|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران فعلی !!!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 27
از ایشان 51 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام خدمت دوستای گل گلم ...
لازم دونستم که این تاپیک رو ایجاد کنم تا دوستان رو با اسطوره موسیقی ایران آشنا کنم ./.. محسن نامجو !!! در پست های بعدی شما رو بیشتر باهاش آشنا می کنم ... اول از همه لیست آهنگهایی که من ازش دارم رو می زارم تا اگه کسی آهنگی رو خواست براش آپلود کنم /// 1 - عقاید نئوکانتی 2 - آه که اینطور 3 - علی 4 - بگو بگو 5 - بیابان 6 - بودا شده 7 - چهار خونه 8 - دل می رود ز دستم 9 - دلا دنگم 10 - دیازپام 10 11 - دوزخ 12 - ای در میان جانم 13 - ای کاش قضاوتی 14 - گیس 15 - همراه شو عزیز 16 - هستی 17 - جبر جغرافیایی 18 - جرعه باز 19 - لذت جان 20 - من از ل 21 - مار کوزه 22 - مراجعه 23 - مرغ شیدا 24 - نو بهاری 25 - رو سر بنه 26 - شیرین شیرین 27 - تلخی نکند 28 - ترسم که اشک 29 - ترنج 30 - ترش و شیرین 31 - وا ولیلی 32 - یره 33 - یک چشم و صد نم 34 - زلف بر باد ( ورژن قدیمی و جدید) 35 - از هوش می روم 36 - دلا دیدی 37 - ای ساربان 38 - مرد جان به لب رسیده 39 - مولانا 40 - مرغ سخندان 41 - رفتم سر کوچه 42 - والضخی 43 - یار مرا 44 - ز شکنجه زلف تو 45 - آلبوم ترنج ورژن جدید + 5 کلیپ تصویری + 2 فیلم یکی آرامش با دیازپام 10 و دیگری چند کیلو خرما برای مراسم تدفین از گذاشتن فیلم ها که معذورم .... ولی هر کدوم از آهنگها رو نداشتید بگید بزارم ... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: عدم آباد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 509
از ایشان 1,526 بار سپاسگزاري شده است
|
درود بر شما
از فعالیت شما در این تالار بسیار سپاسگزارم و منتظر پستهای بعدی شما در معرفی محسن نامجو و موسیقیش هستم. در مورد آپلود فایل، سپاسگزارم خواهم شد که به مرور فایلهای صوتی را آپلود کنید چون میدانید که صحبت کردن در مورد موسیقی جای گوش دادن به آن را نمیگیرد. من تا به حال کارهای محسن نامجو را گوش نکردم. ولی با دیدن لیستی که شما در بالا گذاشتید دو اسم نظرم رو خیلی جلب کرد یکی «عقائد نئوکانتی»! و دیگری «همراه شو عزیز» که این آخری اسم یکی از تصانیف برنامههای چاوش بود! لینک فایلها آپلود شده شما را در «دانلودستان» قرار خواهم داد و پیشاپش توصیه میکنم فایلها را در یک پایگاه دائم آپلود کنید تا زحماتتان از بین نرود.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Addict
محل سكونت: Tehran
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,576
از ایشان 2,288 بار سپاسگزاري شده است
|
به نظر من با اینکه محسن نامجو آهنگهای خوبی داره ولی طرفدارهای مخصوص خودش هم داره و عامه پسند نیستند من خودم از کارهای ایشان خوشم میاد ولی خیلی ها که شنیدند اصلا خوششون نیمده ولی تمام شعرها با معنی و اکثرا هم اجتماعی وسیاسی است ........
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahnam3s به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Jun 2005
محل سكونت: هم میهن
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,701
از ایشان 4,246 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Sadegh2x به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#6 (permalink) |
|
Addict
محل سكونت: Tehran
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,576
از ایشان 2,288 بار سپاسگزاري شده است
|
کلیپ های تصویری جالبی دارند که من از سایت YouTube دانلود کردم ولی کیفیت پایینی داشت اگه کسی کلیپ هاشو با کیفیت بالا داره لطفا بگه .........
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
در انتظار ....
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
محل سكونت: زير سقف آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,812
از ایشان 1,646 بار سپاسگزاري شده است
|
من هم با آلبوم ترنج نامجو با این خواننده آشنا شدم و از سبک جالبی که تلفیقی از موسیقی سنتی وپاپ بود بسیار لذت بردم
--------------------------------- پ.ن: محسن نامجو هم به لیست تالار اضافه شد .
|
| کاربران زير از دوست گرامي alishow45 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#8 (permalink) |
|
کاربر
|
خوشحالم که استقبال می کنید ... خوب برای شروع تا یکی دو ساعت دیگه 4 تا از شاخص ترین کارهای ایشون رو اینجا میزارم ...
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
کاربر
|
خوب ... اما برای شروع 3 تا از شاهکارهای نامجو رو آپلود کردم ... سعی می کنم تا جایی که اطلاعات دارم هم در مورد هر آهنگ براتون بنویسم ...
آهنگ اول : گیس دانلود این آهنگ که به اعتقاد من زیبا ترین کار نامجوست ، درباره گیس است ... شاعر شعر کلا در وصف معشوقش ، گیس اون رو زیباترین جلوه اون می دونه ...اما در قسمتی از شعر میشنویم که نامجو از آیه ای از قرآن (واعتصمو بحبل الله جمیع و لا تفرقو) استفاده می کند که معنی این آیه یعنی به ریسمان الهی چنگ بزنید تا متفرق نشوید ... شاعر ریسمان الهی رو به گیس تشبیه کرده ... آهنگ دوم : جبر جغراقیایی دانلود این آهنگ که برگرفته از آهنگ Love Buzz با صدای Nirvana ست ، آهنگ فوق العاده زیبایی هستش که به وصف یک آدم نا امید و به قول خودش مرد بی اساس می پردازد ... استفاده از کلمه هایی چون سیگار و چایی در این کار باعث شده تا شعر ارتباط بهتری با مخاطبش برقرار کنه ... آهنگ سوم : دیازپام 10 دانلود چی بگم ؟ این آهنگ دیگه توصیف داره ؟ نصیحتهایی به یک معتاد ( البته نه نصیحت مثبت ) و انتقاد شدید و تند با کلمات با کنایه از وضع کنونی اجتماع .... اصلا توصیف لازم نداره این آهنگ ... اما اینم بگم که تمامی این توضیحات برداشت خودم از آهنگاشه ... ممکنه هر کسی با شنیدن اونا یه دیدگاهی ازش پیدا کنه ... این 3تا آهنگ رو گذاشتم ... اگر استقبال شد بقیش رو هم می زارم ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
کاربر
|
و اما 2 آهنگ دیگر ....
آهنگ اول : والضحی دانلود شاید دفعه اولی که این آهنگ رو گوش می دید بگید ای نامجو لعنت به تو !!! ببین نامرد چی خونده !!! بابا این که کفره !!!! من دیگه نامجو گوش نمیدم و از این حرفا ... ولی تو رو خدا این رو بخونید .... ببین محسن نامجو تو این آهنگ قرآن رو با آهنگ خونده و یک جاهایی هم با لحن بدی می خونه ... اما چرا ؟ موضوع از این قراره که آهنگ کلا در وصف روز قیامته . طبق مطالبی که تو قرآن هست این روز یه روز بسیار وحشتناکه ، مثلا زمین دهان باز می کنه ، خورشید سوزان میشه ، هوا سرد میشه و ... اما محسن نامجو تو این آهنگ چی می گه ؟ اول شروع می کنه به قسم خوردن که به خورشید و به ماه و الی آخر میخوام حرفمو بزنم ... بعد می گه که قرآن را با صوت و آهنگ (ترتیل) بخوانید و بدانید که گفته های اوست ... و اونوقت شروع می کنه با یه لحن وحشتناک وصف قیامت رو کردن ... منظورش هم فقط اینه که ترس اون روز رو تو دل شنونده بندازه ! همین ... حالا گوش کنید نظرتونو برام بگید . آهنگ دوم : نوبهاری دانلود شعر فوق العاده قوی از سعدی .... لحن چند صدایی و جملات زیبایی که در شعر هست ، کار رو به یک کار فوق العاده قوی بدل کرده که موقع گوش دادن ناخودآگاه احساس عشق به آدم دست میده ...اینم گوش کنید ضرر نمی کنید ...
|
|
|
#11 (permalink) |
|
کاربر
|
اما گله و شکایت ... ببینم یعنی زحمتی که من می کشم اینقدر بدرد نخوره که حتی ارزش نداره که بعد از شنیدن آهنگا نظرتونو راجع به اونا بگید ؟
![]() دوست دارم نظرتون رو در مورد آهنگا بدونم ... اگه استقبالی نمیشه بگید که کارمو متوقف کنم / در ضمن اینم بگم که همه دوستای گل هم میهنی رو دوست دارم .... دوستون دارم |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: عدم آباد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 509
از ایشان 1,526 بار سپاسگزاري شده است
|
درود بیکران بر شما
راستش من بعد از دانلود آهنگهای اول و گوش دادن به اونها فکر کردم که نمیتونم با جستار همراه باشم. صبرش را نداشم. برای همین شروع کردم به جستجو در نت. البته تا حالا فقط آلبوم ترنج را دانلود کردم. از شما سپاسگزارم به خاطر معرفی نامجو. گفتنی در مورش زیاده ولی انگار چیزی که مدتی دنبالش بودم پیدا کردم. فعلا دوست دارم بیشتر کارهایش را گوش بدم و بعد زندگی نامهاش را بخوانم و احتمالا با شما در جستار همراه شوم فقط سپاس و سپاس. ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Naakas به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#13 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
ولی باید بگم تو اینترنت چیزی جز آلبوم ترنج اون هم مجازش نه نسخه اصلی از نامجو پیدا نمی کنید ... من اصل آلبوم رو براتون می زارم تا ببینید که کارهای اصلاحیه نخورده چقدر بهتر و قوی تر هستش ... در مورد زندگی نامه باید بگم که من خودم توی این تاپیک قرار میدم ، ولی اینم بدونید که در مورد زندگی این هنرمند بزرگ فیلمی تحت عنوان آرامش با دیازپام 10 ساخته شده که فوق العاده زیباست و در اون می تونید هنر این هنرمند رو به طور کامل درک کنید ... خوشحالم که تاپیک رو دنبال می کنید . ![]() ويرايش توسط Esmartiz : 03-03-2008 در ساعت 10:51 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Esmartiz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#14 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Jun 2005
محل سكونت: هم میهن
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,701
از ایشان 4,246 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Sadegh2x به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#15 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Esmartiz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
![]() |
| برچسب ها |
| محسن نامجو، آخ، |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|