|
|
#16 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,829
از ایشان 2,123 بار سپاسگزاري شده است
|
تولد و مرگ اجتناب ناپذیر است ،فاصله این دو را زندگی کنیم.
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: تهران زير اسمون آبی خداوند
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 380
از ایشان 909 بار سپاسگزاري شده است
|
همیشه بهترین راه را برای رسیدن به اهداف و مقصودت انتخاب کن
برای رسیدن به مقصودت به خدا توکل کن و با امید به خدا تلاش و کوشش در آن راه کن تا به مقصود و خواسته هایت برسی ![]()
-وقتی که تو را دیدم بذر عشقت در قلبم کاشته شد با محبت آن را آبیاری کردم و با لطافت آن را نورانی کردم و اینک عشقت در قلبم سر به فلک کشیده و جوانه های خاطره را به میوه های آرزو سپرده من با دستان انتظار میوه هایت را می چینم و لبریز از امید فریاد می کشم تک درخت عشق و آرزوی من با تمام وجود دوستت دارم -گاهی اوقات آرزو می کنم ای کاش تک پرنده عاشقی بودم که میان صدها هزار پرنده بتوانم به قله بلند سرزمین هستی برسم و پرواز کان نغمه سر دهم که... من شیدای تو وعاشقانه دوستت دارم -بيا با پاک ترين سلام عشق آشتي کنيم *بيا با بنفشه هاي لب جوب آشتي کنيم * بيا ازحسرت و غم ديگه باهم حرف نزنيم * بيا برخنده ي اين صبح بهار خنده کنيم |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: زمين
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 157
از ایشان 54 بار سپاسگزاري شده است
|
بدان كه شايد نداني .
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: جایی که من و خدا با همیم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 208
از ایشان 760 بار سپاسگزاري شده است
|
من دوست ندارم کسی رو نصیحت کنم ولی خانوم محترم برای رسیدن به موفقیت سر رو از زیر بلند کن و به روبه رو نگاه کن و واقع نگر باش
|
![]() |
| برچسب ها |
| بالائي رو بزار تو منگنه |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|