کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 04-07-2008   #16 (permalink)
کاربر

aria_x's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 65
از ایشان 68 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار سیاست

سید بهلول، آخرین باریست که بهت هشدار می دم.
این یک شخص نیست که بهت هشدار می ده. یک رباطه که در مواجهه با کلمات خاص جملات خاصی را به کار خواهد برد. پس مواظب خودت باش.
aria_x آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-07-2008   #17 (permalink)
Connoisseur

ronin's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 375
از ایشان 579 بار سپاسگزاري شده است

الفاظ ناپسند شما را همگان در تالار سیایت دیده اند ولی در تالار مذهب آنچیزی را که به یاد دارم و مربوط به چندین هفته پیش بوده است گفتن "امیر الجاهلین" به ابوبکر بوده است که خلاف قوانین فاروم میباشد.
قديمي 04-07-2008   #18 (permalink)
Expert

بهلول's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,330
از ایشان 1,746 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ronin نمايش نوشته ها
الفاظ ناپسند شما را همگان در تالار سیایت دیده اند ولی در تالار مذهب آنچیزی را که به یاد دارم و مربوط به چندین هفته پیش بوده است گفتن "امیر الجاهلین" به ابوبکر بوده است که خلاف قوانین فاروم میباشد.
شما هم دنبال دلایل بنی اسراییلی میگردی ها
در نبود برادران و سروران گرامی که همیشه در تالار مذهب جوابگو هستند بنده جسارت نموده و پاسخگو شدم

این پست اولی بود
http://forum.hammihan.com/showpost.p...&postcount=232

و اینهم جوابی مستدل
http://forum.hammihan.com/showpost.p...&postcount=234

حالا بفرمایید که شما به جاهلان در زبان فارسی چه میگویید و ایا به ظالمان اهل بیت شما القاب نیکو میدهید ؟

شما از تعصب و جهالت به هر چیز که رنگ تفکر و درایت ایرانی میدهد می تازید که شاید عقده تان را خالی کنید
ایا شما پشتونی نیستید که فارسی مینویسد ؟
چون شانس این احتمال را باید برای شما 90% حساب کرد

نژادپرستی تفکر کثیفی است
و صهیونیست اسراییلی قله نژاد پرستی است
و از اینرو

مرگ بر اسراییل
بهلول آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي بهلول به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-08-2008   #19 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : دلیل عدم نمایش تاپیک های تازه آغاز شده ؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله dodoo نمايش نوشته ها
خوبه والا ما فاروم میزنیم میبرید اسمشو عوض میکنید بعدشم پستهارو قاطی میکنید اینجا دیگه کجاست؟
من اینو زدم
بعد از گذشت 30 سال مجددا رای دهید؟
حالا میبینم اسمش و نفرش عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

با ساختار حکومت جمهوری اسلامی مخالفید یا موافق؟

جواب دارید مدیران تالار سیاست یا باز هم فعال نشده؟
ماهارو وقتی ****حساب میکنید آدم میگه همه چیرو بزارم زیره پام.

تاپیک مورد اشاره با تاپیک قدیمی تری با همین موضوع ادغام شده و بدیهی است که نام تاپیک قدیمی تر بصورت پیش فرض قرار میگیرد .

پس هیچ وقت زود قضاوت نکنید .

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.

ويرايش توسط Borhan : 04-08-2008 در ساعت 03:58 AM.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-08-2008   #20 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله م.آزاد نمايش نوشته ها
خیلی جالبه ، مدیر ارشد این فاروم در همه جا حی و حاضر هست به خصوص بر سر پستهای من ودیگر دوستان تا بلافاصله آنها رو پاک کنه یا اگر یکی از دگراندیشان سایت حرفی زد سریعا به وی کارت بدن یا اخراج کنن اما وقتی یک فرد بی شخصیت و هتاکی مانند بهلول که یک پست بدون توهین در این فاروم نداره بدترین توهین ها رو به من و دوستان دیگر میکنه ، آقای مدیر ارشد ناپدید میشن!!! شاید دلش نمیاد با یکی از هتاک ترین افراد فاروم که اتفاقا رفیق شفیقش هم هست و همفکری نزدیکی با هم دارند برخورد شدیدی بکند. دیگه شورش رو در آوردی "جستار" من رو به خاطر صرفا انتقاد به مدیریت خودت و همینطور"حمید" یک هفته محروم کردی که مجبور شدی تبدیلش کنی به 1 روز! دو کارت قرمز و زرد در این فاروم از خودت و "حمید" گرفتم که به دروغ به من گفتی کارتها رو نمیشه بازیابی کرد در حالی که کارت دوست دیگری برگردانده شد! مرتبا پست های من و دیگران رو پاک میکنی در حالیکه هجویات امثال بهلول سرجاش باقی میمونه چون همفکرت هست! وضعیت این فاروم دیگه قابل تحمل نیست ..... این اشتباه من بود که به اصرار دوستان در این فاروم موندم چون فکر میکردند کسی هست تا به خواسته هاشون رسیدگی کنه در حالیکه به این نتیجه رسیدم انتظارات ما بیهوده بوده! تا زمانی که به وضعیت بهلول رسیدگی نشه ، پستی تو این فاروم نمیدم اگر هم مزاحم آقایون هستم همینجا خداحافظی میکنم !
اول اینکه در برخورد با افراد متخلف فرقی بین کاربران نیست و هر کسی که تخلف کنه طبق قانون باهاش برخورد میشه .

البته قبول دارم که در تالار سیاست به اندازه کافی نظارت نبوده و این بدلیل این موضوع هستش که هنوز مدیر مستقلی نداره و بنده هم با محدودیت وقتی که دارم بیشتر به بررسی شکایت های مستقیم می پردازم .
یعنی اگر پست تخلفی رو مشاهده کردید کافیه با پیام خصوصی اطلاع بدید تا بررسی بشه .
(البته به همراه لینک)

در مورد اخطارهایی که از من دریافت کردید هم ، همانطوری که مفصلا در پیام خصوصی توضیح دادم ربطی به انتقاد شما نداشته و کاملا در پیام خودکاری که توسط سیستم داده میشه مشخصه که بخاطر ارسال چه پستی اخطار دریافت کردید .
(و بعید می دونم فراموش کرده باشید .)

در مورد بازگرداندن کارت هم باز اون چیزی که من در پیام خصوصی گفتم صحیحه یعنی امکان پذیر نیست .
لااقل با اطلاعات و امکاناتی که من دارم امکانش نیست مگر اینکه ادمین دسترسی بخصوص داشته باشند که چنین امکانی رو بده .
پس باز من درست گفتم .

در مورد کاربر بهلول یا هر کاربر دیگری اگر شما پست تخلفی دیدید همونطوری که گفتم ، با پیام خصوصی و به همراه لینک به من اطلاع بدید قطعا بررسی خواهد شد .

Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-08-2008   #21 (permalink)
Connoisseur

م.آزاد's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 819
از ایشان 1,266 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله جستار نمايش نوشته ها
اول اینکه در برخورد با افراد متخلف فرقی بین کاربران نیست و هر کسی که تخلف کنه طبق قانون باهاش برخورد میشه .

البته قبول دارم که در تالار سیاست به اندازه کافی نظارت نبوده و این بدلیل این موضوع هستش که هنوز مدیر مستقلی نداره و بنده هم با محدودیت وقتی که دارم بیشتر به بررسی شکایت های مستقیم می پردازم .
یعنی اگر پست تخلفی رو مشاهده کردید کافیه با پیام خصوصی اطلاع بدید تا بررسی بشه .
(البته به همراه لینک)

در مورد اخطارهایی که از من دریافت کردید هم ، همانطوری که مفصلا در پیام خصوصی توضیح دادم ربطی به انتقاد شما نداشته و کاملا در پیام خودکاری که توسط سیستم داده میشه مشخصه که بخاطر ارسال چه پستی اخطار دریافت کردید .
(و بعید می دونم فراموش کرده باشید .)

در مورد بازگرداندن کارت هم باز اون چیزی که من در پیام خصوصی گفتم صحیحه یعنی امکان پذیر نیست .
لااقل با اطلاعات و امکاناتی که من دارم امکانش نیست مگر اینکه ادمین دسترسی بخصوص داشته باشند که چنین امکانی رو بده .
پس باز من درست گفتم .

در مورد کاربر بهلول یا هر کاربر دیگری اگر شما پست تخلفی دیدید همونطوری که گفتم ، با پیام خصوصی و به همراه لینک به من اطلاع بدید قطعا بررسی خواهد شد .

بسیار نیک است که بعد از این همه وقت فقط این جوابیه رو به من دادی ولی خاطرم هست که وقتی پستهایی در مورد همین بهلول در "نابودی اسرائیل" دادم و ارتباطش رو با کاربر"غضنفر" گفتم سریعا و در عرض کمتر از 5 دقیقه یک کارت زرد گرفتم یا وقتی انتقادات من و فریاد بالا گرفت من رو یه هفته محروم کردی!! یعنی در اینطور مواقع وقت وافی و کافی در اختیارت هست ولی وقتی کاربر فحاشی مانند بهلول پست میده ، وقت کم میاری

قبلا تخلفهای این فرد رو با پیام خصوصی بهت گفتم ، اتفاقا همین توهین رو به یکی دیگه کرده بود ولی فقط پستها رو پاک کردی در حالیکه حق این بود که مدتی محروم میشد. همین باعث شد تا این فرد بند پاره کنه و با اشتیاق بیشتری و اطمینان از حمایت مدیران به توهین های کیلویی بپردازه!! از زمانی که جنابعالی انتخاب شدی و این فرد دوباره فعالیتش رو از سر گرفته به غیر از توهین و انگ چیز دیگری نگفته

تخلف بهلول رو اینبار در خود جستار پیشنهادات و انتقادات قرار دادم تا همگان شاهد عدالت"جستاری" باشند و مطمئنم مطلب رو مشاهده کردی ولی مانند موارد پیشین ازش رد شدی چون این فاروم فقط یه بهلول داره وگرنه کی میخواد جای چنین فحاشی رو بگیره

من هم میتونستم جوابی سنگین به این فرد بدم ولی این فرد دنبال همین موضوع هست تا بحثها رو به فحاشی بکشه چون با منطق و دلیل چیزی برای گفتن نداره(مثل مورد دکتر بل)

چهره واقعی مرده بادهای فاروم !
قديمي 04-08-2008   #22 (permalink)
کاربر

aria_x's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
این فقط یک ادعاست. ما خلاف گفته شما را داریم می بینیم.
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي aria_x به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-08-2008   #23 (permalink)
کاربر

aria_x's Avatar

جنسيت:

نقل قول:

نیازی به اطلاع دادن نیست. 90 درصد پست های این کاربر خلاف قوانین هست و پست های خلاف قانون ما هم در جواب این کاربر می باشد.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي aria_x به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-08-2008   #24 (permalink)
کاربر

aria_x's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
بسیار نیک است که بعد از این همه وقت فقط این جوابیه رو به من دادی ولی خاطرم هست که وقتی پستهایی در مورد همین بهلول در "نابودی اسرائیل" دادم و ارتباطش رو با کاربر"غضنفر" گفتم سریعا و در عرض کمتر از 5 دقیقه یک کارت زرد گرفتم یا وقتی انتقادات من و فریاد بالا گرفت من رو یه هفته محروم کردی!!
این تذکر را کاربر دیگری هم به آقای مدیر دادند ولی سریعا پست هایش ویرایش شد و ...
حتی دلیل ویرایش پست را هم ننوشتند.
یک چیز جالب هم در مورد نام کاربری غنضفر این بود که بهلول در این نام کاربری چادر سرش کرده بود.
کاربران زير از دوست گرامي aria_x به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-08-2008   #25 (permalink)
Connoisseur

ronin's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله بهلول نمايش نوشته ها
شما هم دنبال دلایل بنی اسراییلی میگردی ها
در نبود برادران و سروران گرامی که همیشه در تالار مذهب جوابگو هستند بنده جسارت نموده و پاسخگو شدم

این پست اولی بود
http://forum.hammihan.com/showpost.p...&postcount=232

و اینهم جوابی مستدل
http://forum.hammihan.com/showpost.p...&postcount=234

حالا بفرمایید که شما به جاهلان در زبان فارسی چه میگویید و ایا به ظالمان اهل بیت شما القاب نیکو میدهید ؟

شما از تعصب و جهالت به هر چیز که رنگ تفکر و درایت ایرانی میدهد می تازید که شاید عقده تان را خالی کنید
ایا شما پشتونی نیستید که فارسی مینویسد ؟
چون شانس این احتمال را باید برای شما 90% حساب کرد

این نوشته قرمز شده از یکی شما خنده دار ترین حرفهایی بود که میتوانستید به من بگویید.

برای من ابوبکر و عمر و علی و تقی و نقی فرقی نمیکنند مسئله اصلی اینجا عملکرد شما بر خلاف قوانین فاروم است.

اینکه شما به خود حق توهین و فحاشی بدهید دیگران نیز ممکن است این حق را به خود بدهند!
آنگاه فاروم گفتگو تبدیل میشود به فاروم فحاشی!
ronin آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ronin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-08-2008   #26 (permalink)
Connoisseur

ronin's Avatar

جنسيت:

الفاظ ناپسند جناب بهلول آنچنان زیاد است که دیگر نیازی به گزارش نیست , هر کسی تاپیکهایی که ایشان در آن پست میزند را بنگرد به راحتی میتواند فحاشی ها و توهینهای ایشان را ببیند.
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ronin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-08-2008   #27 (permalink)
Connoisseur

ronin's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aria_x نمايش نوشته ها
این تذکر را کاربر دیگری هم به آقای مدیر دادند ولی سریعا پست هایش ویرایش شد و ...
حتی دلیل ویرایش پست را هم ننوشتند.
یک چیز جالب هم در مورد نام کاربری غنضفر این بود که بهلول در این نام کاربری چادر سرش کرده بود.
این به خاطر این است که در اینجا سخنان غیر منطقی اشان خریداری ندارد و به واقع محجور می مانند.

شخص دیگری که به گونه ای چون ایشان فعالیت میکنند نیز همین کار را کرده اند و با ای دی یک خانم مطلبی را عنوان میکنند و سپس خودشان هم به خود پاسخ میدهند.
شاید هم خانم باشند و با ای دی آقا فعالیت اصلیشان را پیگیری میکنند ولی روی هم رفته اینکارها شایسته نیست.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ronin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-08-2008   #28 (permalink)
Connoisseur

م.آزاد's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 819
از ایشان 1,266 بار سپاسگزاري شده است

ما همچنان منتظر می مانیم ، تا عملکرد مدیر ارشد این فاروم که ادعای یکسان بودن قوانین در مقابل تمامی کاربران را دارد ، ببینیم!
م.آزاد آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي م.آزاد به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-08-2008   #29 (permalink)
Expert

بهلول's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
ما همچنان منتظر می مانیم ، تا عملکرد مدیر ارشد این فاروم که ادعای یکسان بودن قوانین در مقابل تمامی کاربران را دارد ، ببینیم!
چرا داوری مدیران را برای را جستجوی دروغگو نمی پذیرید اگر واقعا ریگی به کفش تان نیست و حقیقت را نیز گفته اید چه ابایی دارید ؟
قديمي 04-08-2008   #30 (permalink)
Expert

بهلول's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ronin نمايش نوشته ها
این به خاطر این است که در اینجا سخنان غیر منطقی اشان خریداری ندارد و به واقع محجور می مانند.

شخص دیگری که به گونه ای چون ایشان فعالیت میکنند نیز همین کار را کرده اند و با ای دی یک خانم مطلبی را عنوان میکنند و سپس خودشان هم به خود پاسخ میدهند.
شاید هم خانم باشند و با ای دی آقا فعالیت اصلیشان را پیگیری میکنند ولی روی هم رفته اینکارها شایسته نیست.
خوب شد که نمردیم و بالاخره معنی سخنان منطقی را هم فهمیدیم
حضور بنده در این مکان برای فروش عقیده ایی نیست که دنبال خریدار باشم
بلکه مقابله با عقاید جهالانه و مغرضی است که برای خود فروشی به این مکان امده اند
ضمنن بارها ذکر نموده ام که با غضنفر از یک خانواده ایم ولی اگر برای شما غیر قابل قبول است لطفا راهی برای اثبات این مسئله پیشنهاد کنید .
پاسخ

برچسب ها
انتقاد ، مدیر ، سیاست

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال