|
|
#1 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بهترین برادر وخواهرم دارن میرن؟؟یکی بیاد به من بگه چرا امروز انقدر سنگینه![]() اشک ازغرورگرچه زچشمان من نریخت هنگام رفتنش نگهم رنگ نم گرفت به اقا محسن وخانم گلشان،امیدوارم درهای شادی پس از این درمسیر زندگی روزبه روز دربرابرشان باز بشه وپیوسته به سمت خورشید حرکت کنند مهم نیست کجای این کره خاکی هستند مهم اینه که قلب های ما به یاد انهاست تا همیشه . ![]()
ويرايش توسط سایه : 03-02-2008 در ساعت 01:19 PM. |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
حتما باید همین الان طراح برتر می شدی؟ خداییش ما با کی ها هم پست بودیمو و خبر نداشتیم! فکر کنم فقط بی سوادشون من باشم!!! محسن نرووووووووووووووووووو!! ببین محسن رفتی اونجا یه سوغاتی برا من بیار خوب! یه توپ با امضاء زیدان باشه؟محسن راستی اونجا که رفتی اینترنت که داره!! نداره؟ رغتی اونجا هوا برت نداره مغرور بشی بگی من در هم میهن نمی یام!! بیای ها!!! من می خوام بدونم موسیو محسن چه طوری می شه!! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#3 (permalink) | |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,579
از ایشان 2,474 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
محسن جون سفیر جمعیت سبز در پاریس خواهند بود ![]()
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي GALAXY به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: یزد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,154
از ایشان 1,157 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تا به حال با دوستانم اینجوری که با شما ها بودم نبودم چی گفتم؟ منظورم این بود که تابه حال دوستانی به این خوبی نداشتم سایه حمید فریاد پت و مت اشکان گالکسی الماس پرنده روشنک و ..... باور کنین تا حالا مثل شماها رو ندیده بودم دونه دونه شماهارو دوست دارم و بهتون عشق می ورزم دل بستگی من به شماهابا این که بعضی هاتون رو هرگز ندیدم ولی بیشتر از دوستانی هست که چند سال باهاشون بودم در دو راهی زندگی بد جوری گیر کردم این طرف خانواده و دوستان و وطن آن طرف شهرت و پول و آینده دلم گرفته
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
حدود 2 هفته پیش ییهو بهم زنگ زدن آقا فردا همایش طراح برتر ایران هست بیاین منم از همه جا بیخبر نرفتم فرداش زنگ زدن که آقا چرا نیومدی منم گفتم کار داشتم نیومدم اونوقت بود که فهمیدم چه خبر شده از اون موقع تا حالا حالم گرفته شده اساسی نمیدونم چیکار کنم تصمیم گیری خیلی سخته فریاد کمکم کن بچه ها کمک کنین تا بتونم تصمیم بگیرم خودم هنگ کردم نیاز به کمک دارم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
تو هم اینجا بمون بچه ها رو کمک کن خوب؟ |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: مهم نيست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 619
از ایشان 355 بار سپاسگزاري شده است
|
جناب محسن جون مهم نيست كجا باشي، مهم اينه كه هر جا هستي دلت سبز باشه و مثه اينجا كاراي سبز بكني.
هر جا هستيد خوشبخت و پيروز باشيد. آن سفر كرده كه صد قافله دل همره اوست هر كجا هست خدايا به سلامت دارش |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي مهم نيست به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#10 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,042
از ایشان 1,666 بار سپاسگزاري شده است
|
محسنجون چرا دو دلي ؟؟
اولاً با اين صداقتي و مهرباني و پاكسرشتي كه در تو سراغ دارم از بابت برخي مسائل خيالم راحت راحت. دوماً تو عاشق رشته كاريت هستي و اين سفر كمك خيلي خيلي زيادي در پيشرفت تو خواهد داشت. سوماً محبوب و همدل و همسر دوستداشتني مثل حوريه جون داري كه اين بزرگترين نيرو و كمك تو در غربت خواهد بود. چهارماً قرار نيست كه تا آخر عمر بموني تو آدم با درايت و عاقل و باهوشي هستي (تعريف تيكه پاره نميكنم واقعيت رو ميگم) كه مطمئنم بعد از اينكه به اندازه كافي هم از لحاظ علمي و كاري و هم مالي به حد مطلوب رسيدي به ايران بر ميگردي. تو به هر چيزي كه شايستهاش بودي و لايقت بوده و صلاح خداوند بوده تا به حال رسيدي پس از فرصتي كه برات پيش اومده نهايت استفاده رو ببر فقط اينكه مثل هميشه مراقب باش مغرور نشي همين. تو مثل همه جووناي ديگه پر انرژي ، توانا ، روشنگر و آيندهدار هستي پس اين دودلي را كنار بگذار و سعي كن به اين فكر كني كه از اين اتفاق به نيكي و به نحو احسنت استفاده كني. مثل هميشه تكيه و اميد و توكلت به خدا باشه و حالا كه تو راه عشق به بهترين شكل پيشرفتي ،وقتشه كه تو راه علم و حرفه و هنر زيباي معماري هم پيشرفت بيشتري داشته باشي. تمام اين حرفها رو از صميم قلبم گفتم و هيچ تملق و تعارفي هم در كار نيست. تو جووني پس سعي كن از جوونيت به بهترين شكل ممكن بهره ببري. يا حق داداش دوقلوي خوبم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Parandeh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#12 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
|
اقا محسن اگر ناراحتیم نه اینکه شما نرو،اتفاقا اگر نروید ناراحتیم ،ان شاءالله وقتی مستقر شدید به نت هم دسترسی پیدا میکنید ودوستانتان را خوشحال
![]() |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#13 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
|
خبر جدید،مشهدی ها چه کردید؟؟؟؟منتظر خبرهای جدید هستیم؟؟؟
![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#15 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
شما به من خیلی لطف داری کاش میشد خانواده هم میومدند من طاقت دوری خانواده رو ندارم نمیدونم اونجا چه خوابی واسم دیدن؟فکر نمیکنم به 1 سال و 2 سال و این حرف ها باشه به احتمال زیاد یه سفره یک ماهه دو ماهه میرم ببینم چه خبره بعدش واسه تا آخر عمرم تصمیم بگیرم همه شماها رو دوست دارم پرنده سایه گالکسی حمید الماس اشکان فریاد پت و مت moha روشنک و... اونایی که اسمشون رو ننوشتم به خدا از دستم دلگیر نشین باور کنین همه شما رو دوست دارم |
|
|
|
|