|
|
#1 (permalink) | |
|
مدیریت کل سایت
![]()
تاريخ عضويت: Jun 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 569
از ایشان 3,742 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,046 بار سپاسگزاري شده است
|
بچه ها من يه پيشنهادي دارم .
بيايد يه كار عملي بكنيم . من ميگم نفري ماهي هزار تومن براي اين كار بزاريم كنار. بعد يه نفر كه همه بهش اطمينان داريم يه حساب بده بريزيم اونجا . و از طرف ما هزينه كنه در راه همين مسائلي كه مطرح كرديم و گزارشش رو هم اينجا بزاريم . فكر كنم كسي نباشه كه هزارتومن در ماه براش مشكلي داشته باشه . به شرطي كه مستمر باشه بنظرم خيلي عاليه . من هم داوطلب ميشم براي اين موضوع . نظرتون چيه ؟
|
|
|
#3 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
ممنون از بچه هایی که هرچند اندک طرح ما رو تحویل گرفتند .
بچه ها ببینید اگر بخوایم می تونیم تا چند سال دیگه هم به یاری خدا در همین فاروم و در همین تاپیک در مورد این مسئله حرف بزنیم . هیچ هزینه ای هم نداره . زحمتی هم نمی خواد . یکی شما می گید یکی من یکی دوست دیگه میگه . همین طوری با هم در مورد فقر و تنگدستی و مصیبت و بلا گپ می زنیم . درسته که از این حرفا یه ریال هم نصیب هیچ بیچاره ای نمیشه اما لااقل این وجدانمون که یه چند روزی درد گرفته بود آروم میشه و می تونیم با خیال راحت به زندگی روزمره مون ادامه بدیم . مثل یه کرم خاکی . چه اشکالی داره ؟ پس بازم به این حرفا ادامه بدید خیلی لذت بخشه .... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
من هم نمي گم كه با عجله باشه . اما اينقدر در اين موارد ديدم كه آخر هم كاري انجام نميشه و تنها وقت به نظر و طرح دادن ميگذره و كم كم هم فراموش ميشه . حالا ميگيد نه از ما گفتن بود. نقل قول:
موضوع بار حقوقي پيدا ميكنه . همين طوري هم نيست كلي دنگ و فنگ داره و مطمئنا خيلي مشكل پيدا مي كنيم. بنظر شما اون پيشنهاد من چه مشكلي داشت ؟ من ميگم به يك نفر كه خيلي اعتماد داريم و امانت دار خوبي هم هست مسئوليت بديم كه يه حساب براي اين كار باز كنه و اون حساب رو اعلام كنيم . اين جوري هر كس از هر جاي ايران كه باشه ميتونه در اين طرح سهيم بشه. بعد هر مورد خيري كه بچه ها قبول كردن در موردش هزينه بشه . چون در استانه ماه رمضان هم هستيم ميتونيم توي طرح اكرام شركت كنيم و از طرف هم ميهن يك بچه بي سرپرست و يتيمو تحت پوشش قرار بديم .... |
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
نقل قول:
خوب سایه عزیز و مهاجر گرامی . حالا که شما دو بزرگوار هم در این مورد نظر دادید : من بنظرم دیگه وقتشه که یه کار عملی بکنیم و اولین قدم رو برداریم . طرح من اینه : صفرم : یک انجمن خیریه تو هم میهن تشکیل میدیم . اول: از همه یه حساب بانکی باز می کنیم و شمارشو اینجا مطرح می کنیم . دوم : و با یک اطلاع رسانی خوب مطمئنم بچه های زیادی اینجا هستن که دلشون برای هموطناو نیازمندان جامعه می تپه و از عمق وجودشون دوس دارن کمک کنن . اونوقت این کمک ها رو توی اون حساب جمع می کنیم . مثلا بعد از یک ماه (یا دو هفته) که پول جمع شد توی یکی از مصارفی که به نتیجه رسیدیم مناسبه و به پول ما هم می خوره از طرف همه هزینه میکنیم . این امور هم معمولا پیدا کردنشون خیلی سخت نیست . از سرپرستی بچه های یتیم و بی سرپرست گرفته تا کمک به بیماران خاص یا نیازمندانی که تحت پوشش هیچ جایی نیستن (تو همین حاشیه شهر خودمون (تهران) هم کم نداریم از این جور افراد و ...) و یا کمک به آزادی زندانیان بدهکار و ... خلاصه تو این مملکت هر جاشو نیگا کنی تا دلت بخواد از این جور مشکلات پیدا میشه که چشم امیدشون فقط به خدا است . سوم : اون فردی که نمایندگی انجمن رو به عهده داره ، گزارش و رسید این هزینه های خیریه رو توی همین تاپیک میزاره و دوباره این روند ادامه پیدا میکنه . ------------------------------- خوب من هم حاضرم برای شروع مسئولیت این کارو موقتا قبول کنم و اگر بچه ها موافق بودن و این اعتماد رو به من داشتن می تونم تا همین امروز و فردا (4شنبه-5شنبه) یه حساب بانکی برای این کار باز کنم . پس اگر همه موافقید دیگه یه یا علی می خواد و یه همت که این کارو شروع کنیم . امیدوارم این کار مثبتی که قراره شروع بشه مثل بقیه کارامون دچار مرور زمان و فراموشی نشه . |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
خوشحالم كه زحمت كشيديد و به جمع ما وارد شديد . و همچنين از حرف هاي زيبا و مفيدتون هم ممنونم . پاسخ دوستم مهاجر فكر مي كنم به اندازه كافي گويا بودش اما من هم فقط چند خطي اضافه كنم : بله دوست من . اصل اين برنامه چون محيط مجازي هستش برمبناي اعتماد و شناختي كه در اين مدت بوجود اومده انجام ميشه . خوب من خودم مثلا يك ساله كه در هم ميهن فعاليت ميكنم و روزي 4-5 ساعت بطور متوسط وقت ميزارم . توي اين مدت آدم با خيلي ها آشنا ميشه و حتي با خيلي ها دامنه دوستيش از محيط مجازي هم فراتر ميره و در كل يك شناخت و اطميناني ايجاد ميشه . اما در مورد نحوه هزينه كردن اين كمك ها هم من گفتم كه بهتره كه باتوجه به اينكه چقدر تونستيم كمك جذب كنيم تصميم بگيريم . و پيشنهاد دادم كه مواردش رو هم مثلا در همين تاپيك يا يه تاپيك جداگونه مطرح كنيم تا همه نظر بدن و اون كاري كه در نهايت مورد پسند اكثريت بود رو انجام بديم . من براي شروع بهتره كه كارهاي خيري باشه كه رسمي هستن تا بشه رسيد اون هزينه ها رو اسكن كرد و در همين جا گذاشت . اين طوري اطمينان بيشتري هم بوجود مياد و دوستان بيشتري به اين طرح مي پيوندند . مثلا يه پيشنهادم اين بود كه تو ماه رمضان از طرف اين انجمن سرپرستي يك كودك يتيم و بي سرپرست رو قبول كنيم و اسنادش رو هم در اينجا منتشر كنيم. فقط لازمه اش اينه كه استقبال و كمك ها به اندازه كافي باشن و همچنين استمرار و تداوم داشته باشن نه اينكه موقتي و زودگذر . از نظر من اگه كمك ها خيلي كم باشه (مثلا هر نفر1000تومن در ماه) اما استمرار داشته باشه خيلي بهتر از اينه كه مبلغ زيادي باشه ولي از روي يك احساس آني و زودگذر بوجود اومده باشه... |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
![]() دشمنت شرمنده هيچ محدوديت و كف و سقفي نداره گرامي . هر جوري خودت دوست داري. هر كس به اندازه توان و مرام خودش كمك مي كنه . در مورد زمانش هم بازم همين طوره هروقت كه خودت دوست داشتي محدوديتي نيست . منتها چون مي خواستيم تا آخر ماه رمضان اولين فعاليت جامعه سبز رو داشته باشيم خب اگر زودتر باشه بهتره ... ولي جداي از اين من قبلا يه پيشنهادي داشتم كه لازمش اينه كه انجمن اعضاي ثابت و فعال و پاي كار داشته باشه . پيشنهادم اين بود كه يك فعاليت مستمر رو ايجاد كنيم مثلا از طرف جامعه سبز هم ميهن حامي يه بچه بي سرپرست بشيم . خوب اگه مي خواستيم اين كارو بكنيم بايد لااقل ماهي ده تومن جمع ميكرديم ... ولي خوب فعلا شروع كاره و اميدوارم اين طرح پا بگيره و بعدا توسعه پيدا كنه . |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
اين انجمن با نام "جامعه سبز هم ميهن" هنوز مدت زيادي از آغازش نميگذره حدودا كمتر از يك ماهه و تصميمون هم اينه كه با همكاري بروبچه هاي هم ميهن در وسع و توان خودمون يه سري كاراي خيريه براي كمك به هموطنانمون انجام بديم . اگر بخوايد بيشتر با روند شكل گيري "جامعه سبز" آشنا بشيد كافيه به اين تاپيك سري بزنيد : http://forum.hammihan.com/showthread.php?t=8475 و اين 13 صفحه رو گذرا مطالعه كنيد . در ادامه هم نهايتا تصميم گرفتيم يه حساب بانكي عضو شتاب باز كنيم كه همه دوستان بتونن از همه جاي ايران كمك هاشون رو بفرستند . و اين كار انجام شد و شماره اون حساب رو هم در اين تاپيك قرار داديم . و قرار شد كه به پيشنهاد و نظر بچه ها مورد خيريه اي كه مي خوايم بهش كمك كنيم رو انتخاب كنيم و در اين مورد براي شروع مركز "شيرخوارگاه آمنه " انتخاب شد . در ابتداي اين تاپيك ، آدرس و شماره تلفن و ساير مشخصات اون مركز رو هم قرار داديم و نهايتا هم قرار شد كه اگر تا پايان ماه رمضان اين كمك ها به حد قابل قبولي رسيد اين كار رو انجام بديم و رسيدش رو هم در همين تاپيك قرار بديم . اين كل ماجراي جامعه سبز هستش البته اگر چيزي از قلم نيوفتاده باشه |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
من دوشنبه که حساب رو چک کردم حدود 50 هزارتومن تاحالا کمک شده . مهم نیست که زیاده یا کم مهم اینه که در بچه ها این احساس اعتماد بوجود اومده . می خواستم عکس اون رسیدو بزارم اما دیدن خیلی قابل خوندن نبود. باید دوباره عکس بگیرم. ------------ اما درمورد پیشنهادتون باید بگم که : ببینید وقتی صحبت ازیه کار گسترده در ابعاد اینترنت و فاروم میشه قضیه خیلی متفاوته. ما تو هم میهن تقریبا از همه جای ایران عضو داریم و حتی بعضی از بچه ها کلا ساکن خارج از ایران هستند . خب مسلما دیگه در چنین ابعادی دیگه نمیشه از قرار و دورهم جمع شدن حرف زد . چون حتی برای بچه هایی که تو یه شهر هستن چنین کاری مشکله چه برسه به افراد ساکن شهرهای دیگه .... اما در دنیای مجازی و در نت همه چیز امکان پذیر میشه و براحتی مبشه چنین انجمن های خیریه ای رو راه انداری کرد . اگر چه هیچ منافاتی نداره که تعدادی از اعضائ که تمایل دارن ارتباط هاشون رو تا حد ارتباط های واقعی هم گسترش بدن ... اما این نکته رو هم نباید فراموش کرد که خیلی ها هم هستند که اصلا خودشون علاقه ای ندارن که هویتشون رو آشکار کنن و کمک کردن تو دنیای مجازی رو ترجیح میدن بعلاوه اینکه بنظر من کمک کردن تو دنیای مجازی یه پاکی و صداقت خاصی داره که تو دنیای واقعی کمتر میشه دید . |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
نقل قول:
خوبی داداش ؟ خیلی وقته ندیده بودمت ... کم پیدا شدی . اما جوابها : 1- از طریق یک حساب بانکی عضو شتاب که در کل کشور براحتی قابل پرداخت باشه . این حساب ایجاد شده و شمارشم در همین تاپیک اعلام کردیم. 2- نه . کلا ما نمی خوایم که زیر نظر هیچ موسسه ای باشیم . ما میخوایم کاملا مستقل باشیم . و به هر جا و هر کسی که بچه هاخواستن و به هر مقداری که خواستن کمک کنیم . 3- برای هدف کمک ها هم برنامه این هستش که به انتخاب خود بچه ها و اعضاء باشه ولی برای شروع اول از جاهای رسمی شروع کنیم یعنی جاهایی که همه میشناسنشون و هم اینکه رسید میدن و میشه رسیدش رو تو هم میهن گذاشت . اما بعدا میشه خیلی بیشتر کار رو جلو برد و مثلا مستقیما خودمون بریم به سراغ خانواده های مستمند و نیازمند و میشه بعدا از کمکهای مستقیمون هم گزارش و عکس تهیه کنیم و اینجا بزاریم و... خیلی ایده های جالب و قابل اجرا تو ذهنم هست ولی این نیازمند اینه که "جامعه سبز" جایگاه خودش رو اول بدست بیاره و جاشو تو قلب بچه ها باز کنه .... 4- بله موافقم ولی همون طور که تو شماره 3 توضیح دادم این فقط برای شروعه بعدا میشه اهداف دیگه ای رو هم پیدا کرد که کم هم نیستن. |
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
اين اتفاقا اولين پيشنهاد من در اين مورد بود مهاجر جان .
خيلي بنظر من كار مثبت و خوبيه منتها احتياج به يه حركت مداوم و پيوسته داره و به اعضايي احتياج داره كه ثابت پاي كار باشن و اهل عمل . اميدوارم بزودي به چنين مرحله اي برسيم . -------------------------------------------------------- و يك نكته ديگه اينكه بنظر من ميشه اگر بچه ها موافق بودن و همونطوري كه چند پيشنهاد هم براش داشتيم از اين به بعد به سمت اين بريم كه خودمون مستقيم هدف رو انتخاب كنيم . مثلا فرض كنيد يه نفر آدماي نيازمندي كه در بحران هستند رو شناسايي كنيم بعد كه مطمئن شديم توي تاپيك معرفيش كنيم و زماني كه كمك ها به حد قابل قبولي رسيد بريم سراغشون . تازه ميشه ازش فيلم و عكس و گزارش هم تهيه كرد (البته طوري كه خداي نكرده آبروي كسي برده نشه) و نتايج رو در همين تاپيك قرار بديم . يه طرح ديگه هم كه من تو ذهنم بودم و بنظرم خيلي خيلي از بقيه طرح ها بهتره و يه سر و گردن سرتره اينه : ايجاد يك صندوق قرض الحسنه در مناطق نيازمند و محروم . اين طوري هم اصل پول از بين نميره هم افراد بيشتري از پول جمع شده بهره مي برند و هم آبرومندانه تره و خدايي نكرده كساني كه بهشون كمك ميشه خجالت زده نميشن البته قبول دارم كه ما هنوز در ابتداي راه هستيم و تا به اين جاها برسيم خيلي كارا بايد كرد . ممنون از همه دوستاني كه لطف كردند و از اين طرح استقبال كردن و به ما پيوستند ... ![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
سلام به همه دوستان
اول یک خبر اینکه در طول همین دوهفته ای که بصورت عملی کار شروع شده تا امروز 80 هزار تومن کمک واریز شده که بنظر من با توجه به زمان و اینکه در شروع طرح هستیم بسیار قابل توجه هستش . و نشون میده که موفق شدیم این اعتماد رو در دوستان هم وطنمون ایجاد کنیم و نشون میده که میشه بدون چک بانکی و ضمانت های دولتی و ... هم به همدیگه اعتماد داشته باشیم و اینکه در محضر خدا هستیم رو بزرگترین ضمانت بدونیم . از همه دوستان که به هر نوعی کمک کردن ممنونیم . در چند روز آینده نتایج اولین مرحله اقدام جامعه سبز هم میهن رو به اطلاع همه دوستای عزیزم میرسونیم . من بلد نیستم حرفای قشنگ بزنم ولی به اینکه عضو "جامعه سبز هم میهن" هستم افتخار میکنم . داداش کوچیکتون جستار ![]() |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
|
براي ادامه من نظرم اين بود كه به سمت كارهايي بريم كه شرايط خاصي دارند و بصورت انفرادي قابل انجام نباشه ...
چون مثلا فرض كنيد در مورد همين شيرخوارگاه آمنه خب بله خيلي كار مفيدي هستش بلاخره جاييه كه صدها كودك بي سرپرست رو تحت پوشش داره . ولي نكته اينجاست كه دليل مشخصي نداره كه جمعي كمك كنيم يعني ميشد هر كسي هم براي خودش شخصي يه كمكي بكنه ... براي همين من نظرم اين بود كه از اين به بعد بريم سمت اهداف مستقيم تر مثلا اينكه خودمون خانواده نيازمندي رو شناسايي كنيم و مستقيما براش كمك جمع آوري كنيم . بعدشم اينطوري چون يه هدف مشخص داريم و بايد كمك ها به سقف خاصي برسه براي همين هم خودش يه جور انگيزه ايجاد مي كنه . ولي تو اين طرح قبلي چنين سقف و هدفي نبود يعني فرق نمي كرد كه ما مثلا 50 تومن جمع كنيم يا 80 يا 100 تومن .... اما اگر هدف خاصي باشه مثلا فرض كنيد تهيه چند دست لباس براي فلان خانواده نيازمند يا تامين هزينه درمان فلان شخص و ... اينطوري يه شور و هيجان ديگه اي بوجود مياد و بنظرم خيلي قشنگتر و زيباتر ميشه . راستش من اصلا اين طرح قبلي بهم نچسبيد ... حتي بهمون اجازه ندادند يه عكس بگيريم (همين چند تا عكس رو هم يواشكي گرفتم) گفتن بايد كلي نامه نگاري كنيد و بعدش هم از حراست مجوز بگيريد و از اين حرفا وحتي اجازه ندادن كه بريم تو آسايشگاه و بچه ها رو ببينيم و ... يه مقدار برخوردها اداري و سرد بود . براي همين من حس ميكنم كه اگر كم كم به سمت هدف هاي مشخص و كمك هاي مستقيم بريم خيلي بهتر باشه . |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
مدیریت کل سایت
![]()
تاريخ عضويت: Jun 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 569
از ایشان 3,742 بار سپاسگزاري شده است
|
اهداف جامعه سبز هم میهن چیست ؟
چگونه میتوان به این اهداف رسید ؟ تمام فعالیت های خوب گذشته مربوط به گذشته است که با زحمات خالصانه بسیاری از کاربران فعال صورت گرفت باید با استفاده از این تجربیات خوب، آینده بهتری برای این تالار رقم زده شود. مناسب است در شرایط جدید اهداف این تالار از نو تعریف شود و یا موارد قبل یادآوری شود و در موردش بحث شود تا با شرایط منطبق شده و دچار فراموشی نشود . |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
نگین سرخ عشق
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: مشهد الرضا (ع)
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 196
از ایشان 1,317 بار سپاسگزاري شده است
|
حساسيت شما نسبت به جامعه سبز و پيگيريهاي مستمرتون توي اين چند روزه جاي بسي شعف داره
شايد بعضي از دوستان با خودشون ميگن كاش اين اتفاقات زودتر ميفتاد تا شما هم دست به كار ميشديد و برخي از مشكلاتي رو كه بر سر راه اين جامعه بود ور ميداشتيد اما افسوس كه هميشه از دور دستي بر آتش داشتيد واقعا اگر در اين زمينه توانايي كمك به جامعه سبز رو داشتيد و تا به حال كوتاهي كرديد جاي تاسف و همچنين سوال داره اميدوارم تلاشهاي خالصانه تون مقبول بيفته جناب ادمين اگر منظور از جامعه سبز همون جامعه سبز قبلي است كه اهداف اون از قبل مشخص بوده و هست و به تا حدودي به بزرگترين هدف اون هم رسيديم اما اگر شما اهداف ديگري را براي بهبود اين جامعه در نظر داريد بهتره بازگو كنيد |
|
|
|