کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > فلسفه و منطق

فلسفه و منطق بحث و گفتگو در باب فلسفه و منطق آشنایی با فیلسوفان و بررسی مسائل و موارد موجود

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 11-07-2008   #31 (permalink)
Connoisseur

ideologist's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 457
از ایشان 1,183 بار سپاسگزاري شده است
Red face پاسخ : آیا وحدت وجود تفکری اسلامی است؟؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله zaya نمايش نوشته ها
با سلام خدمت دوست گرامی
عزیز الوجودا باز هم که با پیش فرض قدم پیش گذاشتید !!
لازم است خدمت آگاهتان عرض کنم چند خطی درس پس بدهم . بر طبق اصول متدولوژی :
1 - ابتدا باید بعد از جمع آوری اطلاعات از روی منابع دست اول تبیین موضوع صورت بگیرد به این معنی که تعریف یا تعاریف مشهور و مقبول عرف عقلای آن فن بیان شود . ( مرحله تعریف )
2 - سپس سیر تاریخی و تکاملی اقوال آن لحاظ شود . ( مرحله مطالعات تطبیقی )
3 - آنگاه به نقد و بررسی تعاریف و تحولات تاریخی آن پرداخته شود . ( مرحله نقد )
4 - گزینش بهترین تعریف و یا رد کامل تعاریف موجود . ( مرحله مختار محقق )
شما دوست گرامی به عنوان استارتر ابتدا به ساکن سوالی نقدی را بیان کردید یعنی :
1 - گویا آن را کاملاً ریشه یابی کرده اید .
2 - با سیر تاریخی آن از روی کتب قائلان آن با ذکر منبع و مأخذ آشنا هستید .
ولی در جایی نیز حاضر به پذیرش سخن خصیصین این نوع نگرش نیستید و از آنان با عنوان x و y نام می برید .
در حالی که یقیناً بزرگانی چون جناب سید حیدر آملی و استاد حسن زاده آملی بسیار متبحر تر از بزرگوارانی چون استاد مکارم شیرازی در این فن هستند ؛
زیرا ایشان کتابی و دوره ی تدریسی در این موضوع ندارند جز چند استفتاء و یا اشاراتی کوتاه در کتب کلامی متوسط .
در صورتی که در موضوع بزرگان ذکر شده دهها تألیف و حاشیه و تعلیقه در مبانی عرفانی موجود است . همچنین بزرگان معاصر بجز آثار قلمی ، صاحب آثار فعلی و قدمی خارجی چون تربیت دهها شاگرد در مکتب عرفان هستند .
چون استاد صمدی آملی . آیت الله ممدوحی . استاد یحیی کبیر و ... و به قول معروف در عرف حوزه از سالکان و قائلان طرق عرفانی شیعی هستند ...
با این اوصاف چگونه باز بدون در دست داشتن تعریف به سراغ گزینش و ترجیح رفته اید که مقام آخر را در سیستم تحقیق اشغال کرده است ؟!
و باز در مقام مختار محقق قول متکلمین را بهترین قول می دانید در حالی که این بزرگواران در اصل از مخالفان وحدت وجود اند !!!!!
کدام متکلم را می شناسید که قولش در وحدت وجود بر قول امام خمینی در کتاب تعلیقه بر مصباح الانس فناری ترجیح داشته باشد و یا بر قول استاد جوادی آملی در تحریر تمهید القواعد صائن الدین ترکه اصفهانی بچربد ؟!!! ذکر بفرمایید تا استفاده کنیم ...
و از سویی گمان نکنم که بزرگانی چون استاد حسن زاده آملی که تکیه غالبشان در معرف بلند عرفانی بر تطبیق با حدیث است و تفحصشان در حدیث بر کسانی چون استاد جوادی آملی غلبه دارد بی اطلاع از سخنان معصومین علیهم السلام باشند تا باز هم شائبه تفسیر به رأی از قرآن به ذهن متبادر شوند ...
به هر حال چون استارتر شما هستید و در همان یکی دو پست اول موضع نقدی بر این مرام داشتید تعیین تعریف اولی است که از جانب شما باشد تا بدانیم کدام قول را خلاف مبانی اهل بیت کرام و قرآن مجید می دانید ؟
در پناه حق باشید و سر بلند
با سلام همان گونه که فرمودید عمل خواهم کرد و امیدوارم به دلیل طولانی شدن سخن مرا ببخشید.
همانطوری که بهتر از من می دانید وحدت وجود نظریه ایست که انتدا به وسیله عرفا مطرح گریده است. در عرفان وجود تمامی موجودات مساوی خداست.
محی الدین عربی در کتاب فتوحات مکیه خود این گون نوشته است:
سُبحانَ مَن اَظهَرَ الاشیاءَ وَهُوَ عَینَهُما
که این بیان او به این معناست که:
یعنی منزّه است آنکه اشیاء را ظاهر ساخت در حالیکه عین آن اشیاء است (در متن بخشی از جملات ستاره دارد که به انها توجه ویژه ای داشته باشید)*
همچنین عرفا یک جمله مشهر دارند که قطعاً شنیده اید که می گویندک
لَیسَ في الدّارِ غَیره دیّار
حال به اشعار برخی از شعرا اشاره دارم که این موضوع را در اشعار خود مطرح کرده اند و نمونه هایی از این تفکر را در شعر انها نشان می دهد
از مولوی شروع می کنم که در یک بیت راجع به مثنوی می گوید:
مثنوی ما دکان وحـــــدت است غیر واحد هر چه بینی آن بت است
ایم موضوع را در اشعار بابا طاهر هم می بینیم:
بصحرا بنگرم صحرا تـــه وینم بدریا بنـــــگرم دریـــــا ته وینم
به هر جا بنگرم کوه و در دشت نشان از قامت رعنـــــا ته وینم
جناب Objective هم ابیاتی را اورده بودند که به این موضوع اشاره داشت!
همچنین شیخ محمود شبستری در گلشن راز می نویسد:

هر آن کس را که اندر دل شکی نیست یقین داند که هستی جز یکی نیست
من ومـــــــاه وتو واو هست یک چیز که در وحدت نباشد هیچ تمیـیـــــــز
جلول واتحـــــــاد اینجا محـــال است که در وحدت دوئی عین ضلال است
در کتاب فصول الحکم قیصری زیاد با این عبارت برخور می کنیم: انّ الوجود هو الحق
در جلد ششم اشعار از ملاصدار مطلبی را می خوانیم که توجه شما را به ان جلب می کنم
از عده ای صوفی نما و رجال صوفیه که بگذریم سخن آنان بلند است و پر محتوا و خود نیز متمایل به سخن عرفا است.
عرفای برزگ مانند محی الدین و مولانا و دیگران عقیده دارند یه مفهموم مجود یک مصداق بالذات بیشتر ندارد و آن هم خدای متعال است!
همچنین عرفا به اعیان ثابته معتقد هستند که بر طبق آن در مرحله اول تعّین مطرح نیست وتمام موجودات بدون تمایز در ذات حق هستند که بسیطُ الحقیقة کلّ الاشیاء و در مرحله بعدی از هم متمایز می شوند که در ان ظُهورُ المُجمَلِ مفصلاً مطرح است.در این مرتبه فیض اقدس مطرح است که حق تعالی با فیض اقدس در حضرت اسماء و صفات تجلّی کرده و دلیل این تجلّی نیاز او نبود بلکه عشق او به خود و آثار خود بود
در نوشتن این مطالب از این دو منبع استفاده کردم:
رساله وحدت وجود از دیدگاه عارف وفیلسوف از حسن زاده آملي
مصباح الهدایة الی الخلافة و الوادیة ـ امام خمینی (ره)

جناب زایا اگر تعاریف و بیان های اشاره شده خالی از اشکال است امر کنید تابحث را پی گیریم و اگر اشکالی دارد آن را برای حقیر بیان کنید. بعد از رفع اشکالات به موارد بعدی مطرح شده خواهیم پرداخت

از سوی دیگر شما فرمودید که استادان بزرگوار جناب سید حیدر آملی و استاد حسن زاده آملی بسیار متبحر تر از بزرگوارانی چون استاد مکارم شیرازی در این فن هستند ؛
شاید نظر شما درست باشد ولی جناب مکارم شیرازی در جایگاهی قرار دارند(مرجعیت) که حرفشان برای بسیاری حجت است در صورتیاین بزرگواران در چنین جایگاهی قرار ندارند
از سوی دیگر من تنها قول جناب مکارم را نشنیده و آن را ملاک قرار نداده ام من نظرات بزرگوارانی را در این زمینه جویا شدم که در زمان ما از بزرگ ترین عالمان شیعه بوده اند و نه دیروز و نه امروز هیچ کس در مقام علمی این بزرگان تردیدی نداشته است انان از بزرگ ترین مراجع شیعه در داخل و خارج از کشور هستند که در اینده نزدیک و با جلو تر رفتن بحث نظر آن برزگواران را نقل خواهم کرد.
پیروز باشید یا حق

ideologist آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ideologist به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 11-07-2008   #32 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 452
از ایشان 355 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : آیا وحدت وجود تفکری اسلامی است؟؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sarbaz e mahdi نمايش نوشته ها
با سلام همان گونه که فرمودید عمل خواهم کرد و امیدوارم به دلیل طولانی شدن سخن مرا ببخشید.
همانطوری که بهتر از من می دانید وحدت وجود نظریه ایست که انتدا به وسیله عرفا مطرح گریده است. در عرفان وجود تمامی موجودات مساوی خداست.
محی الدین عربی در کتاب فتوحات مکیه خود این گون نوشته است:
سُبحانَ مَن اَظهَرَ الاشیاءَ وَهُوَ عَینَهُما
که این بیان او به این معناست که:
یعنی منزّه است آنکه اشیاء را ظاهر ساخت در حالیکه عین آن اشیاء است (در متن بخشی از جملات ستاره دارد که به انها توجه ویژه ای داشته باشید)*
همچنین عرفا یک جمله مشهر دارند که قطعاً شنیده اید که می گویندک
لَیسَ في الدّارِ غَیره دیّار
حال به اشعار برخی از شعرا اشاره دارم که این موضوع را در اشعار خود مطرح کرده اند و نمونه هایی از این تفکر را در شعر انها نشان می دهد
از مولوی شروع می کنم که در یک بیت راجع به مثنوی می گوید:
ایم موضوع را در اشعار بابا طاهر هم می بینیم:
جناب objective هم ابیاتی را اورده بودند که به این موضوع اشاره داشت!
همچنین شیخ محمود شبستری در گلشن راز می نویسد:

در کتاب فصول الحکم قیصری زیاد با این عبارت برخور می کنیم: انّ الوجود هو الحق
در جلد ششم اشعار از ملاصدار مطلبی را می خوانیم که توجه شما را به ان جلب می کنم
از عده ای صوفی نما و رجال صوفیه که بگذریم سخن آنان بلند است و پر محتوا و خود نیز متمایل به سخن عرفا است.
عرفای برزگ مانند محی الدین و مولانا و دیگران عقیده دارند یه مفهموم مجود یک مصداق بالذات بیشتر ندارد و آن هم خدای متعال است!
همچنین عرفا به اعیان ثابته معتقد هستند که بر طبق آن در مرحله اول تعّین مطرح نیست وتمام موجودات بدون تمایز در ذات حق هستند که بسیطُ الحقیقة کلّ الاشیاء و در مرحله بعدی از هم متمایز می شوند که در ان ظُهورُ المُجمَلِ مفصلاً مطرح است.در این مرتبه فیض اقدس مطرح است که حق تعالی با فیض اقدس در حضرت اسماء و صفات تجلّی کرده و دلیل این تجلّی نیاز او نبود بلکه عشق او به خود و آثار خود بود
در نوشتن این مطالب از این دو منبع استفاده کردم:

جناب زایا اگر تعاریف و بیان های اشاره شده خالی از اشکال است امر کنید تابحث را پی گیریم و اگر اشکالی دارد آن را برای حقیر بیان کنید. بعد از رفع اشکالات به موارد بعدی مطرح شده خواهیم پرداخت

از سوی دیگر شما فرمودید که استادان بزرگوار جناب سید حیدر آملی و استاد حسن زاده آملی بسیار متبحر تر از بزرگوارانی چون استاد مکارم شیرازی در این فن هستند ؛
شاید نظر شما درست باشد ولی جناب مکارم شیرازی در جایگاهی قرار دارند(مرجعیت) که حرفشان برای بسیاری حجت است در صورتیاین بزرگواران در چنین جایگاهی قرار ندارند
از سوی دیگر من تنها قول جناب مکارم را نشنیده و آن را ملاک قرار نداده ام من نظرات بزرگوارانی را در این زمینه جویا شدم که در زمان ما از بزرگ ترین عالمان شیعه بوده اند و نه دیروز و نه امروز هیچ کس در مقام علمی این بزرگان تردیدی نداشته است انان از بزرگ ترین مراجع شیعه در داخل و خارج از کشور هستند که در اینده نزدیک و با جلو تر رفتن بحث نظر آن برزگواران را نقل خواهم کرد.
پیروز باشید یا حق

دوست عزیز بنده قبلا" به صورت لفافه شما گفته بودم از کپی پیست استفاده نکنید .
ضمن اینکه صرف موضوع بحث ، قبلا" اذعان نموده بودید که هرگز از کپی پیست استفاده نخواهید کرد .

نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست گرامی

اگر مایلید وارد بحث شوید به خود زحمت داده و مطالب مطرح شده را مطالعه کنید
در ادامه اگر در مباحثات شرکت کنید خواهید یافت که من اهل کپی پیست نیستم.
قطعاً دوستان دیگر که در گذشته با من مباحثه کرده اند گواه این ادعا هستند!!!
گمان میکنم ، استاد عزیزم جناب زایا نیز بیکار نباشند که مطالب الی ماشاء الله را که با یک سرچ کوچک خروار خروار یافت میشود به چالش بکشانند .

نقل قول:
وحدت وجود نظریه ای است که توسط عرفا مطرح گردیده است . در عرفان وجود تمام موجودات مساوی با خداست و ابن عربی در کتاب فتّوحات مکیّه آورده که سُبحانَ مَن اَظهَرَ الاشیاءَ وَهُوَ عَینَهُما یعنی منزّه است آنکه اشیاء را ظاهر ساخت در حالیکه عین آن اشیاء است . عــــــارف قائــــل به وحدت وجود است وتشکیک را د ر مجــــالی وظهورات وجود می داند نه در حقیقت وذات آن وعارفان می گویند : لَیسَ في الدّارِ حَقیقَتاً غَیره دیّار
بابا طاهر می گوید :
مولانا می گوید :
نیست اندر بحر شرک وپیچ پیچ لیک با احول چه گویــم هیچ هیچ
شیخ محمود شبستری در گلشن راز می گوید :

قیصری در شرح فصول الحکم می گوید :
انّ الوجود هو الحق
در این مقالـــــــه سعـــــــی می شود در حدّ امـــــکان مقصود از وحدت وجود را تشریح نمـــــــــایم وهمین امر سبب گردیده که برخی از عرفا از سوی زاهــــــدان ظاهر پرست وقشری مورد تکفــــــیر قرار گیرند ملا صـــــــدرا در عین اینکه فرد از بزرگترین فیلسوفان جهان به شمار می رود عارفی بنام نیز هست وی در جلد ششم اشعار هنگامی که سخن از وحدت شخصیه وجود به میان می آورد می گوید از عده ای صوفی نما ورجالـــــــه صوفیه که بگذریم سخن آنان بلند است وپر محتوا وخــــــــــود نیز متمایل به سخن عرفا است.
حقیقت وجود :
بعقیده عارفان بزرگ همانند مولوی ومحی الدین وقیصری ودیگران مفهوم وجود یک مصداق بالذات بیشتر ندارد وآن هم حق تعالی است چون مصداق بالذات یعنی وجود مطلق وبدون هیچ قید وشرطی وبه عبارت دیگر مصداق بالذات آنجاست که نه حیثیت تقییدیه در کار باشد نه حیثیت تعلیلیه وچنین موجودی واحد شخصی است ومراتب هم ندارد .
پس حقیقتاً وجود به خدا اطلاق می شود .ومجازاً به سایه وجود وجلوه وجود که تمام موجودات باشد .ووجود تنها از آن خداوند است که نه معلول است ونه محدودیت دارد وبقیه عین نیاز و عین تعلّق به اویند پس مصداق وجود نیستند .

منبع:
http://www.gchalous.blogfa.com/post-31.aspx

امروز بسیج شور بدون شعوریست که مصداق واقعی پوپولیسم است .
هر کس بسیج ستیز نیست , انسان ستیز است .

ويرايش توسط adolf1945 : 11-07-2008 در ساعت 10:58 PM.
adolf1945 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 11-07-2008   #33 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

جنسيت:

کاربران عزیز عنایت داشته باشند ،‌این آقا (sarbaz e mahdi) آنقدر عجله در کپی پیست داشتند که نوعا" یک بار هم مطلب را مطالعه نفرمودند که عین غلطهای املایی های متن را به تاپیک انتقال ندهند و بعد بگویند اینها حرفهای خودمه . ضمن اینکه در خوش بینانه ترین حالت هم نمیتوان قبول کرد آنکس که داعیه چیزی را به صدا در میاورد نبایستی اینقدر جاهل به موضوع باشد که نتواند تشخیص دهد ،« قیصری در شرح فصول الحکم می گوید :» غلط است و ما اصلا" «فصول الحکم » نداریم بلکه« فصوص الحکم » داریم .
یا اینکه در جای دیگر مینویسد ، « ملا صـــــــدرا در عین اینکه فرد از بزرگترین فیلسوفان جهان به شمار می رود عارفی بنام نیز هست وی در جلد ششم اشعار هنگامی که سخن از وحدت شخصیه وجود به میان می آورد می گوید» که ما اصلا" اشعار نداریم بلکه اسفار داریم . ملاصدرا در جلد ششم اسفار میگوید » نه اینکه « ملا صدرا در جلد ششم اشعار میگوید» یا نوعا" مباحثی که مطرح کردند اگر به زیر تیغ منطق صوری برده شود به نوعی تأیید بر وحدت وجود است که بنده بنا داشتم این اتفاقات را بیرون بکشم اما این قضیه کپی پیست مانع از هم دلی من گردید . ضمن اینکه با توجه به اینکه ایشان اهل تقیه هستند بنده استدعا دارم اگر امکان دارد صفخات منابع استفاده شده را ارائه دهند چون این دو منبع:
نقل قول:
از دو منبع استفاده کردم:
یک نسخه بیشتر ندارند که صفحات آنها تقریبا" در تمام تیراژها یکی هستند .

ويرايش توسط adolf1945 : 11-07-2008 در ساعت 11:50 PM.
قديمي 11-07-2008   #34 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

جنسيت:

این بحث آخر در مورد مرجعیت نیز خیلی جالب بود .(اسباب شعف ما شد)
نقل قول:
البته بنده به سبب به میان کشیده نشدن مباحث سیاسی
و توهین به مرجعیت ،باب تمایز و تفاوت های مرجع و عالم را
باز نمیکنم . ولی استدعا دارم دوستان از آب بستن به
داخل تاپیک خودداری کنند .
قديمي 11-08-2008   #35 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

جنسيت:

ای بابا حالا چرا همه ول کردند رفتند ....
این دوستمون یه اشتباهی کرد ، دیگه چرا کسی پست نمیزنه .
من خیلی علاقمند، داشتم بحث رو پیگیری میکردم اما یهو !!!!!!
فکر کردم اشتباه کردم به دوستمون ایراد کپی پیستی گرفتم ، چون میبینم بحث کامل خواییده .
قديمي 11-12-2008   #36 (permalink)
Expert

satiya's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 831
از ایشان 578 بار سپاسگزاري شده است
icon1 پاسخ : آیا وحدت وجود تفکری اسلامی است؟؟

دوست عزیز جناب ادلف سلام.
من اصلا قصده دخالت در بحث را ندارم و دورادور شاهده بحث شما با دوسته عزیزم سرباز مهدی هستم , اما در مورده کپی پیست ایشان هم باید خدمتتان بگویم که چه اشکالی دارد که کسی یکی از منبع های مطالعاتی اش اینترنت باشد ؟! . جناب سربازه مهدی این مطالب را مطالعه کردن و دیدن که دیدگاههایشان با ان یکی است و ان را نقل کردن . من فکر نمی کنم که اشکالی به این کار وارد باشد. موفق باشید.
satiya آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي satiya به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 11-13-2008   #37 (permalink)
کاربر

Rani's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 672
از ایشان 116 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله satiya نمايش نوشته ها
من اصلا قصده دخالت در بحث را ندارم و دورادور شاهده بحث شما با دوسته عزیزم سرباز مهدی هستم , اما در مورده کپی پیست ایشان هم باید خدمتتان بگویم که چه اشکالی دارد که کسی یکی از منبع های مطالعاتی اش اینترنت باشد ؟! . جناب سربازه مهدی این مطالب را مطالعه کردن و دیدن که دیدگاههایشان با ان یکی است و ان را نقل کردن . من فکر نمی کنم که اشکالی به این کار وارد باشد. موفق باشید.
راستش من هم با شما هم عقیده ام
جناب آدلف نباید دیگر اعضا را کوچک کنند.
سرباز مهدی در تالار مذهب از کاربرهای فعاله و انصافاً پست هایی که میزنه ارزش مطالعه دارند.
تخریب شخصیت دیگران بعث انحراف بحث می شه دقیقاً مثل موردی که در این تاپیک پیش امد و بعد از پست آقای ادلف دیگه فعالیت در تاپیک قطع شد.
Rani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Rani به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 11-13-2008   #38 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rani نمايش نوشته ها
راستش من هم با شما هم عقیده ام
جناب آدلف نباید دیگر اعضا را کوچک کنند.
سرباز مهدی در تالار مذهب از کاربرهای فعاله و انصافاً پست هایی که میزنه ارزش مطالعه دارند.
تخریب شخصیت دیگران بعث انحراف بحث می شه دقیقاً مثل موردی که در این تاپیک پیش امد و بعد از پست آقای ادلف دیگه فعالیت در تاپیک قطع شد.
با سلام .....

این بابا در چندین پست کاربران را انتر و منتر خودش کرده بوده آنوقت شما میگویید ول کرده رفته و فعالیتش قطع شده .(خوب رفته که رفته. لابد رو نداره که برگرده شایدم داره با یک نام جدید چیز مینویسه )
وی با دروغ سعی بر آن داشت که امری را که حتی یک اپسیلون
از آن سر درنمیآورد زیر سوال برد .
همچنین با تحریف مطالب و دروغ به اذعان تسلط بر گزاره ای مثل وحدت وجود که هم صبغه فلسفی دارد و هم صبغه عرفانی داعیه چیزی را میزد که حتی در تحریر آن هم دچار اشتباه بود.
ایشان میتوانست بگوید من نکته ای روی وب پیدا کردم، مثلا" به این آدرس .
و در پی اون از دیگران درخواست کند به شبهات ایجاد شده در آن سایت پاسخ داده شود
و خودش نیز یک چیزی یاد بگیرد .
حال چه لزومی دارد که بگوید من کل وحدت وجود را میدانم و به اهل کپی پیست هم نیستم و با تطبیق با اسلام به شبهه برخورد کردم و اگر در مباحثاتم شرکت کنید خواهید یافت کپی پیست نمیکنم و قطعاً دوستان دیگر که در گذشته با من مباحثه کرده اند گواه این ادعا هستند و از این دست استمناهای عقلی.......

چنین فردی که به تحریف مقالات دیگران همت میگمارد(چون اگر کسی مقاله کپی پیست شده را بخواند خواهد یافت که قصد مقاله تشریح موضوع است نه نقد آن)
چنین کسی که مبانی مشخصی ندارد و با وبگردی مطلب پیدا می کند و به تحریف میپردازد، ارزش گفتگو را ندارد.

من حاضرم روی چت روم با ایشان مناظره کنم و کل مطلب چت را بر روی سایت قرار بدهم تا ثابت شود که ایشان در پرسش و پاسخهای حول محور وحدت وجود که به صورت آنی و فی البداهه پرسیده میشود ، به اندازه یک بچه دبستانی هم چیز نمیداند و تنها با کپی پیست حرف میزند و برای خودش شخصیت میتراشد .شیوع چنین افرادی روی وب روز به روز در حال فزونیست .
بنده این حقیقت را زمانی یافتم که ایشان در نقل بنده در بحث تشکیک وجود که به نوعی همان وحدت تشکیکی وجود بود مثل ؟؟؟؟ در و دیوار وب را کپی میکرد و اصلا" نمیفهمید بنده چه میگویم و مدام به جناب زایا میفرمود شما تعریف ارائه دهید ، تا به این ترتیب کمتر سخن بگویند .

حال ممکن است عده ای بگویند ، ایشان هم کیش شماست که در آن صورت باید بگویم هم کیش غیر هم کیش ندارد ، انسان باید خودش باشد نه جعل شده شخصیتهای فرهیخته .
بنده بر روی وب هم اکنون دوستانی دارم که ذره ای معنویت بو نکرده اند اما انسانهای با اخلاق و راستگویی هستند . راستگویی خود از ارکان مهم دین است که از قدیم و ندیم ، حتی بچه دبستانی ها هم تکرار میکردند که دروغگو دشمن خداست .
به نظر من آنکسانی که بیشتر دشمن خدا و دین خدایند، دوغگویان و جاعلان آنند تا منکران آن .

ويرايش توسط adolf1945 : 11-13-2008 در ساعت 09:54 PM.
قديمي 11-13-2008   #39 (permalink)
Expert

satiya's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 831
از ایشان 578 بار سپاسگزاري شده است
icon1 پاسخ : آیا وحدت وجود تفکری اسلامی است؟؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله adolf1945 نمايش نوشته ها
با سلام .....

این بابا در چندین پست کاربران را انتر و منتر خودش کرده بوده آنوقت شما میگویید ول کرده رفته و فعالیتش قطع شده .(خوب رفته که رفته. لابد رو نداره که برگرده شایدم داره با یک نام جدید چیز مینویسه )
همچنین با تحریف مطالب و دروغ به اذعان تسلط بر گزاره ای مثل وحدت وجود که هم صبغه فلسفی دارد و هم صبغه عرفانی داعیه چیزی مرا میزد که حتی در تحریر آن هم دچار اشتباه بود.
حال چه لزومی دارد که بگوید من کل وحدت وجود را میدانم و به اهل کپی پیست هم نیستم و با تطبیق با اسلام به شبهه برخورد کردم و اگر در مباحثاتم شرکت کنید خواهید یافت کپی پیست نمیکنم و قطعاً دوستان دیگر که در گذشته با من مباحثه کرده اند گواه این ادعا هستند و از این دست استمناهای عقلی.......

چنین فردی که به تحریف مقالات دیگران همت میگمارد(چون اگر کسی مقاله کپی پیست شده را بخواند خواهد یافت که قصد مقاله تشریح موضوع است نه نقل آن)
چنین کسی که مبانی مشخصی ندارد و با وبگردی مطلب پیدا می کند و به تحریف میپردازد، ارزش گفتگو را ندارد.

من حاضرم روی چت روم با ایشان مناظره کنم و کل مطلب چت را بر روی سایت قرار بدهم تا ثابت شود که ایشان در پرسش و پاسخهای حول محور وحدت وجود که به صورت آنی و فی البداهه پرسیده میشود ، به اندازه یک بچه دبستانی هم چیز نمیداند و تنها با کپی پیست حرف میزند و برای خودش شخصیت میتراشد .شیوع چنین افرادی روی وب روز به روز در حال فزونیست .
بنده این حقیقت را زمانی یافتم که ایشان در نقل بنده در بحث تشکیک وجود که به نوعی همان وحدت تشکیکی وجود بود مثل ؟؟؟؟ در و دیوار وب را کپی میکرد و اصلا" نمیفهمید بنده چه میگویم و مدام به جناب زایا میفرمود شما تعریف ارائه دهید ، تا به این ترتیب کمتر سخن بگویند .

حال ممکن است عده ای بگویند ، ایشان هم کیش شماست که در آن صورت باید بگویم هم کیش غیر هم کیش ندارد ، انسان باید خودش باشد نه جعل شده شخصیتهای فرهیخته .
بنده بر وری وب هم اکنون دوستانی دارم که ذره ای معنویت بو نکرده اند اما انسانهای با اخلاق و راستگویی هستند . راستگویی خود از ارکان مهم دین است که از قدیم و ندیم ، حتی بچه دبستانی ها هم تکرار میکردند که دروغگو دشمن خداست .
به نظر من آنکسانی که بیشتر دشمن خدا و دین خدایند، دوغگویان و جاعلان آنند تا منکران آن .
خدمته دوست عزیز ادولف , سلام.
ابتدا بهتر است شما را به راه ادب و نزاکت فرا بخوانم.
دوسته گرامی شما یکی از بهترین کاربران و یکی از دانایان انها هستید اما گاهی اوقات کنترل خود را از دست می دهید و دیگران را مورده اماج حرفهای ناپسندتان قرار می دهید.
نمی دانم چقدر به قسمته مذهب سر می زنید و تا چه اندازه پستهای سرباز مهدی را دنبال می کنید اما این را یقینا تا این مدت دونستید که ایشان ( سربازه مهدی)یکی از بهترین و یا می شه گفت یکی از باسوادترین و پر معلوماترین کاربران در زمینه مذهب هستن.( شاهده ادعام هم پستهای ایشان !).
هدفه ایشان هم از ایجاده چنین تاپیکی ( همانطور که از عنوانش پیداست) نگرش وحدت وجود از دیده اسلامی است که متاسفانه جناب ابجکتیو انرا به قسمته فلسفه و منطق انتقال دادن و باعث شدن که هدفه اصلی سربازه مهدی وا بماند.
من قبول دارم که خوب بود ایشان حتما منبع را ذکر می کردن اما این تند روی شما هم اصلا درست نیست. به هر حال شما هم یکسری مطالبتون را از همین وب هایی که گفتید می گیرید و این نه تنها اشکالی ندارد بلکه این را ثابت می کند که شما فردی محقق و پژوهشگر می باشید. لازم به ذکر است که سربازه مهدی فرار نکردن , و من یقین دارم که ایشان می ایند تا ادامه بحث را با ما شما از سر بگیرن.
به هر حال هم به شما و هم به سربازه مهدی توصیه می کنم که از ادامه این بحث منحرف بپرهیزید و مطلب اصلی را دنبال کنید تا انشا ءالله به نتیجه ی مطلوب برسد. یا علی.

ويرايش توسط satiya : 11-13-2008 در ساعت 09:04 PM.
satiya آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي satiya به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 11-13-2008   #40 (permalink)
Connoisseur

ideologist's Avatar

جنسيت:

با سلام خدمت تمام دوستان
انتظار داشتم زمانی که دوباره به این جستار، بعد از چند روز دوری از سایت سر می زنم شاهد پیشرفت جستار و همچنین مشخص شدن مبانی بحث باشم
ولی افسوس که هر گاه با گروهی به قول خودشان متفکر و فیلسوف نما بحث می کنید مبانی علم مغالطه را که عضوی جدا ناپذیر در بحث های این افراد است را مشاهده می کنیم!!!!
دوست عزیز جناب آدلف کاش به جای این همه وقتی که صرف جو سازی و خراب کردن شخصیت حقیر کردید کمی وقت صرف مطالعه می کردید تا برای فرار از جواب دادن متوصل به این بازی ها نشوید!!!!
من قصد توهین و یا تخریب و منحرف ساختن جستار را ندارم زیرا خدم استارتر ان هستم و فکر می کنمم به اندازه کافی جستار از مسیر خود خارج شده است
دوست گرامی من تمامی مطالبی را که نوشتم از روی جزوه ای بود که یکی از دوستانم از اقای دکتر حمید هوشیار از مدرسین دانشگاه امام صادق در اختیارم قرار داده بود که مطمئن باشید آن را برای شما و دیگر دوستان اسکن خواهم نمود
کاربران زير از دوست گرامي ideologist به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 11-13-2008   #41 (permalink)
Connoisseur

ideologist's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله adolf1945 نمايش نوشته ها
با سلام .....

همچنین با تحریف مطالب و دروغ به اذعان تسلط بر گزاره ای مثل وحدت وجود که هم صبغه فلسفی دارد و هم صبغه عرفانی داعیه چیزی مرا میزد که حتی در تحریر آن هم دچار اشتباه بود.

چنین فردی که به تحریف مقالات دیگران همت میگمارد(چون اگر کسی مقاله کپی پیست شده را بخواند خواهد یافت که قصد مقاله تشریح موضوع است نه نقد آن)

بنده بر وری وب هم اکنون دوستانی دارم که ذره ای معنویت بو نکرده اند اما انسانهای با اخلاق و راستگویی هستند . راستگویی خود از ارکان مهم دین است که از قدیم و ندیم ، حتی بچه دبستانی ها هم تکرار میکردند که دروغگو دشمن خداست .
واقعاً نمی دونم در جواب شما اقای به ظاهر محترم چه باید بگوییم !!!!
در حال حاظر به علت این که کمی عصبانی هستم ترجیح می دم فقط افسوس بخورم به حال شما کاربر به ظاهر محترم که هر چه لایق خودتان است رو بار ما کردید!!!!
هر جور که می تونی بحث کنی بحث کن اگه خیلی راست می گی جواب سوال های قبلی من رو بده !!!
قديمي 11-13-2008   #42 (permalink)
Connoisseur

ideologist's Avatar

جنسيت:

یا وحت وجود تفکری اسلامی است و یا نیست!!!
اگر هست باید در کادر قران و عترت قرار بگیرد!!!
این تفکر از کدام ایه قران یا حدیث کرفته شده است؟؟؟
قديمي 11-13-2008   #43 (permalink)
Enthusiast

شیخ عبدالحسین's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 34 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
من معتقد به جدایی صرف و مطلق خالق و مخلوقم و هیچ گونه شباهتی را بین خالق و مخلوق قائل نیستم و برای این ادعای خود هم راوایاتی از صاحبان شریعت اسلامی نقل کردم!!
بسيار عالي است،اما بنده با خواندن یکی از نوشته های شما در این بحث برای شما دوست عزیزم متاسف شدم!!
شیخ عبدالحسین آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي شیخ عبدالحسین به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 11-13-2008   #44 (permalink)
Connoisseur

ideologist's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله شیخ عبدالحسین نمايش نوشته ها
بسيار عالي است،اما بنده با خواندن یکی از نوشته های شما در این بحث برای شما دوست عزیزم متاسف شدم!!
با سلام خدمت شما دوست عزیز
خوشحالم که بعد از مدتها شاهد فعالیت شما هستم
در خدمتم بفرمایید تا اگر توضیحی لازم است در خمت شما ارائه دهم!!
قديمي 11-13-2008   #45 (permalink)
Enthusiast

adolf1945's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
خدمته دوست عزیز ادولف , سلام.
ابتدا بهتر است شما را به راه ادب و نزاکت فرا بخوانم.
دوسته گرامی شما یکی از بهترین کاربران و یکی از دانایان انها هستید اما گاهی اوقات کنترل خود را از دست می دهید و دیگران را مورده اماج حرفهای ناپسندتان قرار می دهید.
نمی دانم چقدر به قسمته مذهب سر می زنید و تا چه اندازه پستهای سرباز مهدی را دنبال می کنید اما این را یقینا تا این مدت دونستید که ایشان ( سربازه مهدی)یکی از بهترین و یا می شه گفت یکی از باسوادترین و پر معلوماترین کاربران در زمینه مذهب هستن.( شاهده ادعام هم پستهای ایشان !).
هدفه ایشان هم از ایجاده چنین تاپیکی ( همانطور که از عنوانش پیداست) نگرش وحدت وجود از دیده اسلامی است که متاسفانه جناب ابجکتیو انرا به قسمته فلسفه و منطق انتقال دادن و باعث شدن که هدفه اصلی سربازه مهدی وا بماند.
من قبول دارم که خوب بود ایشان حتما منبع را ذکر می کردن اما این تند روی شما هم اصلا درست نیست. به هر حال شما هم یکسری مطالبتون را از همین وب هایی که گفتید می گیرید و این نه تنها اشکالی ندارد بلکه این را ثابت می کند که شما فردی محقق و پژوهشگر می باشید. لازم به ذکر است که سربازه مهدی فرار نکردن , و من یقین دارم که ایشان می ایند تا ادامه بحث را با ما شما از سر بگیرن.
به هر حال هم به شما و هم به سربازه مهدی توصیه می کنم که از ادامه این بحث منحرف بپرهیزید و مطلب اصلی را دنبال کنید تا انشا ءالله به نتیجه ی مطلوب برسد. یا علی.
برادر فردین شما بهتره به جای ماست مالی کردن عمل غیر ورزشی رفیق شفیق و با سوادتون و توصیه های پدرانه و از جنس پیرمردهای 80 ساله ، خود آستین بالا بزنید و در مورد وحدت وجود اظهار نظر بفرماید تا توجیهتان بفرمایم که ذهن این بابا داره از کجا خط میگیره .
اصالت ادب و نزاکت هم ، به کلام نیست بلکه به عمل هست که مشخصا" این چند پست اخیر گویای تام و تمام این حقیقت منکشفه بود .
ضمنا" توصیه میکنم از وعظ هایتان بکاهید چون ممکنه ناراحت بشم و یک چیزی بگم که سازگار با پشت سبیل شما بزرگوار نباشد .
بنده خودم مدافع اسلام و قرآن و خدا و محمد (ص) هستم و گمان نمیکنم در این وادی کسی تند تر از من در این سایت پیدا شود ، اما هرگز قبول ندارم که در راه کسب معرفت و رسیدن به حقیقت میباید از هر وسیله ای برای رسیدن به هدف استفاده نمود .

نقل قول:
واقعاً نمی دونم در جواب شما اقای به ظاهر محترم چه باید بگوییم !!!!
در حال حاظر به علت این که کمی عصبانی هستم ترجیح می دم فقط افسوس بخورم به حال شما کاربر به ظاهر محترم که هر چه لایق خودتان است رو بار ما کردید!!!!
هر جور که می تونی بحث کنی بحث کن اگه خیلی راست می گی جواب سوال های قبلی من رو بده !!!

به شما این افتخار داده میشود که در جمع از دیگران عذر خواهی کنید که مطالب را کپی پیست نموده اید و این موضع را به لنگ خودتان بستید .

ضمنا" بنده قبلا" به صورت بسیار سخاوتمندانه پاسخ شما را دادم اما شما بزرگوار اصلا" نفهمیدی من چی گفتم . برای بار دوم تکرار میکنم تا اینقدر روی کپی پیستهای خود متمرکز نشوید .

نقل قول:
یا وحت وجود تفکری اسلامی است و یا نیست!!!
اگر هست باید در کادر قران و عترت قرار بگیرد!!!
این تفکر از کدام ایه قران یا حدیث کرفته شده است؟؟؟

«مشخص است اصلا" نمیدانید وحدت وجود یعنی چه ؟
چرا که صرف تمایز وجود خدا را با مخلوق، از نوع عددی میدانید .
و این در حالیست که وحدت وجود در بین مسلمانان شیعی ، اشتراک را به وحدت تشکیکی
میگیرد نه وحدت عددی که شما پریدید وسط میگویید ، احادث و قرآن چیز دیگری میگوید .
برهان صدیقین ملاصدرا ، دقیقا" بر همین مبنا ، در اصل تشکیک وجود ، این موضوع را
حل نموده که متأسفانه شما به جای مطالعه فلسفی دنبال .........»

نقل قول:
با سلام خدمت تمام دوستان
انتظار داشتم زمانی که دوباره به این جستار، بعد از چند روز دوری از سایت سر می زنم شاهد پیشرفت جستار و همچنین مشخص شدن مبانی بحث باشم
ولی افسوس که هر گاه با گروهی به قول خودشان متفکر و فیلسوف نما بحث می کنید مبانی علم مغالطه را که عضوی جدا ناپذیر در بحث های این افراد است را مشاهده می کنیم!!!!
دوست عزیز جناب آدلف کاش به جای این همه وقتی که صرف جو سازی و خراب کردن شخصیت حقیر کردید کمی وقت صرف مطالعه می کردید تا برای فرار از جواب دادن متوصل به این بازی ها نشوید!!!!
من قصد توهین و یا تخریب و منحرف ساختن جستار را ندارم زیرا خدم استارتر ان هستم و فکر می کنمم به اندازه کافی جستار از مسیر خود خارج شده است
دوست گرامی من تمامی مطالبی را که نوشتم از روی جزوه ای بود که یکی از دوستانم از اقای دکتر حمید هوشیار از مدرسین دانشگاه امام صادق در اختیارم قرار داده بود که مطمئن باشید آن را برای شما و دیگر دوستان اسکن خواهم نمود
این چه جزوه ای بوده که حتی غلط های املایی سایت را هم تکرار نموده و البته معلوم نیست شما چه محققی بودید که رد شدن این اغلاط را از دو فیلتر، تشخیص نداده اید و همون جوری انتقالش دادید به سایت .

«در خوش بینانه ترین حالت هم نمیتوان قبول کرد آنکس که داعیه چیزی را به صدا در میاورد اینقدر جاهل به موضوع باشد که نتواند تشخیص دهد ،« قیصری در شرح فصول الحکم می گوید :» غلط است و ما اصلا" «فصول الحکم » نداریم بلکه« فصوص الحکم » داریم .
یا اینکه در جای دیگر مینویسد ، « ملا صـــــــدرا در عین اینکه فرد از بزرگترین فیلسوفان جهان به شمار می رود عارفی بنام نیز هست وی در جلد ششم اشعار هنگامی که سخن از وحدت شخصیه وجود به میان می آورد می گوید» که ما اصلا" اشعار نداریم بلکه اسفار داریم . ملاصدرا در جلد ششم اسفار میگوید » نه اینکه « ملا صدرا در جلد ششم اشعار میگوید»

به هر جهت چنین تصادف میمونی به قول نورمن گیسلر مثل این میمونه که قبول کنیم کتابخانه وبستر بر اثر انفجار در یک چاپخانه ایجاد شده .

جناب سرباز مهدی ، دست بردارید از این جنگولک بازی ها و سعی نکنید کاربران را بازیچه دست خود قرار دهید .
به صورت لفافه به شما بگویم از اخرین پستهای من مدت حدود یک هفته میگذرد و شما تا به امروز گم و گور بودید و با حضور جناب فردین دوباره سر و کله تان پیدا شده و دروغ پشت دورغ سعی در توجیه تخلف خود دارید .
به همان حضرت حق قسم که این کار اخلاقی نیست و شخصیت افراد در پس همین اعمال نمایان و شکل میگیرد .

بدرود .....

ويرايش توسط adolf1945 : 11-13-2008 در ساعت 10:41 PM.
پاسخ

برچسب ها
محی الدین ابن عربی

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال