کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > سیاست و اقتصاد

سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 02-17-2008   #1 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار سیاست

با سلام و احترام .
کاربران گرامی و اعضای فعال در تالارهای موضوعی می توانند مسائل ، مشکلات ، پیشنهادات و انتقادات خود را در خصوص تالار سیاست ، در این جستار پیگیری نمایند .

با آرزوی موفقیت برای کلیه هم میهنان

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 02-18-2008   #2 (permalink)
Connoisseur

م.آزاد's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 819
از ایشان 1,266 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : نظرات - انتقادات پیشنهادات

به چه دلیل "جستار" پستها را پاک میکند؟ چرا در هم میهن سلیقه ای عمل می کنید؟ چرا در "نابودی اسرائیل" پستها پاک میشوند؟
قديمي 02-18-2008   #3 (permalink)
شناسه تکراری

ashk1a's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 91
از ایشان 193 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار سیاست

جستار ..به عنوان مدیر تالار شما حق ندارید نظر سیاسی خودتون رو در داوری و ÷اک کردن ÷ستها دخالت بدی...غیر از این تمام ÷ستهایی که در نابودی اسرییل زده شد در باره اسرییل و "جنایات" اسراییل بوده!
ashk1a آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ashk1a به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 02-18-2008   #4 (permalink)
Connoisseur

م.آزاد's Avatar

جنسيت:

برای من اخطار و اینطور مسائل اهمیتی نداره چون دیگه کاری تو هم میهن ندارم. ولی میخوام بدونم اینجا اتاق جنگ یا مرکز استراتژی نظامی هست یا یک فاروم برای گفتگو و اظهار نظر. نظر شما رو به جوابیه"جستار" به من در پیام خصوصی جلب میکنم :

نقل قول:
با سلام .
کاربر میم آزاد گرامی .

تاپیک "نابودی اسرائیل" همانطور که از عنوان آن مشخص است در مورد جنایات و روش های لازم برای نابودی اسرائیل است .
و پست های بی ارتباط با این موضوع قطعا حذف خواهند شد .
پس بی دلیل با ارسال پست های ارتباط وقت خود و مدیران را تلف نکنید .
با توجه به سابقه عضویت شما لازم نمی بینم قوانین را مجددا یادآوری کنم .

م.آزاد آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي م.آزاد به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 02-24-2008   #5 (permalink)
کاربر

حنیف m's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: zir sayeye dadar
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 83
از ایشان 37 بار سپاسگزاري شده است

aghaye admin agar mikhahi talar khubi dashte bashi ba aghlat post ha ro bekhan na ba negareshat
Master or hybrid
حنیف m آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي حنیف m به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 03-08-2008   #6 (permalink)
Addict

dodoo's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 992
از ایشان 1,102 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : دلیل عدم نمایش تاپیک های تازه آغاز شده ؟

خوبه والا ما فاروم میزنیم میبرید اسمشو عوض میکنید بعدشم پستهارو قاطی میکنید اینجا دیگه کجاست؟
من اینو زدم
بعد از گذشت 30 سال مجددا رای دهید؟
حالا میبینم اسمش و نفرش عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

با ساختار حکومت جمهوری اسلامی مخالفید یا موافق؟

جواب دارید مدیران تالار سیاست یا باز هم فعال نشده؟
ماهارو وقتی **** حساب میکنید آدم میگه همه چیرو بزارم زیره پام.

ويرايش توسط Borhan : 04-08-2008 در ساعت 03:59 AM. دليل: حذف کلمه نامناسب
dodoo آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي dodoo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-06-2008   #7 (permalink)
Connoisseur

م.آزاد's Avatar

جنسيت:

فحاشی های کاربر بهلول به من و دوستان دیگر از حد گذشته ! این چندمین بار هست که به صورت وقیحانه به کاربران فحاشی های زننده میکند. بارها من و دیگر دوستان رو مزدور صهیونیست خطاب کرده ، انگ و توهین نموده و حال دیگر جای خود را با ما اشتباه گرفته و چیزهایی که فراخور خودش هست به ما میگه. اگر این کاربر محروم نشه دیگه هیچ پستی در این فاروم نخواهم داد چون اگر بخواهم پستی بدهم باید جوابگوی فحاشی زننده این فرد باشم که از منش و شخصیت من خارج هست!!

http://www.forum.hammihan.com/showpo...&postcount=138
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي م.آزاد به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-06-2008   #8 (permalink)
Connoisseur

ronin's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 375
از ایشان 579 بار سپاسگزاري شده است

من در تالار مذهب نیز خواستار رسیدگی به توهین های بهلول شدم.

خود جستار نیز قول بررسی داد ولی تا برخوردی صورت نگرفت.

که همین امر باعث جری تر شدن این شخص گردیده است.

اکنون نیز دوباره خواهان بررسی پست های مملو از فحاشی و توهین و انگ و افترای ایشان هستم.

از خود بهلول نیز میخواهم که زین پس رویه درست و انسانی را پیش بگیرند و مبادی آداب شوند.
قديمي 04-07-2008   #9 (permalink)
Expert

بهلول's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,330
از ایشان 1,746 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله م.آزاد نمايش نوشته ها
فحاشی های کاربر بهلول به من و دوستان دیگر از حد گذشته ! این چندمین بار هست که به صورت وقیحانه به کاربران فحاشی های زننده میکند. بارها من و دیگر دوستان رو مزدور صهیونیست خطاب کرده ، انگ و توهین نموده و حال دیگر جای خود را با ما اشتباه گرفته و چیزهایی که فراخور خودش هست به ما میگه. اگر این کاربر محروم نشه دیگه هیچ پستی در این فاروم نخواهم داد چون اگر بخواهم پستی بدهم باید جوابگوی فحاشی زننده این فرد باشم که از منش و شخصیت من خارج هست!!

http://www.forum.hammihan.com/showpo...&postcount=138
شما که دست از جهود بازی بر نمیداری تا بالاخره من را اخراج شده ببینی
ولی گفتم که این چاره کار نیست چون دقیقا راه حلش را به شما نیز توضیح دادم
اما اگر موافق باشی 3 مدیر به انتخاب طرفین تعیین میکنیم برای قضاوت مابین ما و هر چه ان 3 نفر گفتند باید طرفین قبول کنند !!!
مشگل من با دروغگویی است و اگر به یک نفر دروغگویی اش را ثابت کردم و نپذیرفت از انموقع او را مزدوری برای ان دولتی به نفعش دروغ گفته است میدانم .
اینهم دلیل مثلا فحش و توهین من بوده است که نه پشیمانم و نه از ان صرف نظر میکنم تا مزدور یافته شود .
اگر مدیران موافق باشند بنده خود اعلام امادگی میکنم
اما فکر نمیکنم دروغگو تن به حکمیت بدهد و اگر بدهد ما نیز اماده اقامه دلیل میباشیم

نژادپرستی تفکر کثیفی است
و صهیونیست اسراییلی قله نژاد پرستی است
و از اینرو

مرگ بر اسراییل
بهلول آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي بهلول به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-07-2008   #10 (permalink)
Expert

بهلول's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ronin نمايش نوشته ها
من در تالار مذهب نیز خواستار رسیدگی به توهین های بهلول شدم.

خود جستار نیز قول بررسی داد ولی تا برخوردی صورت نگرفت.

که همین امر باعث جری تر شدن این شخص گردیده است.

اکنون نیز دوباره خواهان بررسی پست های مملو از فحاشی و توهین و انگ و افترای ایشان هستم.

از خود بهلول نیز میخواهم که زین پس رویه درست و انسانی را پیش بگیرند و مبادی آداب شوند.
1. اخه مرد حسابی من فقط در تالار مذهب خواننده ام و بس و به شما پیشنهاد میکنم برای تلف کردن وقت در تمام تالارهای دیگر هم شکایت فرمایید.
2. شما هم به صف جهودبازان ملحق شدید تبریک میگویم
3. اقایان و خانم های محترم (البته صهیونیستها که ادم نیستند) بنده از فارسی خوبی برخوردار نیستم و حداقل با همین فارسی بد سعی به طرفداری از ملت و میهنم میکنم ولی تعجب میکنم میبینم که در یک فروم فارسی افکار صهیونیستی ترویج میکنند .
4. جناب رونین اگر هر کسی سند بیاورد که بدون دلیل و نگفتن دروغ بنده بهش توهین کرده ام بنده برای هر توهین حاضرم بروی چشم جریمه نقدی به دلار بپردازم (والله میپردازم) اما اگر با چندین اقامه دلیل و بعد از چند توهین حوصله ام سر رفته و جواب گفته باشم خودم را مقصر نمیدانم .
و السلام
قديمي 04-07-2008   #11 (permalink)
Connoisseur

م.آزاد's Avatar

جنسيت:

خیلی جالبه ، مدیر ارشد این فاروم در همه جا حی و حاضر هست به خصوص بر سر پستهای من ودیگر دوستان تا بلافاصله آنها رو پاک کنه یا اگر یکی از دگراندیشان سایت حرفی زد سریعا به وی کارت بدن یا اخراج کنن اما وقتی یک فرد بی شخصیت و هتاکی مانند بهلول که یک پست بدون توهین در این فاروم نداره بدترین توهین ها رو به من و دوستان دیگر میکنه ، آقای مدیر ارشد ناپدید میشن!!! شاید دلش نمیاد با یکی از هتاک ترین افراد فاروم که اتفاقا رفیق شفیقش هم هست و همفکری نزدیکی با هم دارند برخورد شدیدی بکند. دیگه شورش رو در آوردی "جستار" من رو به خاطر صرفا انتقاد به مدیریت خودت و همینطور"حمید" یک هفته محروم کردی که مجبور شدی تبدیلش کنی به 1 روز! دو کارت قرمز و زرد در این فاروم از خودت و "حمید" گرفتم که به دروغ به من گفتی کارتها رو نمیشه بازیابی کرد در حالی که کارت دوست دیگری برگردانده شد! مرتبا پست های من و دیگران رو پاک میکنی در حالیکه هجویات امثال بهلول سرجاش باقی میمونه چون همفکرت هست! وضعیت این فاروم دیگه قابل تحمل نیست ..... این اشتباه من بود که به اصرار دوستان در این فاروم موندم چون فکر میکردند کسی هست تا به خواسته هاشون رسیدگی کنه در حالیکه به این نتیجه رسیدم انتظارات ما بیهوده بوده! تا زمانی که به وضعیت بهلول رسیدگی نشه ، پستی تو این فاروم نمیدم اگر هم مزاحم آقایون هستم همینجا خداحافظی میکنم !

ويرايش توسط م.آزاد : 04-07-2008 در ساعت 10:39 AM.
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي م.آزاد به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-07-2008   #12 (permalink)
Connoisseur

ronin's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله بهلول نمايش نوشته ها
1. اخه مرد حسابی من فقط در تالار مذهب خواننده ام و بس و به شما پیشنهاد میکنم برای تلف کردن وقت در تمام تالارهای دیگر هم شکایت فرمایید.
2. شما هم به صف جهودبازان ملحق شدید تبریک میگویم
3. اقایان و خانم های محترم (البته صهیونیستها که ادم نیستند) بنده از فارسی خوبی برخوردار نیستم و حداقل با همین فارسی بد سعی به طرفداری از ملت و میهنم میکنم ولی تعجب میکنم میبینم که در یک فروم فارسی افکار صهیونیستی ترویج میکنند .
4. جناب رونین اگر هر کسی سند بیاورد که بدون دلیل و نگفتن دروغ بنده بهش توهین کرده ام بنده برای هر توهین حاضرم بروی چشم جریمه نقدی به دلار بپردازم (والله میپردازم) اما اگر با چندین اقامه دلیل و بعد از چند توهین حوصله ام سر رفته و جواب گفته باشم خودم را مقصر نمیدانم .
و السلام

چندی در مباحث شیعه و سنی شما توهین کردید چون زیاد این کار را انجام می دهید آمارش از دستتان در رفته است.

باز هم تکرار توهینهای همیشگی و انگ زدن به دیگران!
منظورت از طرفداری از میهن و ملتت کدام ملت است؟ آنکه پرچمش را مشخصات خودت قرار دادی؟

هیچ گاه یک ایرانی واژه ی "توله سگهای ایرانی" را بکار نمی برد!
چه توهینی از این بالاتر؟!

اینجا تالار گفتگوست نه تالار فحاشی وگرنه هر کسی میتواند هر وقت حوصله اش سر رفت بیاید در تالار و به دیگران توهین و فحاشی کند!
ronin آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي ronin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-07-2008   #13 (permalink)
Connoisseur

ronin's Avatar

جنسيت:

روی سخن من با ادمین میباشد که چرا فکری برای اینگونه حرکات ناپسند نمیکند آیا کاربران دیگر هم باید مانند بهلول با خودش برخورد کنند؟!
آیا با اینکارها دیگر جایی برای گفتگو میماند؟!
در بعضی مواقع چنان حرفهایی زده است که انسان از پست زدن در آن تاپیک شرمش میشود!
ronin آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ronin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-07-2008   #14 (permalink)
Expert

بهلول's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله م.آزاد نمايش نوشته ها
خیلی جالبه ، مدیر ارشد این فاروم در همه جا حی و حاضر هست به خصوص بر سر پستهای من ودیگر دوستان تا بلافاصله آنها رو پاک کنه یا اگر یکی از دگراندیشان سایت حرفی زد سریعا به وی کارت بدن یا اخراج کنن اما وقتی یک فرد بی شخصیت و هتاکی مانند بهلول که یک پست بدون توهین در این فاروم نداره بدترین توهین ها رو به من و دوستان دیگر میکنه ، آقای مدیر ارشد ناپدید میشن!!! شاید دلش نمیاد با یکی از هتاک ترین افراد فاروم که اتفاقا رفیق شفیقش هم هست و همفکری نزدیکی با هم دارند برخورد شدیدی بکند. دیگه شورش رو در آوردی "جستار" من رو به خاطر صرفا انتقاد به مدیریت خودت و همینطور"حمید" یک هفته محروم کردی که مجبور شدی تبدیلش کنی به 1 روز! دو کارت قرمز و زرد در این فاروم از خودت و "حمید" گرفتم که به دروغ به من گفتی کارتها رو نمیشه بازیابی کرد در حالی که کارت دوست دیگری برگردانده شد! مرتبا پست های من و دیگران رو پاک میکنی در حالیکه هجویات امثال بهلول سرجاش باقی میمونه چون همفکرت هست! وضعیت این فاروم دیگه قابل تحمل نیست ..... این اشتباه من بود که به اصرار دوستان در این فاروم موندم چون فکر میکردند کسی هست تا به خواسته هاشون رسیدگی کنه در حالیکه به این نتیجه رسیدم انتظارات ما بیهوده بوده! تا زمانی که به وضعیت بهلول رسیدگی نشه ، پستی تو این فاروم نمیدم اگر هم مزاحم آقایون هستم همینجا خداحافظی میکنم !
شما تا زمانی که به دروغگویی برای اسراییل شروع کردی ایا با من مشگل داشتی (به بحث نابودی اسراییل توجه کن)
تازه بعد از 6 ماهی که نبودم و دوباره شروع به نوشتن دوباره کردم " ایا تا زمانی که تکرار دروغت ادامه دادی با من مشگل داشتی ؟
اقا جان مزدور که حتمن نباید توی این فروم ها روی پیشانی کسی نوشته شده باشد بلکه میتوانی مزدور را از لابلای نوشته هایش تشخیص دهی
انقدر ناله کن تا من را بیرون کنند (البته اگر عاقل بودی اینکار را نمیکردی) چونکه از عواقبش بی اطلاعی
ولی اگر بهلول برود و شهلول وارد شود که دیگر مجوز لازم نیست که ان چیزی که تا بحال نگفته ام بگویم
پس مثل بچه ادم کمتر دروغ بگو و اینقدر هم برای صهیونیها دم تکان نده که حداقل بشود بعنوان یک ایرانی مخالف نظام باهات برخورد کرد و یا بقول خودت دگر اندیش ولی اگر دگر اندیشی تو بخواهد به خدمت به صهیونیستها تمام شود ما هم مثل یک صهیونی باهات بر خورد میکنیم
حالا برو تا انجا که میتوانی به کمک پ ام برای خودت استشهاد محلی تهیه کن که ببینی اخرش چه میشود
قديمي 04-07-2008   #15 (permalink)
Expert

بهلول's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ronin نمايش نوشته ها
چندی در مباحث شیعه و سنی شما توهین کردید چون زیاد این کار را انجام می دهید آمارش از دستتان در رفته است.

باز هم تکرار توهینهای همیشگی و انگ زدن به دیگران!
منظورت از طرفداری از میهن و ملتت کدام ملت است؟ آنکه پرچمش را مشخصات خودت قرار دادی؟

هیچ گاه یک ایرانی واژه ی "توله سگهای ایرانی" را بکار نمی برد!
چه توهینی از این بالاتر؟!

اینجا تالار گفتگوست نه تالار فحاشی وگرنه هر کسی میتواند هر وقت حوصله اش سر رفت بیاید در تالار و به دیگران توهین و فحاشی کند!
بنده در نوبت جدید برگشت به این فروم تا بحال بیش از 600 پست دارم لطفا یکی را محض نمونه از فحاشی هایم در تالار مذهب کپی کنید
مگر شما تا بحال سگ توله ایرانی ندیده اید
البته شاید ندیده باشید ولی تمام ایرانیانی که در خانه های بزرگ همراه باغ زندگی کرده اند برای حفاظت از خانه هایشان در برابر صهیونیستها از سگ استفاده کرده اند و امروز هم میکنند ولی لازم بیاد اوری است که جای این سگها همیشه در باغ بوده و هیچ زمان وارد خانه نمیشوند البته نزد ما اینگونه بوده تا ایرانیان دیگر چه خاطراتی تعریف کنند ولی به هر صورت سگ توله داریم که البته ارزششان خیلی بیشتر از صهیونیستها نزد ماست
پاسخ

برچسب ها
انتقاد ، مدیر ، سیاست

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال