|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Mar 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 843
از ایشان 1,156 بار سپاسگزاري شده است
|
به نام هستی بخش خلقت نمیدونم چه جوری قهوه خونه رو تعریف کنم بگم یه جاییه با همه چايي و قلیون بزنیم ? بگم یه جایی که دور هم بشینیم و حرف بزنیم و محبت و صفا تعارف بزنیم? قبلا تو تبادل يه قهوه خونه داشتيم بازش كرده بوديم كه دوستان تاپيك هاي ديگه رو با سلام و حال و احوال و مخلصم چاكرم منحرف نكنن اما خوب بعدا بدون برنامه ريزيو تصميمو هم فكريو اين چيزا ييهو شد يه جايي كه همه دور هم ميشستيمو با هم گپ مي زديم صبح ها زودتر از هم پيش دستي ميكرديم واسه آن لاين شدنو صبح بخير به هم گفتنو آرزوي خير واسه هم كردن جايي شده بود كه رفقا تو سيني كرور كرور محبت به هم پيشكش مي كردن عجب صفا و عجب حال با حالي بود دوست دارم اينجا بشه همون جا چون باور دارم اين آدم ها هستن كه محيط رو مي سازن نه محيط آدم ها رو اينجا همه چي سلف سرويس هست به غير از محبت یا حق کیمیاگر
ويرايش توسط Heydar : 03-17-2007 در ساعت 11:47 AM. دليل: خواست خود عمو بود! ببخشید اگه کمی کلمات عوض شدند! |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
نجیب زاده
![]()
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تو فکر یک سقفم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 20
از ایشان 5,367 بار سپاسگزاري شده است
|
سلف دانشگاه ما که خیلی بی خوده!
از این به بعد میایم اینجا با بچه ها!تازه قلیونم داره!(آلوسیاه) ![]()
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: توي باغ خاطره
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 575
از ایشان 1,545 بار سپاسگزاري شده است
|
اولين مشتري اين قهوه خونه منم . منتظر روزي بودم كه ببينم صفا و صميمت قبل كه تو اون فاروم بود ، دوباره يه جايي تو اين هزار توي نت پيدا بشه . جايي كه بتونيم با هم گپ بزنيم و بدور از غم و غصه هاي دنياي واقعي به پشتي هاي اين قهوه خونه يا روي نيمكت و تخت هاش لم بديم و يه چايي و قليون و يه دنيا حرف نگفته .
ني دونم كه تا اين موضوع اينجا بين بچه هاي هم ميهن جا بيافته يه مدت طول مي كشه ولي وقتي جا افتادمطمئنم كه يكي از پرطرفدارترين تاپيك هاي اينجا خواهد شد . پس اين شما و اين قهوه خونه ي حاج ميتي . حالا صبح اول صبحي كي نيمرو مي خواد ؟
|
|
|
#4 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام عمو جون روشنک کوچولو رو به قهوه خونتون راه میدین؟؟؟؟؟
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Mar 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 843
از ایشان 1,156 بار سپاسگزاري شده است
|
ey baba ghahve khone amo heydar ke nist ghahve khoneye ye bande khodaiie be esme haj meiti
man az roze avalam inja ro be esm ekhodam nasakhtam ;) hamamon inja mehmonim lool SMSK jane man in esmet yani chi maro gozashti to khomari age nagi az in bebad bagheban sedat mikonama lol |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
گل مرداب
|
عمو جون نگفتی بالاخره منم می تونم بیام؟؟؟ راستی خوردنی مردنی اینجا چی پیدا میشه ؟
looooooooooooooooool |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
گل مرداب
|
سلام داداش فرشید !
عمو جون هنوز به منم رخصت نداده ! منم بدون اجازه پریدم این تووووووووووووووو پسر خاله کجایی؟ |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: جایی در کنار خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 906
از ایشان 1,806 بار سپاسگزاري شده است