|
|
#16 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,047 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بنده شما (و هیچکس دیگری) رو محروم نکردم . ضمنا محرومیت ها بر اساس نقض قوانین صورت میگیره و اظهار نظر در مورد کاریکاتور یا هر چیز دیگری تخلف نیست .
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
عنوان تخلف شما بند شماره 7 آیین نامه تخلفات با عنوان "توهین ، اهانت و فحاشی در بحث ها" بوده است . در پیام خصوصی پیک مورد نظر به همراه توضیح مختصری برای شما ارسال شده . درصورت نیاز ، توضیحات بیشتری در این مورد با پیام خصوصی ارائه می گردد . با آرزوی موفقیت . |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#19 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: SEASIDE
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,017
از ایشان 5,980 بار سپاسگزاري شده است
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي haj.mahdi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#20 (permalink) |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
فكر كنم من ديگر در اين تالار پستي نزنم چون با وجود تاپيك مناظره دو نفره و كنار كشيدن ايراني و حاج مهدي از تاپيك تحريف هم اين موضوع را اهانت به خودم مي دانم و هم اينكه موضوع قابل بحث در اين روزها همان تحريف قران بود كه علاقه داشتم دنبال كنم كه با توجه به ركود ان! شوقش در من كشته شد!
به هر حال اگر روزي مدير جديدي براي اين تالار انتخاب شد و مدير جديد تصميم گرفت اين تاپيك را حذف كند من را خبر كنيد با تشكر و.فرياد.... |
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 935
از ایشان 127 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست گرامی ،من در جریان نیستم !مگر دوستان از مناظره کناره گیری کرده اند؟چرا آخه؟
ويرايش توسط Borhan : 03-15-2008 در ساعت 04:28 PM. |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
اگر اینجا جای بحث و گفتگو است و همه باید استفاده کنند دلیلی ندارد که اتاقی شیشه ای باشد که دو نفر مناظره کنند و باقی هم مثل گوسفند از بیرون اتاقک نظاره گر انها باشند که چه می شود!!( حال این دو نفر چطوری انتخاب شدند و نتیجه آن چه می شود و چه نتیجه ای از این مناظره انها می خواهند بگیرند و در صورت شکست یک طرف چه نتیجه ای دیگر کاربران از ان می گیرند به کنار!) من از اصل با وجود چنین تاپیکی مخالف بودم و حال که پیگیری نشد من نیز بحثها را تحریم می کنم هر کس دوست داشت بحث مذهبی با من بکنه بیاد یاهو!!! |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: به دلیل شرایط شغلی هر روز یک جا و فعلا ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 432
از ایشان 524 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
از نظر بنده شما یکی از بهترین و فعالترین کاربران هستید . بنده در تاپیک تحریف قرآن کمتر پست میزنم چون جناب جستار فرمودند موضوعات مطروحه را در تاپیک "ثابت کنید قرآن کتاب آسمانیست" مطرح کنم. و میدانید در طول مدت حضورم تا آنموقع حتی یک پست هم در این تاپیک نزده بودم اما پس از آن در این تاپیک شروع به ارسال پست کردم . شما میتوانید پاسخ پستهای مرا در همان تاپیک بفرمایید. ضمنا مناظره دو طرفه به منزله خروج از سایر تاپیکها نیست.
دین من یکتاپرستی است قهرمان من کورش بزرگوار قبله من پرسپولیس و کعبه من پاسارگاد است پیشوایانم داریوش بزرگ و یزدگردها هستندروحانیون من فردوسی ، رازی ،پورسینا وخیام هستند اصول دینم همه نیکیست و فروع دینم منشور حقوق بشـــــــــر کورش بزرگوارپرچم من پرچم صلح و بهشت من ایران همیشه سرفراز است |
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
تاپیکهای من را حذف می کنند! ادغام می کنند!!فقط به بهانه اینکه چون در تاپیک اسم قران اومده باید ادغام می شد!!! بعد که قانع می کنمش !1 و این در حالیه که دو تاپیک مشابه با یک عنوان مناظره دو نفره یک تاپیک افرادی که جزو اون دو نفر نیستند در هم میهن وجود داره! ما هم که حرفی نزدیم!! گفتیم باشه! اگر روال اینه منم از کسانی که می خواهند با من بحث کنند یا بیان یاهو یا درخواست مناظره بدن اگر من قبول کردم برن به مدیر درخواست مناظره بدن بعد من میام باهاشون مناظره می کنم!!! دوست من شاید افراد بتونندجلوی دهن مرا بگیرند که حرفی نزنم و بحثی نکنم اما مطمئنن نمی تونند من را وادار به حرف زدن بکنند! و من هم دوست ندارم در این تاپیک با این مدیریت و با این سبک مدیریت اصلا چیزی بگویم وبنویسم!!شرطم هم برای نوشتن و بحث گفتم یکی از 4 شرط زیر 1- یا اون تاپیک برداشته می شه!! 2- یا تمام تاپیکهای من از ابتدا برگردانده می شه و از ادغام در میاد!! 3- یا کسی به من پیام خصوصی می ده و از من مناظره می خواد اگر قبول کردم تاپیک ایجاد شد انجام می دم 4- یا میاد یاهو با این ای دی V_SH1983@YAHOO.COM این موضوع هم مشکل من نیست مشکل خیلیهای دیگه است! اما من زیر بار ظلم نمی رم و من التوفیق! ويرايش توسط Borhan : 03-15-2008 در ساعت 04:44 PM. |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
واقعا تعجب میکنم از صحبتی که می فرمایید . اینکه دو نفر از کاربران بتوانند بطور جداگانه با توافق هم یک مبحث را دنبال کنند و مناظره داشته باشند چه ارتباطی به رکود در سایر بحث ها داره ؟؟؟!!! و دیگر اینکه مگر ما در این مورد محدویتی ایجاد کردیم . شما به پست من در ابتدای همون تاپیک مناظره مراجعه کنید ... اگر شما و هر دوست دیگری هم تمایل به چنین گفتگو هایی داشته باشند ، هیچ مانعی وجود نداره . همین طور در مورد تعداد شرکت کنندگان هم محدودیتی وجود نداره . میشه مناظرات 4نفره یا بیشتر داشت . چه ایرادی دارد؟ ... ما که انحصاری در این مورد ایجاد نکردیم . ما گفتیم که اینگونه بحث ها تجربه جدیدی در هم میهن هستش و بنظرم تا الان هم موفق بوده . یعنی مناظرات دو نفره یا چند نفره خیلی مزیت های زیادی نسبت به گفتمان های عمومی داره . هیچ محدودیتی هم در مورد شرکت کنندگان و موضوع بحث قرار ندادیم . اگر شما و هر دوست دیگری هم خواستید می تونید به بنده اطلاع بدید و موضوع مشخصی رو بصورت مناظره پیگیری کنید . (دونفره چهار نفره و یا هر طور که دوست داشتید) بعدش هم مگه اینجا بحث شکست یا پیروزی مطرح هستش ؟ این صرفا یک مناظره و تبادل نظر هستش و خوانندگان خودشون قضاوت میکنند . مگه اینجا میدون جنگه که پیروزی و شکست و برنده و بازنده داشته باشه؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | ||
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
همینطور که جناب ایرانی گفتند شما از کاربران خوب و فعال تالارهای موضوعی هستید و مطمئنا پست های شما برای همگی مفید و آموزنده است . نقل قول:
ما هم که از ابتدا مخالفتی نداشتیم. اگر دوستان در زمینه ای احساس میکنند که به اندازه کافی تبحر و دانش دارند ، چه اشکالی دارد ؟ می توانند موضوعشان را به بنده اطلاع بدهند تا چنین امکانی فراهم شود . |
||
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Expert
|
بحثی نیست! کار خوبیه! ولی چرا این طرح خوب در همه جای هم میهن فراگیر نشه!!
گمون کنم شما مدیر ارشد این سایت هستید!نه!!! حال می خواهم همین جا و در حضور همه از شما خواهش کنم که در مورد چگونگی انتخاب شدنتان به عنوان مدیر ارشد و همچنین عملکرد مدیریتیتان در این مدت مخصوصا در تالارهای موضوعی با شما مناظره کنم! همچنین اگر دوست داشتید در مورد تشکیل شورای صنفی اعضا با شما ادمین یا هر کسی دیگر که خواستند حاضرم به صورت انفرادی( از طرف من ) و جمعی از طرف شما مناظره کنم! از همه دوستان عزیزی هم که می خواهند در این مناظره شرکت کنند دعوت می کنم که مرا یاری کنند شما هم اگر دوست داشتی می تونی هر کسی دیگر را معرفی کنی ولی تمام تعداد کاربران حداکثر از 6 بیشتر نباشه اگر حاضریدو فکر می کنید می تونید در این مناظره شرکت کنید آمادگی خودتون را اعلام کنید و خودتون تاپیکش رو بزنید ! لطفا! و من التوفیق |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#29 (permalink) |
|
Enthusiast
محل سكونت: سرزمین آتش
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 514
از ایشان 271 بار سپاسگزاري شده است
|
چرا مناظره بین حاج مهدی و ایرانی عزیز نیمه تمام مانده؟ حاج مهدی نمیخوان جواب بدن؟!!
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي خزان به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#30 (permalink) |
|
Aficionado
محل سكونت: گرگان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 413
از ایشان 352 بار سپاسگزاري شده است
|
چرا بعضی ازکاربران هرچی دلشون میخواد به خدای خود میگن فکرمیکنند خدا دوستشون یا
مامانشونه واقعا متاسف میشم از اینا ![]()
جیر جیرک به خرس گفت:عاشقت شدم خرس گفت الان وقت خواب زمستونیه منه باشه وقتی 6ماه دیگراز خواب بیدار شدم با هم صحبت میکنیم (چه بی احساس) وقتی خرس از خواب بیدار شد جیرجیرک را ندید نمیدونست جیرجیرکا فقط 3روز عمر میکنن... |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي saharjoon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |