|
|
#1 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 763
از ایشان 1,270 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام.
یه زمانی یه تاپیک توی این تالار داشتیم به نام الان مشغول چکاری هستی که از هر دری میتونستیم بگیم و هر موقع که توی سایت میومدیم میشد بی مقدمه اونجا رفت با بچه های آن لاین و هم چنین آف لاین وقت بگذرونیم. الانم یاد اون روزا افتادم و... خوب همین دیگه، یه جایی که همیشه چند نفری توش پیدا میشن و بچه ی آن لاین پایه های تاپیکن. و بدون عنوان و موضوع میشه بیای تو و با حس همون لحظت از هر چی دوس داشتی بگی و بشنوی و......................... ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: يه جايي اين نزديكيا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 144
از ایشان 478 بار سپاسگزاري شده است
|
پس من اولين پست اين تاپيكو ميزنم
يادش به خير يه زمانايي پسر باد و ميثم و خيلي هاي ديگه بودن كه اين جور تاپيكا رو پر ميكردن ولي الان ديگه ازشون خبري نيس اي جووني كجاااااااااايي......... ![]()
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 24
از ایشان 34 بار سپاسگزاري شده است
|
خوب منم تازه واردم و دومی رو میزنم با اجازه اساتید محترم
امیدوارم بتونم عضو کوچک و مفید باشم
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
خوش اومدی سمانه خانوم. ![]() اینجور تاپیکا یکی از تاپیکای کلاسیکه و کاربرای قدیمی شاید قدر اینجور تاپیکارو بدونن. اما خوب خودمونم میتونیم به یاد روزای جوونیو اینا گرمش کنیم. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Expert
|
امروز اصلا روز خوبی نبود. هم هوا گرم بود هم چندتا جریان
پیش اومد بد جوری حالم گرفته شد. حالا یکی بیاد وسط یه چیزی رو کنه روحمون یخورده شاد شه ![]() |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Expert
|
میگم که حالا که اینجا هیچ خبری نیستو خلوتم هست بیا چیز کنیم یکم داغ شیم بعدش دوتایی بریم
وسطو اینا ![]() چیزه. نه اینکه تو نخورده داغی و این نشون میده جنبت یخورده پائینه پس اون پک کوچیکه واسه توئه. ![]() |
|
|
|