|
|
#1 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام دوستان بهتر دیدم تایپیکی مجزا با این عنوان استارت کنم تا اگر میشناسید خانواد های نیازمند را اینجا مطرح کنیم. من این چند مورد را که از طریق ایمیل دریافت کردم برایتان میگذارم. http://heidariam.blogfa.com/post-381.aspx http://heidariam.blogfa.com/post-365.aspx
| 10 نفر از کاربران ، از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
یاس عاشق
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: همیشه یه آلونکی واسه ما هست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 9,802
از ایشان 4,613 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام. استارت خوبی زده شد... اما چجور باید معرفی کنیم؟
|
|
|
#3 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
|
دوستان ببخشید پست های تشکر را پاک کردم ممنون از لطف همه شما اما بحث به انحراف نره بهتره ![]() معرفی به این شکل این مثال زیر را من از نزدیک اشنا هستم ،از طریق خان نیکخواه،ایشان پیگیر کارهای این خانواده هستند،با من مطرح کردند من هم با شما مطرح میکنم که اگر توانستیم با کمک هم یک کمک کوچیک بکنیم،نمیخواهیم خیلی باشه حالا همین که بتوانیم کاری بکنیم بسه .................................................. .............. خانمی 60ساله ، با پسر 32 ساله اش که بیماری صرع داره و بعد از دوبار سکته توانایی حرکت نداره ، در خانه ای 9 متری در قلعه ورامین زندگی خود را به سختی اداره می کند . این خانم در بهشت زهرا نظافت چی سرویس بهداشتی است . ایشون از پس دادن کرایه منزل بر نمی یاد . برای این که باری از دوش ایشون برداریم نیازمند یاری شما هستیم . پول پیش خانه یک میلیون تومان است که ایشون توانایی پرداخت آنرا ندارد . پیشنهاد اینه که با کمک دوستان این پول به صاحب خونه پرداخت بشه و این مبالغ بعد از یک سال به دوستان پس داده خواهد شد. یاحق شماره حسابی که مربوط به کمک به این خانم هست. شماره حساب بانک تجارت 315142172 هر کس مایل بودبرای گرفتن نام به من پیام خصوصی بده ضمنا گفتم حضوری هم میتوانید تشریف بیاورید.__________________ ويرايش توسط سایه : 05-02-2008 در ساعت 09:03 AM. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
|
درمورد پست بالا هم بگم تا حالا 200 تومان توسط خانم نیکخواه ودوستانشان جمع شده،من یک پیشنهاد دارم،این خانم خیلی نیاز به کمک داره،حالا ما تو پول پیش هم نتوانستیم کمک کنیم میتوانیم یکی از وسایل اولیه زندگی را برایش بخریم طوری بوده که تا چند ماه پیش درخانه اش پتوبوده!!ومثلا یخچال برایش خریدند وحالا ما میتوانیم این طوری هم کمک کنیم.منظورم کمک غیر مالی بود
|
|
|
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#8 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
|
شماره حساب را تا عصر میگذارم
فقط من صحبت کردم همین الان با خانم نیکخواه تصمیم گرفتیم بچه های جامعه سبز درمورد پول پیش قدم جلو نگذارند چون با توجه به سوابق ما فوقش 100 هزاتومان بتونیم پول جمع کنیم واین کافی نیست ،ومن تصمیم گرفتم ما برای این خانم یک وسیله ضروری زندگی تهیه کنیم واین کارشدنی هست وان وسیله هم یک یخچال هست که فک نمیکنم 40 50 تومان بیشتر بشه ،پس ما این یخچال را میخریم ان شاءالله باهم وپرینت شماره حساب ومقدار پول هایی که ریخته وهمین طور فیش خرید یخچال را هم میگذاریم واگر کسی خواست میتوانه حضوری بیاید وپول را بده یابه من یا خانم نیکخواه،وخلاصه امکان حضوری شرکت کردن دراین کارهم هست. بازهرسوالی هست من درخدمتم ![]() |
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#9 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: زیر سلطه آقا امام زمان (عج)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,486
از ایشان 2,320 بار سپاسگزاري شده است
|
خانومی اگه شماره حساب بدی
منم از انشالله اولین حقوقم کمک میکنم اما حضوری نمی دونم اگر بتونم فقط پنجشنبه عصر یا جمعه هست
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
|
نقل قول:
گفتی اولین حقوق کلی ذوق کردم واقعا خوشحالم که همدلی اینجا لااقل به تو انرژی مثبت داد همین برام کافیه ،چشم شماره حساب را میگذارم عصری همیشه موفق باشی ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#11 (permalink) |
|
یاس عاشق
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: همیشه یه آلونکی واسه ما هست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 9,802
از ایشان 4,613 بار سپاسگزاري شده است
|
خیلی عالیه...
من الان مقداری رو که در حال حاضر می تونم بدم رو بهت پی ام میدم آبجی جون ![]() |
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: یه جایی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 49
از ایشان 74 بار سپاسگزاري شده است
|
منم خوشحال می شم بتونم کمک کنم
ويرايش توسط ROZA_AKON : 05-01-2008 در ساعت 01:47 PM. |
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: یه جایی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 49
از ایشان 74 بار سپاسگزاري شده است
|
باشه فقط من به 2 با از دوستامم می گم با اجازه
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ROZA_AKON به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |