|
|||||||
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: بهترین فیلم رادان ؟ | |||
| آواز قو |
|
10 | 21.74% |
| رز زرد |
|
2 | 4.35% |
| عطش |
|
0 | 0% |
| گاوخونی |
|
2 | 4.35% |
| شمعی در باد |
|
9 | 19.57% |
| سربازهای جمعه |
|
6 | 13.04% |
| رستگاری در هشت و بیست دقیقه |
|
1 | 2.17% |
| ازدواج صورتی |
|
0 | 0% |
| گیلانه |
|
5 | 10.87% |
| حکم |
|
1 | 2.17% |
| تقاطع |
|
7 | 15.22% |
| سنتوری |
|
34 | 73.91% |
| شور عشق |
|
2 | 4.35% |
| ساقی |
|
2 | 4.35% |
| آبی |
|
1 | 2.17% |
| همه پرسي چند گزينه اي رای دهنده: 46. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#46 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: شناور در دریا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7
از ایشان 46 بار سپاسگزاري شده است
|
به نظر من بهرام رادان همانطور که یکی از هنرمندا هم گفته
پدیده ی سینماست همین. اون واقعا توانایی ها و استعداداشو تا حالا خوب تونسته نشون بده اما مونده به این کارگردانا که کجا و چه جوری از این استعدادها در راستای اهداف مثبت و سازنده استفاده کنن. ![]()
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Aug 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,604
از ایشان 7,513 بار سپاسگزاري شده است
|
پدیده به کسی میگن که یهو بیاد وسط نه اینکه یه مراحلی رو طی کنه بعد بشه گفت بازیگر...
من فکر نمیکنم پدیده باشه ولی امیدوارم موندگار بشه ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Soltan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#49 (permalink) |
|
مدیران
|
نه هنوز تدوینش تموم نشده که ویونا جون!!! بزار حالا بره اجازه اکران بگیره بعد معلوم میشه
![]() راستی آواتار نو مبارک ویونا جون چقدر بهت میادااااااااا ![]() ويرايش توسط Soltan : 09-16-2008 در ساعت 11:37 PM. |
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
مدیران
|
«بهرام رادان» تهيه كننده ميشود خبرگزاري فارس: «بهرام رادان» قصد دارد پس از اخذ مجوزهاي لازم، به عنوان تهيهكننده در توليد فيلم تازهاي با مضمون آسيبهاي اجتماعي، با «ابوالحسن داوودي» همكاري كند. به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، اين اولين فعاليت «بهرام رادان» در عرصه تهيهكنندگي خواهد بود. بنا بر اين گزارش، «بهرام رادان» قصد دارد اين فيلم را در «داران فيلم» با مشاركت «بيتا منصوري» و «ابوالحسن داوودي» (كه در تقاطع و زادبوم با وي به عنوان بازيگر همكاري داشته) تهيه كند. اين فيلم با موضوع آسيبهاي اجتماعي ساخته ميشود و قرار است در آن از همكاري چهرههاي صاحبنام و جوان بازيگري استفاده شود. كارگردان اين فيلم هنوز مشخص نشده است اما احتمال قرار گرفتن «ابوالحسن داوودي» پشت دوربين آن وجود دارد. به احتمال زياد اين فيلم اوايل زمستان كليد خواهد خورد و به زودي جهت دريافت پروانه ساخت به اداره نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد ارائه خواهد شد. به گزارش فارس، «بهرام رادان» هنوز مجوز تهيهكنندگي ندارد اما پس از مشاركت در توليد اين فيلم ميتواند در پروژههاي بعدي به عنوان تهيهكننده فعاليت كند. او اين روزها فيلم «كنعان» ساخته «ماني حقيقي» را روي پرده دارد. |
|
|
|
|
|
#51 (permalink) |
|
مدیران
|
رادان؛ تهیه کنندگی و بازیگری همزمان؛ فیلم تازه بهرام رادان پس از «تردید» ![]() «بهرام رادان» ضمن اعلام تصميم جدي خود براي فعاليت در عرصه تهيه و توليد فيلمهاي متفاوتي در سينماي ايران، قرارداد بازي در پروژه «راه آبي ابريشم» به مدت 7 ماه را منعقد كرده است. درپي درج خبري مبني بر تهيهكنندگي «بهرام رادان»، «عليرضا باذل» مديربرنامههاي اين بازيگر اطلاعات تكميلي را در اين زمينه در اختيار خبرگزاري فارس قرار داد. وي گفت: «بهرام رادان» قصد دارد تا در كنار تجربههاي سينمايي خويش، در عرصه تهيه و توليد نيز زمينههاي متفاوتي را تجربه كند و با ارتباطات متفاوتي كه دارد، سعي خواهد كرد تا در توليد آثار متفاوتي در سينماي ايران نقش داشته باشد. وي درباره اولين پروژه سينمايي رادان در مقام تهيهكنندگي گفت: هنوز پروژه موردنظر انتخاب نشده و هيچكدام از نامهايي كه پس از درج خبر در فارس به صورت شايعه رواج پيداكرده (از جمله فيلمي به نام «رخ ديوانه»)، صحيح نبودهاند و اطلاعات صحيح و كامل، به محض انتخاب فيلمنامه و مشخص شدن پروژه موردنظر، در اختيار رسانهها قرار خواهد گرفت. وي همچنين درباره فعاليتهاي بازيگري «بهران رادان» گفت: پس از اخباري كه قبل از عقد قرارداد در رسانهها درج شده بود، قرارداد بازي «بهرام رادان» در «راه آبي ابريشم» فيلم جديد «محمد بزرگنيا»، قطعي شد و وي، پس از پايان پروژه «ترديد» به كارگرداني «واروژ كريممسيحي» در آذر ماه، بازي در «راه آبي ابريشم» را آغاز خواهد كرد و براساس برنامهريزي هفت ماه درگير بازي در اين پروژه خواهد بود. منبع خبر : فارسجمعه,19 مهر 1387 - 13:49:24 |
|
|
|
|
|
#52 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: شهرك غرب
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
|
به نظر من بهرام تمام فيلم هاش رو به جز ازدواج صورتي عالي بازي كرده نمي دونم من چون خيلي دوستش دارم اين نظر رو دادم
![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي negin_d به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#53 (permalink) |
|
مدیران
|
حرفهای جنجالی چیستا یثربی درباره خاطراتاش از حضور یا عدم حضور ستارهها در فیلم «دعوت»؛ چرا گلزار و هدیه تهرانی و رادان و پورسرخ در «دعوت» بازی نکردند؟ چیستا یثربی نویسنده فیلمنامه ومسئول انتخاب بازیگران دعوت گفت وگویی جنجالی با نشریه رویش کرده ودر این گفت وگو حرفهای جالبی درباره حضور بازیگران مختلف در فیلم دعوت زده است .بهرام رادان چیستا یثربی درباره حضور بهرام رادان دراین فیلم گفته است :خیلی دلم می خواست بهرام رادان دراین فیلم باشد اما فیلم زنانه بود و برای رادان نقش مناسبی وجودنداشت دو سه بار آمد من گفتم به خاطر آقای رادان اپیزود را طولانی می کنم امانشد و خودش هم نتوانست . داشت می رفت خارج و به من گفت :این اپیزودها همه زنانه است و من نمی توانم بیایم نقش ۵ دقیقه ای بازی کنم.یثربی ادامه داده است :رادان دوست دارد نقشهای چالش برانگیز و متفاوتی بازی کند ودعوت نقشی نداشت که چالش برانگیز باشد.من سه اپیزود را به رادان پیشنهاد دادم و این اولین قانون شکنی من بود حاتمی کیا به من گفته بود به هرکس قصه خودش را بدهم .یثربی درادامه توضیح داده که بهرام رادان در میان مردان بازیگر مورد علاقه او است به گفته یثربی رادان می گفت حرف پول رانزنید اگر نقشی مناسب من باشد حتما بازی می کنم هدیه تهرانی یثربی درادامه گفت وگوی خود گفته است من خیلی دوست داشتم بهرام رادان وهدیه تهرانی دراین کار باشند امانشد هدیه تهرانی از فیلمنامه وداستان خوشش آمد ورفتار خانمانه و منطقی داشت اما گفت :شرایط کاری ام طوری است که درگیر کارهای دیگری شده ام ودارم می روم خارج و نمی توانم تمرکز بازیگری داشته باشم اول یکی از نقشها را قبول کرد ولی بعد گفت نمی تواند ورفت .همانطوری که گفتم خانم تهرانی هم گفت می خواهم بروم ایتالیا و کار دارم و...دلیل واقعی را خود خانم تهرانی می داند و خدای خودش .محمد رضا فروتن آقای فروتن خیلی خوشحال شدکه من از آن گروه رفتم ومن نمی دانم چرا.وقتی چیزی به ایشان می گفتم اصلاانگار نه انگار که من وجوددارم می گفت من با کار گردان حرف می زنم.مهناز افشار و مریلا زارعی مهناز افشار ومریلا زارعی دوستان صمیمی من هستند کتایون ریاحی می گفت :چون چیستا هست پذیرفتم وگرنه می خواستم دریک فیلم دیگر باری کنم علیرضا شجاع نوری شجاع نوری قرار بود که به جای فرهاد قائمیان نقش شوهر بهار یعنی آقا خوش تیپه ای را بازی کند که زن صیغه کرده .پیشنهادهایی دادکه مورد قبول حاتمی کیا قرار نگرفت.محمدرضا گلزار گلزار قرار بود نقش یک مرد۵۰ ساله ای را بازی کند باید او را پیر می کردیم وبرای او شکم ولپ می گذاشتیم و عینک ته استکانی .درنهایت ماسه نفر (حاتمی کیا ، من وگلزار )به این نتیجه رسیدیم که این نقش برای او مناسب نیست.ستاره ها آقای پیرهادی اعتقاد داشت که این فیلم باید کلکسیون رنگارنگی از بازیگران گیشه باشد و می دانست چون فیلم حاتمی کیاست همه با دستمزد کم می آیند. محمد رضا شریفی نیا محمد رضا شریفی نیا جای احمد مهرانفر آمد تنها کسی که نفهمیدم چرا آمد شریفی نیا بود !سر آقای شریفی نیا من از پروژه آمده بودم بیرون. من فقط تا فیلمبرداری اپیزود فروتن و جوزانی بودم بعد که رفتند کلک چال من از پروژه بیرون آمدم. و اما حاتمی کیا چیستا یثربی در بخشهایی از این مصاحبه می گوید :فاصله من و حاتمی کیا که مثل دوتا شریک بود شد مثل فاصله دوتا کوه!اختلافات ما شروع شد دیدم نمانم بهتر است کتایون ریاحی خیلی ناراحت شد وقتی فهمید من دارم می روم .مهناز افشار می گفت من هم سر کار نمی روم من گفتم بچه ها تا اینجا که باید می آمدم که آمدم و بعد ازاین دیگر نیازی نیست و باید کار خوبی از مار درآید.من دراین فیلم رفتارهایی دیدم و به این نتیجه رسیدم که بهتر است دیگر سر این کار نروم.به خودم گفتم چیستا یثربی احترام خودت را حفظ کن و دیگر نیا!آن موقع و پس از این جریانات افتادم بیمارستان.امکانیان جواد طوسی ،تهمینه میلانی و علیرضا شجاع نوری خیلی کمک کردند که من از جایم بلند شوم.شنیدم رضا کیانیان هم در آژانس شیشه ای خیلی دخالت کرده بود راستی او هم یکی از بازیگران مورد علاقه من بود که نتوانیستیم برای این پروژه جذبش کنیم.من نویسنده خیلی خیلی خوبی بودم که یکدفعه از محیط استیریلیزه وپاستوریزه نویسندگی و تئاتر وارد محیطی با روابط بسیار پیچیده و عجیب و غریب سینما می شوم.آه پورسرخ رفتن آقای پور سرخ ازاین پروژه به این برمی گشت که کنار لیلا اوتادی ترکیب خوبی را پدید نمی آوردند پور سرخ خیلی انرژی گذاشت وخیلی تمایل نشان داد که دراین پروژه باشد و زمانی که ما مجبور شدیم بگوییم نه یک درصد هم فکر نمی کردیم که آه پور سرخ اینجور بگیرد و آن اپیزود حذف شود. پور سرخ یکبار دیگر این اتفاق برایش افتاده بود زمانی که در "به رنگ ارغوان" به جای او کوروش تهامی انتخاب شد.پور سرخ می گفت :من سر فیلم به رنگ ارغوان آه کشیدم و آن فیلم اکران نشد. منبع خبر : وبلاگ زهرا نعیمیدوشنبه,20 آبان 1387 - 17 31 |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Soltan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#54 (permalink) |
|
مدیران
|
در پي انتشار بلوتوث غير واقعي بهرام رادان صورت گرفت استمداد داوود رشيدي از پليس امنيت اخلاقي و وزارت ارشاد خبرگزاري فارس: رئيس انجمن بازيگران سينماي ايران درباره تجاوز به حريم خصوصي بازيگران و پخش تصاوير جعلي يا خصوصي آنها از پليس امنيت اخلاقي و وزارت ارشاد خواست با برخورد با اين پديده به جاي محاكمه بازيگران مشكل را از ريشه حل كنند. داود رشيدي رئيس انجمن بازيگران سينماي ايران در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس درباره مسائل ايجاد شده اخير پيرامون حريم خصوصي بازيگران سينما كه به شكايت «بهرام رادان» از عامل انتشار بلوتوثهاي دروغين انجاميد، گفت: بلوتوث هم يكي از پديدههاي تكنولوژي است كه استفادههاي خوبي هم ميتوان كرد اما بدبختانه در ايران تبديل به يكي از ابزارهاي سوءاستفاده و توزيع بداخلاقي در جامعه شده كه به روشهاي مختلفي مانند مونتاژ و يا استفاده از شخصي كه به افراد مشهور شبيه است، تصاويري را توليد ميكنند و بدون اين كه كسي متوجه حقيقت ماجرا شود به حيثيت هنرمندان لطمه ميزند. وي افزود: تعجب ميكنم كه چرا همه به دنبال مسائل خصوصي يا تصاوير جعلي از اشخاصي ميگردند و آنها را پخش ميكنند و گروهي از مردم هم از ديدن آن لذت ميبرند، ولي كسي به دنبال سرچشمه ماجرا نيست و كسي را كه با موبايل چنين تصاويري را تهيه يا پخش ميكند، هميشه به دور از خطر ميماند. اين بازيگر به فارس گفت: من واقعا از پليس امنيت اخلاقي ميخواهم از اين قضيه به راحتي نگذرند و گناهكار اصلي را دستگير كند. رشيدي تصريح كرد: اين كه كسي در خانه خود و با اقوام خود در مهماني حضور داشته باشد، مسئله جرمخيزي نيست اما جرم بزرگ در اين ميان، تجاوز به حريم خصوصي افراد است. البته اگر اين تصاوير جعلي باشد كه فاجعه بسيار بزرگتر است و مسببين ساخت اين تصاوير جعلي، حتما بايد پيدا و محاكمه شوند. وي ادامه داد: متأسفانه به جاي اين كار، مدام صحبت از ممنوعالتصوير شدن هنرمندان ميشود در حالي كه اين كار ميتواند لطمه بزرگي به زندگي، كار و حيثيت هنرمند بزند و گناهي را كه كس ديگري مرتكب شده(ضبط و پخش تصاوير خصوصي يا جعلي) تاوانش را هنرمند بدهد. رشيدي در مورد راهكارهاي جلوگيري از وقوع چنين اتفاقاتي گفت: بايد وزارت ارشاد يا حتي انجمن بازيگران در اين زمينه به ستارگان سينما راهنماييهايي ارائه كند تا اين افراد در دام چنين مسائلي نيفتند و به جاي ندانسته مجازات كردن هنرمندان، اين مشكل بزرگ از ريشه حل شود. |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: پایـتخـــت
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,388
از ایشان 1,988 بار سپاسگزاري شده است
|
بلوتوث هاي قلابي بهرام رادان بلوتوثي كه از سه ماه پيش به اسم بهرام رادان، تصويري شبيه او را حين كارهاي خلاف شرع و عرف نشان مي داد و مخابره مي شد اين بازيگر را به واكنش واداشت.رادان با مراجعه به سردار روزبهاني رئيس پليس امنيت اخلاقي تهران اين مساله را پيگيري كرد و حالا درصدد شكايت از عامل انتشار بلوتوث هاي دروغين است. كيارش كياني وكيل بهرام رادان در گفت وگو با «اعتماد» اين جريان را اين گونه توضيح مي دهد؛ «حدود سه ماه پيش بهرام رادان خودش متوجه پخش اين بلوتوث ها شد. اين بلوتوث در سراسر كشور با سرعتي باورنكردني پخش مي شد كياني به شرايط خاصي كه رادان از لحاظ هنري و اجتماعي دارد اشاره مي كند و مي گويد؛ «شرايط بهرام رادان باعث شد ما در اين موضوع پيش دستي كنيم.» اولين اقدام آنها ديدار با رئيس پليس امنيت اخلاقي تهران است؛ «مساله براي رادان خيلي مهم بود. از سردار روزبهاني وقت گرفتيم و رادان به ديدن ايشان رفت و موضوع را شرح داد. سردار روزبهاني هم دستورات لازم را براي پيگيري اين موضوع صادر كردند.» اقدام دوم بهرام رادان براي پيگيري اين ماجرا، مراجعه به اداره تشخيص هويت بوده است. كياني در اين باره هم توضيح مي دهد و مي گويد؛ «رادان با مراجعه به اداره تشخيص هويت، عكس گرفت و تمام مواردي را كه اين اداره براي تشخيص هويت لازم داشت انجام داد تا هنگام شكايتش بتواند از آنها به عنوان مدرك استفاده كند؛ مداركي دال بر اينكه شخصي كه تصويرش در بلوتوث ها مخابره مي شود بهرام رادان نيست.» وكيل رادان البته از اثبات جعلي بودن اين بلوتوث خبر مي دهد و مي گويد؛ «اين فيلم چند بار مورد بازبيني قرار گرفته و پس از پيگيري نهادهاي مربوطه جعلي بودن اين بلوتوث ثابت شده است.» تاكنون شخصيت جعلي شناسايي نشده است اما كياني مي گويد؛ «ما از دادستان تقاضاي رسيدگي به اين پرونده را داريم، چون پيشگيري از وقوع جرم به همراه كشف جرم وظيفه دادستان است.» وكيل بهرام رادان در پايان گفت وگو با اعتماد مي گويد؛ «به زودي شكواييه رادان براي شناسايي و دستگيري او قلابي تقديم مراجع ذي صلاح مي شود.» در همين رابطه سرهنگ مهدي احمدي رئيس پليس اطلاع رساني ناجا نيز در گفت وگو با ما مي گويد؛ «پليس موضوع بلوتوث هايي را كه مسائل اخلاقي و امنيت شهروندان را تهديد مي كند يا براي افراد ايجاد نگراني در بردارد پيگيري مي كند.» سرهنگ احمدي متهمان بلوتوث را به دو دسته تقسيم مي كند؛ « يك دسته از اين افراد شاكي خصوصي دارند كه پليس نسبت به دستگيري آنها سريع وارد عمل مي شود و دسته دوم افرادي تحت عنوان بلوتوث باز هستند كه پليس با نگاهي دقيق و تخصصي بايد آنها را شناسايي، دستگير و با آنها برخورد كند.» رئيس پليس اطلاع رساني ناجا البته درباره مجازات اين افراد صحبتي نمي كند و مي گويد؛ «پليس با مجوز قضايي اين افراد را دستگير و قاضي براي مجازات شان حكم صادر مي كند.»
I am only a voice in a city of noise ?Can you hear me this time ويرايش توسط Golbanoo : 11-15-2008 در ساعت 10:21 PM. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Golbanoo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#56 (permalink) |
|
Expert
از ایشان 1,988 بار سپاسگزاري شده است
|
من اين كليپ رو دارم اينقدر هم كه اينا ميگن بد نبود.
اگر خواستيد ميتونم اينجا براتون بذارم تا خودتون قضاوت كنيد كه رادانه يا نه! |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Expert