|
|
#16 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 65
از ایشان 68 بار سپاسگزاري شده است
|
سید بهلول، آخرین باریست که بهت هشدار می دم.
این یک شخص نیست که بهت هشدار می ده. یک رباطه که در مواجهه با کلمات خاص جملات خاصی را به کار خواهد برد. پس مواظب خودت باش. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 375
از ایشان 579 بار سپاسگزاري شده است
|
الفاظ ناپسند شما را همگان در تالار سیایت دیده اند ولی در تالار مذهب آنچیزی را که به یاد دارم و مربوط به چندین هفته پیش بوده است گفتن "امیر الجاهلین" به ابوبکر بوده است که خلاف قوانین فاروم میباشد.
|
| کاربران زير از دوست گرامي ronin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#18 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,330
از ایشان 1,746 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() در نبود برادران و سروران گرامی که همیشه در تالار مذهب جوابگو هستند بنده جسارت نموده و پاسخگو شدم ![]() این پست اولی بود http://forum.hammihan.com/showpost.p...&postcount=232 و اینهم جوابی مستدل http://forum.hammihan.com/showpost.p...&postcount=234 حالا بفرمایید که شما به جاهلان در زبان فارسی چه میگویید و ایا به ظالمان اهل بیت شما القاب نیکو میدهید ؟ شما از تعصب و جهالت به هر چیز که رنگ تفکر و درایت ایرانی میدهد می تازید که شاید عقده تان را خالی کنید ایا شما پشتونی نیستید که فارسی مینویسد ؟ چون شانس این احتمال را باید برای شما 90% حساب کرد ![]()
طبق قطعنامه 3379 مجمع عمومی سازمان ملل که در تاریخ 10 نوامبر 1975 به تصویب رسید دو کشور افریقای جنوبی و اسراییل بعنوان سیستمهای نژاد پرست محکوم شدند که نژاد پرستان افریقای جنوبی به زباله دان تاریخ ملحق شدند و مانده اسراییل نژاد پرست نژادپرستی تفکر کثیفی است و صهیونیست اسراییلی قله نژاد پرستی است و از اینرو |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي بهلول به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#19 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تاپیک مورد اشاره با تاپیک قدیمی تری با همین موضوع ادغام شده و بدیهی است که نام تاپیک قدیمی تر بصورت پیش فرض قرار میگیرد . پس هیچ وقت زود قضاوت نکنید .
***** قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111) بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید. ********* ويرايش توسط Borhan : 04-08-2008 در ساعت 03:58 AM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#20 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
البته قبول دارم که در تالار سیاست به اندازه کافی نظارت نبوده و این بدلیل این موضوع هستش که هنوز مدیر مستقلی نداره و بنده هم با محدودیت وقتی که دارم بیشتر به بررسی شکایت های مستقیم می پردازم . یعنی اگر پست تخلفی رو مشاهده کردید کافیه با پیام خصوصی اطلاع بدید تا بررسی بشه . (البته به همراه لینک) در مورد اخطارهایی که از من دریافت کردید هم ، همانطوری که مفصلا در پیام خصوصی توضیح دادم ربطی به انتقاد شما نداشته و کاملا در پیام خودکاری که توسط سیستم داده میشه مشخصه که بخاطر ارسال چه پستی اخطار دریافت کردید . (و بعید می دونم فراموش کرده باشید .) در مورد بازگرداندن کارت هم باز اون چیزی که من در پیام خصوصی گفتم صحیحه یعنی امکان پذیر نیست . لااقل با اطلاعات و امکاناتی که من دارم امکانش نیست مگر اینکه ادمین دسترسی بخصوص داشته باشند که چنین امکانی رو بده . پس باز من درست گفتم . در مورد کاربر بهلول یا هر کاربر دیگری اگر شما پست تخلفی دیدید همونطوری که گفتم ، با پیام خصوصی و به همراه لینک به من اطلاع بدید قطعا بررسی خواهد شد . |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 819
از ایشان 1,266 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() قبلا تخلفهای این فرد رو با پیام خصوصی بهت گفتم ، اتفاقا همین توهین رو به یکی دیگه کرده بود ولی فقط پستها رو پاک کردی در حالیکه حق این بود که مدتی محروم میشد. همین باعث شد تا این فرد بند پاره کنه و با اشتیاق بیشتری و اطمینان از حمایت مدیران به توهین های کیلویی بپردازه!! از زمانی که جنابعالی انتخاب شدی و این فرد دوباره فعالیتش رو از سر گرفته به غیر از توهین و انگ چیز دیگری نگفته ![]() تخلف بهلول رو اینبار در خود جستار پیشنهادات و انتقادات قرار دادم تا همگان شاهد عدالت"جستاری" باشند و مطمئنم مطلب رو مشاهده کردی ولی مانند موارد پیشین ازش رد شدی چون این فاروم فقط یه بهلول داره وگرنه کی میخواد جای چنین فحاشی رو بگیره ![]() من هم میتونستم جوابی سنگین به این فرد بدم ولی این فرد دنبال همین موضوع هست تا بحثها رو به فحاشی بکشه چون با منطق و دلیل چیزی برای گفتن نداره(مثل مورد دکتر بل) چهره واقعی مرده بادهای فاروم !
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
کاربر
|
نیازی به اطلاع دادن نیست. 90 درصد پست های این کاربر خلاف قوانین هست و پست های خلاف قانون ما هم در جواب این کاربر می باشد.
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
حتی دلیل ویرایش پست را هم ننوشتند. یک چیز جالب هم در مورد نام کاربری غنضفر این بود که بهلول در این نام کاربری چادر سرش کرده بود. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي aria_x به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#25 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
این نوشته قرمز شده از یکی شما خنده دار ترین حرفهایی بود که میتوانستید به من بگویید. برای من ابوبکر و عمر و علی و تقی و نقی فرقی نمیکنند مسئله اصلی اینجا عملکرد شما بر خلاف قوانین فاروم است. اینکه شما به خود حق توهین و فحاشی بدهید دیگران نیز ممکن است این حق را به خود بدهند! آنگاه فاروم گفتگو تبدیل میشود به فاروم فحاشی! |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Connoisseur
|
الفاظ ناپسند جناب بهلول آنچنان زیاد است که دیگر نیازی به گزارش نیست , هر کسی تاپیکهایی که ایشان در آن پست میزند را بنگرد به راحتی میتواند فحاشی ها و توهینهای ایشان را ببیند.
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
شخص دیگری که به گونه ای چون ایشان فعالیت میکنند نیز همین کار را کرده اند و با ای دی یک خانم مطلبی را عنوان میکنند و سپس خودشان هم به خود پاسخ میدهند. شاید هم خانم باشند و با ای دی آقا فعالیت اصلیشان را پیگیری میکنند ولی روی هم رفته اینکارها شایسته نیست. |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 819
از ایشان 1,266 بار سپاسگزاري شده است
|
ما همچنان منتظر می مانیم ، تا عملکرد مدیر ارشد این فاروم که ادعای یکسان بودن قوانین در مقابل تمامی کاربران را دارد ، ببینیم!
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,330
از ایشان 1,746 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() حضور بنده در این مکان برای فروش عقیده ایی نیست که دنبال خریدار باشم ![]() بلکه مقابله با عقاید جهالانه و مغرضی است که برای خود فروشی به این مکان امده اند ![]() ضمنن بارها ذکر نموده ام که با غضنفر از یک خانواده ایم ولی اگر برای شما غیر قابل قبول است لطفا راهی برای اثبات این مسئله پیشنهاد کنید . |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| انتقاد ، مدیر ، سیاست |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|