|
|
#32 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 819
از ایشان 1,266 بار سپاسگزاري شده است
|
به پست ادمین در جستار پیام به کاربران قانون شکن کنید!!
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,047 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
امروز برخی تاپی ها بطور مختصر بررسی شدند . و در بررسی اولیه ، کاربر بهلول و کاربر ashk1a بدلیل تخلفات متعدد و ارسال پست های توهین آمیز (آنهم بصورت مکرر) از فعالیت محروم شدند .
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 600
از ایشان 327 بار سپاسگزاري شده است
|
از اینکه بهلول را محروم از فعالیت کردید نهایت تشکر را دارم . امیدوارم دیگر فحاشان را نیز بدین گونه مرحوم کنید
اما اگر لطف کنید و این محرومیت دائمی نباشد بیشتر سپاسگزار خواهیم شد. بهرحال حکم همه نباید حبس ابد باشد.
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
بله تقریبا نود و نه درصد محرومیت هایی که در هم میهن صورت گرفته موقت و چند روزه هستش چون هدف اینه که کاربر روش نادرستی رو که در پیش گرفته اصلاح کنه نه اینکه باعث بشه عضوی رو از دست بدهیم .
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 375
از ایشان 579 بار سپاسگزاري شده است
|
امیدوارم در مورد mahound نیز همینگونه باشد!
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ronin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#37 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 398
از ایشان 257 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: سیاره زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,252
از ایشان 1,680 بار سپاسگزاري شده است
|
borhan ( جستار سابق ) شما به بنده کارت زرد داده اید بنده کدام یک از قوانین را زیر پا نهاده ام که شما به من کارت زرد داده اید؟!
به جای اینکه پستم را پاک کنید بمن بگویید چه اشتباهی از من سر زده است؟! آیا به کسی توهین کردم؟ آیا به شما توهین کردم؟ آیا.... چرا دسترسی مرا به تالار انتقادات و پیشنهادات قطع کرده اید؟ چرا پستهایم را پاک کردید در حالی که نه قوانین را زیر پا گذاشتم و نه به کسی توهین کرده بودم؟!!!
![]() ويرايش توسط aliagha : 04-16-2008 در ساعت 01:07 AM. |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
خیر توهین و موارد شبیه به این نبوده است . در پیام ضمیمه اخطاری که دریافت کردید ، علت توضیح داده شده. حدس میزنم بدلیل غیرفعال بودن سیستم پیام خصوصی ، به شما نرسیده باشه . اگر اینطور بود پی ام بدهید تا برایتان توضیح دهم . در مورد تالار انتقادات هم ، دسترسی هیچ کاربری قطع نشده . تنها تغییراتی داده شده که توضیح می دهم : باتوجه به اینکه در هر تالار (تقریبا همه تالارها)، صندوق پیشنهاد انتقاد مجزایی ایجاد شده که زیر نظر مدیر مربوطه می باشد و مستقیما مدیر تالار پاسخگو هستند ، تاپیک انتقاد پیشنهادات اصلی سایت ، تنها به مواردی اختصاص یافنه که به هیچ تالار خاصی مرتبط نباشد ، و موارد کلی و ساختاری سایت در آنجا مطرح شود . اما بعضا مشاهده می شود در موارد بسیاری ، کاربران بدلیل عدم آشنایی و ... ، موارد مربوط به تالارها ارسال می شده و همینطور بسیاری موارد مشاهده شده که تاپیک تبدیل به مشاجره و بحث میان چند کاربر میشه در حالی که موضوع و هدف تاپیک چیز دیگری است . به خاطر مسائلی که در بالا ذکر شد ، کلیه پست هایی که در آن تاپیک ارسال می شود ، بصورت پیش فرض مخفی هستند و پس از روئیت توسط مدیران ارشد و یا ادمین ، در صورتی که مربوط به تالار دیگری باشد ، منتقل شده و در غیر اینصورت پاسخ داده می شود . |
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
برخی دوستان هم در مورد کاربران خاطی محروم شده سوالاتی داشتند که در تاپیک مجزا (کاربران محروم شده و دلایل محرومیت ) توضیح داده خواهد شد .
ويرايش توسط Borhan : 04-16-2008 در ساعت 03:06 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#41 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: سیاره زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,252
از ایشان 1,680 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | ||
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
اون رعایت نکردن قوانین عنوان کلی هستش که خود سیستم بطور اتوماتیک ارسال میکنه ولی در ذیلش پیامی نوشته بودم حاوی توضیح مصداق و نقل قول پست تخلف که باید براتون ارسال می شد که بدلیل ایراد سرویس پیام خصوصی سایت بدستتان نرسیده. ایرادی نداره ... مجددا پی امش رو براتون می فرستم. نقل قول:
اما بطور کلی در مورد اعتراض به پست های حذف شده به شیوه زیر عمل کنید : - یک پیام خصوصی حاوی لینکی از تاپیکی که پست شما در آنجا بوده برای مدیر تالار مربوطه ارسال نمایید و از وی بخواهید علت حذف یا ویرایش پست را توضیح دهد ... - تالارهایی که مدیر مجزا ندارند ، یا به هر دلیلی مدیر مربوطه حضور ندارد ، مدیران ارشد یا مدیر مجموعه تالار موظف به پیگیری هستند. |
||
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
ممنون از تذکرتون . جستارهای مورد اشاره ادغام و به تالار مناسب منتقل شدند . شب و روز خوش ![]() |
|
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: جنازه ي ايران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 402
از ایشان 991 بار سپاسگزاري شده است
|
دوستان توجه:
نه تنها طبق قوانینی که بر دنیا حاکم است که بر طبق اصل 23 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هیچ کس را نمی توان به خاطر عقایدش مورد مواخذه قرار داد و نمی توان افکار و عقاید افراد را محدود کرد. و حال این که ما در تالاری مشغول به فعالیت هستیم که با قدرت مدیریتی که در دست دارند قصد محدود کردن عقاید را دارند. یکی از دوستان تاپیکی ایجاد کرده بودند برای صحبت و نقد درباره ی ایت ا... خمینی و حال ان که این تاپیک به کلی نابود شده و مدیریت تالار نه تنها با این کار موازین حقوقی در مورد ازادی بیان و افکار را زیر پا گذاشته اند که با قدرت نظر خود را بیان کردند که کسی حق نقد ندارد. و حال از جناب مدیر خواهشمندم دلیل عقلی و منطقی خود را برای انجام ین عمل شرح داده.البته در صورتی که این پست ها پاک نشوند.
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: جنازه ي ايران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 402
از ایشان 991 بار سپاسگزاري شده است
|
دوستان توجه:
نه تنها طبق قوانینی که بر دنیا حاکم است که بر طبق اصل 23 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هیچ کس را نمی توان به خاطر عقایدش مورد مواخذه قرار داد و نمی توان افکار و عقاید افراد را محدود کرد. و حال این که ما در تالاری مشغول به فعالیت هستیم که با قدرت مدیریتی که در دست دارند قصد محدود کردن عقاید را دارند. یکی از دوستان تاپیکی ایجاد کرده بودند برای صحبت و نقد درباره ی ایت ا... خمینی و حال ان که این تاپیک به کلی نابود شده و مدیریت تالار نه تنها با این کار موازین حقوقی در مورد ازادی بیان و افکار را زیر پا گذاشته اند که با قدرت نظر خود را بیان کردند که کسی حق نقد ندارد. و حال از جناب مدیر خواهشمندم دلیل عقلی و منطقی خود را برای انجام ین عمل شرح داده.البته در صورتی که این پست ها پاک نشوند. |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| انتقاد ، مدیر ، سیاست |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|