|
|
#1 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
با سلام و احترام .
کاربران گرامی و اعضای فعال در تالارهای موضوعی می توانند مسائل ، مشکلات ، پیشنهادات و انتقادات خود در خصوص تالار مذهب را در این جستار پیگیری نمایند . با آرزوی موفقیت برای کلیه هم میهنان ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 243
از ایشان 407 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام و عرض ادب خدمت مديريت محترم تالار مذهب
من نميدونم جرا امكان ارسال موضوع جديد تو اين تالار ندارم اول فكر كردم اتفاقيه ولى الان متوجه شدم كه نه، اين امكانو از من كرفتن ،به هر حال ممنون ميشم اكه دليل اين كارو بفرماين |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
![]() نقل قول:
ضمن خوشامد گویی به شما : بله همانطور که قبلا توسط بنده و برخی مدیران توضیح داده شده ، تالار مذهب و سیاست وبرخی دیگر از تالارها ، بدلیل حجم کاری فوق العاده که دارند و همچنین نداشتن مدیر مجزا ، موقتا قادر به پذیرش تاپیک های جدید نخواهند بود . بدیهی است که این شرایط پس از بررسی تاپیک های موجود و انسجام بیشتر آنها و رفع برخی نواقص ، تغییر خواهد کرد و امکان ایجاد موضوعات جدید مجددا فعال خواهد شد . البته در حال حاضر تالار مذهب یکی از پر ترافیک ترین تالارهای هم میهن می باشد که دارای بیش از 18 صفحه لیست موضوعات است که با احتساب حدود 20 موضوع در صفحه 360 عنوان متنوع دارد . که بطور معمول اکثر قریب به اتفاق مباحث مورد نیاز در زمینه مذهب را پوشش می دهند . و اگر دوستان عنایتی به صفحات زیرین نیز داشته باشند قطعا بسیاری از موضوعات مورد علاقه خود را خواهند یافت . با آرزوی اوقاتی خوش ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
ببخشيد جستار عزيز گمان مي كنم تاپيك 23 سال علي دشتي اشتباه منتقل شده چون اين تاپيك موضوعش فقط قران و مباحث قرن نيست كلا كتابهاي ضد دين است البته امكان قرار دادن ضميمه در اين تالار وجود ندارد تا اين كتابها قرار داده شود( نمي دونم چرا!) بهتر نيست اين ضميمه هم در اين تالار وجود اشته باش به هر حال خواندن كتابها چه ضد ين چه ديني بايد انجام شود
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
ولی روند کلی بحث در تاپیک مذکور همان بوده .به همین خاطر ادغام صورت گرفته . در مورد امکانات ضمیمه و پیوست هم پیشنهاد خوبی است . امیدوارم مورد توجه دست اندرکاران سایت قرار بگیرد . --------------------------- و ایده جدیدی که در تالار مذهب به دنبال پیگیری آن هستیم بحث مناظرات دو نفره و یا چند نفره (بصورت مشخص و دعوت شده) در خصوص موضوعات مشخص هستش که در صورتی که بدرستی و منظم ادامه یابد تحولی بزرگی در این زمینه محسوب می شود . |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
اگر در كتاب 23 سال علي دشتي كلمه قران بيايد روندش يكيست؟ به شخصه مي گويم كار اشتباهي كردي حداقل شما خوب مي انيد من 1 سال تمام است اين فاروم مي نويسم و تشخيص مي هم كه چه تاپيكي تكراري است چه تاپيكي تكراري نيست و من كه وارد بحث مي شوم خود مي دانم چگونه از ان خروج پيدا نكنم و نگذارم ديگران هم خارج بحث بشوند در ان تاپيك دو موضوع مطرح شد يكي موضوع غرانيق كه مربوط به كتاب ايات شيطاني است يكي موضوع كتاب 23 سال علي دشتي كه قسمتي كوتاه از ان موضوع قراني است من يك انتقاد از شما دارم يا شما خود در ان موضوع تسلط داريد و كتابها را خوانديد و بعد اقدام به ادغامش مي كنيد يا آنها را نخوانديد كه بهتر است قبل از ادغام مساله را با استارتر تاپيك يا دنبال كننده هاي تاپيك مشورت كنيد و از او توضيح بخواهيد بعد اقدام به اين كار بكنيد به هر حال داخل شدن اين دو موضوع انقدر اعصابم را ريخت به هم و انقدر جوابهاي پراكنده به مباحث اده است كه من به شخصه قادر به ادامه بحث نيستم! الان هر كسي مي ايد از خودش چيزي مي نويسد نه مي انم دارد بحث تحريف قرآن مي كند يا نقد كتاب!!!!!!!! واقعا از عمل شما متعجب شدم شما كه تاپيك مناظره در مورد تحريف قران را استارت مي زنيد( با وجود شباهت اصلش) اما دو موضوع كه كمي شبيه به هم هستند را ادغام كردي!! |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 37
از ایشان 13 بار سپاسگزاري شده است
|
ببخشيد من چند بار فرستادم پس قابل نمايش نيست ديگه در حاليكه توهيني در آن نيست
ولي بعضي با موضوعات خود شيعه را مسخره مي كنند قابل نمايشه!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
رهگذر
|
با سلام
ببخشيد من چند بار يك موضوع جديد ارسال كردم ولي مدير تالارشما مي گويد بايد بررسي بشه تا الان كه نشون نداديد پس موضوعم مشكل داره در حاليكه هيچ توهيني در آن نيست ولي سني ها هر چقدر موضوع بخوان ميتونن وارد كنن!!!!!!!!! در حاليكه مي گوييد ترافيكه اين يعني تبعيض ديگه!!! با تشكر |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
رهگذر
|
خوندم اما ببخشيد من يك ماهه كه تو تالار اين موضوع را مي آرم كه تو تالار نمي ره
يك ماهه زمان كمي نيست كه من منتظر شدم تا مسئولين تالار مشكل را حل كنند |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
و عذرخواهی از تاخیر پیش آمده . تاپیک شما فعال گردید : http://forum.hammihan.com/showthread.php?t=12477 البته عنوان تاپیک یک مقدار کلی است و بنظر می رسد محدوده بحث باید روشن تر و کوچک تر باشد تا از پراکنده گویی جلوگیری شود . در این رابطه با پیام خصوصی بمن اطلاع دهید . ---------------- از این پس سعی می شود با توجه به ظرفیت های موجود به تدریج موضوعات ارسالی فعال شوند که البته اولویت با تاپیک هایی است که قدیمی تر هستند و زودتر درخواست داده اند . |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 243
از ایشان 407 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ويرايش توسط Borhan : 02-24-2008 در ساعت 05:44 PM. دليل: اصلاح نقل قول |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
تمامی اعضاء هم میهن ، برابر و مورد احترام هستند و لذا تیم مدیریت نیز نهایت تلاش و اهتمام خود را برای جلب رضایت کاربران و فراهم نمودن محیط مناسب برای گفتگمان کاربران ، بار گرفته است . در مورد کاربر و تاپیک مورد اشاره اگر توجه فرمایید ، زمان استارت تاپیک به یک ماه گذشته باز می گردد و مدت بسیار زیادی را در انتظار سپری کرده است. بنابر این تاپیک جدیدی فعال نشده است . در مورد موضوع ارسالی شما هم اگر تصور می کنید قدیمی تر بوده بفرمایید تا بررسی شود . به هر صورت همانطور که گفته شد ، تصمیم کلی این است که تاپیک های ارسال شده بتدریج و با اولویت تاپیک های قدیمی تر فعال گردند . |
||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 375
از ایشان 579 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نقل قول:
ژرف بیاندیش. ويرايش توسط Borhan : 03-02-2008 در ساعت 04:59 PM. |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Expert
|
بابا چرا پستهای من رو در گفتگوی دو نفره حذف کردید؟ کلی از خودم ذوق و سلیقه نشون داده بودم! خوب من چکار کنم!؟ ایرانی با حاج مهدی داشت گفتگوی دو نفره می کرد تو و ازاد و رها با هم! منم خودم تنهایی داشتم با خودم حال می کردم! حداقل اون پستها رو منتقل کنید به اون یکی تاپیک!
|
|
|
|