|
|
#35 (permalink) |
|
زنده به گور
![]() تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: نزدیک دژ خداوند
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 71
از ایشان 978 بار سپاسگزاري شده است
|
اميدوارم بتونم زودتر تجربش كنم ... شايد بهتر از اينجا باشه يا حداقل يه شروع جديد ...
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: سرزمین آتش
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 514
از ایشان 271 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
با اینکه شما دوست عزیز مثالی نه چندان نزدیک زدید اما اشنایی با نوع افکار دوستان برای من بسیار جالب و مفید خواهد بود. هدف من از این تاپیک ایجاد یک پیش زمینه ذهنی برای آشنایی با دیدگاههای نوین است که بزودی در باره آن سخن خواهم گفت... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,979
از ایشان 5,813 بار سپاسگزاري شده است
|
منظور خانم خزان فقط یه فرض بود و در حالت خوشبینانه این نتیجه رو میتونیم بگیریم که ایشون قصدی برای اثبات این مساله (نبود زندگی پس از مرگ) از روی واکنش دوستان ندارند.
نظر بنده: واقعیتش برای من خب تصورش مشکل هست ولی تنها تغییری که طبیعتا در من ایجاد میشد این بود که دیدم محدود به همین دنیا میشد و یکجورهای اهداف و قله های موفقیتی که در این دنیا هست (حالا چه تحصیلی و شغلی و ...) تبدیل میشد به تمام آرزوها و آنچیزی که باید بهشون میرسیدم! چون دیگه زندگی پس از مرگی وجود نداشت که بخوام فرصتی براش در نظر بگیرم و تمام هم و غمم موفقیت و رسیدن به همین خواستهای دنیوی بود...چون در واقع چاره دیگه ای نداشتم. راستی حالا چرا باید اینقدر خودمون رو به فشار بیندازیم که عدم وجود زندگی پس از مرگ رو تصور کنیم؟ |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#39 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#41 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,979
از ایشان 5,813 بار سپاسگزاري شده است
|
چشم منتظر تحلیل شما خواهیم موند.
فقط اگر تاپیک برای یک قضاوت بیطرفانه و روشنگرانه (و حتی از روی کنجکاوی شما) در مورد زندگی پس از مرگ زده میشد نه یک حرکت برای نتیجه گیری ای که از اول مشخص هست، تاپیک زیباتری میشد. ![]() |
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Enthusiast
|
در مورد مرگ من هم چیزهایی شنیدم مثلا اینکه اگه آدما بدونن که مرگ چه لذتی داره حتی یک ثانیه رو هم از دست نمیدن. دلایلی که برای این ادعا دارن کمی عجیبه نمونه اش اینکه میگن آدما با درد زیاد به دنیا میان و به آن عادت میکنن بطوری که در هنگام مصرف مشروبات الکلی و یا استفاده از داروهای مسکن، قسمتی از آرامش مرگ را احساس میکنن. یعنی اینکه مرگ هم رهایی از درد مداوم رو سبب میشه. و در مورد آرزوی همیشگی شما هم باید بگم اعتقاد من اینه که این آرزو دلایل بسیار پیچیده ای داره که نمیشه براحتی در مورد اون نظر داد...
ويرايش توسط خزان : 03-31-2008 در ساعت 01:10 AM. |
|
|
|
|
|
#44 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 763
از ایشان 1,270 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
شهری که مثلا در انسوی فلان کهکشان است و ما هنوز ندیدیم اما عده ای به ان اعتقاد دارند بیشتر شبیه تعریفی است بنام تصور. یا اینکه فرض بر عدم وجود آن نام تصور می گیرید؟ یعنی می شود گفت چرا باید تصور کنیم که چنین شهری وجود دارد؟(که اطلاع دقیق و تجربی و ارسالی مثلا از رفتگان یا تجربه ی شخصی نداریم) یا اینکه کماکان بگوئیم چرا اینقدر به خودمون فشار بیاریم که عدم وجود زندگی پس از مرگ را تصور کنیم؟ اینجا به این نمی پردازیم که زندگی پس از مرگی وجود دارد یا نه بلکه به فراگیر تر بودن تصور کردن در باره ی وجود یا عدم می پردازیم. مثلا می شود گفت چرا باید تصور کنیم که پری دریایی وجود دارد؟ یا اینکه چرا باید تصور کنیم که پری دریایی وجود ندارد؟ (کدام ملموس تر است؟) چیزی شبیه این. ![]()
بگذار همه پیرامون ام بشنوند که از سرمای زمستان لرزان ام و آه کشان، با چنین آه و لرزی همچنان از اتاق های گرمشان گریزانم. ويرايش توسط EXOTIC : 03-31-2008 در ساعت 03:26 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي EXOTIC به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#45 (permalink) | |
|
Enthusiast