|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
|
|
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: تو گروه ZEDBAZI كه از هم بهترينه؟؟؟ | |||
| سامان ويلسون |
|
3 | 42.86% |
| هيدن |
|
2 | 28.57% |
| سهراب MJ |
|
0 | 0% |
| عليرضا JJ |
|
0 | 0% |
| Sijal |
|
0 | 0% |
| نسيم |
|
0 | 0% |
| همشون گلن |
|
2 | 28.57% |
| رای دهنده: 7. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
ویرایش شد >>>>> http://forum.hammihan.com/thread45746.html ZEDBAZI OFFICIAL FAN PAGE ON HAMMIHAN ويرايش توسط Amir-nasooz : 12-26-2012 در ساعت 05:30 PM |
|
|
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
ويلسون ،mj ،هيدن هر سه تا شون خوبن ولي هيدن يه چيزه ديگست
|
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
محروم از فعالیت |
یکی از یکی چرند تر و بی شخصیت تر و درون تهی تر.
ضد بازی یکی از گروههای رپ است که با اینکه خیلی سروصدا کرده است اما هیچ وقت نخواسته است حتی در یک آهنگ هم که شده از اصول اولیه رپ دم بزند و به آنها وفادار باشد. در میان رپرهای ایرانی تنها هیچ کس و یاس به این امر گاه گاه رسیدگی کرده اند. البته تکنیک خوانندگی سروش بالاتر از یاس است اما مفاهیم یاس عمیق تر و نزدیک تر به هدف رپ است. باقی گروههای ایرانی همه تلخک هستند و همانطور که موسقی آنها کوچکترین ارزشی ندارد اشعار و اهداف آنها نیز به پشیزی نمیارزد. |
|
|
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
داش علی نگو این حرفهارو؛به عقلت شک میکنما...
تو داری ویلسون رو با اون هیچکس اسکل مقایسه میکنی؟؟!!!انگار تیغ گیر کرده ته گلوش!!! زد بازی یه دونست از خزر تا خلیج فارس
|
|
|
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
محروم از فعالیت |
من کاری ندارم کی بهتر میخونه و کی نمیخونه که اگر باز بخوام مقایسه کنم شخصا به هیچ کس رای میدم.
منظور من نوع اشعار بود. مثلا شما میتونی از این گروه یک شعری بیاری که معنی خاصی داشته باشه و با اصول اولیه Hip Hop در تناقض نباشه؟! |
|
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
اگه بخوای نوع اشعار رو با هم مقایسه کنی که اصلا نمیتونی!چون نوع شعرها با هم فرق میکنه!
مثل اینه که بخوای فرهاد رو با کامران و هومن مقایسه کنی!هر جفتشون پاپ میخوندن ولی نوع شعرها با هم فرق میکنه...یکی اون رو میپسنده و یکی هم این رو! زد بازی بیشتر آهنگ تند میخونه و شعرهاش اصلا اجتماعی نیست...ولی کرکس غیر از آهنگ تهران و 2 تا آهنگ دیگه اش از همون آلبوم بقیه ی آهنگ هاش مزخفه! آهنگی هم که اصول هیپ هاپ رو رعایت کرده باشه میتونی تابستون کوتاه و بریم فضا رو گوش کنی.... |
|
|
|
|
#7 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
حامد خجالت نمیکشی انصافی ... ویلسون کیه بابا . .... فقط یاس ...
|
|
#8 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
من خیلی دوسشون دارم از همه بیشتر ویلسون بعدم mj
|
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
مـــعاون نــظارت ![]() |
من فقط تابستون کوتاهه رو دوست دارم
دوباره کنار آب زیر ستاره هاییم خوش حال از این که تو بهترین 3 ماه سالیم و...
| 2 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#10 (لینک نوشته) | |||
|
شمع جمع ![]() |
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#11 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
آخرين خبرها از گروه Zed Bazi
گروه برگشته ايران سامان كه 1 ماه پيش اومده ايران و مهراد هم هفته پيش اومد. آلبوم كه همون جوري كه قول داده بودن توي ماه سپتامبر مياد بيرون كه يه فروش خيلي جهاني خواهد داشت ، فقط اينو بدونين كه اين آلبوم قراره از Itunes و خيلي ديگه از فروشگاه هاي اينترنتي پخش بشه . بچه ها روي اين آلبوم خيلي زحمت كشيدن و با اسپانسر هايي كه دارن كيفيت كارشون خيلي بالاست. ولي چيزي در مورد اينكه آيا كسي رو توي اين آلبوم ديس كردن و با چه كسايي خوندن نگفتن و قراره واسمون سوپرايز خفني بشه توي ماه شهريور . و اما در مورد مهراد هيدن : مهراد هيدن كه همون جور ميدونين تا حالا در سبك هاي Metal , Rap , Pop , Rock كارهاي خيلي قشنگي داده بيرون ، همون جوري كه گفتم ايرانه و اسپانسر پيدا كرده و داره روي يك آلبوم راك كار ميكنه و مي خواهد آهنگ هاي راكش خيلي خوب در بياد و يه سري تغييرات در موسيقي راك ايران بوجود بياره |
|
|
|
|
#12 (لینک نوشته) |
|
مـدیر ارشـد هـم میـهن ![]() |
هيدن يه چيز ديگه ست! تكستهاش بي محتوي ست، چرت ميخونه، فلان شعر ميخونه، كارش به هدف رپ نزديك نيست ولي من از صداش خوشم مياد و از اون حالت طعنه اي صداش لذت ميبرم!! با اينكه به نظر من تيپ اصلا چيز مهمي نيست و توي رپ سبك و استايله كه حرف اول و اخرو ميزنه (و البته تكست) ولي تيپشم ماشاالله خوبه! يه پا كاراگاهه! آآآآه!!
تو عكس هم ببينيد اصلا ادا و اطوار رپري و اين چيزا رو درنياورده! ![]()
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#13 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
منم هيدن رو دووس دارم.كاراش خوبه. كلن خيلي سره نسبت به زد بازي!
|
|
|
#14 (لینک نوشته) | |||
|
محروم از فعالیت |
مثلا ینکه منه متال باز بیشتر از تو از تاریخچه رپ و هدف شکل گیریش اطلاع دارم و با این اطلاعاتی که دارم متوجه میشم که این گروه یک ثانیه هم به هدف اصلی رپ نزدیک نشده. البته الان در تمام جهان به این صورته مگر تک و توک. ظاهرا آخرین گروه مطرحی که به اصول رپ پایبند بوده است همین گروه توپاک بوده است و بس. الان هم در ایران مثلا یاس. |
|||
|
|
|
|
#15 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|||
|
|