|
|
#76 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|
ویک کم توضیح قیمت پنکه شد 55 هزارتومان وپول واریزی ما 67 هزارتومان بود یعنی 12 هزارتومان باقی داریم ،که حالا میگویید چی کار کنیم؟؟
من وخانم نیکخواه نظرمان این بود که یک روز برویم شیرخوارگاه امنه ومثلا بستنی بخریم وببریم ویا شکلات ویک کاری شبیه این ،نظر شما چیه؟؟زود باشید که منتظرم
|
|
#78 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
|
نقل قول:
سایه دیروزود داره ولی سوخت وسوز،نه![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#79 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 460
از ایشان 822 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام خسته نباشید زحمت کشیدید.
من یه نظری دارم یعنی کوچکتر از اونی هستم که نظر بدم ، اما خوبه بقیه مبلغی که مونده همون 12 هزار تومان را پیش خودتون امانت نگاه دارید تا واسه سری بعد که پول جمع می کنیم که روی ان پولها بگذاریم تا بتوانیم قدم بهتری برداریم. بازم تشکر
|
|
|
#80 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
#81 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: كوير ..دره آرزوها
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 80
از ایشان 161 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام دوستان ....
حالا منم نظر بدم ديگه مثلا عضوم .... يه حساب باز كنيد با دو امضا......... كه توسط دو تا از عزيزان ارشد گروه ميتونه انجام بشه ..اينطوري هر كي هر وقت كه خواست ميتونه مبلغي واريز كنه ..... اين بهتر نيست ...چون امكان داره من امروز بتونم مبلغي كمك كنم ولي چند روز ديگه نه .......... هوووووووو عجبكاري كرد مغزم ......... بالاخره اينم نظر داداش كوچيك همه ي شماست ....
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي kavirman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#82 (permalink) | |||
|
ریشه در اندیشه دارم ...
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: ریشه ام در خاک, سر به آسمان دارم...
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,905
از ایشان 3,623 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
هر یک از دوستان نظری دادن و هر نظر به جای خود محترم ![]() همه نظرات رو قبول دارم ولی بین این سه نظر با جناب kavirman بیشتر موافقم به نکته خوبی اشاره کردن "قسمت قرمز" که این نظر می تونه مکمل نظرات دیگر هم باشه یعنی اینجوری هر موقعه یکی از اعضا شرایط داشت می تونه به اون حساب پول واریز کنه و هم می تونیم روزی رو تعیین کنیم برای رفتن به شیرخوارگاه آمنه(و یه مبلغی رو با توافق اعضا از اون حساب برداریم). اینم نظر من یعنی تایید نظر جناب kavirman و دیگر دوستان با تشکر : نیایش
|
| کاربران زير از دوست گرامي Niyayesh به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#83 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: یزد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,154
از ایشان 1,157 بار سپاسگزاري شده است
|
به نظر من چون اين 12 تومن هم به نيت اين خانم جمع شده و اون عزيزي كه پول رو داده دوست داشته به اين خانم كمك كنه بهتره اين پول رو به همين خانم بدين تا خرج كنه
من فكر ميكنم اينجوري بهتر باشه
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohsen-joon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#84 (permalink) |
|
Addict
|
در ضمن با ايده آقاي kavirmanموافق هستم
لطفا دوستان در مورد اين قضيه نظر بدن |
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohsen-joon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#85 (permalink) |
|
Expert
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 460
از ایشان 822 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام
نظر دوستان واقعاً مورد احترام هست . اگر پیگیر موارد جامعه سبز باشید می بینید ما همه دوست دارن، سعی و تلاش می کنن یه حساب جداگانه به نام جامعه سبز باز بشه و مشکل ما هم همینه که نمیشه یه حساب دو امضاء داشته باشه یا به نامه جامعه سبز باشه . اخه نمیشه همه دوستان را با هم هماهنگ کرد و با هم هماهنگ نیستیم که بتوانیم سنگها و مشکلات جامعه سبز را حل کنیم. بیشتر مسئولیت ها گردن یک نفر می افته این واقعا درست نیست. اگر دوستان فعالیت خودشون را زیاد کنن و این دل گرمی بیشتر بشه شاید خدا بیشتر ما را کمک کنه . از همه دوستان و مهربونها خواهش می کنم که فعالیت خودشون را زیاد کنن مثل تالار های دیگه اینجا را شلغ کنید این خواهش را از من پذیرا باشید. تشکر |
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Addict
|
و در آخر به خدا شرمنده تمامي شما عزيزان هستم
به خدا زماني كه ميبينم شما ها اينقدر فعال هستيد و من نه از خودم بدم مياد كه اينهمه ..... بايد ببخشين شرمنده روي تك تك شما پاك دلان |
|
|
|
|
#87 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: كوير ..دره آرزوها
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 80
از ایشان 161 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خوب به نظر شما چه كار بايد كرد .....من فكر مي كنم كه ديگه اون شور اوليه رو ندارم چون همه دارن ميگن بايد ثبت بشه ...خوب نميشه ...مثل اوايل كار مي كنيم و فكر ميكنم كه هماهنگ كردن اعضا به مرور زمان حل ميشه ..... ما هنوز در اول كاريم و مي خواهيم يك گروه هماهنگ و بدون مشكل داشته باشيم؟... اگه كمي صبر كنيم خدا خودش مسير رو نشون ميده .............ديگه تكراري شده كه بگيم مشكل ثبت داريم ........ از كار اصلي خودمون دور افتاديم ...اصلا هدف چي بود .... يه نفر را معرفي كنيم و يك ماه داخل تالار بگرديم و گفت و گو كنيم و بعد همين ......؟ احساس ميكنم كه گروه كمي تنبله (البته با معذرت از همگي) مي خواهيم كار خوب كنيم ...كمك كنيم .... سبز كنيم ولي كمي از وقت گران بها را هم از دست نديم ..درسته ؟ بگذريم امروز دلم يه خورده گرفته زياد جدي نگيرين ... ولي در مورد حساب گروه ... 1. ما ثبت نيستيم (پس نگين كه حساب به نام گروه باشه ) 2.گروه ميتونه به دو نفري كه حساب باز ميكنن و بيشتر مشكلات بر دوش اونهاست مبلغي به عنوان هديه به آنها بپردازه 3. ميتونيم .... خيلي كارها كنيم ..... خلاصه ....ببخشيد كه مزاحم وقتتون شدم . ولي بازم ميگم ..... من دلم لك زده كه اين تابستون يه موسسه خيريه كه از بچه ها نگهداري ميكنه را حداقل براي دل بچه هاش رنگ بزنم ......بگردين و بزارين آرزو به دل نميرم شاد باشين و سبز ..... ( اگه نتونستم به شايستگي شما بنويسم ببخشيد ) |
|
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي kavirman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#88 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#90 (permalink) |
|
گل مرداب
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,350 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام خدمت دوستان و نیکوکاران خوب هم میهنی !
امیدوارم که ایام به کام باشد ! راستش قصد داریم اهداف و سیاست های جامعه سبز هم میهن را بصورت جدی تر و رسمی تر دنبال کنیم و ماهانه به صورت منسجم و مستند جهت ایتام و نیازمندان امداد دوستان را جمع آوری کنیم. خوشحال میشم قبل از هر چیز همراهان عزیز اعلام همکاری کنند ! سری جدید امدادهای نیکوکاران جامعه سبز هم میهن.....
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|