کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب

ادیان و مذاهب بحث هایی در باب دین و مذهب بررسی و تبادل اطلاعات مسائل و موارد موجود

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-19-2008   #1 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,186
از ایشان 1,505 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض نیاز به تغییر در قوانین و تقسیم بندی تالار مذهب

سلام

چندی است که مسائلی در تالار مذهب فکر حقیر را مشغول به خود کرده است و به نظرم نیاز جدی به تغییر قوانین و تقسیم بندی زیر شاخه های تالار مذهب آن وجود دارد.

به همین منظور این تاپیک را ایجاد کردم تا کلیه دوستان و کاربران گرامی نظرات ارزشمند خود را برای هرچه مفید و کاراتر شدن تالار مذهب ارائه دهند.
لازم به ذکر است در همین زمینه با ادمین محترم نیز گفتگویی داشتم که ایشان علاوه بر موافقت ضمنی با این موضوع ایجاد این تغییرات را به زمان مناسبتری موکول نمودند. بدین ترتیب فرصت مناسبی برای مطرح کردن این مطلب با شما گرامیان پیش آمد تا با همیاری و کمک شما به نتیجه بهتری برسیم.

برای روشن تر شدن مطلب و امکان گفتگو پیرامون آن ابتدا مشکلاتی که به نظر خودم می رسد را بیان می کنم:

- قوانین زیر تالارهای مذهب بسیار جزیی و مفصل می باشند به گونه ای که امکان در خاطر داشتن آن به وسیله کاربران برای رعایت آنها کمی دشوار می باشد.

- تقسیم بندی زیر تالار ها جامع نیست به گونه ای که کاربران معمولا برای ایجاد موضوع جدید کمی سر در گم می شوند.

- بعضی از مواردی که مربوط به مذهب است و بعضا تاپیکهایی با این موضوعات هم در تالار وجود دارند. از نظر محتوایی ارتباطی به تالار مربوط ندارند که این به خاطر نبود تالاری که شامل آن موضوع می شود می باشد. فرضا مناسبتهای دینی و همچنین شخصیتهای دینی

- ملاک تقسیم بندی زیر تالارهای مذهب مشخص نیست. این مطلب علاوه بر سردر گم کردن کاربران باعث می شود که فرضا در حین یک گفتگوی دینی کاملا اختصاصی، منتقدین و بعضا دگر اندیشان گرامی که علاقه به طرح عقیده خود دارند در اثر طرح ادعای خود در تالاری که آمادگی طرح چنین مسائلی را ندارد علاوه بر به انحراف کشیدن گفتگو مورد اتهام و حتی توهین قرار بگیرند و هیچ یک از طرفین به نتیجه مطلوب نرسند.

- علی رغم سهل انگاری که در ارتباط با پستها ی خلاف قوانین (توجه داشته باشید منظورم قوانین فعلی است که بنده به عنوان مدیر موظف به اجرای آن هستم) صورت می گیرد. عموم منتقدین و دگر اندیشان به وضعیت موجود اعتراض دارند و تقاضای آزادی کامل در طرح عقیده خود دارند. این مطلب از یک سو بسیار مناسب است و از سوی دیگر چنانچه همانطور که حتی برخی از همین عزیزان مطرح کرده اند امکان ضرر رساندن به دینداران را نیز دارد. به مطلبی که یکی از همین عزیزان برایم نوشته اند توجه کنید:
نقل قول:
...
به تمام مقدساتتان سوگند اگر آشفته کردن فکر و سست کردن مقدسات دیگر انسانها را ناجوانمردانه نمی دانستم چنان مطالبی علیه اسلام مطرح می کردم که حتی خود شما بی دین شوید...
ناگفته نماند که به عقیده حقیر اعلام نظر مخالف در یک محیط اندیشمند که فقط به تخطئه و سرکوب کردن دیگری نمی اندیشد برای هر دو طرف مفید است.

بسیار مشتاقم با توجه به اهمیتی که دارد. همه دوستان در این گفتگو شرکت کنند

بهارم می رسد از ره اگر تو باز آیی

بیست و دوم بـــــــــــــــهمن
روز خـــــــــــــــنده ی ما بود
روز گـــــــــــــــریه ی دشمن

برای ارتباط بیشتر و همکاری در بالابردن بهره تالار لطفا مشترک تاپیک نظرات، انتقادات و پیشنهادات تالار/ دفتر مدیران تالار ادیان و مذاهب شوید.

ويرايش توسط objective : 08-19-2008 در ساعت 10:04 PM.
objective آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي objective به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-24-2008   #2 (permalink)
مدیر بازنشسته

dokhtar-irony's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: زیر یه آسمون تیره میون گرگهای درنده
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 404
از ایشان 2,100 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : نیاز به تغییر در قوانین و تقسیم بندی تالار مذهب

با سلام و تشکر از شما برادر ارجمند
فکر میکنم اگر در آغاز هر تالار قوانین خاص آن تالار برای ایجاد تاپیک جدید و بحثهائی که باید صورت بگیرد را بطور دقیق مشخص کنیم تا حدودی مشکلات کاربران در مورد تاپیک ها حل میشه
در مورد آزادی کامل در مباحث بنده حقیر کاملا مخالفم چون گاهی مباحث تا جائی پیش میرن که از موضوع تاپیک تنها نامی باقی می ماند

من مدیر بازنشسته نیستم من استعفا داده ام
dokhtar-irony آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-24-2008   #3 (permalink)
شناسه تکراری

صفرمطلق's Avatar

محل سكونت: کهکشان راه شیری
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 40
از ایشان 54 بار سپاسگزاري شده است

من مطمئنم که همه این حرفها برای این است که هرکس

که خواست با استدلال و منطق, اسلام و تشیع را زیر سوال

ببرد , به سرعت بن شود و نوشته هایش پاک شود.

( هر چند از قبل هم چنین رفتاری را داشته اید).

به نظر , افراد بی غرض و دانا , اسلامیون چنته شان

از دلیل و منطق خالی است و مجبورند که پرسشگران

را با برخورد حذفی , سرکوب کنند.

صفرمطلق آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي صفرمطلق به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-24-2008   #4 (permalink)
شناسه تکراری

صفرمطلق's Avatar

محل سكونت: کهکشان راه شیری
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 40
از ایشان 54 بار سپاسگزاري شده است

مثلا من 3 بار یک بخش از کتاب تحریرالوسیله آیت الله خمینی را آپلود کردم و در تاپیک

به نظر شما آیا اخلاقیات باید مبتنی بر دین باشد یا انسانگرایی ؟

قرار دادم ولی شیعیان که پاسخی منطقی نداشتند , به سرعت آن را پاک کردند.
صفرمطلق آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-24-2008   #5 (permalink)
مدیر بازنشسته

dokhtar-irony's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله صفرمطلق نمايش نوشته ها
من مطمئنم که همه این حرفها برای این است که هرکس

که خواست با استدلال و منطق, اسلام و تشیع را زیر سوال

ببرد , به سرعت بن شود و نوشته هایش پاک شود.

( هر چند از قبل هم چنین رفتاری را داشته اید).

به نظر , افراد بی غرض و دانا , اسلامیون چنته شان

از دلیل و منطق خالی است و مجبورند که پرسشگران

را با برخورد حذفی , سرکوب کنند.

قرار نیست و نبوده که پستهای این چنینی حذف شوند اگر مطلبی با سند معتبر در جهت اهداف تاپیکی گذاشته بشه مطمئن باشید حذف نمیشه اما برخی پستها هست که به کلی از موضوع جستار خارج میشه و جواب گوئی به آن باعث میشه تاپیک کاملا منحرف بشه چاره ای جز پاک کردن آن نیست
قديمي 08-25-2008   #6 (permalink)
مدیر بازنشسته

dokhtar-irony's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
مثلا من در تاپیک به نظر شما آیا اخلاقیات باید مبتنی بر دین باشد یا انسانگرایی ؟

متن زیر را از تحریرالوسیله آیت الله خمینی , قرار دادم و سپس پرسیدم که آیا به نظر شما,

با توجه متن زیر , اخلاقیات باید براساس انساگرایی باشد یا دین ؟

و گفته بودم که مثالهایی ازین دست را باز هم می توانم ارائه دهم که دین به س*س با دختر

شیرخوار جواز می دهد ولی انسانگرایی این کار را مذموم می داند.

دو بار من این نوشته را نوشتم و هر 2 بار پاک شد و من مطمئن شدم که چنته اسلامیون

در برابر استدلال و منطق خالی است.
مدیر آن تالار جناب objective با توجه به سابقه مدیریتی که ازشون سراغ دارم بی شک کاری را بی دلیل انجام نمیدهند و برای حذف پست شما دلیلی دارند خوب بود شما بجای اینکه موضوع را اینجا مطرح کنید در پیام خصوصی ازشون علت را جویا بشید
کاربران زير از دوست گرامي dokhtar-irony به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-25-2008   #7 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله دختر ایرونی نمايش نوشته ها
با سلام و تشکر از شما برادر ارجمند
فکر میکنم اگر در آغاز هر تالار قوانین خاص آن تالار برای ایجاد تاپیک جدید و بحثهائی که باید صورت بگیرد را بطور دقیق مشخص کنیم تا حدودی مشکلات کاربران در مورد تاپیک ها حل میشه

سلام
سركار خانم دختر ایرونی! بله، ولي به نظرم مشخص كردن قوانين نبايد به گونه اي باشد كه براي كاربران محدوديت ايجاد كند. قوانين بايد ساده و اجرايي باشند.

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله دختر ایرونی نمايش نوشته ها
در مورد آزادی کامل در مباحث بنده حقیر کاملا مخالفم چون گاهی مباحث تا جائی پیش میرن که از موضوع تاپیک تنها نامی باقی می ماند
مسلما شما به عنوان يك مدير با مشكلاتي مواجهيد كه عموم كاربران از آنها خبري ندارند. ولي قبول كنيد چنين مشكلاتي واقعا ندرتا پيش مي آيد و براحتي كاربري كه قصد تخلف دارد با كاربري كه قصد آگاه شدن و آگاه كردن دارد متفاوت و قابل تشخيص است.

به هر حال از انتقاد صحيح هميشه بايد استقبال كرد. اگر انتقاد به خودمان را قبول نكنيم يقينا نمي توانيم ادعاي منطق و عقل كنيم. البته انتقاد با هوچيگري، غرض ورزي، عناد و دشمني تفاوت دارد.اين منطق اسلام و قرآن است. قرآن مي گويد اگر برهان ها ي خود را بياورند حق را مي شناسند و ديگر از آن رويگردان تخواهند بود.
"أَمِ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ آلِهَةً قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ هَذَا ذِكْرُ مَن مَّعِيَ وَذِكْرُ مَن قَبْلِي بَلْ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْلَمُونَ الْحَقَّ فَهُم مُّعْرِضُونَ"
"آيا آنها جز خدا معبوداني برگزيدند؟ بگو دليلتانرا بياوريد اين سخن من و سخن پيامبراني است كه پيش از من بودند، اما اكثر آنها حق را نمي‏دانند و به اين دليل از آن رويگردانند."

البته توجه داشته باشيد كه "برهان" مخصوص انسانهاي منطقي است كه همه چيز را با عقل سليم مي سنجند و هرچه عقلشان بگويد باور مي كنند.

ويرايش توسط objective : 08-25-2008 در ساعت 06:34 PM.
قديمي 08-25-2008   #8 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
مثلا من 3 بار یک بخش از کتاب تحریرالوسیله آیت الله خمینی را آپلود کردم و در تاپیک

به نظر شما آیا اخلاقیات باید مبتنی بر دین باشد یا انسانگرایی ؟

قرار دادم ولی شیعیان که پاسخی منطقی نداشتند , به سرعت آن را پاک کردند.
بله. اگر ارسال اول حقير را خوانده باشيد خواهيد ديد كه گفتگويي كه منطقي نباشد قابل پيگيري نيست و در يك جامعه هرچقدر هم كه دموكراتيك باشد همه در برابر قانون پاسخگو هستند و با ونداليسم و ناهنجاريهاي اجتماعي برخورد مي شود.

كسي كه با چندين شناسه كاربري در يك سايت به فعاليت مي پردازد و خودش از خود تشكر مي كند، نمي تواند در برابر منطق و حكم عقل زانو بزند. سخن منطقي نياز به تفكر و انديشه دارد و با داستان پردازي، خيال بافي و طنز نويسي متفاوت است.
البته قصد توهين به شما ندارم و سخنم كلي است ولي ما نبايد پس مانده غذاي ديگران را استفاده كنيم. آنچيزي كه سايتها و افراد معلوم الحال كه در معرفي خود افتخار مي كنند كه توهين براي ما اشكالي ندارد و هركه دوست ندارد به او توهين شود اينجا را ترك كند يا اين فاروم مانند ملك شخص بنده است و ... به حلقوم ديگران مي ريزند غذاي سالمي نيست و معده سالم آنرا بالا مي آورد.

اين زمينه نياز به توضيحات بيشتري دارد البته بنده در دو ارسال ديگر نيز اندكي به اين مطلب پرداخته ام و پرداختن به آن در اين تاپيك گفتگو را منحرف مي كند اگر سخني داشتيد در انجا بفرماييد تا به اميد خدا در اينده نزديك تاپيكي مخصوص همين گفتگو ايجاد كنم البته (احتمالا) نه در تالار مذهب.

موفق باشيد.

ويرايش توسط objective : 08-25-2008 در ساعت 06:42 PM.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي objective به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-26-2008   #9 (permalink)
مدیر بازنشسته

dokhtar-irony's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله objective نمايش نوشته ها
سلام
سركار خانم دختر ایرونی! بله، ولي به نظرم مشخص كردن قوانين نبايد به گونه اي باشد كه براي كاربران محدوديت ايجاد كند. قوانين بايد ساده و اجرايي باشند.

مسلما شما به عنوان يك مدير با مشكلاتي مواجهيد كه عموم كاربران از آنها خبري ندارند. ولي قبول كنيد چنين مشكلاتي واقعا ندرتا پيش مي آيد و براحتي كاربري كه قصد تخلف دارد با كاربري كه قصد آگاه شدن و آگاه كردن دارد متفاوت و قابل تشخيص است.

به هر حال از انتقاد صحيح هميشه بايد استقبال كرد. اگر انتقاد به خودمان را قبول نكنيم يقينا نمي توانيم ادعاي منطق و عقل كنيم. البته انتقاد با هوچيگري، غرض ورزي، عناد و دشمني تفاوت دارد.اين منطق اسلام و قرآن است. قرآن مي گويد اگر برهان ها ي خود را بياورند حق را مي شناسند و ديگر از آن رويگردان تخواهند بود.
"أَمِ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ آلِهَةً قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ هَذَا ذِكْرُ مَن مَّعِيَ وَذِكْرُ مَن قَبْلِي بَلْ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْلَمُونَ الْحَقَّ فَهُم مُّعْرِضُونَ"
"آيا آنها جز خدا معبوداني برگزيدند؟ بگو دليلتانرا بياوريد اين سخن من و سخن پيامبراني است كه پيش از من بودند، اما اكثر آنها حق را نمي‏دانند و به اين دليل از آن رويگردانند."

البته توجه داشته باشيد كه "برهان" مخصوص انسانهاي منطقي است كه همه چيز را با عقل سليم مي سنجند و هرچه عقلشان بگويد باور مي كنند.
انتقادات صحیح و در چهار چوب قوانین هیچ گاه مورد ویرایش یا حذف قرار نمیگیرند
متاسفانه کاربران عزیز حاضر به قبول اشتباه در پستهاشون نیستند
قديمي 09-27-2008   #10 (permalink)
Enthusiast

dirac's Avatar

محل سكونت: انديشه
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 103
از ایشان 152 بار سپاسگزاري شده است

به نظر من يك قسمت برايه مخالفين دين قرار دهيدبدنميشود
قديمي 11-25-2008   #11 (permalink)
Enthusiast

behfar's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تورونتو
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 239
از ایشان 218 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله dirac نمايش نوشته ها

و همچنین یک مدیر آزاداندیش و بدون تفکر سانسورگرایانه.
این پیشنهاد جناب dirac بسیار عالی است. چه آنکه صف مومنان را از بی دینان جدا میکند.

behfar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي behfar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 11-25-2008   #12 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله dirac نمايش نوشته ها
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله behfar نمايش نوشته ها

این پیشنهاد جناب dirac بسیار عالی است. چه آنکه صف مومنان را از بی دینان جدا میکند.
سلام

اتفاقا بسيار نظر خوبي است و حقير كاملا با اين انديشه موافقم. اگر چه در جوامع مجازي هنوز چنين مكاني در هيچ كجا فراهم نيامده است. چه اينكه اگر به زعم شما در سايتهايي مانند هم ميهن نظرات منتقدين سانسور! مي شود؛ در سايتهاي آنچناني علاوه بر حذف نظرات مخالف خود به آنها توهين هم مي شود.

اما علت چيست؟
به نظر من مشكل اصلي در اينجاست كه محيط وب عمومي است و نمي توان آنرا اختصاص به گروه ويژه اي داد. در عين حال خود مخالفين عزيز هم به همانجا قانع نيستند و علاقه به پخش نظر خود در جاهاي ديگر دارند.
به همين دليل اگر تالار مخصوص مخالفين قرار دهيم اولا نمي توان كاري كرد كه افراد معمولي در آن تالار حضور نيابند. ثانيا نمي توان از مخالفين گرامي توقع داشت كه نظرات انتقادي خود را فقط در آن تالار مطرح كنند.

باور كنيد تحقق چنين امري يكي از آرزوهاي من است و در مورد تعيين راهكار ايجاد چنين مكاني در محيط مجازي بارها فكر كرده ام.

نقل قول:
و همچنین یک مدیر آزاداندیش و بدون تفکر سانسورگرایانه.
بزرگوار به نظرم بهتر بود در ارسال خود به شخص نمي پرداختيد تا ديگران احساس نكنند تعصب داريد. به هر حال اگر هم نسبت به خود مدير يك تالار (و نه عملكرد او) انتقاد داريد بايد با ادمين يا مدير ارشد در ميان گذاريد.
کاربران زير از دوست گرامي objective به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 11-27-2008   #13 (permalink)
Enthusiast

behfar's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تورونتو
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 239
از ایشان 218 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله objective نمايش نوشته ها
سلام

اتفاقا بسيار نظر خوبي است و حقير كاملا با اين انديشه موافقم. اگر چه در جوامع مجازي هنوز چنين مكاني در هيچ كجا فراهم نيامده است. چه اينكه اگر به زعم شما در سايتهايي مانند هم ميهن نظرات منتقدين سانسور! مي شود؛ در سايتهاي آنچناني علاوه بر حذف نظرات مخالف خود به آنها توهين هم مي شود.

اما علت چيست؟
به نظر من مشكل اصلي در اينجاست كه محيط وب عمومي است و نمي توان آنرا اختصاص به گروه ويژه اي داد. در عين حال خود مخالفين عزيز هم به همانجا قانع نيستند و علاقه به پخش نظر خود در جاهاي ديگر دارند.
به همين دليل اگر تالار مخصوص مخالفين قرار دهيم اولا نمي توان كاري كرد كه افراد معمولي در آن تالار حضور نيابند. ثانيا نمي توان از مخالفين گرامي توقع داشت كه نظرات انتقادي خود را فقط در آن تالار مطرح كنند.

باور كنيد تحقق چنين امري يكي از آرزوهاي من است و در مورد تعيين راهكار ايجاد چنين مكاني در محيط مجازي بارها فكر كرده ام.

بزرگوار به نظرم بهتر بود در ارسال خود به شخص نمي پرداختيد تا ديگران احساس نكنند تعصب داريد. به هر حال اگر هم نسبت به خود مدير يك تالار (و نه عملكرد او) انتقاد داريد بايد با ادمين يا مدير ارشد در ميان گذاريد.
نقل قول:
سلام

اما علت چيست؟

درود
این یک دسته بندی برای تفکیک بهتر تالارهاست. مثلا تاپیک های مخصوص به ادیان و مسائل درونی ادیان و ... در
تالارهای تخصصی خود باشند و تاپیک هایی که به آتئیسم و بیخدایی و .. میپردازند هم در تالارهای خود.

در مورد دلایل شما:
اولا که قرار نیست کسی نتواند وارد شود. قرار است دسته بندی مناسب تر و دقیق تری صورت گیرد
دوما قرار نیست مخالفین از تالارهای خود بیرون نیایند! اگر اینگونه باشد چگونه از دیگران انتقاد کنند و به بحث و چالش با انان بپردازند؟

اما یک نکته را از یاد مبرید:
مدیریت تالار بیخدایان ، با مدیریت تالار مذهب کنونی متفاوت است. مدیریت یک فرد مذهبی بر تالار بیخدایان چیزی جر سرکوب و نابودی آن تالار بدنبال نخواهد داشت.

نقل قول:
بله! پست مرا حذف کردید و الان در مورد پست حذف شده توضیح میدهید. تشکر کردن خانم دختر ایرونی هم از پست قیلی شما نشانگر چیزهای جالبی است.
آنچه گفتم تنها یک مصداق بود برای آن که بدانید مدیریت بر تالارهای مذهب، فلسفه و ... به دست هر کسی نباید داده شود (کاری که در اینجا شده است و من نمونه اش را گفتم)
behfar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-09-2008   #14 (permalink)
رهگذر

objective's Avatar

جنسيت:

نقل قول:

درود

اولا که قرار نیست کسی نتواند وارد شود. قرار است دسته بندی مناسب تر و دقیق تری صورت گیرد
دوما قرار نیست مخالفین از تالارهای خود بیرون نیایند! اگر اینگونه باشد چگونه از دیگران انتقاد کنند و به بحث و چالش با انان بپردازند؟
سلام

البته به نظر من انتقاد در محيطي ايزوله نشانه احترام به منتقد مي باشد. آيا نظريات آكادميك در ميدان بزرگ شهر اعلام مي شود يا در دانشگاه و كالج؟

همانطور كه يك دانشمند به خود اجازه نمي دهد در كوچه و بازار فرضيه ي خود را مطرح كند، منتقد هم نبايد به خود اجازه دهد در محيط عمومي كه مخاطبانش نه انتقاد را درك مي كنند و نه توان پاسخ دارند، انتقاد كند. مگر اينكه براي دانش خود ارزشي قائل نباشد.
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال