|
|||||||
| سیاست و اقتصاد بررسی مسائل روز سیاسی |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: نظر شما درباره رابطه سیاست و دین چیست ؟ | |||
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بدون توجه به احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
10 | 25.00% |
| مسلمانم و روش حکومت (سیاست) باید بر اساس احکام خدا (دین اسلام) باشد |
|
15 | 37.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید جدا از دین باشد |
|
13 | 32.50% |
| مسلمان نیستم و سیاست باید بر اساس دین باشد |
|
2 | 5.00% |
| رای دهنده: 40. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#196 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: رانده شده از جزیره خضراء
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 198
از ایشان 330 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
در راس حکومت به غیر از آخوندها ریشوی در شخصی ها میبینی؟ دیگه همه شون یا ته ریش دارند یا ریش بزی دارند حتی تو بر و بچ سپاه هم کمتر ریشو میبینی اون چهرهای مخلص کجا این چهرهای غبار گرفته کجا در ضمن رئیس جمهور برزیل هم ریش داره ایشون هم دزد هستند دیگه؟؟ خاویر سولانا هم ته ریش داره پس طرف دار حکومت مذهبی هستند دیگه روش انتقادتون رو عوض فرمائید لطفا ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي reza nikjo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#197 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 29
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است
|
حکومت دینی تنها حکومتی است که می تواند آزادی های مشروع انسان را زنده نگهدارد و به انسان بازگرداند و علاوه بر آن ارزشهای انسانی را حیات مجدد بخشند .
چرا که پایه و اساس این نوع حکومت فقط حکم خدا است که لا حکم الا لله و در حکومت غیر دینی به راحتی می توان آزادی انسانها را محدود کرد و به خواست حزب یا گروه حاکم انسانها را به بند کشید . تنها خدا است که حرمت انسان را دز همه جه مرد توجه قرارداده و تنها حاکمان الهی هستند که به این امر بها می دهند والا در کجای دنیا انسان به خودی خود ارزش دارد و چیزهای دیگر ارزش انسان را بیان نمی کنند ؟
|
| کاربران زير از دوست گرامي min به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#198 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
دین مهد دمکراسیت عزیزان !!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#199 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
افعال معکوس به کار بردم! علامت تعجب اخر موید حرفم بود ![]() |
|
|
|
|
|
|
#200 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
ولی نه آن دموکراسی که برخی سنگش را به سینه می زنند و از پنجاه سال خفقان حمایت می کردند . ببینید فرق حکومت دینی در ایران با قبل آن چقدر است می فهمید دموکراسی چیست . |
|
|
|
|
|
|
#201 (permalink) | |
|
Addict
|
نقل قول:
مگر باید با قبل از آن لزوما مقایسه کرد؟ مگر گفته شد قبل از آن خیلی بهتر بود؟ وقتی داعیه می شود که رژیم اسلامی بهترین است---نقد می شود که نیست عنوان می شود چرا جواب می دهیم برای اینکه دین ابزاری شده برای قدرت دین ملاکی شده برای قدرت اگرمی خواهی در این مملکت نفس بکشی باید زیر برگه التزام به ولایت مطلقه فقیه را امضا کنی! نهادهای دینی در ایران در راس قدرت قرار دارند نهادهای دینی بودجه های کلانی در اختیار دارند که سر به فلک می زند روحانیت رکن اصلی نظام شده است فرقش با پادشاهی چیست؟ |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#202 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
در تمام طول عمر پر برکت جمهوری اسلامی بارها و بارها بر دنیا اثبات شده که جمهوری اسلامی ایران از همه کشورها بر اخلاق پایبند تر است . در طول هشت سال جنگ که بعد از 500 سال اولین جنگی بود که حتی یک وجب از خاکمان را به بیگانه ندادیم و مردانه ایستادیم با تمام رذالتی که همه حکومتها که ادعای دموکراسی دارند در این جنگ انجام دادند و پشت صدام ایستادند و هر چه لازم داشت به او دادند حتی سلاح شیمیایی ایران حتی حاضر نشد قدمی از روی اصول انسانی و اسلامی خود عقب برود و مردانه پای همه اصول انسانی ایستاد . رفتار جمهوری اسلامی با منافقین آدمکش که بچه سه ساله را با مادر او سر سفره افطار به جرم اینکه پدر خانواده رزمنده است سر می بریدند و مردم بیگناه را با بمب گذاری و ترور می کشتند همه دنیا دیدند . بارها و بارها با تذکر سعی کرد آنها را از رفتار پلیدانه خود پشیمان کند و در آخر هم مهلت تسلیم و یا خروج از گروه را داد و بعد از مهلت مقرر خود آنها درگیری خیابانی ایجاد کردند و بعد از شکست سنگین از ایران فرار کردند . در دنیا کدام یک از حکومتهای مورد ادعای شما چنین رفتاری با مخالفین مسلح خود داشتند ؟ در شورشهای خیابانی که بدست مزدوران خارجی شکلا داده می شود بارها و بارها اثبات شده که ایران هرگز ار گلوله مستقیم استفاده نکرده و نمی کند . خیلی سعی داشتند برای شورشهای رذیلانه خود شهید هم بتراشند ولی وقتی به اثبات رسید و پرسیده شد خوب این شهید کشته شده در شورش که می گویید اسمش چیست و خانه اش کجا است دیگر همه سکوت اختیار کردند و یا اگر بر ادعای خود اصرار ورزیدند پاسخ سوال اساسی نام شهید و آدرس وی را ندادند . |
|
|
|
|
|
|
#203 (permalink) | |||
|
Addict
|
نقل قول:
من تایید نمی کنم جنگ رو اما می تونست زودتر از این حرفها تموم بشه! البته اگر شعار" راه قدس از کربلا می گذر اجازه میداد" نقل قول:
منافقین رو آزاد گذاشتند؟ یا هرکدوم رو که گیر آوردند زیر رگبار گرفتند؟ شما شاهد بودی یا من؟ شما مرز نشینی یا من؟ البته منافقین رو تایید نمی کنم و یک گروه تروریستی است اما استفاده نابجای شما برای مقصد خود هم اشتباه است در ایران جاسوس اخیر رو چکارش کردند؟ اعدام! در حالیکه در خارج از کشور حکم تا 10 سال یا 15 سال زندان است! نقل قول:
واقعه خرداد 82 رو لابود تو خرداد اتفاق افتاده من 18 تیر رو تودانشگاه نبودم اما واقعیت تلخش بر همگان آشکار است اما واقع خرداد 82 رو تو دانشگاه بودم و برخورد رذیلانه نیروه های حاکم رو با چشمان خودم دیدم دوست من رو جلوی چشم خودم نیروی نامعلوم اطلاعاتی دزدید و سرونوشتش معلوم نشد! تعداد کسانی که هنوز از فرزندانشان آگاهی ندارند کم نیست جرمشان چیست؟جز اینکه حرف زدند؟ بند سیاسی زندان اوین یکی از خوبی های نظام مقدس است! لابود از این بند هم خبر ندارید و نمی دانید سخن مخالف نظام یعنی در بند شدن! بستن همه روزنامه های منتقد نظام(فقط روزنامه هاشمی رفسنجانی و کروبی مانده) چه؟ چند روزنامه غیر از این دو مورد می بینید؟ دربند کردن دانشجویان منتقد و محرومیت های تحصیلی و محرومیت از حقوق اجتماعی |
|||
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#204 (permalink) | |
|
Enthusiast
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 134
از ایشان 320 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
من اونجا بودم وقتی به حراست درب پزشکی حمله شد که 3 تا از بچه های امیر کبیری رو گرفته بودن و وقی رفتیم با حرف زدن آزادشون کنیم اونا رو آزاد نکردن درب پزشکی شکسته نشد وقتی پلیس نزاشت از درب 16 آذر بریم تو رفتیم سمت درب پزشکی تا اومدن درب و ببندن نزاشتیم و درب و باز کردیم (البته درب 16 آذر شکسته شد) همش به خطر این بود که دانشجو رو تو دانشگاه راه نمیدادن. اون حرف های چرت و پرتی هم که شما میگی همش انتقاد بود به سلب آزادی.اون اوباش که شما میگی همشون دانشجو بودن که سمت درب اصلی دانشگاه تهران رفتن . طبق قانون نظامی حق ورود به دانشگاه رو نداره( پس نگید پلیس بود و کاری نکرد) ولی حراستی های دانشگاه تهران داشتن پلیس هارو از درب پزشکی را می دادن تو که با مقاومت دانشجو ها عملی نشد ولی توی دانشگاه پر بود از حراستی های دانشگاه های امیرکبیر و خواجه نصیر و علامه و . . . و لباس شخصی هایی که از کلانتری ها نزدیک اومده بودن کلی اطلاعاتی که از یکیشون گاز اشکاور گرفتن اگه شما زدن تمام دانشجو ها رو که اوباش می خونیدمجاز می دونید منم زدن کسانی که دانشجو رو تو دانشگاه راه نمیدن حراستی هایی که از دانشگاه های دیگه اومده بودن لباس شخصی هایی که اصلا هیچ ربطی به دانشگاه نداشتن ولی تو دانشگاه بودن رو مجاز می دونم
|
|
|
|
|
#205 (permalink) | |||
|
کاربر
|
نقل قول:
چرا که اگر یکسال بعد از شروع جنگ - جنگ را تمام می کردیم خاک کشورمان که دست عراق بود چه می شد ؟ شما قراردادی که شورای امنیت بعد از فتح خرمشهر نوشته بود را بخوانید . اولا حرفی از صلح نبود و آتش بس بود . (البته اگر فرق صلح و آتش بس را بدانی ) دوما حرفی از بازگشت نیروها به لب مرز نبود . می خواستند همان کاری که اربابان شما با فلسطینیها کردن درا سر ما بیاورند که با هوشیاری امام و اصرار امام بر نوشتن کلمه صله و بازگشت نیروها به لب مرز کشورها و تبادل اسرا و شناخت متجاوز آخر آنها را مجبور به پذیرش این امر کرد . آن شعار راه قدس از کربلا می گذرد هم برای بازگشت ایرانیان از لبنان برای اداره جنگ خودمان بود . نقل قول:
نقل قول:
در مورد کسانی که خانواده هایشان از آنها خبر ندارند هم خودت هم خوب می دانی دروغگوی قهاری هستی . |
|||
|
|
|
|
|
#206 (permalink) | |||
|
Addict
|
نقل قول:
لابود رفتن در خاک عراق جزئی از همین آرمان بود! ساده لوحی شما .... یعنی شعار راه قدس از کربلا می گذرد برای برگشت ایرانیان بود؟ چرا این شعار تو جبهه مطرح شد؟ اصلا یک مقدار توضیح بدید که راه قدس از کربلا می گذرد چه ربطی به بازگشت ایرانی در لبنان به ایران دارد؟ قدس در فلسطین است بعد یک ایرانی در ایران ودر جبهه میگوید....لطفا روشنگری کنید نقل قول:
مردم کردستان از حکومت رای اند؟ مطمعنید؟ کمترین آمار شرکت در انتخابات همیشه در کردستان است! اگر نمی دانید برید از او که دست می بوسد بپرسید! اقلیت های ایران ازاد ترین ها هستند؟ بهاییان را که دیدی چه شد! دختر شیرین عبادی به جرم انگ بهایی بودن تا پای زندان رفت! مسجد سنی های سیستان با خاک یکسان شد! نقل قول:
لابود دیوارهای آتش گرفته کوی فیلم است درغگویی برازنده خودتان لطف کنید یا دیگر جواب ندهید یا القاب شخصیتی خود رو نسبت ندهید راستی اشاره کردید بدون کشته! در همین جمهوری لامصب غیر دموکراتیک آمریکا!!! جلوی کاخ سفید تظاهرات می کنند و تلویزیون محترم ایران به نشانه اعتراض مردم آمریکا به سیاست بوش نشان می دهد اما به گواه همین تلویزیون یک سرباز وجود ندارد! حال آنکه به زعم شما ازادی در ایران فقط با کشته شدن نقض می شود! ويرايش توسط UnforGiiveN : 12-22-2008 در ساعت 01:38 AM. |
|||
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي UnforGiiveN به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#207 (permalink) | |||
|
کاربر
|
نقل قول:
نقل قول:
بهاییها هم جزو اقلیت مذهبی نیستند . اصلا بهاییت دین نیست . فرقه ضاله ای است که انگلیسیها برای تفرقه اندازی راه انداختند . البته شما باید از آنها دفاع کنید . نقل قول:
![]() البته شما در همان راهپیمایی ها آمریکا دستگیر شدنشان را نمی بینید . کتک خوردنشان را نمی بینید و ... البته نباید هم ببینید . |
|||
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Expert
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ایشان 1,012 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام
به نظر من جدايي دين از سياست معني ندارد چون هر كاري كه ما مي كنيم تحت تاثير عقايد وباورهاي ماست جدايي دين از سياست (سكولاريسم) در واقع الان تو بعضي كشور هاي غربي چون فرانسه اين سياست اعمال ميشه كه چون بيچاره ها تو قرون وسطي اونقدر زجر كشيدن كه از دينشون زده شدن تقصيره خودشونه كه دينشونو تحريف كردند تازه اگه شما به تاريخ نگاهي بندازين مي بينيد كه استراتژي كه امامان ما اتخاذ كردند همه بر اساس سياست زمانشون بود امام علي 25 سال خانه نشين شدند چون اسلام تازه شكل گرفته بود امام حسن صلح كردند امام حسين جنگيدند امام سجاد شبها با صداي بلند دعا مي خوندند و گريه مي كردند امام صادق شاگرد تربيت كردندو.............. همه ي اينها استراتژي و سياست هايست كه امامان بزرگوار ما در مواقع لزوم برميگزيدند جذايي دين از سياست امكان ندارد چون دين يك برنامه كامل است به طوري كه دستورات اجتماعي زيادي و نحوه ي مملكت داري اومده نمونش نامه امام علي به مالك |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي samirajon به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#209 (permalink) | |||
|
Addict
|
نقل قول:
نقل قول:
نمی دانم چرا همیشه مسلمانان حق دارند اندیشه دیگران را ضاله بدانند و خودشان رو برحق و به خود حق بدهند راجع به همه قضاوت کنند و اونهارو لایق مرگ و خفقان بگذارید هرکس اعتقاد خودش را داشته باشد من از هرکسی که مورد ظلم قرار بگیره دفاع می کنم نقل قول:
آخه ساده انگاری تا چه حد من گفتم همین تلویزیون جمهوری اسلامیتان!!!! آن تظاهرات را نشان می دهد مطمعن باشید اگر در اون تظاهرات یک نفر و یک مامور کوچکترین حرکتی بکند آن را در بوق و کرنا می کنند که در آنجا آزادی نیست و در ایران هست برای 22 بهمن معلمان و دانش آموزان موظفند شرکت کنند و حضور غیاب در مراسم صورت می گیرد! نظامیها یقینا باید شرکت کنند اعای بسیج هم که دیگر تکلیفش معلوم است! اما در صورتی که یک تجمع کوچک مانند فعالین زنان در روبروی مجلس شکل بگیرد اعضای این تشکل مورد پیگرد قرار می گیرند و ممنوع الخروج می شوند! اگر آن لباس فقط یه تکه پاره بود ---چرا احمد باطبی تا پای اعدام هم رفت؟ چه فشاری به مسئولین و حکومت آورد؟ چرا اینقدر برایشان سنگین بود |
|||
|
|
|
|
|
#210 (permalink) | |||
|
Addict
|
نقل قول:
همین کشورهایی که دین رو از سیاست جدا کردند پیشرفتشون رو می بینید در همه زمینه ها! نقل قول:
فقط وقتی ممنوعیت حجاب رو رو کرد یک مقدار در این مسیر دچار اخلال شد شما به خود براحتی اجازه میدید دین اونها رو تحریف شده بدانید درحالی که دین خود مملو از تحریف و غالی گرییست! امامان معصوم و علم غیب دار و .... امام زمانی که خواهد امد ! همین الان دین دستمایه حکومت شده! شخص اول مملک باید و باید و باید مجتهد و کلاه به سر باشد! د شخص دوم مملکت باید و باید و باید ملتزم به ولایت مطلقه فقیه باشد! داشتن دین و جلوتر از آن تشیع برای رسیدن به نان یک الزام است نهادی مانند خبرگان که ولی فقیه را معلوم می کند خود به طور کامل از جنس ولی فقیه است! دین ابزاری شده برای حکومت کردن تازه اگه شما به تاريخ نگاهي بندازين مي بينيد كه استراتژي كه امامان ما اتخاذ كردند همه بر نقل قول:
همه دارند سعی می کنند حکومت کردن رو از اهداف امامان دور کنند اما شما اون رو یکی از اهداف اونها می دونید یعنی ذکر می کنید امام حسین برای رسیدن به این به کربلا رفت و جنگید و نه برای اسلام! امام سجاد با دعا خواندن کار سیاسی می کرد؟ امام صادق با درس دادن کار سیاسی می کرد؟ یعنی شما اینها را سیاست به معنای امروزی می دانید؟ مثلا من می گویم که سیاستم اینه که با بعضی ها حرف نزنم! این سیاست همون سیاست مد نظر در جدایی از دین است؟ ويرايش توسط UnforGiiveN : 12-22-2008 در ساعت 12:17 PM. |
|||
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| ادغام یا جدایی ؟, دین و سیاست |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|