کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب

ادیان و مذاهب بحث هایی در باب دین و مذهب بررسی و تبادل اطلاعات مسائل و موارد موجود

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-27-2008   #181 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,451
از ایشان 1,686 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون برخی آیات قرآن

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله irany نمايش نوشته ها
بزرگوارا
جنابعالی از اطلاعات امروز استفاده میفرمایید
...
ضمنا شما فرد راستگویی هستید و لااقل به خودتان دروغ نمیگویید
در ابتدای فعالیتتان (یعنی از 124 پست ابتدایی قبل از منصوب شدنتان) خدا وکیلی حتی یک پست در تالار مذهب داشته اید؟!!!!
قصد بدی هم از ذخیره کردن این اطلاعات نداشتم فقط میخواستم اطلاعاتی در مورد این عزیزی که مدیر تالارمان شده بدست آورم که به یکباره متوجه شدم این عزیز اصلا علاقه ای به تالار مذهب نداشته و صرفا در تالار فلسفه فعالیت میکند اما چه شده که جناب ادمین این دوست تازه وارد!!!! که علاقه ای نیز به تالار مذهب نداشته را به این مقام عالی !! منصوب کرده را خدا میداند.
سلام

ايراني گرامي!
براي چند چيز از شما تشكر مي كنم:
علاقه اي كه به تالار مذهب داريد
احساس مسئوليتي كه در قبال جامعه داريد.
و حسن ظني كه به حقير داريد.

بله همانطور كه فرموديد و بنده هم رد نكرده ام (البته تعدادش يادم نيست) تا قبل از مديريت تالار مذهب هم ميهن حتي يك پست هم در اين تالار نداشته ام ولي توجه شما را به چند نكته جلب مي كنم:
_ فلسفه و منطق از دير باز تا كنون در كنار باورمندان و دينداران و مخالفين آنها و به عنوان ابزار اصلي آنها بوده است. اين امر در مورد اسلام به مراتب مشهودتر است تا جايي كه فلاسفه اسلامي بخش قابل توجهي از فلاسفه را تشكيل مي دهند.و همچنين فلاسفه معتقد به وجود خدا، در اكثريت قرار دارند.

_ نداشتن حتي يك ارسال در تالار مذهب به معني بي علاقه بودن حقير به اين مقوله نبوده است و اگر كمي دقت به خرج مي داديد در مي يافتيد كه پستهايي كه در تالار فلسفه و منطق داشتم هيچ كدام مخالف مذهب نبوده اند و همه از آموزه هاي مذهبي استفاده مي كرده اند. به عنوان نمونه تنها تاپيكي كه حقير در تالار فلسفه و منطق ايجاد كرده ام تاپيك آیا اگر خدا وجود نداشت ممکن بود وجود خدا به فکر انسان خطور کند؟ است كه با خواندن اولين ارسال آن متوجه مي شويد كه نويسنده اش انساني باورمند به خدا است.
حقير هم اكنون هم علاقه به شركت در گفتگوهاي تالار فلسفه و منطق دارم و اگر فرصت كنم در آنجا فعاليت مي كنم و به نظرم يكي از بهترين يا شايد بهترين تالار هم ميهن همين تالار باشد.

_ در مورد انتخاب نيز بنده فقط درخواست مديريت كردم و مدير محترم با بررسي سوابق و ديگر فعاليتهاي حقير در نت اينجانب را انتخاب كرده اند.

_ اگر چه مجددا تاكيد مي كنم كه شديدا به آموزه هاي مذهبي علاقمندم و با ديدن ارسالهايم مي توانيد به آن پي ببريد. ولي بايد بدانيد مهمتر از اين براي مديريت بايد به اصول مديريت اشنا بود. و شناخت كلي نسبت به آموزه هاي ديني براي مديريت تالار مذهب كافي است. يعني چنين نيست كه كسي كه مدير يك تالار مي باشد بايد خود در مقوله موضوعات آن تالار كارشناس و صاحب نظر باشد. اين وظيفه ديگري است مانند مشاور تالار يا هر چيز ديگر.
نقل قول:
اما بنده از انتخاب و انتصاب جنابعالی نه تنها ناراحت نیستم که خرسندم .چرا که حقیقتا شما از مدیر قبلی بهترید.
شما سعی میکنید منطقی تر باشید شما سعی میکنید تعصب مذهبی خود را بیشتر و بهتر کنترل کنید.برهان آشوب طلب بوده و هست.فکر میکند فقط خودش میفهمد و همه و همه نادانند.با استدلالات غلط میخواهد موضوع اشتباهی را به زور صحیح جلوه دهد او سرش را مانند کبک در برف کرده.
در یک کلام شما ظرفیت بهتری نشان داده اید. شخصیت شما به مراتب آرامتر است و...
حقیقت قابل کتمان نیست.
بايد خدمت شما عزيز بزرگوار عرض كنم بجز چند مورد بنده نيز بي منطقي از شما نديده ام و لااقل سعي جدي داريد كه انسان منطقي باشيد يا خود را منطقي نشان دهيد . هر دو خوب است و قابل تقدير. اما انتقادي كه بنده در تاپيك ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است مطرح كردم به شما نيز وارد است.
بنده نيز در مورد شما تحقيق كرده ام و پستهاي قبلي شما را نيز خواندم به نظرم فرموده بوديد با تحقيق اسلام اختيار كرده ايد و فقط چند انتقاد به اسلام داريد ولي قبول كنيد انتقادات شما عموما كپي شده از سايتهاي معلوم الحال است كه قبلا توضيح داده ام. قبول كنيد كه صحبتهاي ابتدايي شما با وضعيت فعاليت فعلي شما هم خواني ندارد و اگر كسي سو تفاهم پيدا كند تا حدودي حق دارد.
دوست داشتم هنگامي كه از شما درخواست كردم كه در مسنجر ياهو در خدمتتان باشم دريغ نمي فرموديد. در اين صورت با شخصيت من بيشتر آشنا مي شديد. فرموديد كه اجازه دهم ديگران از من تعريف كنند حال مي خواهم يكي از عيبهاي خودم را بگويم و آن اينكه بيش از افراد معمولي رك هستم و در بيان عيب ديگران ملاحظه نمي كنم. اين را گفتم تا از انتقادي كه به شما كردم ناراحت نشويد.
نقل قول:
اگر چه من و شما در دو جناح فکری و در مقابل هم قرار داریم اما شیوه مدیریتی شما را تا حد زیادی میپسندم اما قدری بیشتر در مورد ترکیب، حذف و انتقال پستها تامل فرمایید.خیلی مراعات کرده اید که از اختیارات مدیریتی سوء استفاده نکنید اما باز هم قدری بیشتر.
در مورد تركيبي كه مي فرماييد هميشه من چنين كاري را مي كنم. در مورد موافق و مخالف، تفاوتي نمي كند.

اما دليلش اين است:
هنگامي كه كسي به يك نقل قول پاسخ مي دهد حق ندارد كه آنرا تقسيم بندي كند و در چند ارسال يك قول را پاسخ گويد. به اين مي گويند "چند صدايي كاذب"
چرا در مورد ايجاد تاپيك يا ارسالي كه در خطاب با كسي نيست اين مشكل پيش مي آيد كه اگر ارسال طولاني شود ديگر مخاطب پيدا نمي كند. اگر چه اين حالت هم غلط است ولي قابل اغماض است. ولي وقتي در خطاب با كسي هستيم ديگر يك ارسال هر چقدر طولاني باشد مخاطب آنرا مي خواند(بايد بخواند) و پاسخ مي گويد.

تا به حال هم يقين دارم هيچ جا كوچكترين سوء استفاده ي دانسته اي از ابزار مديريت نكرده ام و به اميد خدا و تذكر امثال شما اميدوارم تا وقتي كه اين مسئوليت به عهده من است چنين نكنم.

اميدوارم حركت شما در مسير سعادت باشد.
موفق باشيد.

نشانه های نفاق در تبلیغات قبل از انتخابات فرقه ی سبز

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علي ذالكَ

برای ارتباط بیشتر و همکاری در بالابردن بهره تالار لطفا مشترک تاپیک نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار/ دفتر مدیران تالار ادیان و مذاهب شوید.

objective آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-28-2008   #182 (permalink)
Aficionado

irany's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: به دلیل شرایط شغلی هر روز یک جا و فعلا ایران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 432
از ایشان 530 بار سپاسگزاري شده است

درود
نقل قول:
بله همانطور كه فرموديد و بنده هم رد نكرده ام (البته تعدادش يادم نيست) تا قبل از مديريت تالار مذهب هم ميهن حتي يك پست هم در اين تالار نداشته ام ولي توجه شما را به چند نكته جلب مي كنم:

_ نداشتن حتي يك ارسال در تالار مذهب به معني بي علاقه بودن حقير به اين مقوله نبوده است و اگر كمي دقت به خرج مي داديد در مي يافتيد كه پستهايي كه در تالار فلسفه و منطق داشتم هيچ كدام مخالف مذهب نبوده اند و همه از آموزه هاي مذهبي استفاده مي كرده اند. به عنوان نمونه تنها تاپيكي كه حقير در تالار فلسفه و منطق ايجاد كرده ام تاپيك آیا اگر خدا وجود نداشت ممکن بود وجود خدا به فکر انسان خطور کند؟ است كه با خواندن اولين ارسال آن متوجه مي شويد كه نويسنده اش انساني باورمند به خدا است.
مذهب و تالار مذهب دو مقوله منفک از یکدیگرند.بنده عرض نکردم شما علاقه مند به فعالیتهای مذهبی نیستید ؛عرض کرده بودم هیچ علاقه ای به فعالیت در تالار مذهب نداشته اید چرا که یک پست هم در این تالار نداشته اید. و البته پستها و تاپیک شما در تالار فلسفه موضوعی مذهبی داشتند.
نقل قول:
بايد خدمت شما عزيز بزرگوار عرض كنم بجز چند مورد بنده نيز بي منطقي از شما نديده ام

حکایت امـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــا را شنیده اید؟!!
لطف کنید تعداد بی منطقیها را مرقوم فرمایید .100 مورد بوده؟ 1000 مورد بوده؟ هزاران مورد و یا یک مورد؟
ضمنا خرسند خواهم شد بی منطقی هایم را حتی در تالار عمومی گوشزد فرمایید .اگر گفته شما صحت داشته باشد به بنده کمک خواهید کرد تا خودم را اصلاح کنم.ولی امیدوارم این صرفا یک نظر ، سلیقه و برداشت شخصی ناثواب باشد.
موضوع این است که هر کس گمان میکند رفتارش منطبق با منطق است و طرف مقابلش را فردی غیر منطقی میپندارد.همین احساس و نظری که شما در مورد دیگری دارید شاید دیگران در مورد شما داشته باشند و این به عنوان یک برداشت شخصی پذیرفتنی است.

نقل قول:
اما انتقادي كه بنده در تاپيك ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است مطرح كردم به شما نيز وارد است.
متوجه منظورتان نشدم

نقل قول:
ولي قبول كنيد انتقادات شما عموما كپي شده از سايتهاي معلوم الحال است كه قبلا توضيح داده ام.
لطفا در مورد اصطلاح مجهول "معلوم الحال" !!!توضیح فرمایید.
ضمن اینکه این نیز یک برداشت شخصی است.بنده بعد از 60 سال زندگی و سالها بررسی گمان میکنم نیازی به کمک از سایتهایی که فرمودید نداشته باشم.
عذر میخواهم اما شما و امثال شما باعث معروفیت بعضی سایتها میشوید!!! شما فکر میکنید گردانندگان این سایتها و این تلویزیونها افراد خبره و کارشناس هستند؟!!!!!!!!!!!ضمنا لطف بفرمایید آدرس سایتهایی که نظرات بنده نیز در آنها منعکس شده است را اعلام بفرمایید.
مطمئن باشید این موضوعاتی که مطرح میکنم را در هیچ سایتی ندیده ام هرگز دوست نداشته و ندارم دنباله رو دیگران باشم.اصلا اغلب موضوعات مطرح شده ام از متن آیات قرآن است که در موردشان سوالاتی داشته ام.
دوست عزیز سالهاست امثال این سوالات را در دانشگاه و حوزه و ... مطرح کرده ام و هیچ کس نتوانسته به آنها پاسخ دهد . اینها نمونه ای از آنها بوده.

نقل قول:
قبول كنيد كه صحبتهاي ابتدايي شما با وضعيت فعاليت فعلي شما هم خواني ندارد و اگر كسي سو تفاهم پيدا كند تا حدودي حق دارد.
شاید در این مورد حق با شما باشد.اما...
شاید به زمان بیشتری برای پی بردن به حقیقت نیاز باشد.

نقل قول:
دوست داشتم
نقل قول:
هنگامي كه از شما درخواست كردم كه در مسنجر ياهو در خدمتتان باشم دريغ نمي فرموديد. در اين صورت با شخصيت من بيشتر آشنا مي شديد

پس درست حدس زده بودم!!!!
اما حدسم را در پیام خصوصی عرض خواهم کرد.بـــــــــــــــه بــــــــــــــــه!!!

نقل قول:
هنگامي كه كسي به يك نقل قول پاسخ مي دهد حق ندارد كه آنرا تقسيم بندي كند و در چند ارسال يك قول را پاسخ گويد. به اين مي گويند "چند صدايي كاذب"
نه خیر دوست عزیز.بنده این مورد را جزء قوانین و مقررات ندیده ام.
ضمن اینکه موضوعات مطرح شده هیچ ارتباطی با هم نداشتند .مخاطب بنده بیش از 8 مورد نامربوط به هم را در یک پست ارسال کرده بودند!!!بنده برای نظم و سامان دادن به موضوعات هر قسمت را جداگانه پاسخ دادم تا باعث سردر گمی مخاطب و سایر خوانندگان نشود و باعث سوء استفاده مخاطب نیز نشود.
دیدید که پس از ترکیب آن پستها توسط جنابعالی!!!! مخاطب بنده برای طفره رفتن از پاسخگویی عنوان کرد :چون موضوعات و پرسشهای متعددی را در یک پست ارسال کرده ام باعث سردر گمی وی شده ام!!! و به این خاطر نمیتواند پاسخ دهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در حالی که بنده موضوعات را جداگانه ارسال کرده بودم و شما با زبردستی آنها را ترکیب کرده بودید و بهانه خوبی به دست او داده بودید.
پیروز باشید
irany آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-29-2008   #183 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
درود

متوجه منظورتان نشدم
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله objective نمايش نوشته ها
اما انتقادي كه بنده در تاپيك ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است مطرح كردم به شما نيز وارد است.
سلام
كلمه انتقادي به پست مورد نظر حقير لينك داده شده است

بقيه صحبتها را اگر اجازه بدهيد در مسنجر ياهو خدمتتان باشم. البته اگر اصرار داشته باشيد و نمي توانيد در مسنجر وقت بگذاريد در فرصت مناسب پاسختان را همينجا عرض خواهم كرد.

متشكرم
قديمي 09-17-2008   #184 (permalink)
Connoisseur

ideologist's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 457
از ایشان 1,184 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار مذهب

با سلام:
این مسئله انتقال پست ها و حذف آن ها واقعا داره از حد می گذره تا جایی که به نظر من الان مدیریته که داره تصمیم می گیره که کی چی رو کجا چقدر بگه و هر حرفی که خلاف نظر باشه حذف می شه و یا اگر در نظر مئیریت بی ربط باشه منتقل می شه!!!
در واقع می شه گفت برای کسی که پست رو ارسال می کنه چندان قوه تفکر و تعقل در نظر گرفته نمی شه و این مدیریته که در رده بالا تری از تعقل تصمیم می گیره که کدام مطالب به درد بخوره و کدام نیست!!!
این در سیره نبوی و علوی کاملاً رد شده و در زمان پیامبر و حکومت امیر المومنان علی (ع) هر کسی به صورت آزادانه عقایدش رو بیان می کرد!!!
نمی دونم چرا این اجازه اکنون سلب می شه!!!!
زمانی که اجازه پاسخ به پستی نمی دهید و آن را حذف می کنید زننده پست کمان می کند که جوابی برای این ادعای او وجود نداشته است!!!! در صورتی که راحت می توان جواب او را داد!
از احن صریحم عذر خواهی می کنم ولی فکر می کنم بالاخره این وضعیت که فقط در این تالار مشاهده می شه یه جایی باید پایان پیدا کنه!
چون دارید با این تفکر به اسلام ضربه می زنید!!!
با امید به توجه بیشتر
یا حق
ideologist آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ideologist به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 09-17-2008   #185 (permalink)
محروم از فعالیت

Cargo-Cult's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: جمهوری زمین ؟
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 254
از ایشان 284 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sarbaz e mahdi نمايش نوشته ها
با سلام:
این مسئله انتقال پست ها و حذف آن ها واقعا داره از حد می گذره تا جایی که به نظر من الان مدیریته که داره تصمیم می گیره که کی چی رو کجا چقدر بگه و هر حرفی که خلاف نظر باشه حذف می شه و یا اگر در نظر مئیریت بی ربط باشه منتقل می شه!!!
در واقع می شه گفت برای کسی که پست رو ارسال می کنه چندان قوه تفکر و تعقل در نظر گرفته نمی شه و این مدیریته که در رده بالا تری از تعقل تصمیم می گیره که کدام مطالب به درد بخوره و کدام نیست!!!
این در سیره نبوی و علوی کاملاً رد شده و در زمان پیامبر و حکومت امیر المومنان علی (ع) هر کسی به صورت آزادانه عقایدش رو بیان می کرد!!!
زمانی که اجازه پاسخ به پستی نمی دهید و آن را حذف می کنید زننده پست کمان می کند که جوابی برای این ادعای او وجود نداشته است!!!! در صورتی که راحت می توان جواب او را داد!
از احن صریحم عذر خواهی می کنم ولی فکر می کنم بالاخره این وضعیت که فقط در این تالار مشاهده می شه یه جایی باید پایان پیدا کنه!
با امید به توجه بیشتر
یا حق
من هم دقت کرده ام که هرکس استدلالی برعلیه اسلام می آورد ,

چون اسلامیون پاسخ منطقی ندارند به سرعت آن را حذف می کنند.
Cargo-Cult آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Cargo-Cult به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 09-17-2008   #186 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,520
از ایشان 4,560 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
با سلام:
با امید به توجه بیشتر
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله آیا انسان ؟ نمايش نوشته ها

با سلام به شما دوستان گرامی.

ابتدا باید عرض کنم ، مدیران و دوستان شما در مجموعه تالارهای گفتگوی هم میهن ، تنها هدف و اهتمامشان در بهبود کیفیت بحث ها و گفتگو ها و همچنین جلب رضایت کاربران سایت می باشد و با همین هدف و انگیزه است که از وقت گرانبهای خود بدون هیچ چشمداشتی برای بهبود وضعیت سایت هزینه می کنند .

به همین منظور همان گونه که قطعا مطلع هستید ، این سایت هم مانند تمامی جوامع مجازی دارای قوانین و مقررات مشخصی است که هر کاربر و عضو این جامعه ، در ابتدای ورود تعهدنامه ای را تکمیل و خود را ملزم به رعایت قوانین می داند .

این قوانین به نحوی تنظیم شده است که ، ضمن حفظ حریم آزادی بیان و فراهم کردن زمینه ای برای بیان آزادانه نظرات مختلف ، سبب گردد تا گفتگو ها بطور منظم و با چهارچوب مشخص و کاملا عالمانه و آکادمیک پیگیری شود و از گفتگو های خارج از موضوع بحث ، جنجال و مشاجره های شخصی کاربران در محل بحث ، توهین و اهانت به سایرین ، تلاش برای منحرف کردن بحث از موضوع اصلی و ... جلو گیری شود .

با توجه به توضیحات فوق ، مدیران موظفند در محل مدیریت خود ، برطبق قوانین عمل نموده و دقیقا مطابق با آیین نامه های مشخصی که در این زمینه تدوین شده ، به کاربران و اعضاء هم میهن خدمات رسانی نمایند .

با این وجود ابزارهای نظارتی نیز در این زمینه فعال هستند و در صورتی که کاربری به مساله و مورد مشخصی اعتراض دارد ، مانند اعتراض به حذف یا ویرایش پست و ... ، می تواند بصورت زیر شکایت خود را پیگیری نماید :

الف) ارسال یک پیام خصوصی به مدیر تالار مربوطه به همراه لینکی از پست یا صفحه ای که پست مورد نظر در آن وجود داشته و درخواست توضیح و دلیل اقدام مدیر .

در اینصورت مدیر مربوطه موظف است در اسرع وقت به این درخواست پاسخ داده و دلایل اقدام خود را بیان کند .

ب) در صورتی که به هر دلیل مدیر مربوطه قادر به پاسخگویی نبود و یا پاسخ وی برای کاربر قانع کننده نبود می تواند به مدیر مافوق یعنی مدیر مجموعه تالار یا در نهایت مدیر ارشد سایت ، ضمن ارسال پیام خصوصی شامل موارد ارسالی به مدیر تالار و جواب احتمالی وی ، شکایت خود را پیگیری نماید .

با آرزوی موفقیت و لحظاتی خوش در هم میهن .

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)

بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-17-2008   #187 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

قسمت کوچکی از آیین نامه محرمانه هم میهن که در اختیار کلیه مدیران قرار گرفته را برای آگاهی بیشتر کاربران قرار می دهم .

<آیین نامه انظباطی>
بند الف )
مواردی که در تالارهای گفتگوی هم میهن تخلف محسوب می شوند :

1- فحاشی و استفاده از کلمات رکیک به هر عنوان و به هر دلیلی .

2- اهانت و توهین به اعضاء سایت (مدیران ، کاربران) ، وکلیه اشخاص حقیقی وحقوقی ، مقدسات و مسائل مورد احترام و قداست و ... ، به صورت مستقیم یا غیر مستقیم و با کنایه (حتی نقل قول مطالب توهین آمیز) ... ، تخلف محسوب می شود.

3- افترا و تهمت بدون استدلال و بدون مدرک و سند معتبر و قابل قبول .

4- تمسخر ، کوچک شمردن و هرگونه توهین نسبت به سایر اقوام ، قومیت ها و ملیت ها .

5- تلاش برای منحرف نمودن جستار از عنوان و موضوع اصلی از طریق ارسال پست های نامربوط و بی ارتباط.

6- مشاجره با دیگر کاربران و پرداختن به شخص بجای پرداختن به موضوع .

7- استفاده از آواتار ، امضاء ، لقب ، نام کاربری (و سایر مشخصات) که حاوی پیامی توهین آمیز باشد و یا اصول اخلاقی را نقض کند .(مثل استفاده از تصاویر مستحجن و مشمئز کننده در آواتار)

8- عدم توجه به تذکرات مدیر مربوطه .

9- تخلف از قوانین مخصوص تالار .

10- ارسال پست های تبلیغاتی ، تلیغ دیگر فاروم ها ، وب سایت یا وبلاگ شخصی ، تبلیغ یک محصول خاص و . . .
البته بین لینکهای تبلیغاتی و لینک های استناد و رجوع تفاوت ظریفی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود .

11- استفاده از دو یا چند نام کاربری بطور همزمان توسط یک کاربر
(ساخت آیدی های جعلی)

تذکر : درصورتی که کاربری بخواهد آیدی خود را به دلایل موجه تغییر دهد می تواند از مدیر ارشد و یا مدیر کل سایت درخواست کند که پس از بررسی تغییر نام کاربری انجام خواهد شد و نیازی به تخلف و آیدی سازی جعلی نیست .
همچنین اگر کاربری بخواهد به هر دلیلی فعالیت قبلی خود را بطور کامل قطع نماید و با شیوه و نام دیگری فعالیت داشته باشد ، در صورتی که دچار محرومیت نشده باشد می تواند درخواست "لغو عضویت نام کاربری قبلی" را نموده و پس از آن طبق قوانین مجددا مراحل عضویت را انجام دهد .(در این مورد هم تخلفی محسوب نمیشود و یک فرایند کاملا قانونی است)

عدم ارتباط با موضوع:
...

انحراف گفتگو:
...

پاسخ به پست حذف شده:
...

گفتگوی دو طرفه توهین آمیز:
...

مواردی که باید در پیام خصوصی مطرح شود:
...

نداشتن محتوای کافی:
...

تکرار
...

بند ب ) تذکرات :

1- کاربران حق ندارند در صورت مشاهده تخلف کاربر دیگری ، به پاسخگویی و مقابله بمثل اقدام کنند . بلکه باید بلافاصله آن را از طریق سامانه گزارش پست خلاف یا مستقیما به مدیر مربوطه اطلاع دهند .

2- بطور خاص در صورتی که کاربری برخلاف قوانین اقدام به اهانت ، تهمت و افترا و... نمود ؛ کاربر دیگری حق ندارد با توهین ، افترا و تخلف دیگری اقدام به پاسخگویی نماید .

قديمي 09-17-2008   #188 (permalink)
Expert

satiya's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 831
از ایشان 578 بار سپاسگزاري شده است
icon1 پاسخ : نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار مذهب

نقل قول:
با سلام:
با امید به توجه بیشتر
یا حق
دوست عزیز سلام.
خدا خیرت بدهد حرفه منو زدی. من قبلا هم به جناب objective متذکر همین موضوع شده بودم. اما مثل اینکه ترتیب اثر ندادند.
satiya آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-17-2008   #189 (permalink)
Expert

satiya's Avatar

جنسيت:
icon1 پاسخ : نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار مذهب

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله آیا انسان ؟ نمايش نوشته ها

دوست عزیز سلام.
شما بفرمایید در کجا اسلامیون پاسخی نداشتند تا در خدمتتون باشیم.
ثانیا خیلی مورد هم هست که بعضی از اقایون منظورم اونهایی هستند که علیه اسلام سخن می گن. ( حالا نمیشه گفت اسلامی یا غیر اسلامی ) در بحث ها پاسخی ندارند , یا در pm شروع به هتاکی می کنند یا اینکه اصلا جواب نمی دهند.
قديمي 09-17-2008   #190 (permalink)
Aficionado

irany's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: به دلیل شرایط شغلی هر روز یک جا و فعلا ایران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 432
از ایشان 530 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله satiya نمايش نوشته ها
دوست عزیز سلام.
شما بفرمایید در کجا اسلامیون پاسخی نداشتند تا در خدمتتون باشیم.
ثانیا خیلی مورد هم هست که بعضی از اقایون منظورم اونهایی هستند که علیه اسلام سخن می گن. ( حالا نمیشه گفت اسلامی یا غیر اسلامی ) در بحث ها پاسخی ندارند , یا در pm شروع به هتاکی می کنند یا اینکه اصلا جواب نمی دهند. Gol
شما اول از مدیران محترم بپرسید
چه بلایی سر تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون برخی آیات قرآن آورده اند؟
بعد اگر پیدا شد تشریف بیاور و به کلی سوال که هیچ پاسخ منطقی دریافت نکرده پاسخ بده.
البته خدمتتان عرض کنم
به اصطلاح پاسخ فراوان دیده میشود
اما
دریغ از یک پاسخ منطقی و عقل پسندانه.
irany آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-17-2008   #191 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:
پيش فرض پاسخ : 180 پرسش و پاسخ

ضمن تشکر از استارتر محترم تاپیک و زحمات ایشان ،
یکسری ایرادات از نظر بنده به این تاپیک وارد است که مدیر محترم تالار بایستی رسیدگی بفرمایند :

1) ابهام در موضوع تاپیک .
تاپیک موضوع مشخصی را دنبال نمی کند و یا اگر اینچنین است موضوع در عنوان تاپیک نیامده که این خلاف قوانین است .

2) زمینه بحث و تبادل نظر بدلیل عدم وجود موضوع مشخص وجود ندارد و تاپیک کاملا یکطرفه است .

3) پست ها طولانی هستند و همین موضوع امکان پاسخگویی سایرین و تبادل نظر را کاهش می دهد .
قديمي 09-17-2008   #192 (permalink)
Connoisseur

ideologist's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله borhan نمايش نوشته ها
با سلام به شما دوستان گرامی.

ابتدا باید عرض کنم ، مدیران و دوستان شما در مجموعه تالارهای گفتگوی هم میهن ، تنها هدف و اهتمامشان در بهبود کیفیت بحث ها و گفتگو ها و همچنین جلب رضایت کاربران سایت می باشد و با همین هدف و انگیزه است که از وقت گرانبهای خود بدون هیچ چشمداشتی برای بهبود وضعیت سایت هزینه می کنند .

به همین منظور همان گونه که قطعا مطلع هستید ، این سایت هم مانند تمامی جوامع مجازی دارای قوانین و مقررات مشخصی است که هر کاربر و عضو این جامعه ، در ابتدای ورود تعهدنامه ای را تکمیل و خود را ملزم به رعایت قوانین می داند .

این قوانین به نحوی تنظیم شده است که ، ضمن حفظ حریم آزادی بیان و فراهم کردن زمینه ای برای بیان آزادانه نظرات مختلف ، سبب گردد تا گفتگو ها بطور منظم و با چهارچوب مشخص و کاملا عالمانه و آکادمیک پیگیری شود و از گفتگو های خارج از موضوع بحث ، جنجال و مشاجره های شخصی کاربران در محل بحث ، توهین و اهانت به سایرین ، تلاش برای منحرف کردن بحث از موضوع اصلی و ... جلو گیری شود .

با توجه به توضیحات فوق ، مدیران موظفند در محل مدیریت خود ، برطبق قوانین عمل نموده و دقیقا مطابق با آیین نامه های مشخصی که در این زمینه تدوین شده ، به کاربران و اعضاء هم میهن خدمات رسانی نمایند .

با این وجود ابزارهای نظارتی نیز در این زمینه فعال هستند و در صورتی که کاربری به مساله و مورد مشخصی اعتراض دارد ، مانند اعتراض به حذف یا ویرایش پست و ... ، می تواند بصورت زیر شکایت خود را پیگیری نماید :

الف) ارسال یک پیام خصوصی به مدیر تالار مربوطه به همراه لینکی از پست یا صفحه ای که پست مورد نظر در آن وجود داشته و درخواست توضیح و دلیل اقدام مدیر .

در اینصورت مدیر مربوطه موظف است در اسرع وقت به این درخواست پاسخ داده و دلایل اقدام خود را بیان کند .

ب) در صورتی که به هر دلیل مدیر مربوطه قادر به پاسخگویی نبود و یا پاسخ وی برای کاربر قانع کننده نبود می تواند به مدیر مافوق یعنی مدیر مجموعه تالار یا در نهایت مدیر ارشد سایت ، ضمن ارسال پیام خصوصی شامل موارد ارسالی به مدیر تالار و جواب احتمالی وی ، شکایت خود را پیگیری نماید .

با آرزوی موفقیت و لحظاتی خوش در هم میهن .
نقل قول:
قسمت کوچکی از آیین نامه محرمانه هم میهن که در اختیار کلیه مدیران قرار گرفته را برای آگاهی بیشتر کاربران قرار می دهم .

<آیین نامه انظباطی>
بند الف )
مواردی که در تالارهای گفتگوی هم میهن تخلف محسوب می شوند :

1- فحاشی و استفاده از کلمات رکیک به هر عنوان و به هر دلیلی .

2- اهانت و توهین به اعضاء سایت (مدیران ، کاربران) ، وکلیه اشخاص حقیقی وحقوقی ، مقدسات و مسائل مورد احترام و قداست و ... ، به صورت مستقیم یا غیر مستقیم و با کنایه (حتی نقل قول مطالب توهین آمیز) ... ، تخلف محسوب می شود.

3- افترا و تهمت بدون استدلال و بدون مدرک و سند معتبر و قابل قبول .

4- تمسخر ، کوچک شمردن و هرگونه توهین نسبت به سایر اقوام ، قومیت ها و ملیت ها .

5- تلاش برای منحرف نمودن جستار از عنوان و موضوع اصلی از طریق ارسال پست های نامربوط و بی ارتباط.

6- مشاجره با دیگر کاربران و پرداختن به شخص بجای پرداختن به موضوع .

7- استفاده از آواتار ، امضاء ، لقب ، نام کاربری (و سایر مشخصات) که حاوی پیامی توهین آمیز باشد و یا اصول اخلاقی را نقض کند .(مثل استفاده از تصاویر مستحجن و مشمئز کننده در آواتار)

8- عدم توجه به تذکرات مدیر مربوطه .

9- تخلف از قوانین مخصوص تالار .

10- ارسال پست های تبلیغاتی ، تلیغ دیگر فاروم ها ، وب سایت یا وبلاگ شخصی ، تبلیغ یک محصول خاص و . . .
البته بین لینکهای تبلیغاتی و لینک های استناد و رجوع تفاوت ظریفی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود .

11- استفاده از دو یا چند نام کاربری بطور همزمان توسط یک کاربر
(ساخت آیدی های جعلی)

تذکر : درصورتی که کاربری بخواهد آیدی خود را به دلایل موجه تغییر دهد می تواند از مدیر ارشد و یا مدیر کل سایت درخواست کند که پس از بررسی تغییر نام کاربری انجام خواهد شد و نیازی به تخلف و آیدی سازی جعلی نیست .
همچنین اگر کاربری بخواهد به هر دلیلی فعالیت قبلی خود را بطور کامل قطع نماید و با شیوه و نام دیگری فعالیت داشته باشد ، در صورتی که دچار محرومیت نشده باشد می تواند درخواست "لغو عضویت نام کاربری قبلی" را نموده و پس از آن طبق قوانین مجددا مراحل عضویت را انجام دهد .(در این مورد هم تخلفی محسوب نمیشود و یک فرایند کاملا قانونی است)

عدم ارتباط با موضوع:
...

انحراف گفتگو:
...

پاسخ به پست حذف شده:
...

گفتگوی دو طرفه توهین آمیز:
...

مواردی که باید در پیام خصوصی مطرح شود:
...

نداشتن محتوای کافی:
...

تکرار
...

بند ب ) تذکرات :

1- کاربران حق ندارند در صورت مشاهده تخلف کاربر دیگری ، به پاسخگویی و مقابله بمثل اقدام کنند . بلکه باید بلافاصله آن را از طریق سامانه گزارش پست خلاف یا مستقیما به مدیر مربوطه اطلاع دهند .

2- بطور خاص در صورتی که کاربری برخلاف قوانین اقدام به اهانت ، تهمت و افترا و... نمود ؛ کاربر دیگری حق ندارد با توهین ، افترا و تخلف دیگری اقدام به پاسخگویی نماید .
با سلام
مطالبی که مطرح کردید به هیچ وجه قانع کننده نیست!! و تقریباً به مطالبی که در تالار مذهب می گذرد بی ارتباط است.
همان گونه که قبلاً هم گفتم این حس در تالار مذهب به وجود آمده که مدیریت در سطحی بالاتر و منطقی قوی تر تصمیمی می گیرد که کی چقدر و کجا صحبت کند!!!
باور بفرمایید تنها اسلام است که دارد در این وضعیت متضرر می شود!!!
قديمي 09-17-2008   #193 (permalink)
Connoisseur

ideologist's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
دوست عزیز سلام.
خدا خیرت بدهد حرفه منو زدی. من قبلا هم به جناب objective متذکر همین موضوع شده بودم. اما مثل اینکه ترتیب اثر ندادند.
متأسفانه با شما هم عقیده هستم!!!
کاربران زير از دوست گرامي ideologist به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 09-17-2008   #194 (permalink)
Expert

satiya's Avatar

جنسيت:
icon1 پاسخ : 180 پرسش و پاسخ

نقل قول:
ضمن تشکر از استارتر محترم تاپیک و زحمات ایشان ،
یکسری ایرادات از نظر بنده به این تاپیک وارد است که مدیر محترم تالار بایستی رسیدگی بفرمایند :

1) ابهام در موضوع تاپیک .
تاپیک موضوع مشخصی را دنبال نمی کند و یا اگر اینچنین است موضوع در عنوان تاپیک نیامده که این خلاف قوانین است .

2) زمینه بحث و تبادل نظر بدلیل عدم وجود موضوع مشخص وجود ندارد و تاپیک کاملا یکطرفه است .

3) پست ها طولانی هستند و همین موضوع امکان پاسخگویی سایرین و تبادل نظر را کاهش می دهد .
با سلام خدمت دوست و برادر گرامی. و ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این روزهای عزیز.
1- تاپیک برای شما مبهم است نه برای دیگر دوستان. شما لطفا یک زحمتی به خودتان بدهید و اولین پست را بخونید تا متوجه شوید.
2-من خودم هم اصلا دوست ندارم این تاپیک یک طرفه دنبال شود اما چی کار کنم وقتی کسی به این مطالب ایرادی نمی بینه یا اینکه وارد نمی کنه ؟! اما در موضوع که به ان اشاره کردید موضوع کاملا مشخصه و نیز باید از پستهایی که زده باشم این را کاملا فهمیده باشید.؟!
3- اصلا کسی هست داوطلب این شده که بیاد در این موارد بحث کنه که شما می گید این اجازه را نمی دهد ؟ جناب " ناخدا " امدند که الحمد الله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به دلایل نا معلومی حذفشون کردین. ( که البته در قسمت مذهب یک چیز عادی شده , همه کسانی را که یا حرف درست و حسابی می زنند یا مخالفت با دین می کنند منظورم مخالفت عقلانی و درست است , حذف می شند.) الانه هم اگر مشکلتون تنها همین مطالبی است که می نویسم بفرمایید حذفش کنید. اما یک سوال از شما مدیر گرامی دارم شما خدا وکیلی چقدر از ایم مسایل و مسایلی که می خواستم بیارم اطلاعات و اگاهی داشتید ؟
یک چیزی هم در مورد قانون خدمتتان عرض کنم : این قاونی که شما میفر مایید قانون الهی و وحی ای نیست که هر چی می گه درست باشه . گفتن این رفها در اینجا جایز نیست اما به عنوان یکی از اعضای کوچک هم میهن می گم بهتر است یک فکری برای قانون و مدیریت بکنید مخصوصا مدیریت قسمت مذهب. یا علی.
قديمي 09-17-2008   #195 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
با سلام:
با امید به توجه بیشتر
یا حق
نقل قول:
دوست عزیز سلام.
سلام
دوست گرامی! امیدوارم بدانید که فاصله راست و دروغ چهار انگشت است(فاصله ی بین چشم و گوش).
انتقال پستها همیشه به منظور بهبود کیفیت گفتگو می باشد. بسیار معمول است که گاهی گفتگوهای مشابه و مرتبط در چند تاپیک شروع می شود که وظیفه مدیر این است که آنها را به تاپیک مرتبط منتقل کند. در این وضعیت هیچ مشکلی به وجود نمی آید زیرا:
- همیشه موارد منتقل شده به اطلاع کاربران می رسد. یعنی همه می توانند نوشته کاربر را در محل مناسبتری مطالعه کنند.
- این امر به معنی اهانت به کاربران نیست چون همانطور که قبلا عرض کرده ام خیلی طبیعی است که مدیر یک مجموعه به کل تاپیکهای آن مجموعه آشنایی داشته باشد ولی کاربران به تاپیکهای مورد علاقه خود.

اما در مورد حذف پستها لطفا بفرمایید چه تعداد از پستهای شما حذف شده است؟ البته این فرمایش شما نشان از بی اطلاعی شما نسبت به این قضیه دارد و اگر می توانستید پستهای حذف شده را ببینید حتما چنین انتقادی نمی کردید. به نظر حقیر به هیچ وجه نباید پستی حذف شود مگر در موارد خلاف قانون. نمی دانم شما چگونه فکر می کنید. اما حقیر بین پستی که به خودم اهانت کرده باشد و آنکه به دیگری اهانت کرده باشد تفاوت قائلم و اگر در مورد اول بتوان اغماض کرد در مورد دوم وظیفه خود می دانم که پست اهانت آمیز را حذف کنم.
در همین زمینه علاوه بر فرمایش جناب برهان می توانید به این مطلب و این مطلب حقیر نیز نگاهی بیاندازید.

ويرايش توسط objective : 09-17-2008 در ساعت 09:38 PM.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي objective به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال