کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > کامپیوتر , اینترنت و فناوری اطلاعات و ارتباطات > اینترنت شبکه و امنیت

اینترنت شبکه و امنیت بحث ها های عمومی و تخصصی راجع به شبکه جهانی و امنیت

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 07-15-2008   #1 (permalink)
مدیران
Bounce Back Champion, Target Champion

Rayan's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: سنگ زیرین آسیاب!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,703
از ایشان 6,988 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض راهنماي فعاليت در تالار اينترنت، شبكه و امنيت / انتقادات و پيشنهادات

با سلام، و تشكر از اينكه فرصتي رو براي اين خوندن نوشتار در نظر گرفتيد.

راه پيشرفت و حصول نتيجه خوب در يك جامعه مجازي، هدفمند و با برنامه حركت كردنش هست. براي همين، خوبه دوستان عزيز به نكاتي توجه كنند كه نه تنها براي ارتقاي سطح كيفي و كمي انجمن، و بلكه براي ارتقاي كيفيت و سطح فعاليت خودشون هم بسيار مفيد هست.

1 - از اونجايي كه اين تالار هم زير مجموعه اي از كل تالار هاي هم ميهن هست بنابراين رعايت قوانين و اساسنامه سايت هم ميهن كه در بدو ثبت نام با آن موافقت كرديد شامل اين انجمن هم خواهد بود.

2 - قبل از ايجاد تاپيك، با مراجعه به بخش جستجو و يك سرچ ساده در مورد مطلب يا سوال مورد نظرتون، ببينيد كه آيا تاكنون مطلب مد نظر شما طرح شده يا نه. در صورت وجود مطلب مسلما كار شما راحتتر خواهد بود و در ضمن، ميتونيد تاپيكي رو كه از قبل در زمينه مورد نظرتون ايجاد شده، خودتون ادامه بديد.

3 - سعي كنيد از دادن پستهاي تشكر صرف، خودداري كنيد. دكمه تشكر خود گوياي قدرداني شما از فرستنده پست خواهد بود.

4 - هنگام ارسال تاپيك، از تگها استفاده كنيد. تگها، كلماتي هستند كه موضوع تاپيك شما رو نشون ميدن. بنابراين، اگر مثلا تاپيكي در مورد شركت گوگل نوشتيد، ميتونيد تگ هاي زير رو براش انتخاب كنيد: گوگل, اينترنت, جستجو . دقت كنيد كه بين كلمات حتما از كاما ( , ) استفاده كنيد. استفاده از تگ موجب ميشه تاپيك شما تحت كلمه اينترنت و در بين تمام تاپيكهاي ديگه در هم ميهن كه با موضوع اينترنت مشخص شدن، نشون داده بشه (صفحه تگها). (1)

5 - مقالات خودتون رو "پويا" تايپ كنيد. حين بحث به سايتهاي مرتبط لينك بديد. تعريف كلمات خاص رو از ويكي پديا پيدا كنيد و وقتي در مقالتون از اون كلمات استفاده ميكنيد به تعريفش در ويكي پديا لينك بديد. لاتين كلمات انگليسي رو حتما در كنار معادل فارسي اون در پارانتز بنويسيد. از عكسهاي مرتبط استفاده كنيد. در موارد لازم و مرتبط از نظرسنجي استفاده كنيد. اگر مقاله و تاپيك مال خودتون نيست ميتونيد تاپيك رو ويرايش كنيد و اين نكات رو توش انجام بديد. اين كارها باعث بالا رفتن رنك سايت هم در بين موتورها جستجو خواهد شد.

6 - هميشه منبع رو در مقالات و مطالبي كه از سايت و رسانه خاصي گرفتيد ذكر كنيد. ذكر منبع ميتونه به شكل ذكر نام سايت، آدرس كلي سايت، و يا لينك مستقيم به مطلب مورد نظرتون باشه. در مورد روزنامه ها و يا رسانه هاي ديگر مثل تلويزيون نيز انتظار طرح منبع هست.

7 - از ارسال تاپيكهاي صرفا تبليغاتي خودداري كنيد. در غير اينطورت تاپيك بسته و يا حذف ميشه و در صورت تكرار برخورد خواهد شد. در مورد تاپيكهايي كه بخشيش تبليغاتي و بخشي حاوي مطالب ديگري هم هست بسته به شرايط تاپيك تصميم گيري خواهد شد. كساني كه اسپم ارسال ميكنند(پستهاي تبليغاتي هماهنگ) در بار اول فعاليت اخطار ميگيرند و در بار دوم براي مدت معيني اخراج خواهند شد.

8 - سعي كنيد پستها در راستاي تاپيك باشند. از دخالت دادن بي مورد موضوعات غيرمرتبط در يك بحث مستقل خودداري كنيد.

9 - تا اطلاع ثانوي، ارسال هرگونه پست و تاپيك در رابطه با درخواست و يا تبليغ سايتهاي عبور از فـ يلترينگ و و يا بحث در مورد دور زدن مخابرات و همچنين، «گزارش سايتهاي مسدود شده» ممنوع است و تاپيك مربوطه حذف خواهد شد.

10 - مقالات مربوط به هك بايد جنبه آموزشي و اطلاعاتي داشته باشند و در صورت برداشت "سوء استفاده از حريم كاربران" (نظير هكهايي كه در مورد فورومها و مسنجر عنوان ميشود)، تاپيك مربوطه ويرايش و يا حذف خواهد شد.

اين موارد با گذر زمان و شرايط مختلف احتمال تغيير و تعديل دارند ولي شكل كلي و فعلي موارد به همين صورت هست. تاپيك براي انتقادات و پيشنهادات دوستان باز خواهد بود. ضمن اينكه بعضي موارد حذفي و انتقالي هنوز بطور كامل در اين تالار اجرا نشده و تصميم بر اين بود كه بعد از اطلاع از اين شرايط اقدامات لازم انجام بگيرد.
در ضمن تغييراتي براي بخش كامپيوتر و فناوري اطلاعات در حال انجام هست كه احتمالا بر روي اين موارد تاثير گذار خواهند بود.

با آرزوي سربلندي،
مديريت انجمن.

(1) مقالات گذشته فوروم نيز به تدريج تگ دار خواهند شد.
Rayan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Rayan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 06-21-2009   #2 (permalink)
مدیران

Sarvenaz's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: همسايه ي پاييز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,160
از ایشان 1,763 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ويدئو هاي منتخب يوتيوب (Youtube)

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rayan نمايش نوشته ها
دوستان خواهشا قبل از قرار دادن لینک یک نگاهی به پست اول بندازید.

ممنون. Gol
فکر کن خواهر خودت بود داشت توی خیابون میرفت اونطوری بهش شلیک شد و اونطوری شهید شد...دوست نداشتی فریاد بزنی؟ شما سانسورو به حد اعلا رسوندین...اون ویدئو اصلا توهین آمیز نبود..چرا نمیزارین آدمهایی که توی شهرستتان زندگی میکنن و فقط تلویزیون دروغپردازو میبینن اینارو ببینن تا باور کنن چی بر مردم بیگناه میگذره؟ از چی میترسین؟ حرف شما و این پست شما نه تنها منطقی نیست بلکه غیرقانونی و غیرمنطقیه

Sarvenaz آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Sarvenaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-21-2009   #3 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sarvenaz نمايش نوشته ها
فکر کن خواهر خودت بود داشت توی خیابون میرفت اونطوری بهش شلیک شد و اونطوری شهید شد...دوست نداشتی فریاد بزنی؟ شما سانسورو به حد اعلا رسوندین...اون ویدئو اصلا توهین آمیز نبود..چرا نمیزارین آدمهایی که توی شهرستتان زندگی میکنن و فقط تلویزیون دروغپردازو میبینن اینارو ببینن تا باور کنن چی بر مردم بیگناه میگذره؟ از چی میترسین؟ حرف شما و این پست شما نه تنها منطقی نیست بلکه غیرقانونی و غیرمنطقیه
چرا شما اینقدر بی دقتید؟

چرا متوجه نیستید داریم با کارهایی که باعث بقای سایت میشه به نفع خود شما کار میکنیم؟

چرا متوجه نیستید باقی کاربران هم اینجا حق فعالیت دارند و فقط شما نیستید؟

چه ربطی به توهین آمیز بودن داشت؟ اگر کمی دقت میکردید متوجه میشدید منظورم مصالح سایت هست! خوبه بدونید اون قانون 8 ماه قبل برای این تاپیک گذاشته شده و تا حالا هم اجرا شده و احساسات و جو زدگی دلیل نمیشه الان ندیدش بگیرم. شما هم کمی منطقی تر فکر کنید.

اون هم اگر بستگان من بود، اگر ذکرش کردنش باعث به خطر افتادن سایت و حقوق بقیه کاربران میشد، مسلما اینجا عنوانش نمیکردم.
قديمي 06-21-2009   #4 (permalink)
مدیران

Sarvenaz's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
چرا شما اینقدر بی دقتید؟

چرا متوجه نیستید داریم با کارهایی که باعث بقای سایت میشه به نفع خود شما کار میکنیم؟

چرا متوجه نیستید باقی کاربران هم اینجا حق فعالیت دارند و فقط شما نیستید؟

چه ربطی به توهین آمیز بودن داشت؟ اگر کمی دقت میکردید متوجه میشدید منظورم مصالح سایت هست! خوبه بدونید اون قانون 8 ماه قبل برای این تاپیک گذاشته شده و تا حالا هم اجرا شده و احساسات و جو زدگی دلیل نمیشه الان ندیدش بگیرم. شما هم کمی منطقی تر فکر کنید.

اون هم اگر بستگان من بود، اگر ذکرش کردنش باعث به خطر افتادن سایت و حقوق بقیه کاربران میشد، مسلما اینجا عنوانش نمیکردم.
واقعا اینقدر این سایت ارزشمنده؟ همه اینجا به یک اندازه حق دارند من حقی از کسی نخواستم زائل کنم.این یک وظیفه است..نت توی این خفقان دهشتناک که آدم توی بالکن خودش موقع گفتن نام خداوند امنیت نداره وظیفه ی اطلاع رسانی داره.... اون قانون حیطه مشخصی داره روشم ننوشته هرچیزی که موجب به خطر افتادن سایت میشه رو باید حذف کرد اما شما حتما بهش اضافه کنید. آقای رایان منم مدیرم. اگر اینطور باشه منم باید نصف داستانهای تالار داستان رو حذف کنم اونوقت این سایت با صداو سیما چه فرقی خواهد داشت؟ از این میترسید که این سایت از دست بره؟ واقعا متاسفم.خیـــلی متاسفم هیچ حرف دیگه ای نمونده.... خون بیگناهان از دست بره و آگاهی مردم از دست بره و سایت شما از دست نره؟گفتید از سیاست فیلم نگذارید...از اخبار فیلم نگذارید پس فقط فیلمهای لودگی بگذارید و خوش باشید..چه اهمیتی داره توی کوچعه ی ÷شتی شما خون صدها آدم بیگناه که اغلبشون فقط عابرن و فقط دارن از سرکار به خونه برمیگردن از بین بره....شما سایتتو حفظ کنید واسه کاربرایی که دنبال خوشگذرونی میان...... وظیفه ی ما توی این سایت اینه که همش پست سلام علیک بزنیم یا ویدئوهای خنده دار و ابلهانه ببینیم و بخندیم؟ پس این سایت رو فقط صفحه سرگرمیشو باز نگه داریدو بقیه ی تالارهاشو ببندید تا حفظ بمونه چون انگار ارزشش خیلی بیشتر از آگاهی و شعور آدمها و خون بیگناهانه
قديمي 06-21-2009   #5 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sarvenaz نمايش نوشته ها
واقعا اینقدر این سایت ارزشمنده؟ همه اینجا به یک اندازه حق دارند من حقی از کسی نخواستم زائل کنم.این یک وظیفه است..نت توی این خفقان دهشتناک که آدم توی بالکن خودش موقع گفتن نام خداوند امنیت نداره وظیفه ی اطلاع رسانی داره.... اون قانون حیطه مشخصی داره روشم ننوشته هرچیزی که موجب به خطر افتادن سایت میشه رو باید حذف کرد اما شما حتما بهش اضافه کنید. آقای رایان منم مدیرم. اگر اینطور باشه منم باید نصف داستانهای تالار داستان رو حذف کنم اونوقت این سایت با صداو سیما چه فرقی خواهد داشت؟ از این میترسید که این سایت از دست بره؟ واقعا متاسفم.خیـــلی متاسفم هیچ حرف دیگه ای نمونده.... خون بیگناهان از دست بره و آگاهی مردم از دست بره و سایت شما از دست نره؟گفتید از سیاست فیلم نگذارید...از اخبار فیلم نگذارید پس فقط فیلمهای لودگی بگذارید و خوش باشید..چه اهمیتی داره توی کوچعه ی ÷شتی شما خون صدها آدم بیگناه که اغلبشون فقط عابرن و فقط دارن از سرکار به خونه برمیگردن از بین بره....شما سایتتو حفظ کنید واسه کاربرایی که دنبال خوشگذرونی میان...... وظیفه ی ما توی این سایت اینه که همش پست سلام علیک بزنیم یا ویدئوهای خنده دار و ابلهانه ببینیم و بخندیم؟ پس این سایت رو فقط صفحه سرگرمیشو باز نگه داریدو بقیه ی تالارهاشو ببندید تا حفظ بمونه چون انگار ارزشش خیلی بیشتر از آگاهی و شعور آدمها و خون بیگناهانه
بازم متوجه نیستید که اگر الان کوچکترین مطلبی در مورد وقایع اخیر (چه از طرف شما و چه دیگران!) در این سایت بعلت باز بودنش ده ها و صدها بازدید داره، ولی اگر از حدش بگذرونید و بی هوا مطلب بذارید و سایت بسته بشه دیگه سایت با بازدید روزی 20 نفر به درد خود شما هم نمیخوره!

چرا سعی نمیکنید عوض جو گیر شدن و خود زنی طوری از سایت استفاده کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب؟!! اینطوری که بیشتر به نفعتونه! در تاپیک در ایران چه میگذرد میتونید اکثر خبرهای مربوط به گروه مورد علاقتون رو بذارید.

تمام سایت هم فقط سیاست و فان نیست، بخش علمی داریم بحثهای اجتماعی داریم بخش کامپیوتر داریم بخش ادبی داریم، با قرار ندادن یه مطلب سیاسی زمین به آسمون نمیاد! همونطور که سایتهای دیگه مثل پرشین تولز بحث سیاسی رو بستن و بهترین فروم فارسی زبان از نظر علمی هستند و از دست جنجالهای اینچنینی هم راحتن!

شما هم که خودتون ناسلامتی مدیرید، دیگه من که نباید به شما بگم وقتی جوگیر و احساساتی میشید بازم دلیل بر نادیده گرفتن قانون نمیشه. خوبه بدونید خود یوتیوب اون ویدئو رو برای عده خاصی ممنوع کرده. و فروم هم یک محل عمومی محسوب میشه.

نکته: بحثهای غیر مرتبط با تاپیک بعد از رویت شما حذف خواهد شد. هر مورد و انتقاد مربوط به مدیران در تالار مرتبطش لطفا.
قديمي 06-21-2009   #6 (permalink)
مدیران

Sarvenaz's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
بازم متوجه نیستید که اگر الان کوچکترین مطلبی در مورد وقایع اخیر (چه از طرف شما و چه دیگران!) در این سایت بعلت باز بودنش ده ها و صدها بازدید داره، ولی اگر از حدش بگذرونید و بی هوا مطلب بذارید و سایت بسته بشه دیگه سایت با بازدید روزی 20 نفر به درد خود شما هم نمیخوره!

چرا سعی نمیکنید عوض جو گیر شدن و خود زنی طوری از سایت استفاده کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب؟!! اینطوری که بیشتر به نفعتونه! در تاپیک در ایران چه میگذرد میتونید اکثر خبرهای مربوط به گروه مورد علاقتون رو بذارید.

تمام سایت هم فقط سیاست و فان نیست، بخش علمی داریم بحثهای اجتماعی داریم بخش کامپیوتر داریم بخش ادبی داریم، با قرار ندادن یه مطلب سیاسی زمین به آسمون نمیاد! همونطور که سایتهای دیگه مثل پرشین تولز بحث سیاسی رو بستن و بهترین فروم فارسی زبان از نظر علمی هستند و از دست جنجالهای اینچنینی هم راحتن!

شما هم که خودتون ناسلامتی مدیرید، دیگه من که نباید به شما بگم وقتی جوگیر و احساساتی میشید بازم دلیل بر نادیده گرفتن قانون نمیشه. خوبه بدونید خود یوتیوب اون ویدئو رو برای عده خاصی ممنوع کرده. و فروم هم یک محل عمومی محسوب میشه.

نکته: بحثهای غیر مرتبط با تاپیک بعد از رویت شما حذف خواهد شد. هر مورد و انتقاد مربوط به مدیران در تالار مرتبطش لطفا. Gol

اوکی گفتم که شما مختارید. فقط بدونیدبحث جوگیری نیست اگه الان کسی نبینه بعدا دیدنش هیچ چیزی رو عوض نمیکنه شما مطلب منو حذف کردید منم حرفی نزدم اما این فیلم فقط یک حرف نداره فقط سیاسی نیست.....یک آگاهی بزرگه......یکدنیا حرف داشت..... گفتم که شما قانون رو تغییر بدید و گذاشتن ویدئوهای اخباری و سیاسی رو هم منع کنید.تا همه بدونند.
قديمي 06-21-2009   #7 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

خب شاید یک ویدئو اخباری باشه ولی بر خلاف مصالح سایت نباشه. بنابراین لزوما اخباری ممنوع نیست.

ویدئوی سیاسی هم که خب ممنوعیتش رو عنوان کردم!

به نظر من همون قانون یک سطری تمام موارد مشکل دار رو پوشش میده. واقعا لزومی به اضافه کردن پسوند و پیشوند برای اجبار بیشتر نیست.

(محض اطلاع اون ویدئو هم خودش و هم دانلودش رو دوستانتون در تاپیک دیگه گذاشتن. و فکر کنم فقط خواجه حافظ شیرازی ندیده باشدش!)

قديمي 06-21-2009   #8 (permalink)
مدیران

Sarvenaz's Avatar

جنسيت:

بحث دیدن ویدئو نیست انتخاب selection است تحمیل نظر شخصی است . ما اگر مدیریم باید به قانون خودمان پایبند باشیم.هرچند به نظر شما صلاح سایت اینطوری اقتضاء میکنه. و کاربران نمیفهمند صلاح سایت چیه و دارن کاری میکنن که سایت رو از دست بدن..... این یک کلیته که توی هر جنبه ای دست ویرایش کننده رو باز نگه میداره. من دیگه هیچ حرفی ندارم. این منطق شماست.صلاح مملکت خویش خسروان دانند. خوش باشید! خوش بگذرد.
قديمي 06-21-2009   #9 (permalink)
Connoisseur

cast away's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: جنازه ي ايران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 402
از ایشان 992 بار سپاسگزاري شده است

واي بر آن مصلحتي كه در مقابل مردم قرار مي گيرد.
هست خصمي كه مرا ، خون تو را
خس و خاشاك زمان مي نامد
cast away آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 06-21-2009   #10 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
بحث دیدن ویدئو نیست انتخاب selection است تحمیل نظر شخصی است . ما اگر مدیریم باید به قانون خودمان پایبند باشیم.هرچند به نظر شما صلاح سایت اینطوری اقتضاء میکنه. و کاربران نمیفهمند صلاح سایت چیه و دارن کاری میکنن که سایت رو از دست بدن..... این یک کلیته که توی هر جنبه ای دست ویرایش کننده رو باز نگه میداره. من دیگه هیچ حرفی ندارم. این منطق شماست.صلاح مملکت خویش خسروان دانند. خوش باشید! خوش بگذرد.
من دوتا فروم فعال بودم که دقیقا سیر فعالیت منتهی به مسدود شدنشون رو دیدم. فکر میکنم همین تجربه کافی باشه برای اینکه اینجا رفتاری بکنم که شاید حتی به دید بعضی رفتارم تعیین صلاح سایت و دیگران باشه. (شاید دیگران واقعا متوجه صلاح سایت نباشن!)

اگر شما این اطمینان و تضمین رو بدی که با هر نوع فعالیت سیاسی و اینچنینی اتفاقی برای سایت نمیفته، من کاملا همه چی رو آزاد بذارم! ولی اگر تضمینی نمیتونی بدی مسئولیت هر اتفاقی به عهده من و باقی مدیران هست.

وگرنه من هم به آزاد گذاشتن انتخاب ها معتقدم و هیچ وقت نظر شخصیم رو بر بقیه تحمیل نمیکنم(هر چند ازش بخوبی دفاع میکنم.) .

در ضمن این شاخه ای که خودت روش نشستی و با اینکار عملا میبریش، غیر از خودت بسیاری مخالف تو و انسانهای بی طرف هم روش نشستن، که باعث سقوط و پایمال حق اونها هم میشی.
قديمي 06-21-2009   #11 (permalink)
مدیران

Sarvenaz's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
من دوتا فروم فعال بودم که دقیقا سیر فعالیت منتهی به مسدود شدنشون رو دیدم. فکر میکنم همین تجربه کافی باشه برای اینکه اینجا رفتاری بکنم که شاید حتی به دید بعضی رفتارم تعیین صلاح سایت و دیگران باشه. (شاید دیگران واقعا متوجه صلاح سایت نباشن!)

اگر شما این اطمینان و تضمین رو بدی که با هر نوع فعالیت سیاسی و اینچنینی اتفاقی برای سایت نمیفته، من کاملا همه چی رو آزاد بذارم! ولی اگر تضمینی نمیتونی بدی مسئولیت هر اتفاقی به عهده من و باقی مدیران هست.

وگرنه من هم به آزاد گذاشتن انتخاب ها معتقدم و هیچ وقت نظر شخصیم رو بر بقیه تحمیل نمیکنم(هر چند ازش بخوبی دفاع میکنم.) .

در ضمن این شاخه ای که خودت روش نشستی و با اینکار عملا میبریش، غیر از خودت بسیاری مخالف تو و انسانهای بی طرف هم روش نشستن، که باعث سقوط و پایمال حق اونها هم میشی.
من اصراری نکردم توی این تاپیک یا این فاروم دیگه فیلمی بزارم فقط جوابتونو دادم.تکرار میکنم صلاح مملکت خویش خسروان دانند. شما هم بعنوان مدیر بهتره این تاپیکو از این بحث کلا پاکسازی کنید.
قديمي 06-21-2009   #12 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rira نمايش نوشته ها
من خيلي عذر ميخوام كه دخالت مي كنم

اين چيزايي كه ميگين ، پس ويديوي منتخبش كو؟
اینجاست که دلیل قفل شدن تاپیکها و ممنوعیت بحث سیاسی در سایر فروم ها مشخص میشه.

باید یک قانون رو هزار بار(حتی برای مدیران!) تکرار کنیم تا کسانی بهش عمل کنند و البته اغلب هم بی نتیجه ست و همین هم باعث شلوغی تاپیکها میشه.

پستهای غیر مرتبط به تاپیک پیشنهادات و انتقادات منتقل میشن.
قديمي 05-21-2010   #13 (permalink)
کاربر

rodabeh's Avatar

تاريخ عضويت: May 2010
محل سكونت: ناکجاآباد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 28
از ایشان 59 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : معرفي سايت هاي خبري

مدیریت محترم سایتی که من اسم بردم مسدود که نشده هیچ بلکه از صبح تا شب داره چرندیات تحویل مردم میده
بهتر نبود زحمت میکشیدین وخودتون اول یه سر به این سایته میزدین وبعد ویرایش میکردین؟؟؟
با تشکر
rodabeh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-21-2010   #14 (permalink)
مدیران

Rayan's Avatar

جنسيت:

1. انتقادات رو در تاپیک مرتبطش دنبال کنید.

2. وقتی گفته میشه "تنها" برای معرفی سایت، یعنی حواشی و تبلیغ منفی و ... جزئی از موضوع این تاپیک نمیتونه باشه.
قديمي 05-21-2010   #15 (permalink)
کاربر

rodabeh's Avatar

تاريخ عضويت: May 2010
محل سكونت: ناکجاآباد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 28
از ایشان 59 بار سپاسگزاري شده است

خب باشه
من چون انتقاد پذیرم قبول میکنم