|
|
#31 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
آخرین اخبار واصله اینکه آقای حمید مثل اینکه دوست ندارند من در اینجا بمونم و شروع کردند به اخطارهای پیاپی به من دادند!
حالا اگر بخوام هم نمی تونم بیام! فکر کنم امروز فردا اخراج دائم بشم!!! من چکار کنم! خو... اخلاقم اینه تنده یک کم! دلیل نمی شه که اون به من کارت قرمز بده که!! |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,548
از ایشان 2,455 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تازه نه بصورت دائم اون دنیا هم باهاتون کار داریم من علیرغم تمام مشکلاتی که دارم و سایه خانم میدونند یک لحظه حتی فکر رفتن به سرم نمیزنه و حاضرم هر کاری بکنم چای بدم جارو بزنم گردگیری کنم کفش جفت کنم و... ولی حاضر نیستم برم مگه عشق باد هواست حرف دله و دل یا اسیر نمیشه یا اگه میشه تا آخرش میمونه ![]()
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 460
از ایشان 822 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام به همه دوستان اینجا چه خبر همه دارن میرن چی شد. بابا کسایی که دم از برنامه ریزی و فعال کردن همه دوستان داشتن چی شده دارن میرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا شما باید الگو همه باشید نه بزارید برید.
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: یزد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,154
از ایشان 1,157 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام
به خدا من یادم نرفته به خدا من بی معرفت نشدم من تا جوون دارم پای قسمی که خوردم هستم شاید یه مدت ایران نباشم ولی برمیگردم تازه به هیچ عنوان هم استعفا نمیدم من میخوام عضو جامعه سبز باشم من میخوام منو از خودتون بدونین
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
|
سلام اقا محسن ،بازم به این داداش مهربان،من فکر کنم بهتره یک تایپیک بزنم به نام خوش وبش اعضا که این پست ها را انجا منتقل کنیم.بهتره
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 460
از ایشان 822 بار سپاسگزاري شده است
|
می بینم دادش محسن هم امده
کاش جلسه را کنسل نمی کردیم واسه جمع شدن هم خوب بود یه جلسه هم فکری هم خوب بود واسه جا افتادن این جلسات خوبه که گاهی این جلسات را برگذار کنیم ويرايش توسط pat_mat : 03-06-2008 در ساعت 08:54 AM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي pat_mat به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#40 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: یزد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,154
از ایشان 1,157 بار سپاسگزاري شده است
|
عزیزان
من جمعه-شنبه-یک شنبه تهران هستم البته فکر نمیکنم شنبه وقت آزاد داشته باشم و بتونم در خدمتتون باشم |
|
|
|
|
|
#41 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
|
دوستان دیدم پست های احوال پرسی لابه لای پست های جدی زده میشه گفتم بهتره یک تایپیک خاص به این نام استارت بشه ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |