|
|
#1 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: شهر مکافات انسوی ابرها حوالی محله صبح...
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 727
از ایشان 775 بار سپاسگزاري شده است
|
دلمون خوش بود داخل دنیای نت هم یک خانواده داریم که داخلش صمیمیت و یکدلی موج میزنه.........ولی بعد از مدتی که به نت امدم دیدم انگار این یکدلی ها و یکرنگی ها داره جای خودش رو به چیزهای دیگری میده....((دادگاه محاکمه اعضای جامعه سبز))اول از خودم شروع می کنم بارها عذر خواستم بخاطر مشکلات فوق العاده زیاد خانوادگی نمی تونم زود به زود ان بشوم بخدا نمی تونم بیام اینجا برای تک تک اعضا پیغام خصوصی بدم که بابا من مشکلات خانوادگی من این هست اخیرا هم بخاطر مشکل و مریضی قلبی که دارم چند هفته در بیمارستان بستری بودم و بیماری قدیمی من هم مزید بر علت شد تا غیبتهای من طولانی تر شودو اگر دوستان تو این موضوضوع هم شک دارند می تونم برگه بستری و همینطور ترخیص از بیماریتان رو براشون ایمیل کنم.و بعد اینکه دوستان انگار فراموش کرده اند تشکیل و همینطور ادامه فعالیت این انجمن یک تصمیم شخصی نبوده و از بدو تشکیل انجمن نظرها و پیشنهادهای فراوانی داده شد و ما با جمع بندی نظرات دوستان کارمان را شروع کردیمو ادامه دادیم پس نباید نوک تیز انتقادات متوجه شخص خاصی باشد و حتی در بعظی از پست ها غرض ورزی کاملا مشهود بود و دادگاه تون شده بود شبیه رینگ بوکس و نظر و پیشنهاد برای بهتر شدن جامعه سبز داشت میرفت به سوی تسویه حساب شخصی!!!فراموش نکنید ما اینجا برای چه چیزی جمع شدیم خوب فکر کنید نباید انجمن رو به سوی چیزهای بیهوده سوق بدیم تنها علت و هدف کمک به هم نوع بود حالا به هر طریقی و از روز اول و با به شور گذاشتن این موضوع ما خواستیم وجدانهای که شاید به خواب رفتن رو تلنگری بزنیم که با با بخدا در نزدیکی و شاید در همسایگی شما شاید کسی به نان شبش محتاج باشه حالا اگر ما با این کارمون فردی رو برای لحظه ای هم که شده تلنگری بزنیم این خودش خیلی مهمه حداقل برای من خیلی ارزش داره من خودم به شخصه از روز اول پیش بینی این چنین روزی رو می کردم که این موضوعات هم پیش بیاد درسته ممکنه از این همه عضو فقط چند نفر کمک مستمر داشته باشند ولی موضوع بخدا خیلی فراتر از این کمکهای ماهیانه هست خیلی فراتر...دوستان درک کنید من چی میگم هدف جامعه سبز نوپا فقط این کمکهای جمع اوری ماهیانه نیست هدف والاتر و ارزشمند تر هست و فقط با پشتکار و کمک دوستان میسر هست و بنده خودم خیلی به اینده این انجمن نوپا خوشبین هستم خودتون میدونید بنده بطور مستمر در یک خیریه فعالیت دارم از نزدیک با افراد که واقعا محتاج کمک هستند در ارتباط هستم اخه پس مگه مریضم ماهیانه بیام اون پولی رو که خودم میتونم مستقیم کمک کنم به اون همه ادم نیازمند بیام اینجا هزینه کنم یک مثالی میزنند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است و اما علت داره و علتش همون هدفی است که گفتم و همینطور خلوص و یکرنگی و همیطور صداقت بچه ها برای کمک به هم نوع باور کنید این هم دلی من کم جایی دیدم حالا اگر فلان اقا یا خانم دوست دارن خودشون شخصا کمک کنند دلیلی نداره هی بیا بگن با با ما خودمون کمک می کنیم دوست نداریم اینجا کمک کنیم خوب برید خودتون شخصا کمک کنید هی اینجا سنگ اندازی نکنید باور کنید دوستانی که موضوعاتی از این قبیل مطرح میکنند حقیقت موضوع رو درک نکردند و یا نمی خواهند رو درک کنند و باز هم تاکید می کنم
تصمیماتی که از روز اول گرفته از بدو تاسیس گرفته شد تا امروز یک خرد جمعی بوده و هست و اگر قرار هست کسی محاکمه شود تمام عضوهای جامعه سبز هستند درسته بعظی ها فقط بلدند پست بزنند و بس ما از روز اول پیشنهادهای زیادی دادیم و شنیدیم حتی نظرمان بر این بود که در تهران و مرکز جایی برای اعضا و فعالیتشون بخریم یا اجاره کنیم به اسم جمعیت سبز هم میهن ولی یک حرفی یکی از دوستان به خوبی مطرح کردند فاصله حرف تا عمل بسیار زیاد هست و تکو تنها نمی شود کاری کرد و موضوع مسکوت ماند پیشنهادهای مختلفی بود ولی در کل من خودم قلبم روشن هست و اعتقاد قلبی دارم به جاهای خیلی خیلی بهتر نزدیک خواهیم شد و تو این راه خدا با ماست.و حرف اخرم در مورد خانم سایه عزیز هست که بنده به صداقت ایشون ذره ای شک ندارم به قول احمد شاملو کسانی هستند که صداقتشان در این برهوت شک و بد گمانی چون شب چراغی می درخشد.مطمعن باشید اگر پیگیری و سعی و تلاش خانم سایه نبود الان نه خبری از جامعه سبز بود و نه تالار جدا برای اون زده شده بود و نه خیلی چیزهای دیگه شک نکنید.و تو رو به خدا این موضوعات را فراموش کنید و به جای بحس های انحرافی برای هر چه بهتر شدن جامعه سبز تلاش کنید امیدوارم جامعه سبز از راه اصلیش ذره ای انحراف پیدا نکنه به یاری خدا.و با کمک خدا در دست هم بدهیم مطمعن باشید به جاهای خیلی بهتر برای جامعه سبز نزدیک میشیم.بعظی از تشکلها و انجمن های خیریه بعد از چندین سال تازه به قول معروف روی غلتک می افتند ما که از بدو رسمیت و تاسیس چند ماهی بیشتر نمی گذره.به زودی زود با پیشنهادهای بهتری برای جامعه سبز خدمتتون میام امیدوارم منو به عنوان کوچکترین عضو جامعه سبز پذیرا باشید و هنوز هم مثل قبل هم دل برای هم نوع خودمون تلاش کنیم. دست در دست هم دهیم دلهامان را یکی کنیم که زمان ساز سفر می کند
حرفهایی خواهم زد که مرا بر سر یک دار بلندخواهد اویخت ... کارهایی خواهم کرد که بگویم ازادم... ولی اما جشن ازادی را پشت دیوار قفس ها خواهم گرفت اخرین شمع تولد اخرین قطره ی باران اخرین بوسه ی اصرار من که ازادم اخرین حرف من این است من ازادم حرفهایی که مرا خواهد کشت... ![]() امد شبی برهنه ام از در چو روح اب در سینه اش دو ماهی و در دستش اینه گیسوی خیس او خزه بو چون خزه به هم من بانگ بر کشیدم از استان یاس اه ای یقین یافته بازت نمی نهم... |
|
|
|
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي پرنده مهاجر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: نا کجا ابادی به نام زمین
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,201
از ایشان 3,325 بار سپاسگزاري شده است
|
همه حرفها را زدید چیزی برای گفتن نمی مانه،امیدوارم به ان صمیمیتی که از اول پایه واساس اینجا بود برسیم،وبرای شما به شخصه ارزوی سلامتی وسعادت همیشگی را دارم،چقدر دنیا کوچک هست، گاهی انسانهایی که حتی انهارا ندیدی،به خاظر صفات نیکشان همچون خانواده به انها احساس نزدیکی میکنی.
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#3 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Nov 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,380
از ایشان 2,354 بار سپاسگزاري شده است
|
درد دل زياده ولي مهم تر از درد دل حركت در مسير سبزي هست كه خدا پيش روي ما گشوده است.
![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي GALAXY به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#4 (permalink) |
|
Addict
محل سكونت: یزد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,154
از ایشان 1,157 بار سپاسگزاري شده است
|
پرنده مهاجر سلام
حرف هايي زدي كه حرف دل ما بود انشا الله كه هر چه زودتر به سلامتي كامل برسي منتظرت هستيم عزيز يا حق يا علي
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohsen-joon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
خداحافظ همین حالا...
|
من هم یک درد دل اینجا بگم،
همیشه یک شعار درذهن داشتم درمورد محیط مجازی ودنیای مجازی که درذهنم پررنگ شده بود وجز ان برایم قابل تصور نبود وان این بود: هیچ کس درجوی حقیری که به مردابی میریزد،مرواریدی صید نخواهد کرد!! من این دنیا را جوی حقیر ومرداب میدیدم ودران به دنبال صید مروارید نبودم،اما..... شاید مصداق این مثل که تصور محال محال نیست،به وقوع پیوست ومحالی برای من اتفاق افتاد،ان هم اینجا با کسانی همراه شدم وچیزهایی از انها یاد گرفتم که برای یک عمر ره توشه زندگی حقیقی ام خواهد شد،وهیچ گاه فراموش نخواهم کرد،عده کمی از این دوستان رادردنیای حقیقی دیدم وعده زیادی را ندیدم اما چهره های اسمانی شان را تصور کردم،همیشه اعتقاد به دنیای دیگری داشتم،امیدوارم روزی که گرد هم میاییم نگاهم سرشار از شادی باشه از کاری که با هم انجام دادیم وشرمنده هیچ نگاهی نشوم. ر.م.سایه ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Addict
محل سكونت: یزد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,154
از ایشان 1,157 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خيلي زيبا گفتين خيلي نميدونم چرا اين حرف شما در سلول هاي بدن من اثر گذاشت واقعا هدف همينه والاترين هدف همينه خوشم اومد آفرين آفرين به اين نگاه من اين جمله رو چند بار ديگه هم گفتم ولي بازم ميگم هرچند بار كه نياز داشته باشم ميگم دوستان من دوستان واقعي من به خدا به اون تنها خالق هستي قسمتون ميدم روز حساب كتاب كه شد من رو فراموش نكنين به خدا من و همسرم رو هم شفاعت كنين تو رو خدا التماستون ميكنم ما رو يادتون نره |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohsen-joon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#7 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
|
نقل قول:
هرکاری میکنیم برای رضایت کس دیگه ای هست جز این ادم ها... |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي سایه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#8 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 14
از ایشان 102 بار سپاسگزاري شده است
|
من تازه واردم اينجا و شايد خيلي جاش نباشه بيام و اينجا اظهار نظر كنم . اما يه خواهشي از شما مديراي اينجا داشتم ، و اون اينه كه سايت رو به سمتي ببريد كه به بچه ها زندگي كردن رو ياد بده ، از زندگي كردن زياد حرف بزنيد .
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
خداحافظ همین حالا...
|