کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای هنری > سينما و تلويزيون > سینمای ایران

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: بهترین فیلم رادان ؟
آواز قو 10 21.74%
رز زرد 2 4.35%
عطش 0 0%
گاوخونی 2 4.35%
شمعی در باد 9 19.57%
سربازهای جمعه 6 13.04%
رستگاری در هشت و بیست دقیقه 1 2.17%
ازدواج صورتی 0 0%
گیلانه 5 10.87%
حکم 1 2.17%
تقاطع 7 15.22%
سنتوری 34 73.91%
شور عشق 2 4.35%
ساقی 2 4.35%
آبی 1 2.17%
همه پرسي چند گزينه اي رای دهنده: 46. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 10-17-2009   #151 (permalink)
Addict

like no other's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: شیراز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,474
از ایشان 2,177 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ستاره ای به نام بهرام رادان

پز عالی، جیب خالی
نگاهی به فیلم بی پولی

حميد نعمت الله با تراژدي تلخي به نام "بوتيك" در حالي پا به عرصه سينما گذاشت كه چهره آشنايي براي سينما دوستان در وادي نقد و فيلمنامه بود. "بوتيك" فيلم خوب و استخوان داري بود كه هم دل تماشاگر را به دست آورد و هم نظر مساعد منتقدين را كسب كرد. او با "بوتيك" ثابت كرد كه به خوبي با ابزار سينما و قصه گويي تسلط دارد.
او اينبار بعد از پنج سال سكوت در عرصه كارگرداني فيلم دوم خود را در حالي ساخت كه نگاه منتقدان و سينمادوستان شدبدا منتظر اثر بعدي او بود تا با آن مسير كاري خود را هموارتر كند. "بي پولي" نقطه مقابل فيلم اول او "بوتيك" است. هر جه قدر روايت داستان در "بوتيك" بر پايه تراژدي به شدت تلخ و سياه است، در "بي پولي" اين طنز ظريف و زيبايي كه در لابه زيرين روايت داستان وجود دارد، كل اثر را قابل قبول كرده است. درست است كه در "بي پولي" هم ما با تلخي زندگي دو جوان امروزي روبه رو ميشويم و در برخي از سكانسها به شدت براي كاراكترها دلسوزي ميكنيم ولي طنر موحود در روابط كاراكترها اين تلخي را به كام ببننده شيرين كرده است.
روايت قصه در "بي پولي" بر منطق موقعيت استوار است نه بر پايه داستان پردازي و به همين دليل ميتوان از ضعف هاي نوشتاري داستان گدشت كرد. درخشان ترين نكته در كل اين اثر ديالوگ نويسي داستان است. مشكلي كه در چرخه سينماي ايران تا به امروز حضور داشته و در هر حال چرخ اين سينما را لنگ لنگان جرخانده است، در اين فيلم به چشم نميايد. ديالوگ هاي نوسته شده در اين فيلم همگي كوتاه، موجز و اثرگذار است. در "بي پولي" نه خبري از ديالوگهاي طولاني و گرافه است و نه خبري از كمدي بزن و بكوب رايج شده در سالهاي اخير در سينماي ايران.
"بي پولي" قصه زندگي خيلي از دوستان و آشنايان يا حتي خود ماست كه نعمت الله با هنرمندي با لايه اي از طنز به خورد تماشاگر ميدهد. طبقه اجتماعي مطرح شده در "بي پولي" نزديك به زندگي خيلي از اطرافيان و دوستانمان است كه با آنها زندگي مي كنيم و در خيلي از مواقع ميبينم چطور با "بي پولي" دست و پنجه نرم ميكنند و صورت خود را با سيلي سرخ نگه ميدارند. ما با ايرج (بهرام رادان) همذات ينداري ميكنيم در دنياي فانتري وارش عرق ميشوم و به خوبي ميفهمم چه دردي دارد خودروي ليزينگي ات را اوراق كني و دردش را لمس ميكنيم و به خوبي ميدانيم چقدر سخت است پولي در بساط نداشته باشي حتي براي تهيه شير بچه ات محبور به قرض گرفتن باشي. تماشاگر از ابتدا دو كاراكتر اصلي فيلم ايرج و شكوه (لیلا حاتمی) را دوست دارد. ايرج طراح لباس است. خوش تيپ است و خوب پول در مياورد. ولي تنها در مدت كوتاهي بعد از ازدواج همه چيزش را از دست ميدهد. پرداخت خوب از كاراكتر ايرج در كل فيلم باعث ميشود تماشاگر ايرج را خوب درك كند چه در ابتداي فيلم كه به حود مغرور است و خود را جز قشر مرفه ميداند و چه در زماني كه از غرور كاذبش چيزي نمانده است و در اتوبوس با پيرزني دردودل ميكند. بهرام رادان در كل فيلم سير قهقرايي شخصيت اصلي را به خوبي در صدا و حركاتش بروز مي دهد. و با پرداخت درست شخصيت اول فيلم به خوبي شخصيت ايرج را از يك فرد خودشيفته به فردي پاكباخته تبديل ميكند و ميتوان گفت او بعد از "سنتوري" در "بي پولي" بازي درخشاني را بر روي پرده ترسيم مي كند. در مورد شكوه هم اين قضيه مصداق دارد. او نمونه يك زن امروزي است كه تحت تاثير دوستانش است و به شدت شوهرش را دوست دارد. شخصيت او پيچيدگي آنچناني ندارد. او زني ساده است كه شوهر خوش قيافه اش را در كنار پول زيادش ميخواهد. ولي در انتهاي داستان او نيز تغيير مي كند و بالاخره ايرج را ترك ميكند و در حالي به خانه بر ميگردد كه ميتوان تغيير را در لحن صدا و رفتارش ديد. ليلا حانمي در اين فيلم خوب است ولي عالي نيست. شابد توقع همه از بازي او در حد دريافت سيمرغ باشد ولي بازي كه از او ديده شد در بعضي از سكانسها به شدت اغراق شده است.
بقيه كاراكترها و تيپ ها همگي قابل لمس هستند اما حيف است از بازي خوب بابك حميديان به راحتي گذشت. او در اين فيلم نقش فردي ناشنوا را دارد كه با آنكه ناشنوا است اما از خيلي از آدمهاي عادي اثر منطقي تر است.
"بي پولي" سكانس خوب كم ندارد ولي به راحتي نمي توان از سكانس درگيري لفظي بين ايرج و شكوه در پاي صندوق صدقات گذشت. ديالوگ هاي ايرج ري اكشن غافلگير كننده اش در اين سكانس و بازي ليلا حاتمي و ديالوگ هاي نوشته شده براي اين سكانس به شدت ببينده را تحت تاثير قرار ميدهد.
در يك جمع بندي كلي "بي پولي" فيلم خوبي است كه هم طنز آن گزنده و لودگي نيست و هم روايت اثر تماشاگر را افسرده و مغموم به خانه نمي فرستند. "بي پولي" قصه زندگي خودمان است. ابنكه بدانيم با جيب خالي چه اصراري به پز عالي است. و به ياد داشته باشيم بي پولي عيب بزرگي نيست كه به خاطر گرفتار شدن در آن به همه دروغ بگوييم و هميشه حواسمان باشد بي پولي روي ديگر سكه است. وقتي در رفاه هستيم به ياد زمان بي پولي باشيم.

منبع: سی نت
like no other آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-20-2009   #152 (permalink)
Addict

like no other's Avatar

جنسيت:

«كتاب قانون» 107 ميليون و «بي‌پولي» 593 ميليوني شدند
اعلام آمار رسمي فروش فيلم‌های روی پرده تا 24 مهر ماه

آمار فروش فيلم‌ها تا روز (24‌مهرماه) در حالي رسما اعلام مي‌شود كه فيلم سينمايي «كتاب قانون» به كارگرداني «مازيار ميري» پس از دو سال توقف نمايش، در 9 روز اول نمايش در سطح 23 سينما به فروش 107 ميليون و 500 هزار تومان دست يافته است.

«بي‌پولي» به كارگرداني «حميد نعمت‌ا...» هم پس از يك‌ماه اكران در 18 سينماي تهران به فروشي بالغ بر 593 ميليون تومان دست يافت و «ترديد» ساخته‌ي «واروژ كريم‌مسيحي» هم طي همين مدت و درهشت سينما نزديك به 189 ميليون تومان فروخت.

هم‌چنين «دوخواهر» ساخته‌ي «محمد بانكي» هم طي اكران يك ماهه‌اش در 23 سينماي تهران بيش از 618 ميليون و «زندگي شيرين» اثر «قدرت‌ا... صلح‌ميرزايي» نيز با وضعيتي مشابه نزديك به 492 ميليون تومان فروش داشته‌ است.

فيلم «يك وجب از آسمان» به كارگرداني «علي وزيريان» هم با فروشي بالغ بر 28 ميليون تومان به اكران خود در سطح دو سينما ادامه مي‌دهد.
................................................
منبع: ایسنا
قديمي 10-28-2009   #153 (permalink)
Addict

like no other's Avatar

جنسيت:

18 برادر 20 نیست

نگاهی به فیلم «تردید»

«تردید» حاصل 18 سال دوری واروژ کریم مسیحی از دنیای سینما و تلاش او برای پر کردن فضای خالی این سالهای دو رقمی است.
دومین فیلم سینمائی واروژ کریم مسیحی 18 سال پس از «پرده آخر» به نمایش درآمده است. این 18 آن عدد دو رقمی نیست که اگر در مدرسه از درسی می‌گرفتیم، دلخوش بودیم که برادر 20 است و 20 یعنی معیار بی‌نقصی.

این 18 که زمان کلید خوردن فیلم «تردید» و حتی در بیست و هفتمین جشنواره فجر 17 بود، کارکردی عکس نمره‌های مدرسه دارد. یعنی هر چه به آن اضافه می‌شود به جای بی‌نقصی، نقصان روند فیلمسازی یک سینماگر صاحب سبک را شدت می‌بخشد.

«تردید» حاصل 18 سال دوری کریم مسیحی از دنیای سینما و تلاش او برای پر کردن فضای خالی این سالهای دو رقمی است. به گونه‌ای که نه از دغدغه‌ها و ایده‌آل‌های خود دور شود و نه به جریان‌های روز باج بدهد. اما به نظر می‌آید او برای گرفتن دست همراهی مخاطب به چیزی بیش از این نیاز دارد، به چیزی از جنس حال و هوای زمان حال و به چیزی شبیه زندگی. در واقع این نقصان جاری نبودن زندگی و فضای جامعه در فیلم «تردید» است که ربطی به وجوه تکنیکی و کیفی کار ندارد.

تردیدی نیست که «تردید» یک انتخاب دشوار و یک اقتباس انتحاری برای برگردان در سینمای حال حاضر ایران است که به چیزی جز گیشه نمی‌اندیشد. اما از کریم مسیحی با همان یک فیلمی که ساخته بود، چنین انتخاب چالش برانگیزی انتظار می‌رفت. پس قلاب اولیه درست افتاده و فیلمساز نه کم فروشی کرده و نه سینما و مخاطبش را دست کم گرفته است. مشکل کجاست که «تردید» تجربه دلپذیری چون «پرده آخر» نیست؟

در روایت اول شخصی که برای گره‌گشائی قرار خود را با مخاطب می‌شکند و فینال را از زاویه دید سه شخصیت به تصویر می‌کشد؟ در پیچیدگی ذاتی و درونی آثار شکسپیر که «هملت» گل سر سبد آنهاست؟ در ظرفیت‌های سینمای ایران؟ یا نزول سطح سلیقه مخاطب کم حوصله امروز؟

مسلماً به جز این موارد هم می‌توان به وجوه دیگری اشاره کرد که می‌توانند در مجموعه این عوامل جای بگیرند اما آنچه از همه این وجوه حیاتی‌تر است و کمتر به آن توجه می‌شود، همان عدد دو رقمی است که برادر 20 به مفهوم بی‌نقصی نیست. عددی که کریم مسیحی هیچ نقشی در دو رقمی شدن آن نداشته است.

سعید عقیقی که به زودی با فیلمنامه «صداها» به اکران سینماها می‌آید وقتی از سالهای دوری خود از سینما در فاصله نگارش «شب‌های روشن» تا این فیلم سخن می‌گفت، به نکته‌ای اشاره کرد که به نظر می‌آید در سینمای ایران قابل تعمیم به بسیاری از سینماگران باشد.

عقیقی که به حفظ تداوم در فاصله بین کارها اعتقاد دارد و خود را در این فواصل با نگارش فیلمنامه‌های مختلف به روز نگه می‌دارد، معتقد است (وقتی بین تولید 6-5 سال فاصله می‌افتد، شما به عنوان نویسنده این فرصت را پیدا نمی‌کنید که فضای فیلمنامه را همراه با مخاطب تجربه کنید. در تداوم کاری است که می‌توانیم یاد بگیریم. حالا می‌فهمم که چرا بسیاری از فیلمسازان خوب ما وقتی بین فیلم ساختن‌شان فاصله می‌افتد، ارتباط‌شان با فضا قطع می‌شود و انگار در خلأ هستند).

«تردید» حاصل 18 سال دوری کریم مسیحی از دنیای سینما و تلاش او برای پر کردن فضای خالی این سالهای دو رقمی است که او هیچ نقشی در دو رقمی شدن آن نداشته است.

قديمي 11-24-2009   #154 (permalink)
مدیران

Soltan's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,604
از ایشان 7,510 بار سپاسگزاري شده است

رادان، كرامتي، بهداد و اوتادي با «آدمكش» در فجر 28

تدوين فيلم سينمايي «آدمكش» به كارگرداني رضا كريمي كه براي نمايش در جشنواره فيلم فجر آماده مي‌شود، از مرز 30درصد گذشت.تدوين فيلم «آدمكش» توسط هايده صفي‌ياري انجام مي‌شود و تاكنون از مرز 30 درصد گذشت.
براساس اين گزارش، اين فيلم كه براي حضور در جشنواره بيست‌و‌هشتم فيلم فجر آماده مي‌شود، پس از 60 جلسه فيلمبرداري در تهران و شمال به پايان رسيد.
بهرام رادان، مهتاب كرامتي، حامد بهداد، ليلا اوتادي، قطب‌الدين صادقي، افسانه بايگان، شهرزاد كمال‌زاده، سيامك صفري، علي اصغر طبسي، امير مهدي‌كيا، علي مرادي، فاطمه درستكار و فرامرز روشنايي بازيگران «آدمكش» به تهيه‌كنندگي محمد پوستي هستند.
اين فيلم مضموني اجتماعي دارد و يك درام روانشناختي است. رضا كريمي تاكنون فيلم‌هاي سينمايي «عشق + 2»، «هزاران زن مثل من»، «تب» و «انعكاس» و همچنين مجموعه هاي تلويزيوني «مرده متحرك»، «شبي از شب ها» و «فاكتور هشت» را مقابل دوربين برده است.

منبع : فارس

به روز شده در : سه‌شنبه 3 آذر 1388 - 16:43
Soltan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Soltan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 11-24-2009   #155 (permalink)
مدیران

Soltan's Avatar

جنسيت:

بهرام رادان:
بدون اجازه بهروز وثوقی هرگز در فیلم بازسازی «قیصر» بازی نمی‌کنم

محمد تاجیک: بهرام رادان بازیگر مشهور سینمای ایران به تازگی گفته است تنها با اجازه بهروز وثوقی در بازسازی قیصر شرکت خواهد کرد و بدون اجازه وثوقی هر گز دراین بازسازی حضور نخواهد یافت . رادان این سخنان را بخشایی از مصاحبه مفصل خود با نشریه ایران دخت عنوان کرده است .علی معلم منتقد وتهیه کننده شناخته شده ایرانی و مدیر مسئول ماهنامه دنیای تصویر پیش از این در گفت وگویی از تمایل خود نسبت به بازسازی فیلم قیصر مسعود کیمیایی خبر داده بود . کارگردان این فیلم قرار است بهروز افخمی باشد . علی معلم عنوان کرده که بهرام رادان گزینه مورد نظر او و بهروز افخمی برای بازی کردن در نقش قیصر است .اما آقای رادان گفته است : انتخاب من به عنوان بازیگر نقش قیصر انتخاب بهروز افخمی و علی معلم است . باید بگذاریم زمان بگذرد و ببینیم که آیا این فیلم ساخته خواهد شد یا نه یا یک خبررسانی صرف است .

قیصری جدید
وی درادامه گفته : تازه آن زمان باید فکر کنم چطور آن را باید بازی کنم که قیصری که این همه سال درذهن مخاطب بوده خراب نشود . فکر می کنم باید قیصر جدیدی به وجود آید که به نوعی ادای دین باشد .ولی من اولین کاری که انجام می دهم گرفتن دست خط از بهروز وثوقی است وبدون اجازه او دراین فیلم بازی نمی کنم .

عاشقان قیصر وواکنش به بازسازی آن
چند سال پیش نیز خبر بازسازی قیصر منتشر شد و وقتي خبر ساخت اين فيلم اعلام شد، سيل جمعيت و آدم‌ها به دفتر علی معلم مراجعه کرده و همه آنها که ازدوستداران سابق قيصر بودند درواقع مي‌خواستند كاري براي آن انجام دهند. علی معلم نیز درباره بازسازی قیصر گفته :من به همراه بهروز افخمي قصد داشتيم، «قيصر» را كه قابليت باز‌سازي دارد را بسازيم و كار را تا جايي هم بيش برديم كه متاسفانه آقاي كيميايي در حالي كه ابتدا موافقت كرده بودند، احساس ناشكيبايي كردند و ما نمي‌خواستيم مولف و صاحب حقوق معنوي فيلم ناراضي باشد.
به گفته معلم قرار بود نقش «قيصر» را بهرام رادان بازي كند و صحبت‌هايي با پرويز پرستويي براي نقش «منصور آب منگل» و آتيلا پسياني براي «خان‌دايي» كرده بوديم و به بازيگران ديگري هم كه فكر كرده بوديم كه در نهايت گروه خوبي شده بود.
معلم: اين اولين فيلم ايراني است كه رسما بازسازي مي‌شود و اين براي تاريخ سينماي ايران مهم است. ضمن آنكه «

چرا خود قیصررا نشان نمی دهند؟
این در حالی است که مسعود کیمیایی چندی پیش در شیراز و در واکنش به بازسازی قیصر گفته بود : بحث‌هايي درباره بازسازي مجدد فيلم «قيصر» نيز شده است، که من نيز مخالفتي ندارم به شرط آنکه «قيصر» همانند نسخه قديمي‌اش سياه وسفيد و عکس به عکس ساخته شود. او در عين حال گفته است :اگر قرار است اين فيلم نسخه کپي همان اثر قبلي باشد، چرا خود فيلم ازتوقيف خارج نشود و به نمايش در نيايد! اما علی معلم در سخنان دیگری به نوعی جواب کیمیایی را داده و گفته است :قيصر» فيلمي است كه با آن شرايط قابليت نمايش ندارد و رويكرد دوباره به آن داستان مي‌تواند، تماشاگران فيلم اول را هم تقويت كند.

منبع : بازمانده

به روز شده در : سه‌شنبه 3 آذر 1388 - 10:26
قديمي 11-24-2009   #156 (permalink)
مدیران

Soltan's Avatar

جنسيت:

کریمی و رادان گزینه‌های بازی در "پازل"

پیش‌تولید فیلم سینمایی"پازل" به کارگردانی کامشاد کوشان و تهیه‌کنندگی ولی‌‌الله مدنی آغاز شد.مدنی به گفت: به تازگی پیش‌تولید فیلم سینمایی "پازل" به کارگردانی کامشاد کوشان آغاز شده است، این روزها در مرحله انتخاب بازیگرهستیم و با بازیگرانی مثل نیکی کریمی و بهرام رادان صحبت شده ولی هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم.

وی افزود: بیشتر سکانس‌های این فیلم در برف اتفاق می‌افتد، اوایل دی باید این فیلم کلید بخورد. تولید یک فیلم تلویزیونی را در دست دارم که در چند روز آینده پیش‌تولید آن آغاز می‌شود.

در خلاصه داستان "پازل" آمده است : گروهی برای سفر تفریحی به کوهستان می‌روند و دربرف گرفتار می‌شوند. این اتفاق باعث می‌شود روابط آنها با یکدیگر دگرگون شود.

"راز بهشت" فیلم قبلی کوشان در امریکا سه ماه اکران عمومی داشت و با استقبال مخاطبان و منتقدان روبرو شد.

منبع : مهر

به روز شده در : يکشنبه 1 آذر 1388 - 13:38
قديمي 02-02-2010   #157 (permalink)
مدیران

Soltan's Avatar

جنسيت:

فیلم پرنسیب
میلانی در گفتگو با مهر:
حضور رادان در "پرنسیب" قطعی شد
بازی بهرام رادان در فیلم سینمایی "پرنسیب" به کارگردانی تهمینه میلانی و تهیه‌کنندگی محمد نیکبین قطعی شد.

میلانی به خبرنگار مهر گفت: تاکنون حضور بهرام رادان و السا فیروزآذر در فیلم سینمایی "پرنسیب" قطعی شده است و این فیلم با آماده شدن دکورهای مورد نیاز به احتمال فراوان 15 فروردین سال آینده کلید می‌خورد. "پرنسیب" برپایه صنایع دستی و معماری ایران ساخته می‌شود و بستر قصه اتحاد ملی است. تمام لوکیشن‌های این فیلم در تهران است.

"پرنسیب" که به تازگی پروانه ساخت دریافت کرده، داستان عشق دو آرشیتکت است که از دو دنیای متفاوت می‌آیند و به لحاظ فکری و جهان بینی با هم متفاوت هستند. این فیلم به لحاظ زمینه و بستر با دیگر فیلم‌های میلانی متفاوت است و در آن به اهمیت هنرهای ملی و بومی پرداخته می‌شود و در فضاهای خلاق هنری می‌گذرد.
قديمي 3 هفته پيش   #158 (permalink)
مدیران

Soltan's Avatar

جنسيت:

بهرام رادان: در هالیوود بازی کنیم اما با قوانین کشورمون و به مردم پشت نکنیم

بهرام رادان به دعوت امين تارخ با حضور در آموزشگاهكارگاه آزاد بازيگري به مديريت وي براي هنرجويان اين موسسه به ايراد سخنراني پرداختو به سوالات اين هنرجويان در مورد مسائل مختلف در سينما پاسخ داد.
در ابتداياين نشست، امين تارخ ضمن تشكر از حضور بهرام رادان در اين جلسه گفت: در موردبرگزاري اين جلسه بايد نكته‌اي را بگويم، بسياري از اهداف برگزاري اين جلسه در واقعمي‌تواند پس از پايان آن مشخص شود اما چيزي كه به عنوان مدير اين موسسه مد نظرم استدر درجه اول اين است كه تابوي دست نيافتني بودن بازيگري و ستاره‌شدن شكسته شود وديدن بازيگران بزرگ و جوان، باعث مي‌شود هنرجويان بتوانند چند گام به بازيگر سينماشدن نزديك شوند. با گفت و شنود در واقع انتقال تجربيات عملي مي‌شود كه مي‌تواندبراي هنرجويان راهگشا باشد تا بسياري از خطاها را انجام ندهند و گام‌هاي بلندتريبراي حرفه‌اي شدن بردارند ضمن اينكه منزلت بالاي بازيگري در صحبت با يك بازيگرآكادميك و معروف نشان داده شود.
تارخ افزود: شخصا حس مي‌كنم نمي‌توان به صرفكار تجربي در بازيگري موفق بود و قطعا ابتدا بايد وارد عرصه آكادميك شد تا بعد درميدان عمل بازيگر پخته شود كه البته برعكس اين موضوع نيز مي‌تواند اتفاق بيفتد امانبايد فراموش كرد كه هر كس مي‌تواند تجربيات شخصي خود را در اين زمينه داشته باشد.

* ثريا قاسمي مخالف حضور من در سينما بود
در ادامه، بهرام رادان بااعلام اين موضوع كه براي اولين بار است كه در چنين جلسه اي حضور يافته، گفت: 10 سالقبل در چنين روزهايي به موسسه هيوافيلم رفتم كه ثريا قاسمي، ميكائيل شهرستاني وفهيمه راستكار استادان اين مجموعه بودند كه بعد از گرفتن تست‌هايي از گروهي ازهنرجويان، من جزء افرادي بودم كه در اين تست‌ها موفق شدم. بعد از مدتي عده‌اي ما راديدند و انتخاب كردند و بعد به موسسه ديگري رفتم و در آنجا تست ديگري دادم كه بازهم قبول شدم و قرار شد در فيلم "شور عشق " بازي كنم.
يكي از مخالفان ورود من بهكار بازيگري استاد من خانم ثريا قاسمي بود كه به من گفت بهتر است پس از تمام شدندوران آموزشي ، بازي كنم اما آن زمان حس كردم فرصت خوبي براي شروع كار باشد و بههمين خاطر مشغول به كار شدم. البته در آن زمان به خاطر علم كمي كه به بازيگري داشتمبعضي مسائل مانند فن بيان را سر كار و به صورت تجربي و با همكاري بعضي از دوستانياد گرفتم كه البته اين كار هم معايب و محاسن خود را دارد

* بعد از ورود منبه سينما اعتماد به نسل جوان بسيار بيشتر شد
رادان در ادامه اين جلسه كه بهپرسش و پاسخ با هنرجويان كارگاه آزاد بازيگري اختصاص يافت در پاسخ به سوالي در موردشرايط ستاره‌ شدن در اين روزگار و تفاوت شرايط سينما با زماني كه وي بازيگري راآغاز كرد، گفت: تبديل به بهرام رادان شدن سخت نيست. بايد بگويم شرايط براي ستارهشدن و موفقيت در بازيگري، از آنچه كه 10 سال قبل وجود داشت بسيار راحت‌تر است. چندروز پيش نزديك يك دكه روزنامه‌فروشي عكس‌هاي زيادي از جوانان و بازيگران را ديدم كهدر انواع سريال‌ها بازي مي‌كنند، در حالي كه 10 سال قبل راه براي معروف شدن درسينما بسيار سخت بود. نسبت به ورود جوانان به سينما گاردي وجود داشت و مي‌گفتند اينكار معايبي را به همراه دارد اما امروز با چند شبكه تلويزيوني كه سريال و تله فيلمدارند و فيلم‌هاي سينمايي كه تشنه چهره‌هاي جديد هستند، اين كار بسيار آسان است.
وي در ادامه افزود: زماني كه من در "شور عشق " بازي كردم تنها ستاره جوان آنروزگار "علي قربان‌زاده " بود كه البته قبل از او ستاره‌هايي بودند كه بيش از 30سالسن داشتند و در نيمه دوم دهه70 "علي قربا‌ن‌زاده " تنها ستاره جوان سينما بود. درآن زمان من طرفدار جدي سينما بودم و به ياد دارم در جلسه اكران فيلم "سياوش " بابازي قربان‌زاده در سينما عصر جديد، همه وي را به شدت تشويق مي‌كردند. بعد از ورودمن به سينما ، اعتماد به نسل جوان بسيار بيشتر شد. چون قبل از آن بسيار سخت بود حتيبراي انتخاب شدن در فيلم "شور عشق " نيز، قربان‌زاده گزينه قبل از من بود و من تنهاكسي بودم كه ميان 5 گزينه مطرح شده در آن جلسه، با هيچ‌كدام از سازندگان فيلم قوم وخويش نبودم و پارتي هم نداشتم، بلكه فرج حيدري فيلمبردار فيلم روي حضور من در اينفيلم اصرار كرد.

* انتظار كشيدن زياد بازيگر براي دعوت به كار شدن، مطلوبنيست
رادان در پاسخ به سوالي در مورد اينكه براي جلب نظر كارگردان‌هاي مهم وبازي در آثار بزرگان سينما چه تمهيدي به كار مي‌بندد، گفت: زماني براي هر بازيگروجود دارد كه اگر كارگردان بزرگي به او زنگ بزند، بسيار خوشحال مي‌شود يا حتي هيجانزده، اما زماني مي‌شود كه بازيگر به راحتي اين مسئله را مي‌پذيرد. در واقع تلاشبراي اينكه بازيگر بخواهد در فيلم كارگردان مطرحي بازي كند بيشتر به اوايل بازي اودر سينما برمي‌گردد به عنوان يك بازيگر تازه‌كار مجبوريد مدتي در فيلم‌هاي مختلفبازي كنيد تا ديده شويد و فيلم‌هايي مثل "رز زرد " و "عطش " در كارنامه من حكم چنينآثاري را دارند، اما كارگردان خوب بهتر از هر كسي مي‌تواند قريحه بازيگري را در هرفيلمي تشخيص دهد.
وي ادامه داد: البته بايد بگويم كه انتظار كشيدن زياد افرادبراي دعوت به كار شدن، درست نيست. دانشي كه شما در كلاس‌هاي بازيگري كسب مي‌كنيدبايد با حضور در يك كار تجربي تركيب شود وگرنه شايد با گذر زمان ميل شما به بازيگريكم شود يا افسرده شويد اما تلاش كردن براي كار و فيلم بازي كردن باعث مي‌شود اينخستگي وجود نداشته باشد. قطعا مي‌توانيد از مشاوره يا از نقد مطبوعات استفاده كنيداما هم سطح توقع‌تان بايد معقول باشد هم اينكه حرف كسي برايتان حكم نباشد و با توجهبه وضعيت خود، خودتان تصميم بگيريد.

* دوست دارم با كارگردانان جوان كاركنم
وي در ادامه افزود: شخصا بسيار دوست داشتم با بهروز افخمي و مسعود كيمياييدوست باشم و تجربيات بسيار شيريني هم از كار با اينها دارم اما آرزو مي‌كنم كاش درفيلم‌هاي‌شان بازي نمي‌كردم گرچه بسيار آموختم اما از ثبت ‌آثاري كه با آنان كاركرده‌ام در كارنامه‌ام، راضي نيستم ،چون مي توانست خيلي بهتر از اين فيلم ها بشود. امروز بيشتر ميل دارم با كارگرداناني صحبت كنم و آشنا شوم كه كارهاي اول يا دوم‌شانرا مي‌سازند. آثار زيادي از اين افراد ديدم كه بعضي از آنها شايد نسبت به آثاركارگردان‌هاي مؤلف ،فيلم هاي بسيار بهتري هستند.
وي در ادامه در مورد كار باكارگردانان باسابقه گفت: شايد اگر بازيگر حرفه‌اي نباشي، برداشت هاي زياداز يك صحنهبراي شما مشكلي نباشد اما وقتي به عنوان بازيگر تجربه‌اي داشته باشي افزايشبرداشت‌ها نشان‌دهنده وسواس كارگردان است كه اين اتفاق در مورد كارگردانان مؤلف وكهنه‌كار بيشتر مي‌افتد و بعضي اوقات حس بازيگري به حدي از اين موضوع لطمه مي‌خوردكه عصبي مي‌شود به همين خاطر كار كردن با كارگردانان مؤلف، زياد هم كار راحتي نيست. دوست دارم با كارگردانان جوان كار كنم و علاقه‌اي به ماندن در حد يك دكور و يا يكآپارتمان ندارم. درست است كه اين تجربيات براي من كسب شده اما قطعا نمي‌توانم نسخهكاملي در اين زمينه برايتان بنويسم بلكه بايد در موقعيت قرار بگيريد تا بدانيد بايدچه كار كرد.
رادان در ادامه اين جلسه در پاسخ به سوالي در مورد نحوه برخورد بافيلمنامه يا چگونگي ارتباط با شخصيت‌هاي داستان گفت: بهترين راه در قالب نقش فرورفتن نگاه كردن است. گاهي كه در جايي مثلا مثل فرودگاه كه منتظر پرواز هستم يامجبورم در جايي منتظر باشم با آدم‌هاي مختلف نگاه مي‌كنم كه اگر نقش اين يا آن نقشرا بازي كنم، چه بايد بكنم. حركات ، نگاه‌ها و عادات شخصيت‌هايي را كه مي‌بينم، درذهنم بايگاني مي‌كنم و در موقع مناسب از آن استفاده مي‌كنم.

* برايبازيگرشدن به كسي پول ندادم
رادان در بخش ديگري از صحبت‌هايش گفت: من هنوزقرارداد اولين فيلم خود را نيز همراه دارم اما بعد از بازيگر شدن در سينما، تاسال‌ها بعد يكي از دست‌اندازهاي من در بازيگري اين بود كه ثابت كنم به خاطر پارتييا مسائلي از اين قبيل وارد سينما نشده‌ام يا به كسي پول نداده‌ام چون اين كار راناشايست مي‌دانم.
وي افزود: 6فيلم اولم تا پايان فيلم "عطش " براي من دورانسختي بود اما با بازي در فيلم "گاوخوني " خواستم بازي در كارهايي را بپذيرم كه عشقمرا به بازيگري اثبات كنم، چون من براي ماندگاري در تاريخ سينما وارد بازيگري شدهبودم... البته در اين روند جديد، متأسفانه بخش تجاري بازيگري من، پس از مدتي تضعيفشد تا اينكه سعي كردم امروزه به تعادلي در اين زمينه برسم.

* من فقط درزمان خواب مي‌توانم رفتار طبيعي داشته باشم!
رادان ادامه داد: در مقايسه با 10سال قبل، در اين سال‌ها همه ‌چيز براي ورود بازيگران جديد به سينما مهياتر است اماماندگاري در سينما بسيار سخت‌تر شده، چون كار سينما، كار سختي است، بازيگر مدامجلوي دوربين كار سنگيني را انجام مي‌دهد و پشت دوربين حتي كار سنگين‌تري را پيش رودارد، چون بايد مواظب اعمال و رفتار خود باشد به طوري كه من فقط در زمان خوابمي‌توانم رفتار طبيعي داشته باشم!
وي گفت: خوشبختانه ما در ايران پاپارازينداريم. كسي كه البته مي‌تواند مانند يك شمشير دو دم عمل ‌كند. يعني از حيث دستيابيبه شهرت، بودنش به نفع بازيگر تمام مي‌شود و از سويي،‌ به ضرر بازيگر عمل مي‌كندچون به حريم خصوصي‌اش وارد مي‌شود.
رادان در ادامه، در پاسخ به كسي كه از اوپرسيد چگونه اسطوره بازيگري شديد، گفت: اين لطف شماست اما من اين تعبير را از خودمندارم شما هم اسطوره‌هاي خود را بزرگ‌تر كنيد و هدف خود را بالاتر ببريد، چون بايدآرمان بزرگي داشته باشيد كه به جاي بالايي برسيد.

* بعضي وقت‌ها در بازيگريبه بن‌بستي مي‌رسيد
رادان در ادامه افزود: بعضي وقت‌ها در بازيگري به بن‌بستيمي‌رسيد و به قدري بازي مي‌كنيد كه احساس مي‌كنيد توشه راه تمام شده و اينبزرگ‌ترين ضعف براي بازيگر است. مخصوصا وقتي كه خود را ستاره ببيند و آن زماني استكه كار تمام شده. چندي پيش عده‌اي گفتند سكانسي كه در فيلم "بي پولي " در اتوبوسدارم، شبيه فيلم "سنتوري " است. اين اشكال بازيگر است كه خود را تكرار كند و من هماين اشكال را قبول دارم گرچه بخشي از آن تقصير عوامل صحنه بود كه بازي من را خوبزير نظر نداشتند. قطعا براي بازيگر خوب شدن، دانش بازيگر بايد قوي باشد. امروز همبه قدري فيلم و سريال به وفور يافت مي‌شود كه مي‌‌توان آنها را كتاب‌هاي جديدبازيگري دانست. آثاري كه قدرت سينما را به قدري خوب نشان مي‌دهد كه در هيچ كتابينمي‌توان چنين آموزش‌هايي را سراغ گرفت. در واقع شالوده بازيگري با مطالعه و فيلمديدن منتقل مي‌شود.
رادان تصريح كرد: ‌اگر كسي فكر كند كه بهترين است و بازيگرخوبي است، قطعا آن روز كه اين فكر را كرده روز آخر كارش است. در كارنامه‌ام، هيچفيلمي وجود ندارد كه در آن بازي كرده باشم و بعد از ديدنش حس نكنم ضعفي در بازي منوجود دارد. مخصوصا در فيلم‌هاي قديمي‌ترم، ايرادات بسياري از بازي خود مي‌گيرم چونالان امروز علم امروز آن را دارم و اميدوارم بتوانم بازيگر بهتري شوم. چون اميدداشتن مهمترين دليل
زندگي است.

* در "سنتوري " يك معتاد واقعي به منكمك كرد
وي در پاسخ به سوال يكي از هنرجويان كه اوج بازي رادان را سنتوري دانستو از رادان در مورد آن فيلم سوال كرد، گفت: در مورد اين فيلم و جايزه‌اش بايد بگويمبعضي‌ها هميشه عنوان مي‌كنند بازي در نقش معتاد قطعا جايزه را نصيب بازيگر مي‌كند. البته حرف دروغي هم نيست چون بايد از خودمان دور شويم تا كس ديگري را روي پرده بهنمايش درآوريم. حتي عده‌اي هم گفتند كه من واقعا معتاد شده‌ام و يكي از دوستان "محسن چاووشي " حتي حاضر بود قسم بخورد كه من معتاد تزريقي هستم، اما مسئله واقعياينجاست كه در فيلم "سنتوري " كسي با من بود كه حدود15 سال اعتياد به هروئين داشت وچند سال بود ترك كرده بود. او هميشه سر صحنه مي‌آمد و با ما حرف مي‌زد و مدت‌ها ازتجربياتش و اتفاقاتي كه برايش افتاده بود سخن مي‌گفت.
رادان با اشاره بهصحنه‌اي كه در آن پدر علي با بازي مسعود رايگان به او هروئين تزريق مي‌كند، گفت: اين اتفاق عينا براي دوست ما افتاده بود با اين تفاوت كه او به علت شكستگي دست پدرشرا بيدار كرده بود تا به او هروئين تزريق كند و پدرش نيز با گريه اين كار را كردهبود. صحنه‌اي بسيار واقعي و از نظر دراماتيك، متأثر كننده كه حدودا 3 روز طول كشيدكه آن سكانس را با جزئياتش فيلمبرداري كنيم.

* "سنتوري " راحت‌ترين تجربهبازيگري من بود
وي افزود: در مورد فيلمنامه "سنتوري "، بايد بگويم كه قطعا اگراين فيلم متعلق به كارگردان ديگري بود، 20 الي30 صفحه بيشتر از آن را نمي‌خواندم،چون فيلمنامه به نظر بسيار معمولي مي‌آمد. اين مسئله با علم به اين نكته به نظرممي‌آمد كه در آن مقطع، از افراد بسيار زيادي براي بازي در اين فيلم تست گرفته شدهبود و حتي بسياري از بازيگران، براي حضور در اين فيلم سنتور ياد گرفته بودند اماوقتي قرار بود من اين پيشنهاد را بپذيرم، يكي از دوستان نكته‌اي را به من گفت كهكليد من براي رسيدن به واقعيت فيلمنامه "سنتوري " بود و آن اين بود كه مهرجويي يكسناريوي ساده را تبديل به فيلم شاخصي مي‌كند. اين اتفاق براي من افتاد و در واقعراحت‌ترين كار بازيگري من هم در آن فيلم بود، چون معمولا كارگردان‌ها با قاببسته‌اي بازيگر را محدود مي‌كنند اما مهرجويي ساعت‌هاي طولاني به صحبت و تمرين بامن و گلشيفته فراهاني مي‌پرداخت و بسياري از شوخي‌ها و حرف‌هاي ما در "سنتوري "، درواقع شوخي‌هاي معمول بين خود ما بود و مهرجويي با استفاده از اين شوخي‌ها با كمكتورج منصوري بخش‌ها و نماهاي مورد نياز را معلوم مي‌كرد و به ما مي‌گفت كه مثلا اگرحرف خاصي هم در اين ميان زده شود بهتر است. تنها يك صحنه بود و آن هم صحنه‌اي بودكه علي و همسرش در آشپزخانه مشغول غذا خوردن هستند و نهايت آن صحنه به دعواي اين دونفر ختم مي‌شود. قبل از شروع فيلمبرداري مهرجويي به يكي از عوامل صحنه اعتراض كرد وسر او فرياد كشيد و اين كارش باعث سكوت بسيار زياد در صحنه شد و تازه بعد ازفيلمبرداري مهرجويي بود كه تورج منصوري گفت مهرجويي براي درآمدن حس عصبانيت اين كاررا كرده.

* خواندن نقد به بازيگر كمك مي‌كند
وي در ادامه تصريح كرد: براي بازي در فيلم خوب، بايد چند كار را كرد. يكي انتخاب بهترين سناريوي ممكن است ودومين عامل، اطلاع مناسب بازيگر از مناسبات حاكم بر سينما است.
خواندن مجلاتمناسب سينمايي و فيلم ديدن زياد يا حتي خواندن نقدهايي كه به بازيگر كمك كند نيز،از راه‌هايي است كه به بازيگر كمك مي‌كند كه بهترين انتخاب را در فيلمنامه داشتهباشد.

* در "سنتوري " خوب بازي كردن براي من حيثيتي بود
وي در ادامه درپاسخ به سوالي در اين مورد كه آيا پختگي او در بازيگري بعد از فيلم "سنتوري " بوديا قبل از آن و اينكه روياي امروز او در بازيگري چيست، گفت: "سنتوري " و بازي در آنبراي من انگيزه‌اي بود كه با قدرت تمام پيش بروم و كل فيلم را با انرژي باشم. منزماني وارد اكيپ "سنتوري " شدم كه بيش از هزاران نفر براي بازي در اين نقش تست دادهبودند و بايد به شكلي كار مي‌كردم كه به آقاي مهرجويي بگويم انتخاب درستي داشتهاست. مثل يك بازي فوتبال كه گاهي در آن ماجرا حيثيتي مي‌شود! در "سنتوري " هم مسئلهخوب بازي كردن حيثيتي بود و من براي اين فيلم، 20 روز مثل يك دانشجوي پشت كنكوريخود را در خانه حبس كردم و پشت سنتور نشستم و تمرين كردم و در حدي آهنگ‌هايي كهبراي فيلم ساخته شده بود گوش دادم كه عده‌اي از دوستانم حس كردند من رواني شده‌ام. اكنون "سنتوري " پشت سر گذاشته شده و حس مي‌كنم بايد اتفاقي بيفتد كه قله "سنتوري " در كارنامه سينمايي من تبديل به چند قله شود. در واقع وقتي نقشي بين كارهايم بسيارشاخص مي‌شود، خودم به آن حسودي مي‌كنم و حس مي‌كنم بايد بهتر شود.
وي همچنين درمورد آرزوهايش به اين نكته بسنده كرد كه آرزوهاي من نسبت به زماني كه از زندگي‌امگذشته هنوز خيلي كوچك است و بايد تلاش كنم به آنها برسم.
رادان در پاسخ به سوالديگري در مورد بازي طبيعي در نقش‌هاي مختلف، گفت: بعضي از نقش‌ها حالت عيني دارند؛مثل نقش معتاد كه نمونه آن در جامعه هست و مي‌توان با ديدن فيلمي در مورد اعتياد ياخود معتاد به آن نزديك شد، اما بعضي نقش‌ها در جامعه وجود ندارد و بايد نقشي رابسازيم كه تيپ نباشد. نگاه كردن به افراد مختلف و عادات و خصوصيات‌شان اين فايده رادارد كه وقتي بايد نقشي را بسازيم، مي‌توانيم با چيدن قطعات مختلف از جزئيات شخصيتآنها چيزي را بسازيم كه وجود خارجي ندارد و در ذهن ما نيست و اين كار است كه دركنار هنر كارگردان فيلم را زيبا مي‌كند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا بازيگربراي مطرح شدن بايد در هر فيلمي بازي كند و فيلم "رز زرد " را به عنوان مثال اينموضوع نام برد، گفت: زماني كه در اين فيلم بازي كردم سناريوهايي كه به من مي‌رسيد،معمولا متعلق به افراد ناشناس بود و من سعي مي‌كردم بهترين‌ها را از آن ميان انتخابكنم. بازيگران معمولا دو نوع هستند؛ اشخاصي كه مي‌خواهند بازيگر خوبي شوند و اشخاصيكه مي‌خواهند سوپراستار شوند. "رز زرد " را داريوش فرهنگ مي‌ساخت كه كارگردان وبازيگر خوبي بود و از روي يك فيلم خارجي نيز بازسازي شده بود. تهيه‌كننده آن فيلمنيز حسين فرح‌بخش بود كه قبلا "آواز قو " را با او كار كرده بودم. براي همين فكركردم فيلم "رز زرد " فيلم تجاري و البته موفقي در حد آثار هيچكاك مي‌شود!!! اما آنفكري بود كه در گذر زمان مشخص شد اشتباه است... آن روز "رز زرد " بهترين انتخابيبود كه مي‌توانستم براي بازيگري داشته باشم.

* موفقيت با طلب آموختن،جاه‌طلبي و راضي نشدن به وضعيت فعلي
رادان در پاسخ به سوال هنرجويي كه از اوراز بازيگر خوب شدن را پرسيد، گفت: شايد تنها فيلم ديدن و مسائلي از اين قبيل دراين كه بازيگر خوبي شوم، موثر نبوده‌اند، بلكه طلب آموختن، جاه‌طلبي و راضي نشدن بهوضعيت فعلي، فاكتوري بود كه باعث شد من مدام تلاش كنم. زماني در دفتر تهيه‌كننده‌ايبازي در فيلمي را رد كردم و بازيگر ديگري آمد و آن را قبول كرد و به من گفت چرابازيگري در اين فيلم را رد كردي؟ جاه‌طلبي من در حدي بود كه نخواستم آن فيلم راقبول كنم بلكه خواستم در كارهاي بزرگ‌تري باشم و حتي اگر فيلم شكست خورد، باز ازكار خود راضي باشم.
رادان گفت: آقاي كيانيان در مورد بازيگر حرف خوبي دارد كهمي‌گويد تدوين‌گر، فيلمبردار، فيلمنامه و حتي ذهن تماشاچي بازيگر را محدود مي‌كند. قطعا ياد گرفتن و رسيدن به مقام بالايي در سينما چيزي مثل قرص نيست كه بگويم آن رابخوريد تا در سينما موفق شويد بلكه من شخصا بيشتر خواستم و بيشتر تلاش كردم. "سنتوري " هم غايت بازي من نبود و اميدوارم روزي بتوانم نقشي را ايفا كنم كه "سنتوري " را از ذهن همه پاك كند.

* ظاهر بازيگر نبايد زيبا باشد، بايدسينمايي باشد
وي در بخش ديگري از اين نشست افزود: يكي از مهم‌ترين عوامل ضعفموجود در عرصه بازيگري، افكار عمومي است كه ممكن است بازيگر را به صفتي و نوع نقشيبشناسند و آن بازيگر براي ترس از باخت و فراموش شدن بخواهد به ورطه تكرار بيفتد. كاري كه بايد بكنيد اين است كه قطعا بايد به بدن و چهره و سلامت خود برسيد چون اينظاهر منبع درآمد و هنر بازيگر است. البته ظاهري كه نبايد زيبا باشد بلكه بايدسينمايي باشد. مجموعه اين پديده‌ها باعث طي شدن سيري مي‌شود كه براي هر كس شخصي استو باز هم تكرار مي‌كنم، قطعا بايد خودتان اين تجربيات را از سر بگذراند.
راداندر پاسخ به سوالي در مورد تاثير بازيگر مقابل روي نقش گفت: نمي‌توان به راحتي اينتاثير را بيان كرد يا سر صحنه نمي‌توان به آن اشاره كرد قطعا بازيگر خوب در مقابلشما مي‌تواند حس رقابت مثبتي به شما بدهد يا به خاطر او جلو برويد اما چون فيلم‌هااين روزها به سرعت ساخته مي‌شود و مثل تئاتر تمرينات زيادي انجام نمي‌شود اين تاثيرهم كمتر است و بيشتر زمان بازيگر با بازيگر مقابل ارتباط برقرار مي‌كنيد.

* بازيگري سينما كوچه و پس كوچه زياد دارد
"بهرام رادان " در پاسخ به سوالي درمورد اينكه چگونه مي‌توان بين بازي در دونقش تفاوت ايجاد كرد گفت: اين به خودبازيگر برمي‌گردد كه بتواند سبك شخصي خود را به شكلي متفاوت در فيلمي بروز دهد وقطعا اگر بتواند خلاف جريان آب شنا كندو برنده شود حس خوبي براي او به وجود خواهدآمد، قطعا ايجاد فضاي متفاوت در ذهن بازيگر نسبت به فيلم مي‌تواند به او كمك كند.
وي در ادامه در پاسخ به سوال هنرجويي كه توصيه‌اي را براي هنرجويان تازه كارمي‌خواست گفت: قطعا كارهاي ضعيفي هم در كارنامه ام وجود دارد اما از هيچ فيلميناراضي نيستم، چون تجربيات خوبي از هر فيلم كسب كردم. اين را هم بدانيد كه راهبازيگري در سينما به قدري كوچه و پس كوچه دارد كه نمي‌دانيد چه كنيد.
رادانتصريح كرد: نبايد فكر كنيد اشتباه در بازي كردن باعث تمام شدن دوره بازيگري مي‌شوديا بازي در فيلم بدي ممكن است به ضرر شما باشد. آن زمان از بازي كردن در فيلم آقايكيميايي حس خوبي داشتم و معاشرت با او نيز براي من ارزشمند بود. آن زمان كاري راكردم كه در لحظه به نظرم درست مي‌آمد.
وي در پاسخ به سوالي در مورد اهميت جايزهدر كارنامه بازيگر گفت:‌نمي‌توان به جوايز و موفقيت هايي از اين دست فكر نكرد. بهياد دارم وقتي بازي در فيلم "شور عشق " را تمام كردم، دي ماه بود و فكر مي‌كردم اگرامسال در جشنواره جايزه بگيرم، چه بايد بگويم و مدام اين كار را تمرين مي‌كردم!!!!
وي در مورد دليل اين كه به جرگه تهيه كنندگان پيوسته نيز گفت: اعتقاد دارمميتوانم كمك به ساخت فيلم هايي كنم كه حتي اگر خودم هم در آن بازي نكنم اما فيلميساخته شود كه هم به سينما و هم به جوان ها كمك كندو هم مطابق ميل و سليقه خودمفيلمي ساخته شود. اما در مورد برخورد با تهيه‌كنندگان كه سوال يكي از شما بود بايدبگويم اين امر بستگي به تجربه هر شخصي دارد و نمي‌توان دستوري كلي در اين زمينهصادر كرد.

* بازي در فيلم خارجي سخت نيست به شرطي كه به مردم پشت نكنيم
وي در ادامه در پاسخ به سوالي در مورد بازي بازيگران ايراني در خارج از كشورگفت: من قبلا پيشنهاد بازي در فيلم هايي خارج از كشور را داشته‌ام كه آن را بهدبايلي تا كنون رد كرده‌ام. در خارج از كشور به ايراني‌ها توجه ويژه‌اي دارند قطعااين اتفاق خوشايندي است كه مثلا گلشيفته فراهاني در فيلم رايدلي اسكات بازي كند وبراي سينما هم اتفاق مباركي است اما اين را بدانيد كه كار كردن در فيلم خارجي زيادهم كار سختي نيست ولي اتفاق درست و خوب زماني براي سينماي ما مي‌افتد كه با معيار وقوانين كشورمان در خارج از ايران كار كنيم وسفير فرهنگي ايران در خارج از كشورباشيم تا مجبور نشويم به مردم پشت كنيم.
در انتهاي اين جلسه نيز سوالات ديگريتوسط هنرجويان اين موسسه از بهرام رادان در مورد مسائل مختلف مرتبط با بازيگريپرسيده شد.
ارسال شده در 5/8/88 منبع:فارس
پاسخ

برچسب ها
bahram radan, بهرام رادان, ستاره ای به نام رادان, ستاره جوان سينماي ايران

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال