|
|||||||
| ادیان و مذاهب بحث هایی در باب دین و مذهب بررسی و تبادل اطلاعات مسائل و موارد موجود |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#31 (permalink) | |||
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
چند نظر و انتقاد بی جواب !!
مربوط به 3 هفته پیش! نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
و هزاران سوال بی جواب دیگر که در ذهنم ماند و دیگر از او جوابی نمی خواهم!!!!!! هیچ کس نمی توانست بهتر از او مرا از تالار مورد علاقه ام دور کند!! به امضایم هم توجه کنید!! مخصوصا لینک آخرش و من التوفیق |
|||
|
|
|
|
|
#32 (permalink) | ||
|
Expert
|
نقل قول:
شما هم جوابش رو می تونی در پستهای نه ماه پیش من در همین تالار ببینی ( البته نمی دونم! جدیدا که در لیست تاپیکهای ارسالیم نگاه می کردم می دیدم که برخیها لطف کردند و برخی تاپیکها را حذف کردند! اگر جوابم درون تاپیکهای حذف شده نباشد می توانید مشاهده کنید!) نقل قول:
برخی خدا را قبول ندارند! و هیچ کس نمی تواند کسی را مجبور کند که آنطور که شما می اندیشید فکر کند ! |
||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#33 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: in sea side (همون کپر های زیبا توی سواحل دریای ناکجا آباد)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,941
از ایشان 617 بار سپاسگزاري شده است
|
من نمیدونم چرا پست های من تو تالار مذهب deleteشد............
که واقعا خیلی بهم بر خورد با اینکه منم یه سنی مذهبم و تازه قبلا شیع ی 12 امام ه بودم و کاملا از اعتقادات اهل تشیعه با خبرم و به تمامی واقیعیت های اهل تشیعه احترام میگزارم و هیچ توهینی نکردم و نمیکنم با این حال پست هام پاک شدن البته دیگه واسم مهم نیست چون امروز یا فردا دیگه پست هام 4001 میشن و شما مدیرای محترم از شر من راحت میشید ![]() ![]() ![]() ![]() خدایی همین الان برید تو تالار مذهب نگاه کنید ببینید بعضی از کابران از روی نادانی و جهالت چه دروغ ها و تهمت هایی به صحابه و خلفای راشدین (حتی مولایمان حضرت علی(رض)) و مادران مسلمین(حضرت عایشه ی صدیقه و ..) زدند ولی پست ها یشان تا عبد میماند 2- البته بازم مهم نیست این ها همانند جنینی در رحم مادر هستند که از دنیای واقعی هیچ نمیدانند و فقط و فقط به همان دنیای کثیفی که در اطرافشان است(جفت) عشق میورزند و هنگام تولد و ورود به دنیای حقیقی گریانند و خواهان بازگشت به همان رحم مادر هستند اما ای کاش قبل از گریه کردن چشمانشان را باز کرده و دنیای زیبا رو حتی برای یک بار هم که شده ................میدیدند ولی ای کاش |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Expert
|
اين لوطي گري نيست اين حق همه است كه ازاد بيانديشند و آزاد باشند
اوني كه ازادي رو براي انسان نمي خواد انسانيت رو نمي خواد! تحريم هم كاري رو درست نمي كنه اين تجربه منه! يايام مي گه زماني كه فردي گوشهاشو گرفته كه نشنوه تو نبايد بيشتر فرياد بكني چون هر چقدر تو بيشتر فرياد كني اون گوشهاش رو محكمتر با دست مي گيره! اونها محكوم به جهالتند! اما من هم محكوم به فريادم! شايد براي اينكه اونا دستشون رو از گوشهاشون بردارند مجبور بشم يه سيلي هم بهشون بزنم! و اين كار رو مي كنم! اگر عمري بمونه! من روز اولي كه اينجا اومدم شعار اولم ازادي بيان و روشن شدن حقيقت بوده و به هيچ كس اجازه نمي دم جلوي من رو بگيره اگر كسي با اين شعر من مخالف ياشه بزرگترين دشمن منه هر چند كه هم مذهبم باشه و هر چند كه با هم دست دوستي داده باشيم من اون روز تحريم كردم بخاطر اينكه به خودم توهين كردند من مي خواستم مسلمون رو موجه نشون بدم اما امروز فرياد مي و سكوت نمي كنم چون يك هم كيشم داره زحمتي كه ماهها براش كشيدم رو با تحجرش از بين مي بره! و اين فريادم را ادامه مي دم تا زماني كه يا صدايم به جايي برسه يا خودشون خفه ام بكنن! |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: سرزمین آتش
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 514
از ایشان 271 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) | ||
|
Connoisseur
|
نقل قول:
نقل قول:
متوجه شدم خیلی زرنگی ولی باور کن راس میگم ولی.... نترس من منظورم قوم یهود و یا شیعه یا سنی یا مسیحی و زرتشتی نبود حتی منظورم اسرائیل و فلسطین و لبنان و ایران و آمریکا و سوریه و روسیه و چین نبود بلکه اشخاصی هستند که نمی خوان به هیچ عنوان حتی نوشته های منو درست بخونن و نوشته هامو نمی خونن و بدون فکر نظر میدن(البته منظورم شما نیستی) راستی یه بار دیگه این نوشته و نوشته های قبلیمو توی همین تالار هست ، بخون تا کاملا متوجه منظورم بشی تا در نبودم از من خاطره ی بدی نداشته باشی.... در ضمن افکار من که به عقیده ی شما ،نادرست و سرشار از تهمت و توهین و خالی از واقعیت است برای من هنجار و ارزش محسوب میشود و بی جواب ماندنش یا جواب دادن به ارزش و هنجار من هیچ کمکی به شما نمیکنه....... پس بهتره بی جواب بمونه ![]() 10 ويرايش توسط hero4001 : 03-18-2008 در ساعت 04:59 PM. |
||
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي خزان به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#38 (permalink) |
|
Connoisseur
|
خزان عزیز.....شرمنده پست های شما دو پهلو هستند درست مثا شعرای حافظ
1-اگه منظورت از ابهان من باشم.........باشه به دل نمیگیرم(از دوست هر چه رسد نیکوست)2-اگه منظورت مخالفام بشن ..... بزار فک کنن که تونستن منو از گود خارج کنن =-=-=-=-=-=-=-=--= به حر حال مشکل ما ایرونیا و آدما اینه که حرف حق ...رو نمی خواییم با خرافات باطلمون عوض کنیم... و یکی هم که از روی عقل میاد یه مطلب مینویسه...... تعصب بعضی از مدیرا نمیزاره اون پست دودیقه تو تاپیک زنده بمونه و سری پاک میشه ![]() ![]() 9 |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي hero4001 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#39 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي خزان به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#40 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,212
از ایشان 4,043 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
جناب hero4001 فکر می کنم اینقدر من رو بشناسید که بفهمید چقدر برای اعضای هم میهن ، اندیشه ها و نظراتشون (هر چند اشتباه باشه) ارزش قائلم . و بخصوص برای برادران اهل تسنن . و قطعا می دونید که تمام سعیم رو در راه اینکه گفتگوی علمی ، صادقانه و محترمانه بین مذاهب اسلامی بوجود بیاد بکار گرفته ام . بنابر این بهتر بود کمی صبورانه تر برخورد می کردید و اینقدر زود بر کرسی قضاوت نمی نشستید . بنده که بشخصه یادم نمیاد هیچ پستی از شما پاک کرده باشم (مگر اینکه تخلفی آشکار داشته) و اینکه می فرمایید همه پست های شما در تالار مذهب دلیت شده از نظر من ممکن نیست . و مهتر اینکه براحتی قابل بررسی و پیگیریه . برای اینکار کافیه لینکی از تاپیکی که تصور میکنید پست های شما در آنجا حذف شده اند را برام بفرستید . مسلما در اسرع وقت بررسی میکنم و نتیجه رو بهتون می گم . ضمنا اگر دقت کرده باشید بارها در تاپیک انتقادات و یا جاهای دیگه به روشنی گفته ام که طبق قوانین مدیران تالارها باید پاسخگوی کاربران درخصوص پست های ویرایش شده یا حذف شده باشند . و از اونجایی که مدیر ارشد مسئول و متولی تالارهای بدون مدیر هستش ، خودم رو درخصوص تمامی موضوعاتی که در این تالارها اتفاق میوفته ، متعهد به پاسخگویی می دونم . ضمنا برای شما و سایر دوستان ، تعطیلات خوب و لذت بخشی رو آرزو می کنم . ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#41 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
من رو هم میشناسید . می دونید غیر ممکنه که تسلیم حرف زور و جاروجنجال بشم... اما اگر کوچکترین فردی (مثلا یه عضو تازه وارد نا آشنا) هم یک کلمه حرف حساب و منطقی بزنه ، خیلی نرم و خاضعانه ، می پذیرم . و حتی اگر جایی اشتباه کرده باشم ، براحتی این شجاعت و جرات رو در خودم می بینم که به اشتباهم اعتراف کنم و عذر بخوام . ----------------------------------------- و اما در مورد سوالاتی که بنظرتون بی پاسخ مونده .(در حالی که تصور من این بود که به حد نیاز قبلا بهشون پرداخته شده) الف ) در مورد تاپیک ادغام شده : ببینید قبلا در موردش مفصل صحبت شده . از دو حالت که خارج نیست . اگر شما در تاپیکتون تصمیم داشتید بحث " ادعای تحریف قرآن" رو پیش ببرید ، که تاپیک مجزایی در این مورد هست . اگر هدفتون بحث پیرامون شبهات قرآنیه که باز تاپیک مجزا و بسیار قدیمی ای وجود داره با نام "اثبات آسمانی بودن قرآن" / ب) در مورد مساله مناظره تون هم که گفتم از نظر من مشکلی نداره . شما با هر کسی که تمایل داشت و احساس می کردید که هر دو دانش و تسلط کافی رو در مورد اون موضوع دارید ، هر دو طرف اعلام آمادگی کنید من هم امکانش رو براتون فراهم میکنم . ج) پست سومتون هم پیشنهادیه که ربطی به این تالار (تالار مذهب) نداره . |
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) |
|
Expert
|
جار و جنجال را شما درست كرديد! شما خودتون تنش زا عمل كرديد! باشه جواب بديد اين سوالات رو جواب بديد لطفا!
در مورد شجاعتتون هم براي من توضيح ندهيد من خودم خوب مي دانم چقدر جرات اعتراف به اشتباه را داريد!! 1- در موضوعات ارسال شده بياد دارم تاپيكي را به عنوان " زنان و مردان با هم مساويند فقط در مرگ " در حدود يك سال پيش استارت كرده بودم كه اكنون حذف شده است چرا؟ 2- نام تاپيكي به نام " سنگ بزرگ سفسطه يا فلسفه " به نام " قانون ام القضايا تغيير نام پيدا كرده است چرا؟ 3-در تالار مذهب دو تاپيك با موضوعات مشابه وجود دارد يكي مناظره بين دو نفر در مورد تحريف قران و يكي تاپيكي به نام آيا قران تحريف شده است براي عموم! آيا وجود دو تاپيك با يك عنوان خلاف مقررات نيست؟ در اين دو تاپيك يك نفر پستهاي مشابه مي زند ايا بر طبق قوانين نبايد پستهاي تكراري فرد در دو تاپيك جداگانه حذف شود؟ آيا حذف شده است؟ اگر حذف شده در كدام تاپيك ژست مشابه را حذف كرديد؟ 4- دو تاپيك به عنوان " 23 سال علي دشتي " و تاپيك " اثبات كنيد قرآن كتاب اسماني است با هم ادغام شده اند با اينكه موضوعات مشابه ندارند و من از شما جواب خواسته ام جواب نداديد! البته در ياهو جواب داده ايد كه مي خواستيد تاپيك " 23 سال علي دشتي" را از رونق بياندازند تا من آن را ادمه ندهم!و براي اينكه موضوع اين تاپيك گم شود اينكار را كرده ايد! ببخشيد در مورد جوابتون هم گفتم من در ان تاپيك همانطور كه از اسمش پيداست مي خواستم كتابهاي ضد دين را نقد كنم ( ***) ربطي هم به قرآن و تحريف ! نداره؟ اگر داره شما بگيد!! در ضمن شما كه هنوز نمي دونيد موضوعش چي بوده و تازه جوابتون خودش مشخص مي كنه كه شما خودتون نمي دونيد موضوعش چي بوده چطور ادغامش كرديد؟ از دو حالت که خارج نیست . اگر شما در تاپیکتون تصمیم داشتید بحث " ادعای تحریف قرآن" رو پیش ببرید ، که تاپیک مجزایی در این مورد هست . اگر هدفتون بحث پیرامون شبهات قرآنیه که باز تاپیک مجزا و بسیار قدیمی ای وجود داره با نام "اثبات آسمانی بودن قرآن" / من جواب نمي دم! شمايي كه ادغام كرديد بگيد كدوم حالت بوده؟؟ شما با كدومش ادغام كردي! حتما همون موضوع بوده!! لسفا جواب بديد بدون ويرايش و حذف سوالم! ويرايش توسط Borhan : 03-19-2008 در ساعت 04:17 AM. دليل: حذف عبارت غیر مودبانه |
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Expert
|
در مورد توضيحاتتون ! باز هم ! شما مگر تاپيكي به عنوان مناظره با موضوع مشابه ايجاد نكرديد! خوب منم مي خواستم خودم تنهايي بحث تحريف قرآن را در ان تاپيك " 23 سال علي دشتي " به صورت نقد كتاب به پيش ببرم! چطوري مناظره 2 نفره مي شه مناظره يك نفره نمي شه!!
البته اين حرف به معناي تاييد حرف شما از مشابهت موضوعي نبوده و فقط بر فرض محال اينكه صحبت شما درست باشد من اين موضوع را مطرح كردم! ويرايش توسط Deja Vu : 03-19-2008 در ساعت 04:18 AM. |
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Expert
|
و اينبار جواب اقاي ايراني عزيز كه ادعا كرده بودند اين تاپيك مناظره خللي در كار ايجاد نمي كند! و شرح اينكه چرا مي گفتم اين تاپيك بزرگترين توهين به من بوده است
كه شايد اگر چنين تاپيكي موجود نبود من اكنون اينقدر اعصابم به هم نمي ريخت! از هر كدام از شما 3 نفر يعني جستار و ايراني و حاج مهدي هر كدام يك سوال مي كنم هر كدامتان فقط جواب يك سوال از 3 سوال( البته سوال مخصوص به خودتان ) را داديد من بي خيال موضوع مي شوم! جوابهاي ابي رنگ به شما كمك مي كند! جستار: اين دو تاپيك مناظره و تحريف قرآن آيا موضوع مشابه ندارد؟چرا ادغام نشده است؟ ايا اين خلاف قوانين نيست؟ چرا پستهاي مشابه در ان دو ديده مي شود؟ آيا يك كاربر مي تواند در تاپيكهاي مختلف پستهاي مشابه بزند؟ آيا اين خلاف مقررات نيست؟ جواب احتمالي 1- مديران ارشد از قوانين مستثنا هستند! 2- من به قوانين كاري ندارم و دوست دارم خلاف قانون عمل كنم 3- من اشنايي لازم را با قوانين ندارم! 4- هيچكدام: گزينه احتمالي براي جواب شما البته حرفهاي قبلتان از قبيل چه عيبي داره ! موضوعات گم نمي شه را ندهيد جواب سوال من را بدهيد!! ايراني شما در تاپيك مناظره پستهاي مشابه مي زنيد يا غير مشابه؟ در صورت پست غير مشابه ! چرا پستهاي غير مشابه مي زنيد و اگر من جوابي به انها داشته باشم چگونه و كجا بايد به شما پاسخ بدهم؟ 1- شما توانايي جواب دادن به پستهاي مرا نداريد! 2- من قصدم از مناظره پيروزي بر حريف است و بنابراين پستهاي غير مشابه مي زنم تا ايشان قادر نباشند از بحثها كمك بگيرند! و منظور از ايجاد تاپيك خواباندن كل است! 3- هيچكدام در صورت پست مشابه اين پستهاي مشابه چه معنايي دارد 1- من يك ساديسمي هستم و قصدم ازار ديگر مسلمانان است و به همين دليل پستهاي مشابه را مي زنم و اصلا قصدم گرفتن جواب نيست!در تاپيكهاي ديگر و در زمانهاي ديگر باز هم پست مشابه مي زنم! 2- پست مشابه در تاپيك را مي زنم اما جوابهاي شما را نمي خوانم ! و فقط قصدم اين است كه شما را بگونه اي سرگرم كنم و جواب اصلي را از حاج مهدي مي خواهم! 3- هيچكدام! جواب احتمالي شما!! حاج مهدي چرا شما اين مناظره را ايجاد كرديد و ديگر در بحثهاي تحريف شركن تمي كنيد؟ 1- باقي دگر اديشان برايم اهميتي ندارند! و به همين خاطر فقط ايراني را معقول يافتم! و با ايشان فقط مناظره كردم! 2- شما نمي توانستيد جواب ايشان را بدهيد و براي همين ايشان را به مناظره دعوت كردم تا جوابش را بدهم و جوابهاي شما جواب مرا خراب نكند! 3- ايراني مسلمان است و گمراه شده است مي خواستم او را به راه راست هدايت كنم!! 4- هيچكدام جواب احتمالي حاج مهدي غير از گزينه هاي موجود احتمالا ديگه توجيه شده باشيد كه چرا من با اين تاپيك مخاتفت كردم ( اگر چه نمي خواستم بيان كنم!) اما شما با اين عملتون به همه توهين كرديد( اگرچه خيليها متوجه نشدند و من هم نمي خواستم مستقيم بگويم تا خودتان زودتر ان را حذف كنيد !) اما پافشاريتان مرا مجبور كرد! |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
بعلت کمبود وقت در پست خودتون پاسخ میدم .
نقل قول:
|
|
|
|
|