|
|
#1 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,464
از ایشان 3,010 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام دوستان عزيز
همان طور كه ميدانيد علم روانشناسي بر استفاده از كلمات وافكار مثبت تاكيد دارد واستفاده از جملات مثبت را در ارتقا سطح روحيه وروند شاد زندگي تاثير گذار ميداند حال من ميخواستم ازشما خوبان خواهش كنم كه بياييد جملات مثبتي را كه بلد هستيم دراين تايپيك بنويسيم وتلاش كنيم كه در محاورات روزمره خود از انها استفاده كنيم جملاتي مانند : شاد باشيد - موفق باشيد - دلتان دريايي - لبتان خندان- سبز باشيد - شاداب باشيد و........... بياييد از لحظه اكنون واز همين تالار براي هم انرژي مثبت بفرستيم ودر شادي هم سهيم باشيم دلتان لبريز از ارامشي خدايي باد ![]() ![]()
گريه كردم گريه هم اينبار آرامم نكرد هرچه كردم... هرچه... آه! انگار آرامم نكرد بي تو خشكيدند پاهايم كسي راهم نبرد درد دل با سايه و ديوار آرامم نكرد سوختم آنگونه در تب، آه! از مادر بپرس دستمال تب بر نمدار آرامم نكرد ذوق شعرم را كجا بردي كه بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودكار آرامم نكرد ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیران
|
نگوييم............................ بگوييم
من با شما مخالفم........................ با احترام به نظر شما و درک ایده تان، ولی به من حق بدین که با شما موافق نباشم! بشین............................................ بفرمایید! حالتو ندارم..................................... میشه یه وقت دیگه باهات حرف بزنم! حال ندارم....................................... الان شاداب نیستم! افسرده ام..................................... فعلا احساس خوبی ندارم! شما خیلی پرخاشگرید................... انگاری زود کنترل خودتو از دست میدی! دنیا یعنی بدبختی............................آره گاهی گذر روزگار، برام سخت میگذره! من گناهکارم................................... ادم خطا میکنه و فرصت جبران برام هست هیچکس من رو درک نمیکنه............. برخی از آدما خوب منو می فهمند! من هیچوقت شانس نداشتم............. گاهی هم خوش شانس بودم! من همیشه ترس دارم..................... یه موقع هایی هم خیلی شجاع هستم |
|
|
|
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ruya به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#3 (permalink) |
|
Expert
![]()
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: TEHR@N
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 699
از ایشان 789 بار سپاسگزاري شده است
|
سربلند باشید .
سر افراز باشید . با طراوت باشید |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي vampiresnake به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیران
|
خندیدن ...بزرگترین انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت ...
عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار .... از تنفر متنفر باش و به مهربانی مهر بورز .... با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش .... |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ruya به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: in the God's hug
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,089
از ایشان 2,852 بار سپاسگزاري شده است
|
من هفتصد بار اشتباه نكردم. من يك بار اشتباه نكردم من زماني موفق شدم كه هفتصد راهي را كه موفقيت آميز نبود اصلاح كردم. هر گاه راهي را كه عمل نمي كرد حذف كردم راهي را پيدا كردم كه كار مي كرد. ( توماس اديسون )
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیران
|
جملات مثبت براي تقويت روحيه
1-من زيبا هستم 2-من خوشبخت هستم 3-من قدرتند هستم 4- خير وخوشي از چهار جهت به سويم مي ايد 5-خدا پيشاپيش من گام بر ميدارد وراهم راهموار واسان ميكند تا من كامياب شوم 6-گذشته را بدور مي اندازم واكنون در حالي شگفت انگيز به سر ميبرم 7- در ذهن الهي فرصت گمشده وجود ندارد اگر دري بسته شود دري ديگر گشوده ميشود 8- شادماني من كار خداست پس هيچ كس نميتواند در ان دخالت كند 9- براي شادماني - تندرستي - توانگري وعشق پايدارم 10-خير وصلاح من هم اكنون تحقق مي يابد شاديتان افزون ودر پناه لطف حضرت حق باشيد |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ruya به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#10 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: ملتی که از مرگ می ترسد ذلیل وتوسری خور خواهدبود
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 543
از ایشان 1,215 بار سپاسگزاري شده است
|
سیرتم مهمتر از صورتم |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي fadaki به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#11 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: ملتی که از مرگ می ترسد ذلیل وتوسری خور خواهدبود
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 543
از ایشان 1,215 بار سپاسگزاري شده است
|
هر چيزي كه شما را به خدا نزديك كند ارزش است وهر چيزي كه شما را از خدا دور كند ضد ارزش ...واين يعني خوشبختي...
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
مدیران
|
خودتان را دوست داشته باشيد:
لازمه نگاهمثبت به جهان اين است كه نسبت به خودتاناحساس خوبي داشته باشيد. اين بدان معني نيستكه خود را كامل بدانيد، ولي حداقل خودتان راخوب و قابل قبول به شما آوريد. درباره خود بهطور مثبت صحبت كنيد و از بياعتبار ساختن خودبپرهيزيد. نقطه تمركز فكري خود را تغيير دهيد: زماني را صرف فكر كردن به كارهاي كامل و خوبخود بكنيد و به كوتاهيهاي خود نينديشيد، اگرهر روز صبح با اين تفكر بيدار شويد، روز را به طرزخوبي آغاز كردهايد. وقتي در مورد خودتاناحساس راحتي بيشتري كرديد، وقت آن ميرسدكه با چيزهايي كه در شما نگراني ايجاد ميكندمبارزه كنيد. از جملات مثبت استفاده كنيد: استفادهمكرر از جملات مثبت يك حافظه جديد واميدوار در ذهن ناهشيار شما خلق ميكند،بنابراين پس از چند بار تمرين به طور خودكاربيشتر مثبت فكر ميكنيد، مثلا ميتوانيد بگوييد:>هر روز و در هر طريق من بهتر و بهتر ميشوم<. تا جايي كه ممكن است جمله مثبت شما بايدتنها حاوي كلمات مثبت باشد، بهتر است كلماتي كهموجب ترس شك يا شكست ميشوند به كار نروند.تا از جمله مثبت، نهايت استفاده را ببريد. هرصبح بخوان :به خودم ايمان دارم ،به استعدادم ايمان دارم ! هرصبح با خود بخوان :من درلحظه زندگي ميكنم .هرروز زندگي ام را ازنو اغاز ميكنم . فراموش نكن :تنها وقتي كه خودت هستي ،بهترين هستي ،نه با تقليد ازديگري . |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ruya به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#13 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: گمشده! گم شده وسط زمين و هوا! گمشده بين خودم و خدا!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,528
از ایشان 4,166 بار سپاسگزاري شده است
|
ميگيم خيلی باحالی
![]() من خدای جملات مثبتم ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Narges_Banoo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#15 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: سرزمین آفتاب
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 825
از ایشان 538 بار سپاسگزاري شده است
|
تا خدا هست نا امیدی بی معناست ...
|