنای فکری عامه را اصلاح کرد،فرد عامه ای که فقر را شرف میدانه وحاضر نیست برای به دست اوردن ثروت تلاش کنه واین جمله تکراری که خدا خواسته ما فقیر باشیم را میگه،خوب مسلما زیربنای فکری اش اصلاح میخواهد یکی باید اول به این ادم بفهمانه که اگ رتو فقیری خدا نخواسته که فقیر باشی.
حرف من این بودوخیلی چیزهای دیگه که دربحث اشاره میکنم.
قديمي 05-10-2008   #35 (permalink)
خداحافظ همین حالا...

سایه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ruya نمايش نوشته ها
فقر اقتصادي، فقر تحصيلي را به دنبال دارد زيرا به قول مزلو تا انسان نياز هاي زيستي و فيزيولوژيکي را ارضا نکند نمي تواند به نيازهاي تحصيلي و به خود شکوفايي برسد.
واین یک مسئله بدیهی هست که نیاز به فکر خاصی هم نداره
سایه آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-10-2008   #36 (permalink)
Addict

shahnam3s's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: Tehran
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,576
از ایشان 2,288 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله looloo نمايش نوشته ها
ما هم فقر فرهنگي داريم هم اقتصادي هم .....

ولي مهم ترينش فرهنگي ، تو جامعه ما يه سري از مردم كه نژاد پرستن كه بايد زدشون

يه سري هم كه تا اسم يه دختر يا پسر به گوششون مي خوره مست ميشنو........

يه سري هم كه فقط دعوا وكتك كاري و قتل و .....

يه سري همكه انقدر احمقن گوش به حرف يه مشت ادم خرافاتي ميدنو سينه خيز ده بار ميرن كربلا و ميان

يه سري هم با اون كارا پول در ميارن كه ازهمه بد تره. ديگه چي بگم

اینکه کسی که 10 بار میره کربلا از نظر شما خرافاته ، من اگر بتونم 100 بار میرم کربلا میام ....
این فقر نیست عشقه ...... ولی با موارد دیگه که نوشتید موافقم ...
shahnam3s آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي shahnam3s به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 05-10-2008   #37 (permalink)
خداحافظ همین حالا...

سایه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shahnam3s نمايش نوشته ها
اینکه کسی که 10 بار میره کربلا از نظر شما خرافاته ، من اگر بتونم 100 بار میرم کربلا میام ....
میدونید شاید مشکل اصلی ماها افراط وتفریطه،یا از این وربوم میافتیم ویا از ان ور،وبدترازهمه ربط دادن همه چیز به هم هست،درسته خرافات هست وخیلی هم هست ولی ایا چیزی ارائه دادیم که درمقابل این خرافات قراربگیره،ایا توجیهی برای ذهن امروزی بوده ..بوده ولی خیلی کم بوده خیلی کم که هنوز اینقدر مشکلات فکری هست وبرداشت های غلط هست.
شاید من مسلمان(من درمورد خودم میگم،مسلما افراد مختلف با ادیان مختلف اینجا وجوددارند ومحترم که انها هم مسلما اموزه هایی دراین رابطه دارند)اگر اول علم پیدا کنم وبعد عشق صدهابرابر دران عشقم پایبند تر وثابت قدم تر باشم تا عاشق بدون دلیل ومنطق،مسلما شک ندارم بهترین یاران امام حسین افرادی بودند که اگاهی داشتند به راهشان وبعد عاشق بودند.شناخت مهم ترین اصله که ما فقر شناختی داریم درزمینه دین،این هم یک نوع فقر دیگه.

ممنونم دوستان ذهنیت های مختلف بحث را جذاب میکنه ،فقط یک مطلب بسیار مهم خدای نکرده توهینی به هیچ فکری نشه اینجا صرفا بیان عقیده ازاد هست
کاربران زير از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 05-10-2008   #38 (permalink)
Addict

shahnam3s's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: Tehran
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,576
از ایشان 2,288 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله سایه نمايش نوشته ها
میدونید شاید مشکل اصلی ماها افراط وتفریطه،یا از این وربوم میافتیم ویا از ان ور،وبدترازهمه ربط دادن همه چیز به هم هست،درسته خرافات هست وخیلی هم هست ولی ایا چیزی ارائه دادیم که درمقابل این خرافات قراربگیره،ایا توجیهی برای ذهن امروزی بوده ..بوده ولی خیلی کم بوده خیلی کم که هنوز اینقدر مشکلات فکری هست وبرداشت های غلط هست.
شاید من مسلمان(من درمورد خودم میگم،مسلما افراد مختلف با ادیان مختلف اینجا وجوددارند ومحترم که انها هم مسلما اموزه هایی دراین رابطه دارند)اگر اول علم پیدا کنم وبعد عشق صدهابرابر دران عشقم پایبند تر وثابت قدم تر باشم تا عاشق بدون دلیل ومنطق،مسلما شک ندارم بهترین یاران امام حسین افرادی بودند که اگاهی داشتند به راهشان وبعد عاشق بودند.شناخت مهم ترین اصله که ما فقر شناختی داریم درزمینه دین،این هم یک نوع فقر دیگه.

ممنونم دوستان ذهنیت های مختلف بحث را جذاب میکنه ،فقط یک مطلب بسیار مهم خدای نکرده توهینی به هیچ فکری نشه اینجا صرفا بیان عقیده ازاد هست
من هم به عنوان یک شیعه از عشق ، شناخت پیدا کردم و همین عشق باعث شد که راجع به امام حسین و هدفهایی که برای آن قیام کرد تحقیق کنم و کسی که به این عشق هم نرسیده هیچ وقت نمیتونه زیارت کربلا را درک کنه و من هم از هیچ شخصی توقع ندارم که هم عقیده من باشه ... همین زیارت ، معرفتی در دل شیعه ها به وجود میاره که هر کسی نمیتونه درکش کنه به خاطر همین برای من خیلی مهمه ... چرا دنبالش نرم ؟ وقتی به زیارت امام رضا میرم آرامشی میگیرم که منو از زندگی دنیوی دور می کنه و انگار تو این دنیا نیستم چرا فاصله بگیرم .... لااقل برای دل خودمه ....
shahnam3s آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي shahnam3s به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 05-10-2008   #39 (permalink)
خداحافظ همین حالا...

سایه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
من هم به عنوان یک شیعه از عشق ، شناخت پیدا کردم و همین عشق باعث شد که راجع به امام حسین و هدفهایی که برای آن قیام کرد تحقیق کنم و کسی که به این عشق هم نرسیده هیچ وقت نمیتونه زیارت کربلا را درک کنه و من هم از هیچ شخصی توقع ندارم که هم عقیده من باشه ... همین زیارت ، معرفتی در دل شیعه ها به وجود میاره که هر کسی نمیتونه درکش کنه به خاطر همین برای من خیلی مهمه ... چرا دنبالش نرم ؟ وقتی به زیارت امام رضا میرم آرامشی میگیرم که منو از زندگی دنیوی دور می کنه و انگار تو این دنیا نیستم چرا فاصله بگیرم .... لااقل برای دل خودمه ....
با شما هم عقیده ام،اگر بخواهیم مثال قابل درکی برای همه بزنیم میتوانیم ارجاشون بدهیم به زندگی عادی،شما وقتی از کسی خوشت میاید واظهارعلاقه میکنی به ان که اول نسبت به اندیشه ان شناخت وعلاقه پیدا کرده باشی ،واگر جز این باشه بی ثبات هست وبی نتیجه پس اینجا هم همین هست.
چیزی که شاید درداور باشه اظهار نفرت از چیزی هست که اصلا نمیدانی چی هست ؟واین درست نیست
قديمي 05-10-2008   #40 (permalink)
Aficionado

AR4SH's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: در تنهایی
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 230
از ایشان 271 بار سپاسگزاري شده است

من گزينه هاي فقر اقتصادي ، فرهنگي و علمي را انتخاب كردم، چون سه ركن خيلي مهم در يك جامعه هستند كه نبود هر يك از سه ركن مورد نظرميتونه فرق يك جامعه سالم را با يك جامعه نا سالم نشون بده.

My God my tourniquet
Return to me salvation
AR4SH آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-11-2008   #41 (permalink)
Aficionado

looloo's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: تهران/سعادت اباد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 56
از ایشان 252 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
شما منظور من رو نفهميديد منم خودم دوست دارم 100 بار برم كربلاولي وقتي كه ميدونم اشتباهه چرا سينه خيزبرم ،‌من ميتونم درست برم دعامو كنم و برگردم شايد يه نفر فكر كنه سينه خيز رفتن بهتره ولي يه نفر كه اصلا مسلمان نيست پيشه خودش چي فكر ميكنه
قديمي 05-11-2008   #42 (permalink)
مدیر بازنشسته

Toranj's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,014
از ایشان 3,184 بار سپاسگزاري شده است
Smile پاسخ : ریشه فقر چیست؟

بی عدالتی

Toranj آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Toranj به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 05-11-2008   #43 (permalink)
پسرک آبی پوش

OMID42's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: در راه آزادی
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,489
از ایشان 2,078 بار سپاسگزاري شده است

ریشه تو خود این حکومت
هر چی که مردم مشکلات اقتصادی داشته باشن کاری به کارای اونا ندارن و دنبال سیر کردن شکم خودشونو زن و بچه شونن

اوناهم هر کاری بخوان راحت انجام میدن
قديمي 05-14-2008   #44 (permalink)
خداحافظ همین حالا...

سایه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ترنج نمايش نوشته ها
بی عدالتی
سلام ممنون از شرکت دربحث
تعریفتان از عدالت چیه؟
قديمي 05-14-2008   #45 (permalink)
خداحافظ همین حالا...

سایه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله OMID42 نمايش نوشته ها
ریشه تو خود این حکومت
هر چی که مردم مشکلات اقتصادی داشته باشن کاری به کارای اونا ندارن و دنبال سیر کردن شکم خودشونو زن و بچه شونن

اوناهم هر کاری بخوان راحت انجام میدن
درود خوش امدید به بحث ما،قبل از بحث دیدم اواتارتان عکس ایرج جنتی عطایی است اگر اشتباه نکرده باشم گفتم اطلاع بدهم تایپیک ایشان درتالار شعر هست میتوانید سر بزنید.
اما درمورد بحث،
صحبت شما به نظر من کمی غلو هست،ولی درکل اگر فرض کنیم چنین سیاستی هم باشد یعنی هم مردم فقیر باشند تا حکومتی بر پا باشد ایا عاقلانه است چنین تفکری ومسلما نمیشه این تفکررا به نظر من صددرصد قبول کرد چرا که هرچه باشه خود ان افراد هم دوست ندارند مثلا بر یک عده فقیر حکومت کنند،به نظرم اگر بخواهیم واقع بینانه تر به مسائل نگاه کنیم بهتر است بگوییم ،نالایق بودن برخی افراد برای برخی پست ها واشتباهات انها به خصوص دربخش اقتصادی میتوانه زمینه ساز ودلیل تورم ودرنتیجه فقر وفشاربر قشر ضعیف جامعه باشد،به نظرمن هرچه سطح اگاهی عامه جامعه ای بالاتر برود ان جامعه خودبه خود به سمت پیشرفت سوق پیدا میکنه واین اجتناب ناپذیره
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال