کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب

ادیان و مذاهب بحث هایی در باب دین و مذهب بررسی و تبادل اطلاعات مسائل و موارد موجود

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 01-15-2010   #391 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,186
از ایشان 1,505 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار/ دفتر مدیران تالار ادیان و مذاهب

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله 1ism نمايش نوشته ها
دوستان عزیز مدیریت سایت! من فقط دو تا سؤال نوشتم چرا آن را حذف نمودید؟!
اما پاسخ:
خداوند همه جا در قرآن می فرماید "قوم لوط" اما به سوره ق که می رسد می فرماید "اخون لوط" ! تا تعداد ق ها مضرب 19 باشد!!!
خداوند همه جا در قرآن می فرماید "یونس" یا "ذا النون" (که در این هم نکات ریاضی هست) اما به سوره قلم (نون والقلم وما یسطرون) که می رسد می فرماید "صاحب الحوت" ! تا تعداد ن ها مضرب 19 باشد!!!
هو الاول والاخر

ادامه مطالب 19 ان شاء الله در تاپیک مستقل یا در همین جا
سلام

ضمن عرض خیر مقدم

سوال شما به خاطر اینکه با موضوع مرتبط نبود به تاپیک پرسش و پاسخ های قرآنی منتقل شد.

همیشه برای رهگیری ارسالهای قبلی می توانید به پروفایل خود قسمت یافتن همه ی نوشته ها مراجعه کنید.

بهارم می رسد از ره اگر تو باز آیی

بیست و دوم بـــــــــــــــهمن
روز خـــــــــــــــنده ی ما بود
روز گـــــــــــــــریه ی دشمن

برای ارتباط بیشتر و همکاری در بالابردن بهره تالار لطفا مشترک تاپیک نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار/ دفتر مدیران تالار ادیان و مذاهب شوید.
objective آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي يك روز پيش   #392 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,186
از ایشان 1,505 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض تبریک سال نو

سلام

به همه ی کاربران محترمی که این چند وقت در خدمتشان بوده ام سلام و عرض ادب می کنم.

امیدوارم سال جدید سالی توام با موفقیت و پیشرفت در مسیر سعادت و رستگاری برای همه ی شما عزیزان باشد.

همانطور که چندین بار به مناسبت خدمت شما عرض کرده ام حقیر در این مدتی که به عنوان مدیر تالار در خدمت شما بزرگواران بوده ام تمام سعی ام این بوده است که در ارتباطهایی که با هم داریم حقوق هیچکس پایمال نشود و تا جایی که ممکن بوده سعی کردم محیط تالا رمحیطی باز برای بیان تمام اندیشه ها و تقابل افکار باشد (البته در چهارچوب قانونهایی که تعیین شده است). تا جایی که توانسته ام سلیقه ای یا جانبدارانه عمل نکرده ام ولی به هر حال ممکن است ناخواسته اشتباهاتی رخ داده باشد که به این ترتیب از همه ی شما تقاضا دارم این اشتباهها را به بزرگواری خودتان ببخشید.

باید عرض کنم عمل بر مبنای عدل و انصاف یکی از سخت ترین چیزهایی است که از نظر حقیر بجز انسانهای کاملی که تعدادشان در طول تاریخ بسیار اندک می باشد، دیگران حتی نباید ادعایش را نیز داشته باشند. من هم با دید کوتاهی که دارم اگرچه قصدم اجرای عدالت بوده است ولی یقینا نتوانسته ام آن را اجرا کنم. در اینجا از همه ی عزیزانی که پست انها حذف یا ویرایش شده (اگرچه به نظر من مطابق با قانون بوده) پوزش می خواهم.

اگر چه ممکن است من و شما در طرز فکر، اعتقادات و بی اعتقادی ها با یکدیگر تفاوت هایی داشته باشیم ولی همه شما به عنوان هم نوع برای من عزیز و قابل احترام هستید و من به عنوان وظیفه ی عقلی بر خودم لازم می دانم تا جایی که ممکن است به شما کمک و یاری کنم. البته به همان اندازه هم از شما تقاضای راهنمایی، گوشزد کردن اشتباهات، کمک و همکاری دارم.

مجددا از خدای متعال می خواهم تا همه ی شما عزیزان را همواره تحت هدایت خاص خود قرار دهد و آرزوهای انسانی شما را برآورده سازد.

پیروز و سرافراز باشید
objective آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال