|
|
#1 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,494
از ایشان 1,646 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام به تمام دوستان هم ميهني و مديران محترم سايت
دوستان من به تمامي تالار ها نگاه كردم و ديدم كه موضوعي با اين عنوان نيست پس در اينجا از تمام دوستاني كه دنبال كار و يا كارمند هستند دعوت ميكنم كه 1- اونهايي كه به دنبال كارمند هستن شرايطشون رو بگن و از كساني كه واجد شرايط هستن دعوت به همكاري كنند 2- دوستاني كه به دنبال كار ميگردند هم شرايطشون و مهارت هاشون رو بگن تا دوستان ديگه باهاشون همكاري كنند به عنوان مثال شركت ما در ماه آينده يك نفر را ميخواد استخدام كنه البته من هنوز شرايط دقيق رو نميدونم ولي هر وقت فهميدم در اينجا ميگم تا دوستان ديگه هم كه مايل به همكاري هستند به ما مراجعه كنند فقط ازتون خواهش ميكنم موارد زير رو رعايت كنين 1- از معرفي محيط هاي كاري كه مطمئن نيستين خودداري كنيد 2- شرايط رو به صورت واضح عنوان كنيد تا اشتباهي براي دوستان ديگه پيش نياد 3- مشخصات دقيق شركت فراموش نشه 4- از منحرف كردن تايپيك خودداري كنيد 5- لطفا" حداكثر زمان مراجعه را نيز عنوان كنيد اميدوارم اين تايپيك جايي باشه كه تمامي اعضا بتونن ازش استفاده كنند با تشكر فراوان سحر بي بي
آرزو دارم شبي عاشق شوي. آرزو دارم بفهمي درد را. تلخي برخوردهاي سرد را. مي رسد روزي که بي من لحظه ها را سر کني. مي رسد روزي که مرگ عشق را باور کني. مي رسد روزي که شبها در کنار عکس من نامه هاي کهنه ام را مو به مو از بر کني
ويرايش توسط saharbb : 04-09-2008 در ساعت 03:00 PM. |
|
|
|
| 8 نفر از کاربران ، از دوست گرامي saharbb به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
Addict
|
براي شروع اول از خودم شروع ميكنم
از دوستاني (خانم) ساكن تهران كه داراي فن بيان قوي ميباشند دعوت ميكنم بازاريابي تلفني 2 ساعت در روز در محل خودتان شرايط كاري 2 ساعت در روز با تلفن همراهي كه ما در اختيارتون ميزاريم پايه حقوق مورد نظر فعلا"50 هزار تومان در ماه (در صورت موفقيت بيشتر خواهدشد) موضوع كاري بازاريابي تلفني رنگ الكترواستاتيك و رنگ كاري آن (غير حضوري و در محل خودتان) نام شركت ماهرنگ خودرو واقع در شهرك صنعتي شهر قدس از كساني كه مايل به همكاري هستن و يا به اطلاعات بيشتر نياز دارن خواهشمند است به من پيام خصوصي بدهند. حداكثر زمان جهت مراجعه از 22/1/1387 الي 1/2/1387 با تشكر ويرايش توسط saharbb : 04-09-2008 در ساعت 03:02 PM. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي saharbb به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#3 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اما جانا سخن از زبان ما میگویی،ازکاروکاریابی نگو که دلم خونه،تمام سعی ام را دارم میکنم برای استخدام شدن تو اموزش وپرورش،اما نمیشه خلاصه راهنمایی دراین زمینه را از سایه دریغ نکنید. میگن گذر پوست به دباغ خونه میافته شده حکایت من!!
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#4 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: اونجاییکه نیستی هست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,698
از ایشان 1,800 بار سپاسگزاري شده است
|
منم مدتهاست دنبال یه کار مناسب هستم دریغ از یک روزن امید....
![]() ويرايش توسط فروغ : 04-09-2008 در ساعت 03:52 PM. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي فروغ به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
Addict
|
فروغ جان
اگه امكانش هست شرايط خودت رو اينجا به صورت كامل توضيح بده تا شايد دوستاني كه نيزمند همكاري هستند بدونند و بتونند كاري بكنند و يا حتي شايد در بين دوستان كسي باشه كه تو آموزش و پرورش آشنايي داشته باشه و بتونه بهت كمك كنه با تشكر از شما دوست گرامي |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: مشهد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,745
از ایشان 623 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام به همه
من به یه بازاریاب، جهت بازاریابی تورهای مشهد ، در تهران وقم و هر شهر دیگه ای نیازمندم. این کار پورسانت بسیار عالی داره و درآمدش به خوده شخص بر می گرده. باید توضیح بدم که اگه یه شخصی بتونه یه گروه برای مسافرت و تورهای گردشی بفرسته مشهد و با من همکاری کنه.مطمئن باشین از این کار هم لذت می بره و هم کسب درآمد می کنه.حتی من جوری میتونم پکیج تور رو براش ببندم که خودش و همراهیش این مسافرت براشون به صورت رایگان بیفته (به غیر از درآمدش) هر که دوست داره با من همکاری کنه می تونه تلفن های من رو از خانم سایه دریافت کنه و با من تماس بگیره. اگه بازاریاب آدم فعالی باشه،در آمد این کار تا ماهیانه به یک میلیون تومان هم میرسه. با تشکر خدا نگهدار
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ashkan.ahady به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#7 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
لطفا" در صورتي كه از اين تايپيك جواب مثبت گرفتي در اينجا براي همه بگو تا ديگران هم در جريان پيشترفت شما و اين تايپيك قرار بگيرند با تشكر فراوان |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: مشهد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,745
از ایشان 623 بار سپاسگزاري شده است
|
ممنونم سحر جان
اومدیوارم که بازریاب خوب برای من پیدا بشه چون خیلی لازم دارم. البته هر چند تا بشه مشکلی نیست. ويرايش توسط ashkan.ahady : 04-12-2008 در ساعت 09:47 AM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ashkan.ahady به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#10 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: زیر سلطه آقا امام زمان (عج)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,488
از ایشان 2,325 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
سلام آبجی میتونی بیشتر توضیح بدی والبته داداش اشکان تو پیام خصوصی برات توضیح دادم لطفا در همین تایپیک پاسخ بده ممنون
ويرايش توسط mobina123 : 04-14-2008 در ساعت 05:55 PM. |
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Addict
|
مبينا جان خواهر خوبم
در مورد پيام خدم همون طور كه در بالا توضيح دادم است من نياز به يك بازارياب تلفني دارم كه به مدت 2 ساعت در روز با تلفن همراه هي كه ما بهش ميديم برامون بازايابي تلفني كنه ولي در مورد اشكان خان اون خورش بايد توضيح بده در ضمن از تمام دوستاني كه مايل به همكاري هستن تقاضا ميشه كه فعلا" به علت نبودن پيام خصوصي آماده به هميكاري بودن خودشون رو اينجا بگن تا هماهنگي لازم انجام بشه با تشكر از تمام دوستان |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Addict
|
در ضمن در اينجا من از تمام دوستاني كه به دنبال شغلي مناسب هستند نيز دعوت ميكنم
مشخصات و شرايطشون رو اعم از شهر و يا محل سكونت و توانايي ها و غيره خودشون رو بگن تا در صورتي كه از اعضا كسي مايل به همكاري با اونها هست باهاشون ارتباط بر قرار كنه و يا اونها رو به جايي كه مطمئن است كه محل مناسبي هست معرفي كنه مثلا" فروغ جان در بالا گفت كه مدتي است كه ميخواد در آموزش و پرورش كار كنه و نميشه كه البته من ازش خواهش كردم كه مشخصات و شرايتش رو بگه تا شايد در بين دوستان كسي باشه كه در آموزش و پرورش آشنا داشته باشه يادتون نره اينجا سايت هم ميهنه و از سراسر ايران و جهان بازديد كننده و اعضا داره پس شانس شما براي پيدا كردن بهترين موقعيت مناسب خودتون بيشتر ميشه با سپاس فراوان از تمام دوستان |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Addict
![]()
تاريخ عضويت: Jan 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,780
از ایشان 5,038 بار سپاسگزاري شده است
|
خیلی جای این تاپیک ،توی فاروم خالی بود!
پاییز گذشته سازمان ما مهندس برق، مهندش مکانیک و حسابدار میخواست، که فقط حسابدار گیر آورد و دست اخر قید استخدام مهندس برق و مکانیک و زد! اما در صورتی که موردی باشه حتما میآم اینجا و پست میزنم! راستی بانک ملی و صندوق مهر هم استخدام میکنن از دیپلم به بالا، شرایطشم توی هفته نامه بازار کار نوشته شده!روزای آخرشه جا نمونین!من روزنامشو دارم!
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Addict
|
برادر خوبم پسر بارون ممنون از لطفت كه ياداوري كردي اميدوارم دوستاني كه يادشون رفته هرچه سريع تر مراجعه كنند
منتظر بقيه پيام هات هستيم در ضمن كاملا باهات موافقم من قبلا" هم ميخواستم اين تايپيك رو استارت كنم ولي در اون زمان تالار مناسبي براي اين تايپيك نبود كه استارتش كنم بنابراين حالا اين تايپيك هست و اميدوارم اينجا تبديل به جايي بشه كه تمام اعضا و مراجعه كننده ها نهايت استفاده رو ببرند و موقعيت ها ي بيشماري براي دوستان ايجاد كنه به اميد خدا و آرزوي موفقيت تك تك دوستان |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي saharbb به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#15 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: زیر سلطه آقا امام زمان (عج)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,488
از ایشان 2,325 بار سپاسگزاري شده است
|
سحر جون من نمی دونم در مورد چی بازار یابی باید کرد
با عرض شرمندگی حقوقش چقده من مبینا 20 سالمه شهر تهران و البته جنوب ان سکونت دارم اگه محلمونم میخواهی بزار پیام کوتاه بیاد چشم بهت میگم پسر بارونی نازنین من می تونم از کجا تهیه کنم . و اگه لطف کنی ببینی ثبت نام اینترنتی هم هست ممنونت میشم |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mobina123 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |