|
|||||||
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: بهترین فیلم رادان ؟ | |||
| آواز قو |
|
10 | 21.74% |
| رز زرد |
|
2 | 4.35% |
| عطش |
|
0 | 0% |
| گاوخونی |
|
2 | 4.35% |
| شمعی در باد |
|
9 | 19.57% |
| سربازهای جمعه |
|
6 | 13.04% |
| رستگاری در هشت و بیست دقیقه |
|
1 | 2.17% |
| ازدواج صورتی |
|
0 | 0% |
| گیلانه |
|
5 | 10.87% |
| حکم |
|
1 | 2.17% |
| تقاطع |
|
7 | 15.22% |
| سنتوری |
|
34 | 73.91% |
| شور عشق |
|
2 | 4.35% |
| ساقی |
|
2 | 4.35% |
| آبی |
|
1 | 2.17% |
| همه پرسي چند گزينه اي رای دهنده: 46. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#62 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: پایـتخـــت
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,388
از ایشان 1,989 بار سپاسگزاري شده است
|
خود بهرام به شدت تكذيب ميكنه.
منم ميگم قلابيه.شما اگر يك بار بهرام رو از نزديك ببينيد متوجه ميشيد كه اصلا همچين شخصيتي نداره كه بخواد اين لودگي ها رو دراره
|
|
|
#64 (permalink) |
|
Expert
|
من به واسطه شغلم (خبر نگاري) نه تنها بهرام رو بلكه اغلب هنرپيشه هاي سينما رو از نزديك ديدم و باهاشون هم صحبت شدم
|
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Expert
|
بهرام پسر جدي و مغروريه.خيلي هم دير قانع ميشه و حرف كمتر كسي غير از خودش رو قبول ميكنه.
به نظر من از لحاظ شخصيت و اخلاق گلزار از تمام هنرپيشه ها سره. البته من در رابطه با بازيشون هيچ اظهار نظري نميكنم. ![]() |
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
Expert
|
اين نظر من و اغلب همكارانمه.
البته بهرام هم خصوصيات خوب خودش رو داره.من نگفتم آدم بد اخلاقيه.خيلي جديه حيلي.البته براي ديگران اما نه دوستان به محض اينكه باهاتون دوست بشه بهترين انسان ميشه.اتفاقا با پسر ها بيشتر ميجوشه تا دخترا.اما براي دوستاش سنگ تموم ميذاره. ![]() |
|
|
|
|
|
#68 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Aug 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,604
از ایشان 7,513 بار سپاسگزاري شده است
|
آره خوب همین اخلاقشه که اونو از بازیگرای دیگه مثل گلزار متفاوت تر و جذاب کرده واسه طرفداراش.
بنظرم اون روابط نرمال و میانه ای رو انتخاب کرده در مواجهه با طرفداران و هوادارانش ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Soltan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#69 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
منم دقيقا همين نظرو دارم.روز به روز تعداد تقاضا براي مصاحبه با اون از طرف خواننده ها زياد تر ميشه و اين نشون ميده كه منحني طرفدارانش نسبت به گلزار و بقيه داره به شدت صعود ميكنه. |
|
|
|
|
|
|
#70 (permalink) |
|
مدیران
|
آره مخصوصا بعداز اون فیلم پارتی گلزارو حیایی خیلی از طرفدارای دختر گلزار دلزده شدن ازش. اینم یکی از عواملی شد که طرفدارای گلزار کمتر بشن نسبت به رادان
![]() |
|
|
|
|
|
#71 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: شیراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,512
از ایشان 2,203 بار سپاسگزاري شده است
|
الاخره جدیدترین ساخته مانی حقیقی اکران شد. کنعان را یک بار در جشنواره و سه بار هنگام اکران اش دیدم. از این سه بار دو بار اش پشت سر هم بود تا ببینم آن یادداشتی که زمان جشنواره نوشتم احساسی بوده و یا هنوز هم می توانم بر سر حرفهایم باقی بمانم ... اینکه کنعان لکنت دارد در آن شکی نیست. حداقل اگر دوستان حرفم را در مقیاس بزرگ اش و رابطه های علی و مینا و دخیل بستن مینا بر تنه درخت و بهانه گیری و دلیل های بی منطق مینا برای جدا شدن اش از مرتضی ( که لابد بر میگردد به ازدواج تحمیلی اش با مرتضی و عشق مرده اش با علی) و حضور ناقص و "یکهو ای" آذر در خانه مینا و یک علامت سئوال گنده در گریه و عشق آذر در کنار علی ؛ قبول ندارند لااقل این حق را به من می دهند که جزئیاتی همچون تصادف با گاو (چرا انسان نه؟) در جاده و سفر به شمال و گذر از یک جاده کوهستانی با عظمت های خلقت لا یزال خدایی ( که لابد این هم بر می گردد به همان ژانر سردرگم معناگرا که هر کس یک معنا از آن دارد) و برگشتن روی سکه درست در یک سوم پایانی زمان فیلم که هرگز فرصت مجال بیان التهاب مینا را کارگردان برای مخاطب پیدا نمی کند و مثلا تاکید بر ایستادن آسانسور منزل مرتضی و مینا در طبقه نیمه کاره ساختمان و همه و همه را نشان از یک جزء بر کلیت یک اثر متناقض بپندارم ... گیرم منِ کج فهم و سینما نابلد معنای پایان باز و ایهام و ریتم را ندانم اما این نفهمیدن را هم حتی اگر به پای یک تماشاگر عادی بگذارید کاملا حق می دهید که سینما محل این نوع خواسته خرجی های فلسفی نیست که مخاطبین را به چند بار دیدن فیلم دعوت کنید و بعد از کلی زور زدن ، وقتی حتی یک کلمه هم با نظرات شما سینما دان ها مطابقت وجود نداشت آنها را نه تنها متهم به کج فهمی و عوام زدگی کنید که لیاقتشان را در سطح فیلمهای گیشه ای و ضد هنری بر سرشان بکوبانید.
اگر در مقام قیاس بر بیایم گاها ستایش نامه ها و فحش نامه ها و دلگیری ها بر سر فیلم مانی حقیقی که همانقدر که خود اثر پر از ایهام است تفکرات دوستان را هم پر از ایهام کرده این تضاد نوشته ها در مدح و ضم اثر بیشتر شبیه به دو روی سکه ی پز روشنفکری ای است که اگر بگویید خوب است محکوم به جزء بینی مسائلی می شوید که یک چشم ماوراءی می خواهد و اگر بگویید بد است متهم به عدم درک و جبهه گرفتن در مقابل یک رنسانس فلسفی- مذهبی ای که می تواند یک جریان باشد. برای اینکه من هم کلیت اثر را زیر سئوال نبرم که لااقل در دو دسته ی بالا قرار نگیرم بگذارید که یکی هم به نعل بزنم و بگویم که همان دو سوم آغاز فیلم به شدت شاهکار است... مانی حقیقی در کمال بی ادعایی اثری را خلق کرده که با اینکه نماها و میزانسن ها بسیار به جا و حساب شده است اما توی ذوق نمی زند. یادآور می شوم صحنه ی هر باره ی تکان خوردن پرده ی پذیرایی را در سپیده دم صبح و یا التهاب آغازین فیلم که با دکوپاژ خوب کارگردان و کلوزآپ های خیره کننده اش از چاه آشپزخانه و توالی آن چهره ی مینا نشان از شناخت بی حد و حصر کارگردانی را می دهد که قبل از آنکه یک کارگردان و فنی کار باشد یک تئوریسین و فلسفه دان ی است که از ساخت اثرش قصدی دارد. برای همین هم است که به شدت حسرت می خورم چطور حقیقی توانست از تله ی ممیزی های ارشاد برای صحنه ی در آغوش کشیدن مینا و مرتضی خلاصی پیدا کند اما از ظرف زمانه و تحمیل های فکری ای که زائیده ی وزارات ارشاد این سه سال گذشته برای رسیدن به سینمای والاتر است ؛ فرار نکرده و تن سپرده به یک سری ارجاعات پر لکنت و ناقص که هم حضور علی را در فیلم خنثی کند و هم این مایه های گل درشت دینی توی ذوق نزند.... می دانید کنعان درست در مقابل یک هجمه نقدها و نظرها ( لااقل در بین دوستان) قرار گرفته که نمونه ی مشابه اش که درست در مقابل قرار می گیرد می شود سریال مرگ تدریجی یک رویا. دوستان سریال را می بینند و با آب و تاب دنبال می کنند و بعضا از بسیاری از صحنه هایش لذت می برند ولی برای اینکه متهم به تهجر پروری و ضد روشنفکری نشوند اصلا به روی خودشان نمی آورند. یا مثلا اگر در کنار هم می نشینند مستقیم و غیر مستقیم اثر را می کوبند و بعضا منکر اجراهای فنی کار می شوند. حالا برای کنعان هم همین مصداق پیدا کرده است. دوستان یا نمی خواهند از مواضع خود کوتاه بیایند یا فکر می کنند در قیاس کل چیزی را فهمیده اند که آنان را از کل جامعه متمایز کرده و اگر خدایی ناکرده از موضع خود کوتاه بیایند متهم به سست عنصری می شوند. یا اگر من اشتباه می کنم بگویند من کجایش را نفهمیده ام و از دستم در رفته ... یا کنعان می شود یک اثر فرای سینمای ایران و تاریخ ساز می شود و یا همانند فیلمسازان روشنفکرنما (بخوانید شهید ثالث و گله) در ذهن ناقص این آدم های کج فهم باقی نمی ماند.... باقی اش بماند بقایتان که مثلا موسیقی رضاعی توی ذوق می زند و خارج از خط قصه و فیلم نواخته می شود انگار و اینکه هر جور هم که حساب کنید بازی ترانه علیدوستی (با اینکه لق لقه دهان دوستان کمتر بودن سن اش از کاراکتر است) و محمدرضا فروتن بهترین بازی های کارنامه کاری شان است ...
|
|
|
#72 (permalink) |
|
Addict
|
به استقبال جشنواره-2: وقتی همه خوابیم، تردید، فرزند صبح، پاداش، درباره الی، سوپراستار، زادبوم، هفت و پنج دقیقه، پستچی سه بار در نمیزند، اخراجیهاي دو:
گزارشي از ده فیلم پر جلوه بیست و هفتمين جشنواره فجر سينماي ما- جشنواره بینالمللی فیلم فجر امسال در حالی بیست و هفت سالگی خود را جشن میگیرد که دستهایش از حضور آثار سینماگران شاخص و چهرههای سرشناس پر است. در فاصله حدود سه ماه مانده به برگزاری بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر و در حالی که مهلت قانونی تعیینشده برای معرفی آثار شرکتکننده در جشنواره (سیام آذرماه) در آستانه سر رسیدن است، مرور فیلمهایی که میتوانند بخت حضور در این رویداد سینمایی را داشته باشند اهمیتی خاص دارد. به خصوص از این جهت که از همان ابتدا اعتراضهایی به جلو آمدن این زمان تعیینشده در میان بود و البته شرایط فیلمهای در حال تولید (که مانند سالهای گذشته در دقیقه 90 آماده میشوند)، میتواند زمزمههای قطعی نبودن این زمان را (باز هم مانند سالهای گذشته) واقعی کند. جشنواره فیلم فجر امسال در حالی بیست و هفت سالگی خود را جشن میگیرد که خیال جشنوارهدوستان از حضور آثار سینماگران شاخص اندکی راحت است. هر سال آمار و ارقام میزان حضور چهرههای سرشناس، نوعی تشخص و اعتبار به جشنواره فجر میدهد و نکته مهم این است که جشنواره بیست و هفتم در این رقابت با دورههای گذشته میتواند دست پر باشد. مرور فیلمهایی که احتمال حضور آنها در جشنوراه فجر امسال میرود با توجه به همین تشخص انجام شده و طبعاً فیلمسازانی که انتظارها برای دیدن اثر جدیدشان بیشتر است، در صدر فهرست قرار گرفتهاند. ضمن اشاره به این نکته که نه تنها این فهرست، بلکه فهرست قطعی اعلام شده از سوی دبیرخانه جشنواره و حتی برنامه نمایش سینماها هم قطعیتی به حضور این آثار نمیدهد. همه چیز باید دست به دست هم بدهند تا بخش اعظم این آثار و البته یکسری آثار که بدون پیشزمینه به جدول نمایش فیلمهای جشنواره وارد میشوند، اولین نمایش خود را در جشنواره بیست و هفتم تجربه کنند. همچنین باید این نکته را در نظر گرفت که وجود بخش مسابقه و میهمان برای حضور فیلمها به نوعی سلیقه داوران را برای ورود آثار به گردونه رقابت مشخص میکند. "وقتی همه خوابیم" دهمین فیلم سینمایی بهرام بیضایی بعد از "سگکشی" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله تدوین توسط بیضایی و سپیده عبدالوهاب قرار دارد. قرار است از نیمه آبانماه محمود سماکباشی صداگذاری را آغاز کند و محمدرضا درویشی هم موسیقی متن فیلم را خواهد ساخت. فیلم از معدود آثاری است که به پشت صحنه سینمای ایران میپردازد و مژده شمسایی، علیرضا جلالیتبار، حسام نواب صفوی، شقایق فراهانی، هدایت هاشمی، سحر دولتشاهی، رضا مختاری، مجید مشیری، افشین خورشیدباختری، میرطاهر مظلومی، امیرکاوه آهنجان، سیدمهرداد ضیایی و... در آن بازی کردهاند. بیضایی در یکی از آخرین گفتگوهایش درباره امکان حضور "وقتی همه خوابیم" در جشنواره فجر گفته: قرار نیست من درباره حاضر بودن و نبودن فیلم در جشنواره فجر تصمیم بگیرم و مسئولان جشنواره در این زمینه تصمیمگیرنده هستند. با این حال فعلاً ترجیح میدهم فقط بر ساخت فیلم متمرکز باشم و درباره چگونگی عرضه آن فکر نکنم. "تردید" دومین فیلم واروژ کریممسیحی است که به فاصله 17 سال پس از "پرده آخر" کلید خورد. فیلمبرداری فیلم اواخر مرداد 86 در سینما رکس لالهزار آغاز و پس از مدتی به دلیل بیماری کارگردان متوقف شد. این پروژه پس از بهبودی کریممسیحی و با تغییر تهیهکننده دوباره وارد مرحله پیشتولید شد و از 15 مرداد 87 با عوامل جدید به تهیهکنندگی سعید سعدی کلید خورد. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله فیلمبرداری به سر میبرد. طبق برنامه فیلمبرداری اواخر آبان به پایان میرسد و کریممسیحی همزمان آن را تدوین میکند. از بازیگران فیلم میتوان به بهرام رادان، حامد کمیلی، مهتاب کرامتی، ترانه علیدوستی، کاوه کاویان، رزا آرایش، ماشاالله مرادی، آتش گرگانی و... اشاره کرد. داستان این فیلم برداشتی آزاد از نمایشنامه "هملت" شکسپیر است. در خلاصه داستان آمده: پدر سیاوش در یک حادثه مرده و عموی او ثروت خانوادگی را در دست گرفته است. او که هنوز از خبر درگذشت پدر حیران است، میفهمد مادرش قصد دارد با عمویش ازدواج کند. او متوجه میشود مرگ پدر طبیعی نبوده است. "فرزند صبح" ششمین فیلم بهروز افخمی پس از "گاوخونی" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله تدوین قرار دارد و بناست از نیمه آبان بهرام زند دوبله آن را آغاز کند. فیلم روایتگر زندگی بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در دوران کودکی و نوجوانی است و آذرماه 86 فیلمبرداری آن به پایان رسید. در "فرزند صبح" آرمان ایرانپور، هادی حیدری و عبدالرضا اکبری به ترتیب در نقش کودکی، جوانی و میانسالی امام (ره) ظاهر شدهاند. هدیه تهرانی، آتیلا پسیانی، محمدرضا شریفینیا و الیکا عبدالرزاقی دیگر بازیگران فیلم به تهیهکنندگی محمدرضا شرفالدین هستند. طولانی شدن زمان تولید فیلم، حساس و مورد توجه بودن موضوع و البته جایگاه آثار افخمی در سینما برخی از عواملی هستند که انتظارها از "فرزند صبح" را بالا برده و آن را به یکی از امیدهای جشنواره بیست و هفتم فجر بدل کرده است. "پاداش" دوازدهمین فیلم کمال تبریزی پس از "همیشه پای یک زن در میان است" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در حال صداگذاری است. فیلم بر اساس فیلمنامه محمد رحمانیان ساخته شده و داستان یک مدیر رده میانی دولت است که به عنوان پاداش به سفر حج میرود اتفاقهایی باعث تغییر نگاهش میشود. حسن معجونی، آتیلا پسیانی، احمد آقالو، آشا محرابی، بهمن زرینپور و صابر ابر بازیگران این فیلم هستند که در سکوت خبری ساخته شد. مهدی کریمی تهیهکننده فیلم اعلام کرده "پاداش" برای جشنواره بیست و هفتم آماده میشود. موضوع حساس و خبرهای مبنی بر توقف و غیر قابل نمایش بودن فیلم از جمله مواردی است که انتظار دیدن "پاداش" را در جشنواره بالا برده است. "سوپراستار" نهمین فیلم تهمینه میلانی پس از فیلم به نمایش درنیامده "تسویه حساب" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی آماده نمایش است. فیلم داستان یک ستاره سینماست که از روزهای اوج فاصله گرفته و آشنایی با دختری جوان او را به درکی تازه از زندگی میرساند. شهاب حسینی، فتانه ملکمحمدی، فریبا کوثری، نسرین مقانلو، افسانه بایگان، رضا رشیدپور، السا فیروزآذر و لیلا زارع بازیگران این فیلم هستند. میلانی شهریورماه اعلام کرد قصد ندارد فیلمش را به جشنواره فجر ارائه دهد و "سوپراستار" نیمه آبانماه روی پرده میرود که هنوز خبری از اکران عمومی فیلم نیست. "زادبوم" دهمین فیلم ابوالحسن داودی پس از "تقاطع" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله صداگذاری قرار دارد. این فیلم بر اساس طرح سیدرضا میرکریمی و فیلمنامه فرید مصطفوی و داودی شکل گرفته که قصهای چندوجهی دارد و در آن ارتباط یک آدم با زادگاه، خانواده و هویت گمشدهاش بررسی میشود. فیلمبرداری این فیلم با نام قبلی "لاکپشتها" زمستان 86 با حضور رویا تیموریان، پگاه آهنگرانی، مسعود رایگان، هوشنگ توکلی، احمد کاوری و بهرام رادان در تهران و قشم آغاز شد و در لوکیشنهایی در هامبورگ با عزتالله انتظامی، رادان و چند بازیگر آلمانی ادامه یافت. سکانسهای پایانی فیلم نیز در دبی ضبط شد. "هفت و پنج دقیقه" چهارمین فیلم محمدمهدی عسگرپور بعد از "اقلیما" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله صداگذاری قرار داشته و به موضوع مهاجرت میپردازد. رضا کیانیان و رضا عطاران تنها بازیگران ایرانی این فیلم هستند که بر اساس فیلمنامه فرهاد توحیدی در فرانسه ساخته شده است. تام نوامبر، ایزابل پاسکو، لیندا بوئنی، سونیا سوری، ملینا مورس، میشل بئاتریکس، سوفیان ساتو، مروان مکتو و ویکتور براتوویک از بازیگران خارجی فیلم هستند که محصول مشترک شرکت فرونتیر فرانسه، موسسه فرهنگی هنری سیمای مهر هستی و آفتابنگاران است. "درباره الی" چهارمین فیلم اصغر فرهادی پس از "چهارشنبهسوری" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله صداگذاری قرار دارد. فیلم بر مبنای فیلمنامهای از فرهادی به تعطیلات سه روزه چند خانواده میپردازد که برای تفریح راهی شمال هستند. اما شلوغی شمال باعث میشود محلی مناسب برای اسکان پیدا نکنند. گلشیفته فراهانی، ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، مریلا زارعی، رعنا آزادیور، احمد مهرانفر، صابر ابر، مانی حقیقی و پیمان معادی از بازیگران فیلم هستند. فیلمبرداری "درباره الی" نیمه تیرماه با حضور محمدمهدی عسگرپور به عنوان مشاور پروژه در شمال کشور به اتمام رسید. حاشیههای این فیلم از جمله آخرین نقشآفرینی فراهانی، ساخت فیلم در سکوت خبری و مشخص نشدن هویت کاراکتر الی و ... از جمله موارد کنجکاویبرانگیز آخرین ساخته فرهادی هستند. "پستچی سه بار در نمیزند" دومین فیلم سینمایی حسن فتحی پس از "ازدواج به سبک ایرانی" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله فیلمبرداری قرار دارد. قرار است فیلمبرداری اواخر آبان به پایان رسیده و فیلم برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده نمایش شود. فیلم داستان مردی است که در عمارت خارج شهر دختری را گروگان میگیرد تا پدر دختر را به آنجا بکشاند و با او تسویه حساب کند. این فیلمنامه تاریخی و فلسفی را فتحی در قالبی معمایی و جنایی نوشته جواد نوروزبیگی تهیهکننده آن است. علی نصیریان، محمدرضا فروتن، رویا تیموریان، باران کوثری، پانتهآ بهرام، امیر جعفری، لیلا زارع و مجید مشیری بازیگران فیلم هستند. "اخراجیها 2" دومین ساخته مسعود دهنمکی پس از "اخراجیها" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله فیلمبردای قرار دارد. این فیلم دومین بخش از سهگانه دهنمکی به تهیهکنندگی حبیبالله کاسهساز است و به روایت زندگی دوستان مجید سوزوکی در دوران اسارت، سرنوشت دوستان او و خانوادههای آنان پس از شهادت وی میپردازد. جواد رضویان، شیلا خداداد، امیریل ارجمند، اکبر عبدی، مهران رجبی، امین حیایی، نگار فروزنده، نیوشا ضیغمی، کامبیز دیرباز، حسام نواب صفوی، منوچهر آذر، محمدرضا و مهراوه شریفینیا، شهره لرستانی، مینا جعفرزاده، لیلا بلوکات و ... از بازیگران فیلم هستند. |
|
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
Addict
|
تردید" را به خاطر وسوسه بازی در یک نقش منفی پذیرفتم
بازیگر فیلم سینمایی "تردید" وسوسه بازی در نقش منفی دومین ساخته واروژ کریممسیحی را از جمله دلایل حضور روی پرده سینما پس از مدتها دوری از دنیای بازیگری ذکر کرد. علیرضا شجاعنوری درباره نقش خود در "تردید" گفت: اولین ویژگی این نقش برای من منفی بودن آن است. مدتی بود در سینما وسوسه حضور در یک نقش منفی را داشتم. حضور واروژ کریممسیحی روی صندلی کارگردانی این پروژه هم یکی دیگر از دلایل بود. به هر حال درباره کارهای وی در سینما تعاریف متعدد شنیده بودم. وی افزود: البته "تردید" متنی خوب هم داشت. من در این فیلم نقش عموی سیاوش (هملت) را بازی میکنم که روزبهان نام دارد و تمام نقشهها را طراحی میکند. در واقع من برای این کار به دعوت یک دوست لبیک گفتم. تقریباً بازی من در این فیلم به پایان رسیده و چند صحنه خیابانی باقیمانده نیز در آینده نزدیک فیلمبرداری میشود. شجاعنوری درباره فضای فیلم "تردید" گفت: از نقش خودم در این فیلم راضیام و فکر میکنم باید نتیجه کار را در پایان مورد ارزیابی قرار داد. خوشبختانه فضای فیلم بسیار گرم و صیمیمی بود و رابطهای خوب بین گروه جریان داشت. سعید سعدی تهیهکننده برای ایجاد فضایی مناسب تمام تلاش خود را انجام میدهد. بازیگر "روز واقعه" درباره ادامه فعالیت خود در حوزه بازیگری گفت: به ادامه این حرفه در سینما علاقمندم. البته ادامه این کار بستگی به نقشها و پروژههایی دارد که به من پیشنهاد میشود. تا وقتی در بنیاد سینمایی فارابی مدیریت بخش بینالملل را بر عهده داشتم، ترجیح میدادم کار بازیگری نکنم، چون فرصتی نداشتم. شجاعنوری در پایان گفت: بازی و کار هنری کردن مانند عاشق شدن است. چون شما برای عاشق شدن هرگز نمیتوانید برنامه بریزید. از وقتی دستیار کارگردان با من تماس گرفت تا وقتی قرار شد بازی کنم 48 ساعت طول کشید و بعد از قبول کردن نقش فیلمنامه را خواندم. در کنار حرفه پرمسئولیت تهیهکنندگی ترجیح میدهم گاهی بازی هم بکنم، چون باعث استرسزدایی میشود. در خلاصه داستان "تردید" آمده است: پدر سیاوش در یک حادثه مرده و عموی او ثروت خانوادگی را در دست گرفته است. سیاوش به دختر عمه خود مهتاب علاقه دارد. او که هنوز از خبر درگذشت پدرش حیران است، خبری عجیبتر میشنود؛ مادرش قصد دارد با عمویش ازدواج کند. سیاوش متوجه میشود مرگ پدر طبیعی نبوده و او را به قتل رساندهاند. بهرام رادان، حامد کمیلی، مهتاب کرامتی، ترانه علیدوستی، کاوه کاویان، رزا آرایش، ماشاالله مرادی و آتش گرگانی از بازیگران این فیلم هستند و دیگر عوامل عبارتند از فیلمبردار: بهرام بدخشانی، طراح صحنه و لباس: امیر اثباتی، طراح گریم: محمدرضا قومی، صدابردار: نادر رضایی، عکاس: محمد فوقانی و جلوههای ویژه: محسن روزبهانی. شرکت بازرگانی پاسارگاد با مشارکت شرکت سینمایی فدک فیلم سرمایهگذاران "تردید" هستند که دومین فیلم کریممسیحی پس از "پرده آخر" به شمار میرود. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي like no other به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#74 (permalink) |
|
مدیران
|
واكنش رئيس پليس امنيت اخلاقي به بلوتوث جعلي بهرام رادان: متخصصان اداره آگاهي تائيد كردند شخصي كه در اين بلوتوث ديده ميشود بهرام رادان نيست ![]() رئيس پليس امنيت اخلاقي استان تهران ضمن اشاره به قضيه بلوتوث جعلي منتسب به بهرام رادان، بازيگر سينما گفت: از رسانهها خواهش ميكنم تا در اين زمينهها اطلاعرساني كنند چون قطعا افرادي هستند كه اين شخص شبيه به بهرام رادان را ميشناسند و ميتوانند او را به پليس معرفي كنند. سرداراحمد روزبهاني در مورد بلوتوثهاي پخش شده از هنرمندان و چهرههاي مشهور در ماههاي گذشته، گفت: چندي پيش از بعضي هنرمندان و چهرههاي مشهور تصاوير ويدئويي در بلوتوث منتشر شد كه بعضي از آنها در حد تصاوير مستهجن بودهاند و در اكثر موارد نيز افرادي شبيه به هنرمندان در اين بلوتوثها حضور داشتند. وظيفه پليس امنيت اخلاقي تهران پيگيري اين قضايا است. وي افزود: پليس امنيت اخلاقي تهران چنين مواردي را پيگيري ميكند و در بيشتر موارد با احضار افرادي كه تصاوير آنها منتشر شده از آنها در مورد كم و كيف حضورشان در اين تصاوير ميپرسد كه در صورت واقعي بودن اين تصاوير، دستگاه قضايي اين موضوع را پيگيري خواهد كرد و در صورتي كه فرد ادعا كند شخصي كه ديده ميشود شبيه اوست، اداره تشخيص هويت پس از احراز هويت اين فرد شكايت او را پيگيري خواهد كرد كه نمونه اين وضعيت چندي پيش در مورد بهرام رادان پيش آمد. روزبهاني تصريح كرد: بهرام رادان با مراجعه به اداره پليس امنيت اخلاقي در ملاقاتي اين موضوع را كه شخصي شبيه او در بلوتوثي ديده ميشود، مطرح كرد و متخصصان اداره آگاهي نيز با كارشناسيهاي تخصصي تائيد كردند كه شخصي كه در اين بلوتوث ديده ميشود بهرام رادان نيست و او نيز شكايت خود را در اين زمينه تسليم مراجع قضايي كرد. روزبهاني در ادامه تصريح كرد: اينجا از رسانهها خواهش ميكنم تا در اين زمينهها اطلاعرساني كنند چون قطعا افرادي هستند كه اين شخص شبيه به بهرام رادان را ميشناسند و ميتوانند با معرفي او به پليس ضمن تسريع در روند برخورد با اين قضايا به عدم نشر اين موضوعات نيز كمك كنند. رئيس پليس امنيت اخلاقي استان تهران در پايان افزود: يكي از مهمترين راههاي جلوگيري از چنين وقايعي اين است كه افراد جاعل در مورد كار خود احساس ناامني كنند و بدانند كساني هستند كه آنها را معرفي ميكنند و در نهايت رسوا خواهند شد. منبع خبر : فارسدوشنبه,27 آبان 1387 - 14:56:40 |
|
|
|
|
|
#75 (permalink) |
|
مدیران
|
دو خبر از بهرام رادان؛ «تردید» به پایان رسید، «راه آبی ابریشم» اغاز میشود ![]() سینمای ما - امیر کاظمی: فیلمبرداری «تردید» که با فراز و نشیبهای فراوانی همراه بود، میاناش وقفه افتاد و گروه تولید مجبور شدند فیلمبرداریاش را به دلیل بیماری کارگرداناش دوباره آغاز کنند، بالاخره به پایان رسید. مهتاب كرامتي، داوود رشيدي، كاوه كاويان، انوشيروان ارجمند، رزا آرايش و آتش گرگان ديگر بازيگراني اين فيلم به تهيهكنندگي سعيد سعدي هستند. كريم مسيحي، كارگردان 54 ساله سينماي ايران، فعاليت سينمايياش را با دستياري كارگردان و منشيگري صحنه فيلم «رگبار» در سال 51 آغاز كرده و در فيلمهاي «صبح روز چهارم» ، «تنگنا» و «شازده احتجاب»؛ با كامران شيردل، امير نادري و بهمن فرمانآرا بهعنوان دستيار كارگردان همراه بوده است. كريم مسيحي بعد از دستياري فيلمهايي از بهرام بيضايي، اولين و تنها فيلم سينمايياش را به نام «پردهآخر» در سال 69 ساخت؛ اين فيلم از آثار مطرح تاريخ سينماي ايران به حساب ميآيد. وي در اين سالها بيشتر بهعنوان تدوينگر با پروژههاي سينمايي همكاري داشته كه از جمله آن ميتوان به «بازي بزرگان»، «عشق گمشده»، «نه نه لالا و فرزندانش»، «ساراي»، «عشق +2 » ، «كميته مجازات»، «تهران روزگار نو» و «دختري به نام تندر» نام برد. از سوی دیگر پروژه سينمايي «راه آبي ابريشم» به كارگرداني محمدبزرگنيا هفته آينده در جزيره قشم كليد ميخورد. «حسن بشكوفه» تهيهكننده اين پروژهضمن اعلام اين خبر اظهار داشت: دكورهاي فاز ايران در قشم تقريبا آماده است و هفته آينده اين پروژه كليد ميخورد. وي ادامه داد: پگاه آهنگراني به عنوان بازيگر اصلي زن در اين پروژه انتخاب شد و پيام دهكردي، مهدي ميامي و محسن حسيني نيز به بازيگران اضافه شدند و به اين ترتيب ليست بازيگرهاي ما كامل شد. بشكوفه با اشاره به انتخاب بازيگران تايلندي و چيني راه آبي ابريشم گفت: بازيگران فاز خارجي فيلم تقريبا انتخاب شدند ولي هنوز قراردادي با آنها بسته نشده است. بر اساس اين گزارش محسن روزبهاني جلوههاي ويژه اين پروژه سينمايي را بر عهده دارد و عزتالله انتظامي، رضا كيانيان، داريوش ارجمند، بهرام رادان در آن به ايفاي نقش ميپردازند. بنا به گزارش فارس، ساخت دكور اين پروژه دريايي را «كاظم فريبرزي» (پدر دكورسازي سينماي ايران) برعهده دارد. عوامل ديگر «راه آبي ابريشم» عبارتند از:مدير فيلمبرداري:بهرام بدخشاني، طراحي چهرهپردازي:سعيد ملكان، مدير برنامهريزي: مصطفي احمدي، طراح هنري پروژه:پروين صفري. بنابراين گزارش، فيلمبرداري «راه آبي ابريشم» در مناطق جنوبي كشور و عمدتا در بوشهر و قشم انجام خواهد شد، ضمن اين كه بخشي از آن در چين صورت ميگيرد. منبع خبر : سینمای ما و فارسچهارشنبه,6 آذر 1387 - 13:50:50 |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| bahram radan, بهرام رادان, ستاره ای به نام رادان, ستاره جوان سينماي ايران |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|