|
|
#1 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: SEASIDE
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,017
از ایشان 5,973 بار سپاسگزاري شده است
|
لطفا چنانچه نظرات و پیشنهاداتی برای بهبود عملکرد و همچونین نقد و انتقاداتی به روند انجمن و عملکرد مدیرت انجمن کلوب دارید در همین مقاله مطرح کنید تا برسی و پاسخ لازم داده شود . سپاسگزارم
![]() ![]()
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||
|
مدیران
|
نقل قول:
جناب مهدي نه بي احترامي ميكنم و نه تهمتي ميزنم. نقل قول:
تایپیک شب نشینی توسط جناب ادمین بسته شد و خودشون هم گویا باز کردن البته بنده صلاح نمیدانستم تایپیک فعلا باز بشه . ولی فعلا که خودشون بستن و خودشون باز کردن . نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خدانگهدارتون. |
||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
مدیران
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: دیوونه خونه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,276
از ایشان 3,375 بار سپاسگزاري شده است
|
سپاسگزارم از حاج مهدی گرامی
تاپیک خانم رمی فکر کنم توی تالار عشق و دوستی بوده که اینجا انتقاد شده از انتونیو عزیز هم میخوام که یکم زود قضاوت نکنه و زود به قاضی نره چون به راستی الان هم میهن دست خوش تغیرات اساسی شده و از کاربرانی چون شما انتظار صبر و تامل بیشتری ست یا علی
خجالت بکش ای دل حیا نمیکنی؟؟؟ چه مرگت شده در فکر که هستی او دیگر از ان تو نیست او عشقی دیگر دارد هر چه میکشم از دست توست چقدر این تن خسته باید تاوان اشتباهات تو را بدهد؟؟؟ نابودم کردی ابرویم را برده ای ای دل تو را قسم به انکه میپرستی دیگر بی ابرویم نکن ای دل . . . ای دل . . .
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: در دل کوه غرور ، بر سر قله دور
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,030
از ایشان 3,866 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
چشم صبر ميكنيم ![]() حاجي تاپيك «رمي» در تالار ورزشكارانه.
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||
|
Addict
|
[b][b]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ديگه از اين شوخي ها با من و تاپيك شب نشيني نكنيد. نقل قول:
دوستان خودشون قضاوت ميكنن كه حرف من اخطار داشت يا نه. البته تنها من به يك چيز پي بردم... عشق مديريت در شما. |
|||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: زيره سايه خدا تو دله شما
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 876
از ایشان 744 بار سپاسگزاري شده است
|
حاج مهدي عزيز
همونطور كه انتون گفت ماله من تو تالاره ورزشيه البته يه خواهشه دوستانه دارم از محظره شريفتون در اينكه شما انسانه محترمي هستيد كه شكي درش نيست ولي همه حرفهايه بچه ها توهين نيست شايد كسي مثله من نتونه منظورشو درست برسونه كه در اون صورت درايته شما به كار مياد ممنون از زحماتتون ![]()
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
مدیران
|
نقل قول:
صلاح این انجمن با منه چون بیشتر ازادمین با کاربران این تالار برخورد دارم . به جناب ادمین هم این مسئله رو گفتم الان هم اگر مقاله باز هست هم بخاطر احترام به نظر ادمین هست هم بخاطر نبود قوانین بعد از نوشتن قوانین بنده اگر صلاح بدونم مقاله رو مجددا قفل خواهم کرد . مجددا در حال توهین هستید یک بار گفتید که وای به روزی که به بنده مدیریت در دنیای واقعی سپرده بشه البته پیگیر پاسخ شما در مقاله شب نشینی هم بودم بار دیگر توهینی از شما ببینم اخطار مجددی به شما خواهم داد . بله بنده عشق مدیریت دارم و ربطش رو به شما نمیدونم البته چون بنا به گفته شما به مدیریت و مدیریت بازی عشق میورزم شدیدا پایبند به قوانین هستم پس بهتره کاری نکنید که بازیم بگیره . مسائل رو هم اگر میخواهید شخصی کنید در پیایم خصوصی مطرح کنید . |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
البته عشق مديريت داريد و دوست داري اداي انسان هاي دقيق و لايق رو دربياريد كه نميدونيد چكار كنيد از اونور بوم هم افتاديد! نخير تمايلي به هم پست شدن با شما ندارم چه برسه به پيغام خصوصي! ديگه هيچ حرفي باشما ندارم اگر جواب پيام بعدي شمارو ندادم بدونيد كه اصلا نگاه به پست بعدي شمانكرده ام. ويرايش توسط Antonio* : 08-16-2008 در ساعت 10:21 PM. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: اصفهان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 158
از ایشان 617 بار سپاسگزاري شده است
|
صمیمانه ازتون خواهش می کنم این بحث را تموم کنید
یه موضوع کو چیک ببینید چطور بین شما را بهم زده حرف ارزش نداره که به خاطرش دوستی ها را بهم بزنید لا اقل موضوع را خاتمه بدید ![]() |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Addict
|
تاپيك قديمي شب نشيني كه به نام رابرت كليك خورده بود چرا به اسم شخص ديگري زده شده؟ اين هم از عقده بازي هاي شماست؟ هيچ جواب قانع كننده اي نداريد و اين كار تنها نشان دهنده ي حسادت شماست، اگر قرار باشد تاپيك هايي هم ادغام شوند به هيچ وجه منطقي نيست استار تر شب نشيني را عوض كنيد!، پست هاي شب نشيني در مقابل شب زنده داران قابل قياس نيست، توهين بزرگي به جناب رابرت كرديد.
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
مدیران
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Addict
|
اي بابا اون كه افغانستانه، هر سري مياد بايد شوكه بشه! ، يه سري كه شب نشيني رو كرديد 100 صفحه! اينم از اين سري كه كلا استارترش رو عوض كرديد! به هرحال منطق خودتون، با اين كارا چهره ي خوبي از خودتون در خاطر دوستان به جاي نميزاريد. موفق باشيد. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
مدیران
|
غروب کابل را خواستاریم !
یک بار مقاله شب نشینی ابتدای مدیریت من از صفحاتش کم شد که توسط ادمین و تنظیم سیستم به صورت اتوماتیک صورت گرفت قرار بود این شیوه به صورت مداوم اجرا بشه تا فشار از روی دیتابیس کم بشه که به علت گرفتاری ادمین همان یک بار صورت گرفت . در مورد عوض شدن نام استارتر تایپیک هم بعد از ادغام دو مقاله مشابه سیستم به صورت اتوماتیک نام رابرت را تغییر داد به نام استارتر مقاله ای که در مقاله شب نشینی حل شد که البته همان روز به اطلاع ادمین رساندم تا در صورت امکان نام رابرت دوباره جایگزین بشه که تا کنون پاسخی دریافت نکردیم . پس این موارد ربطی به من نداره . و تا اینجا هم جهت اطلاع عموم چون سوال کردید عرض کردم . |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Addict