کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > فلسفه و منطق

فلسفه و منطق بحث و گفتگو در باب فلسفه و منطق آشنایی با فیلسوفان و بررسی مسائل و موارد موجود

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-12-2009   #136 (permalink)
کاربر

shenavar's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2009
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 12
از ایشان 19 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : هدف از آفرینش جهان چیست؟

هدف از آفرینش آزمایش بندگان از طریق عبادت و شکرگذاری
shenavar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-12-2009   #137 (permalink)
Connoisseur

mohana's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: در دنیای که خودم ساختم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 533
از ایشان 834 بار سپاسگزاري شده است

خدا من يكي رو خلق كرده كه فقط مچمو بگيره و ضايم كنه
قديمي 12-13-2009   #138 (permalink)
Aficionado

mahound's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 600
از ایشان 327 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shenavar نمايش نوشته ها
هدف از آفرینش آزمایش بندگان از طریق عبادت و شکرگذاری
هدف از آزمایش بندگان چیه؟

mahound آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-13-2009   #139 (permalink)
رهگذر

ariaa's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: گلستان
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 22
از ایشان 17 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arash54 نمايش نوشته ها
سلام دوست گرامي
خيلي ساده‌انگارانه است اين تصور.
خوب ما امواج الكترومغناطيس را هم نميبينيم ولي ميدانيم كه هستند.
ولي خداوند متشخص كه دوزخ و بهشت دارد را تا به حال فقط توانسته‌اند در حفره‌هاي علم قرارش دهند و همواره هم در حال نقل مكان از حفره‌ايست به حفره ديگر.
من هم خدمت شما سلام عرض می کنم
طبق گفته شما در مورد امواج الکترو مغناطیس- این امواج کشف شده و چیزهای کشف نشده را نباید با خدا(که عقل محدود بشری توان اثبات آنرا از طریق فرمول و ازاین جور حرفها ندارد) مقایسه کنید . یادتان باشد که عقل بشر محدود وناقص است و خداوند نامحدود وکامل. پس وجود کامل را نمی توان با موجود ناقص اثبات کرد .
ariaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-13-2009   #140 (permalink)
کاربر

Arash54's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 16
از ایشان 21 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ariaa نمايش نوشته ها
من هم خدمت شما سلام عرض می کنم
طبق گفته شما در مورد امواج الکترو مغناطیس- این امواج کشف شده و چیزهای کشف نشده را نباید با خدا(که عقل محدود بشری توان اثبات آنرا از طریق فرمول و ازاین جور حرفها ندارد) مقایسه کنید . یادتان باشد که عقل بشر محدود وناقص است و خداوند نامحدود وکامل. پس وجود کامل را نمی توان با موجود ناقص اثبات کرد .
درود مجدد
بله،در اينكه الاهيات حوضه‌اش موارديست كه به قطعيت نمي‌توان از آن سخن گفت و علم هم حوضه‌ عملش اموري ديگر كه مشخص است.
اين علاقه بيش از حد به نقص نسبي علم بشر منجر به اين نمي‌شود كه مي‌توان موهومات را داراي ارزش دانست.همانطور كه گفتم من ميتوانم در آن اثبات كه آورده شده يك سري از موجودات موهوم مثل سيمرغ و غول چراغ جادو و دراكولا را وارد كنم،اين اثبات اين موارد نمي‌شود و شما هم بر اين پايه امور روزمره خود را صرف آماده شدن براي نبرد با اين موجوات خيالي نمي‌كنيد.
من اثبات شما را پاسخ دادم،عقل و هوا و امواج الكترو مغتاطيس هر سه ديده نمي‌شوند ولي آثارشان قابل بررسي علميست به طور كامل،شما با الاهيات نمي‌توانيد امواج الكترومعناطيس را بررسي كنيد و با ديگران تماس بگيريد بلكه به سراغ تلفن همراه كه بر پايه علم عمل مي‌كند ميرويد.

Arash54 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-13-2009   #141 (permalink)
رهگذر

ariaa's Avatar

محل سكونت: گلستان
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 22
از ایشان 17 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله arash54 نمايش نوشته ها
درود مجدد
بله،در اينكه الاهيات حوضه‌اش موارديست كه به قطعيت نمي‌توان از آن سخن گفت و علم هم حوضه‌ عملش اموري ديگر كه مشخص است.
اين علاقه بيش از حد به نقص نسبي علم بشر منجر به اين نمي‌شود كه مي‌توان موهومات را داراي ارزش دانست.همانطور كه گفتم من ميتوانم در آن اثبات كه آورده شده يك سري از موجودات موهوم مثل سيمرغ و غول چراغ جادو و دراكولا را وارد كنم،اين اثبات اين موارد نمي‌شود و شما هم بر اين پايه امور روزمره خود را صرف آماده شدن براي نبرد با اين موجوات خيالي نمي‌كنيد.
من اثبات شما را پاسخ دادم،عقل و هوا و امواج الكترو مغتاطيس هر سه ديده نمي‌شوند ولي آثارشان قابل بررسي علميست به طور كامل،شما با الاهيات نمي‌توانيد امواج الكترومعناطيس را بررسي كنيد و با ديگران تماس بگيريد بلكه به سراغ تلفن همراه كه بر پايه علم عمل مي‌كند ميرويد.
آرش عزیز.سلام
می خواهم در مورد جمله اولت که به تضاد الهیات و علم اشاره کردی و این استنباط می شود که راه دین را با عقل جدا دانسته ای،سخنی از ماکس پلانک بیاورم که با اینکه مسیحی بوده اند، گفته اند:«هرگز تضاد واقعی میان علم و دین نخواهد بود.یکی از آن دومکمل دیگری است و هر شخص جدی و متفکر به این امر متوجه می شود که اگربنا باشد تمام نیروهای بشری درحال تعادل وهماهنگی با یکدیگر کار کنند،لازم است که به عنصر دینی در طبیعت خویش معترف باشد ودر پرورش آن بکوشد.این تصادفی نیست که متفکران بزرگ همه ی اعصار،چنان نفوس دینی ژرف داشته اند.» این از مکمل بودن دین و علم.
در پاراگراف دوم از علاقه بيش از حد من به نقص علم بشر اشاره کردید که باید بگویم اتفاقاً من هیچ علاقه ای به اینکه علم بشر ناقص است ندارم. مگر انسانی را میتوان یافت که به نقص خودش علاقه داشته باشد.(از آنجا که انسان موجودی است به دنبال کمال و صفات عالی.)
درضمن شما به موجودات موهوم اشاره کردید که این موجودات موهوم افسانه ای هستند و در داستانها یافت می شوند و جنبه تخیلی دارند درحالیکه وجود خدا وجودی مقدس است و در همه کتب آسمانی به کرات از آن یاد شده است.
و اما در مورد پاراگراف سوم،در الاهیات و کتاب قرآن بارها به این مسائل و حتی مسائل پیچیده تر که انسان به آنها دست پیدا نکرده آست اشاره شده است و بقیه راه را به دست انسان گذاشته است که چگونه به آن دست می یابد. و این همان مکمل بودن دین و عقل را میرساند.
ariaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-14-2009   #142 (permalink)
کاربر

shenavar's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 12
از ایشان 19 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahound نمايش نوشته ها
هدف از آزمایش بندگان چیه؟
تشخیص عیار بندگان و رتبه گذاری آنها
shenavar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-14-2009   #143 (permalink)
Aficionado

mahound's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 600
از ایشان 327 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shenavar نمايش نوشته ها
تشخیص عیار بندگان و رتبه گذاری آنها

خوب بعدش چی؟ میرسه به اینکه کی جهنمیه و کی بهشتی! خوب بازم اومدیم نقطه ی اول، هدف از همه ی این کارا چیه؟
mahound آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-15-2009   #144 (permalink)
رهگذر

bazigar's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
16 پاسخ : هدف از آفرینش جهان چیست؟

من همیشه به این فکر میکنم که به غیر از ما و به غیر از کره زمین چندین هزار یا میلیون کره دیگه هم هست که حیات توش وجود داره ای کاش میشد فهمید که کهکشانها بالاخره کجا تموم میشن یعنی آخری وجود نداره یعنی....
باورتون میشه من روزی نیست که به این موضوع کمه کم 2 ساعت فکر نکنم با این که این موضوع اذیتم میکنه ولی به فکر کردن در موردش اعتیاد دارم
بعضی وقتا به همه چی شک می کنم
بعضی وقتام به همه چی اعتقاد دارم
دوس دارم بدونم کیا مثه من فکر می کنن؟؟؟؟؟
bazigar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي bazigar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 12-15-2009   #145 (permalink)
کاربر

Novinpress's Avatar

محل سكونت: همه جا و هیچ جا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3
از ایشان 40 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
من همیشه به این فکر میکنم که به غیر از ما و به غیر از کره زمین چندین هزار یا میلیون کره دیگه هم هست که حیات توش وجود داره ای کاش میشد فهمید که کهکشانها بالاخره کجا تموم میشن یعنی آخری وجود نداره یعنی....
باورتون میشه من روزی نیست که به این موضوع کمه کم 2 ساعت فکر نکنم با این که این موضوع اذیتم میکنه ولی به فکر کردن در موردش اعتیاد دارم
بعضی وقتا به همه چی شک می کنم
بعضی وقتام به همه چی اعتقاد دارم
دوس دارم بدونم کیا مثه من فکر می کنن؟؟؟؟؟
انگار این عظمت پایانی نداره...
Novinpress آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-16-2009   #146 (permalink)
رهگذر

zilan32's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: saqez
جنسيت:
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است

برای نشهن دادن قدرت باری تعالی که نشاندهد قدرت دارد
zilan32 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-16-2009   #147 (permalink)
رهگذر

bazigar's Avatar

جنسيت:
Lightbulb پاسخ : هدف از آفرینش جهان چیست؟

توجه........توجه
بچه ها یه سؤال خیلی جالب...وقتی به خدا فکر می کنید,چهره کی یا چه چیزی میاد جلویه چشمتون؟معمولا همه یه تصویری از خدا می یاد تو ذهنشون اون تصویره کیه یا چیه؟؟؟؟
من خودم بچه که بودم تصویره امام خمینی ناخداگاه می یومد جلویه چشمم.خنده داره نه؟ولی الان دارم سعی میکنم فقط یه نوره خیلی روشن تصور کنم

بیاید همه تصورات خدمونو هر چقدم که خنده دار باشه بنویسیم
به این سؤال حسابی فکر کنید و جواب بدید
شاید به یه نتیجه گیریه جالب رسیدیم
bazigar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-17-2009   #148 (permalink)
Connoisseur

1begharar's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: بی سرزمینم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 421
از ایشان 344 بار سپاسگزاري شده است

برادرم این سوال و از بابا بزرگم پرسیده بود
پدر بزگم گفت : من بعد از هفتاد سال هنوز نفهمیدم این همه گیر و دار برای چیه
و واقعا هم همینه میدونین
زندگی مثل پیاز می مونه هی میکنی باز یه لایه داره ولی هیچی توش نیست
اما اگه میخواین از آشفتگی در بیاین بدونین
دو حال که بیشتر داره هدف داره یا بی هدفه

کس در همه آفاق به دلتـــنگی من نیست
1begharar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 01-26-2010   #149 (permalink)
رهگذر

solmaz26's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت:
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است

هر کدام از ما انسان ها خدا به صورتی در ذهن خود تصور می کنیم. آنگاه همه مسائل را با همان تصور بسنجیم. اما حقیقت این است همه این تصورات اشتباه است . زیرا خدا خالق است و ما مخلوق و هیچ گاه مخلوق نمی تواند خالق خود را آنطور که هست درک کند. چون همیشه خالق در سطح بالاتری از مخلوق قرار دارد. بنابراین تصور ذهنی ما از خدا با واقعیت وجود خدا تفاوت دارد و هرگاه تصور ذهنی خودمان از خدا را ملاک تشخیص مسائل قرار دهیم مسائل با یکدیگر جور در نمی آیند. و ما سردرگم می شویم. اما اگر این نکته را بپذیریم و در برابر آن تسلیم شویم که ما هر چه تلاش کنیم به ذات و ماهیت خداوند نمی توانیم پی ببریم و به قولی هرگز مرغ بینش مردمان زمین به آسمان بزرگی او نتواند رسید، آنگاه یک قدم به درک حقیقت نزدیک تر شده ایم.
پس آنچه درباره خدا می دانیم این است که او ما را خلق کرده ( چون این جهان نمی تعواند بدون خالق باشد.) و اینکه او به خاطر عشق انسان را خلق کرده است. و به دلیل همین عشق راهی را قرار داده که از طریق آن ما بتوانیم از حقایق مربوط به او و از هدایت هایش بهره مند شویم . راهی که قرار داده این است که هر از چند گاهی آینه ای پاک و شفاف را در مقابل نور حقیقت خود قرار داده تا نورش در آن آینه بر روی زمین تجلی پیدا کند و از این طریق ما از هدایت های او آگاه شویم.
solmaz26 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
آفرینش کیهان

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال